mtzs Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Πονεσανε τα μάτια μου από το σπρώξιμο που είδα υπέρ του ολυμπιακού απόψε. Και βγαίνει ο Ολυμπιακός και λέει δεν έγινε τίποτα. Θελω να πιστεύω πως λιγα είναι τα ψωμιά τους.. Θελε !! Και γω θελω το πρωι να ξυπνησω και να χω διπλα μου τη Ναομι Καμπελ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Θελε !! Και γω θελω το πρωι να ξυπνησω και να χω διπλα μου τη Ναομι Καμπελ πιο πιθανο ειναι να σου κατσει η καμπελ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Ξερει να σας διαχειριζεται ο Βαγγελας μην ανυσηχεις, ολα καλα θα πανε. Πάλι καλά που υπάρχετε κι εσείς που δεν σας διαχειρίζεται κανείς.. Ελεύθερη βούληση! Ποιες θύρες είπαμε ότι θα βάψετε αύριο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armored Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 E τι να κανουμε ειναι μεγαλη μαφια ο αλαφουζος, δυσκολα του πας κοντρα. Την παραγκα να στην περασω ενα χερακι ή την θες ετσι σαπια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Το ρητό της ημέρας: Στην απόδραση των 11 στην ταινία οι αιχμάλωτοι είχαν πιο δίκαια διαιτησία χαχαχαχχαχαχ. Αυτό είναι το ένα εκ των 2 κορυφαίων. Το δεύτερο είναι... «Και πάνω που πιστεύεις ότι έχεις εξηγήσει στη γυναίκα σου το οφσάιντ, έρχεται το Αστέρας-Ολυμπιακός να σου τα χαλάσει όλα...» 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomato9 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Στην απόδραση των 11 στην ταινία οι αιχμάλωτοι είχαν πιο δίκαια διαιτησία μετα το "η διοικηση να προστατευσει την ομαδα απο τα προβοκατορικα υπερ της χειρουργεια" , το επομενο "επιστημονικο" επιχειρημα θα ειναι "οι αντιπαλοι ας παιζουν οπως οι 11 αιχμαλωτοι και ας κερδιζουν, αν δεν μπορουν ας μη μιλουν για διαιτησια" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drake. Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Η επόμενη φάση έγινε στο 15ο λεπτό όταν ο Μουνάφο έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου και με μακρινή μπαλιά προσπάθησε να βρει τον Μάσα ο οποίος όμως υποδείχτηκε ξανά οφσάιντ. Η τρίτη φάση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Αστέρα ήταν στο 35' με τον Πάρα αυτή την φορά να υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ,με τον Αργεντινό να καλύπτεται από τους αμυντικούς των πρωταθλητών Ελλάδος. Λάθος αποφάσεις είχε και ο άλλος βοηθός του Σπάθα, ο Σωτηρόπουλος, ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο σταμάτησε δύο φορές τους παίκτες του Στάικου Βεργέτη. Αρχικά στο 66' ο Λουί από τα δεξιά πήρε την μπάλα με την φάση να σταματάει και το ριπλέι να δείχνει τον Αργεντινό σε κανονική θέση. Τελευταίο οφσάιντ για το οποίο διαμαρτύρονται οι Αρκάδες ήταν στο 90' όταν ο Μπαντιμπανγκά έφευγε στην αντεπίθεση με τον Σωτηρόπουλο να σηκώνει την σημαία. Περισσότερα στο: Τα οφσάιντ που φωνάζει ο Αστέρας! (pics) | gazzetta.gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Για ποιο λόγο απορειτε; Οι ιδιοκτήτες και του οσφπ και του παο είναι αρρηκτα συνδεδεμένοι με το πολιτικό σύστημα, και την Ελλάδα της τελευταίας τριακονταετιας. Όποιος έχει τη δύναμη, πατάει τους από κάτω. Σε όλες τις πτυχές της ζωής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 ΒΟΘΡΟΣ! Μολις μια βδομαδα μετα τα αισχη στο τηγανι ενα ακομα επεισοδιο του σιριαλ ''Ο ψευτοπρωταθλητης'' συνεχιζεται. Τι ειδαμε παλι? Τα γνωστα. Οφσαιντ Κατσουρανεικα, κοκκινες που προκαλουν γελωτα και φυσικα τα αστεια-αμετρητα φαουλ που σπρωχνουν τον διορισμενο ψευτοπρωταθλητη στην περιοχη του αντιπαλου... Κατι που γινεται σε ΟΛΑ ανεξαιρετως τα παιχνιδια της ομαδας του δημοσιου φυσικα. Απλα το ποσο θα εκτεθουν καθοριζεται απο το ποσο γρηγορα θα μπορεσει να εξασφαλισει την νικη ο ψευτοπρωταθλητης... Σε ματς που τα καταφερνει γρηγορα περιοριζεται η αηδια, ενω σε ματς οπως της προηγουμενης βδομαδας και το χτεσινο εχουμε την ευκαιρια να παρακολουθησουμε σε πληρη εξελιξη τι εστι βρωμα! ΥΓ. Επειδη η κατασταση εχει ξεφυγει, μην εκπλαγειτε να δειτε προσχεδιασμενες ομορφιες που θα ευνοησουν αντιπαλους, κατα πασα πιθανοτητα σε παιχνιδια κερδισμενα βεβαια... Πιστευω ειναι το επομενο σταδιο για να δικαιολογηθουν τα αισχη και η βρωμια, μιας και η κατασταση εχει φτασει στο απροχωρητο και τους φτυνουν ακομα και οι πετρες, Ολο και καποιο προβατο θα ψαρωσει... για κατι τετοιους σαν αυτον υπαρχουν και οι τσουκαλαδες . αν θες να μιλας για βοθρους καλυτερα να γραψεις στο νημα της ομαδας σου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anterovgaltis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Για γέλια πραγματικά. Μόνο αυτό. Άντε τώρα... "το μυαλό στη Γιουβέντους". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 για κατι τετοιους σαν αυτον υπαρχουν και οι τσουκαλαδες . αν θες να μιλας για βοθρους καλυτερα να γραψεις στο νημα της ομαδας σουΚαι μετά λενε για αυτούς που μιλάνε για προβοκάτσια. Ο τυπος το πήγε 10 σκαλια παραπάνω. Οτι τωρα θα μας αδικησουν για τα μάτια του κοσμου. Και είμαι σίγουρος ότι υπάρχει κόσμος που θα το πιστέψει αυτό. Ο ίδιος που θεωρει ότι ο Βαγγέλας δεν έχει ιερο κ οσιο. Ειναι μια απόδειξη πως οι υπερβολικοί δεν είναι μόνο γαβροι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Και μετά λενε για αυτούς που μιλάνε για προβοκάτσια. Ο τυπος το πήγε 10 σκαλια παραπάνω. Οτι τωρα θα μας αδικησουν για τα μάτια του κοσμου. Και είμαι σίγουρος ότι υπάρχει κόσμος που θα το πιστέψει αυτό. Ο ίδιος που θεωρει ότι ο Βαγγέλας δεν έχει ιερο κ οσιο. Ειναι μια απόδειξη πως οι υπερβολικοί δεν είναι μόνο γαβροι. ο ενας που το πιστεψε τον εκανε like και μολις ξεπεταχτηκε . κατα τα αλλα η υποκρισια απο τους ''υγιεις σκεπτομενους φιλαθλους'' του παναθηναικου καλα κρατει , και η ευαισθησια τους για εξυγιανση στον χωρο του αθλητισμου σταματαει στον χωρο του ποδοσφαιρου. οσο για μας τους γαβρους ,μπορει να ειμαστε υπερβολικοι αλλα υποκριτες δεν ειμασταν ποτε , ουτε θυμαμαι να γιναμαι παοκ η αεκ μονο και μονο για να την πουμε στους βαζελους. Πραγματι αν εβλεπα να συμβαινει κατι τετοιο θα επεφτα απ'τα συννεφα, μου φαινεται εξαιρετικα απιθανο με οσα εχει κανει ο διορισμενος τοσα χρονια, απορω πώς σκεφτηκε ο krom τετοιο σεναριο επιστημονικης φαντασιας Κυριοι, ακομα και τα δεκανικια που ψαχνατε για να στηριξετε την ομαδα του δημοσιου, σπασανε. Και οι τυφλοι βλεπουν τι γινεται πλεον, δεν κοροιδευετε κανεναν με τα σαθρα σας "επιχειρηματα", ουτε καν τους εαυτους σας. αφιερωμενο στους ''υγιεις φιλαθλους'' του ΠΟΑ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koutsiaglykoulis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δεν έχει νόημα νε έγραφε κάποιος χθες γιατί ήταν αναμενόμενο όλο αυτό το παραλήρημα εκατέρωθεν..... Προσωπικά δεν με νοιάζει ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα.... Έχω σοβαρότερα πράματα για να ασχοληθώ..... Όσο αφορά την ομάδα μου μακάρι να σταματήσει το Δεκέμβρη ο Αμπινταλ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 κατα τα αλλα η υποκρισια απο τους ''υγιεις σκεπτομενους φιλαθλους'' του παναθηναικου καλα κρατει Oτι θελουμε να παιρνει το πρωταθλημα η ομαδα που παιζει καλυτερη μπαλα ειναι τοσο δυσκολο να το χωρεσει το ολυμπιακο μυαλο σας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δεν έχει νόημα νε έγραφε κάποιος χθες γιατί ήταν αναμενόμενο όλο αυτό το παραλήρημα εκατέρωθεν..... Προσωπικά δεν με νοιάζει ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα.... Έχω σοβαρότερα πράματα για να ασχοληθώ..... Όσο αφορά την ομάδα μου μακάρι να σταματήσει το Δεκέμβρη ο Αμπινταλ.....Το ρεπορτάζ λεει οτι τον θελει η μπαρτσα για τεχνικο διευθυντή? Αληθευει? Δυστυχώς ο Αμπινταλ μόνο συμβουλευτικα μπορει να λειτουργησει παίζοντας με κάναν νεο σε μικρα παιχνίδια. Εγω θα τον ηθελα στο ροστερ αν είχα Σιοβα Μανωλα στα καλα τους. Ας δουμε τι θα παρει το χειμωνα. Oτι θελουμε να παιρνει το πρωταθλημα η ομαδα που παιζει καλυτερη μπαλα ειναι τοσο δυσκολο να το χωρεσει το ολυμπιακο μυαλο σας? Νομίζω ολοι αυτο θελουμε. Γιαυτο φέτος υποστηριζω παοκ (για την ωρα τουλάχιστον που εγω παιζω χαλια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις