Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένα συγκριτικό πλεονέκτημα επί του μπαρτζωκα είναι πως δουλεύει πάρα πολύ με τους παίκτες ατομικά.

Όσο έχουμε ακόμη σπανουλη, πριντεζη και σλουκα, θα αποφύγω να μας ονομάσω νέο Πανιώνιο.

Λύση καλύτερη του Τομιτς αλλά χειρότερη των κατσικαρη αγγέλου τζορτζεβιτς. Μην ξεχνάμε πως προέρχεται από τραγική χρονιά με τον Πανιώνιο.

Το ζήτημα είναι το πως θα λειτουργήσει, τι μεταγραφές θα κάνει και το στυλ μπάσκετ που θα επιλέξει. Δικαιούται να κριθεί το καλοκαίρι οπότε υπομονή ως τότε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Ο Αγγελου σαν 1ος τι εχει και τι μπορει να προσφερει; Στον Αρη μπορω να θυμηθω 4 δικα μας ματς να κερδιζουμε με 10 εντός και να τα χανουμε απο καθε τυχαρπαστο. 

Δεν ειναι τόσο η εύνοια της διαιτησίας που και ενοχλεί αλλά και δίνει το έναυσμα να αρχίσει τα δικά της η Μπερκ, αλλά το γεγονός οτι ο Αστέρας έπαιξε άσχημα σήμερα, και εμεις δε μπορουσαμε να κάνουμε το παραμικρό. Ο άλλος έχασε ευκαιρία με σχεδόν άδειο τέρμα.

Απ΄ το παιχνίδι αυτό κερδίσαμε μόνο γκρίνια. Και πλέον όχι μόνο απ΄τους Μπερκ αλλά απ΄όλους. Και με το δίκιο τους. Ότι έχτιζε τοσο καιρό για εμάς ο Αλαφουζος, το γκρέμισε μέσα σε ένα βράδυ ο Σπάθας. Επικίνδυνος.

Για μένα ήταν έργο τέχνης το σημερινό. Πραγματικά, μπράβο Ηλία, μπράβο :)

Η πλακα ειναι πως ειχαν παραπονα απο τον ορισμο πριν το ματς οι του ΟΣΦΠ

http://www.sportdog.gr/sports/podosfairo/article/258319/kaneis-den-thelei-spatha-oyte-o-olympiakos

Θαυμαστε ελληνικο ποδοσφαιρο.

Θαυμαστε γαυρο.

Θαυμαστε παραγκα.

Ο ΠΑΟΚ φετος δεν παιρνει πρωταθλημα σε καμια περιπτωση, καθε αγωνιστικη πεφτει πριονοκορδελα για να μη χασει βαθμους το καμαρι των μαφιοζων.

• Like 5

................αλλά το γεγονός οτι ο Αστέρας έπαιξε άσχημα σήμερα,......

Ο αστερας επαιξε ασχημα γιατι τοσο τον αφησαν να παιξει. Τοσο απλο ειναι.

3 ανυπαρκτα οφσαϊτ μετρησα με εμφανεις ευκαιριες για γκολ και τα 3 που του τα κοψαν οι πλαϊνοι. Παλι καλα δηλαδη γιατι θα χαμε δραματα αποψε.

Καλα για τα φαουλ και το σπρωξιμο μεταξυ κεντρου και περιοχης δε το συζητω. Αυτα ειναι πλεον πταισματα :)

Α και για να μη ξεχνιομαστε. Γαργαρα κοκκινη στο Μιλιβογεβιτς στο τελος !!!!

Μα δεν καταλαβατε δεν σφύριξε έτσι για να ευνοήσει τον Ολυμπιακό, αλλά για να τον εκθέσει οπότε στην ουσία τον αδίκησε αρα καλά εκανε και δεν τον ήθελε

(αυριανό non-paper)

• Like 2

Ο αστερας επαιξε ασχημα γιατι τοσο τον αφησαν να παιξει. Τοσο απλο ειναι.

Διαφωνω έχοντας δει απλά τον Αστέρα με την Τοτεναμ και σήμερα. Με την Τότεναμ έπαιζαν μπαλά...και ας έφαγαν τα 5. Σήμερα έπαιζαν αντιποδόσφαιρο. Δεκτές οι φάσεις για τις οποίες αναφέρεσαι. Θα μου επιτρέψεις όμως να τολμήσω να σου πω οτι δεν έβαζαν γκολ ούτε με αίτηση. Γνώμη μου καθαρά. Δε θα κάτσω να σε αντικρουσω αν μου πεις οτι κατά τη γνωμη σου το σκορ θα μπορουσε να ειναι 5-0. Εγω βασιζομαι καθαρά στο τέρμα μου και στη κακή διάθεση των παιχτών του Αστέρα σήμερα.

Ο αγγέλου μπορεί να προσφέρει ψυχολογία και αποφασιστικοτητα στα ντέρμπι. Η δουλειά του στον Άρη ήταν άκρως επιτυχημένη. Δεν πήγε τυχαία πρώτος προπονητής στην εφες, δεν τον εμπιστεύεται τυχαία ο ιβκοβιτς.

Αστοχο το παράδειγμα σου.

Αναβιωσε η χρυση εποχη της παραγκας

Long live Socratis

Οχι φιλε.Δεν βλεπαμε αυτα τοτε..Τοτε αφηναν τις ομαδες να παιζουν μπαλα,εδινε ενα πεναλτι και τελος το παραμυθι..

Σημερα απο την μια εβριζα τις σεντρες του Ντουρμαζ και τον "δεν κανω τριπλα ουτε στον εαυτο μου" (Ομαρ) και απο την αλλη παρακαλουσα να εχανε την σφυριχτρα ο Σπαθας!

Eνταξει για τον Μιτσελ ειναι γνωστο το θεαμα φετος που παρουσιαζει και ειναι το λιγοτερο απαραδεκτο ,αλλα αυτο το πραγμα να επιμενει στον σακατη τον Μητρογλου ειναι φοβερο δηλαδη πονανε τα ματια σου να κατσεις να δεις 2 ωρες αυτο το θεαμα .Να μην πω για τον Ντουρμαζ τωρα και το αλλο το "ταλεντο "...Μεχρι και τα σαλιγκαρια οι βαζελοι βγηκαν απο τα καβουκια τους για νεα κλαψοεπιθεση ,σου λεει φαντασου τωρα να παρει ο Παοκ πρωταθλημα τι θα εχω να λεω μετα ?

Αναβιωσε η χρυση εποχη της παραγκας

Long live Socratis

Έπαιζες μπάλα τοτε. Τώρα δε παίζεις τιποτα. Ότι κάνεις στην Ευρώπη. Παίζει με τις φλόγες ο Βαγγέλας και στο τέλος θα χάσει και τους οπαδούς του.

Ναι τον στηρίζουμε που έφτιαξε οικονομικά την ομάδα, που την έχει κάνει την καλύτερη, αλλά εφόσον δεν ήθελε να κάνει επένδυση ΚΑΙ φέτος όπως έκανε κάθε χρόνο, ας το χάσει το πρωτάθλημα. Δεν έγινε και τιποτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...