Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χρήστο, αν κατάλαβες ότι "για τη σημερινή ΕΙΚΟΝΑ", "μου φταίει ο Σπαμ", ό,τι να 'ναι, όπως να 'ναι, όσο να 'ναι.

Θα μου πεις βέβαια, εδώ "σου φταίει ο Τόμιτς" (έτσι απλά και μονοδιάστατα).

Τεσπα, πρώτη φορά θα είναι; Τόσα χρόνια τα ίδια λέμε...

Τηλέμαχε, αύριο που θ' ανέβει το παιχνίδι, δες το κι όλας. Μην κοιτάς μόνο τα "στατιστικά". Αλλά και μ' εσένα, χρόνια τώρα, τα ίδια...

(...τί πα' να 'πει ρε Τηλ, "τί άλλο να κάνει - έλεος"; ΜΑΛΑΚΙΕΣ να μην κάνει! Την μπάλα επίσης να πάρει -και να αξιοποιήσει- όταν καίει, κι όχι όποτε κάτσει και σε όοοολο το υπόλοιπο παιχνίδι. Πήρε το παιχνίδι που κόντεψε να χάσει ο ίδιος. Καταλαβαίνεις τη διαφορά; ΑΝ όχι, κάτσε και δες στα κρίσιμα ΤΙ μαλακίες έκανε, κι εκεί που έπρεπε να πάρουν το παιχνίδι με τους αραπάδες να σέρνονται, έκανε λάθη, έκανε μαλακισμένες κι άστοχες μπούκες, έχασε βολές, και, ΚΥΡΙΩΣ, έκανε εκείνα τα οφμπάλανς με έναν τρόπο που έδινε ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ στους Λιθουανούς! Έλεος λοιπόν. Με ουσία όμως αυτή τη φορά.) 

Σπανουλης 41' 34π και 7ας. Πραγματικα συγκλονιστικος , αυτος πηρε τη νικη

...κι όταν κωλοβάραγε, αυτός, τον Σλούκα, τον Λοτζέσκι - μέχρι ΚΑΙ τον Αγραβάνη τους είδαμε καθόλου, ή.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

...χα, καπάκι βάζουν σ' επανάληψη τον προ διώρου τελέσαντος αγώνα!

Ευκαιρία για παν ενδιαφερόμενο να ρίξει εκ νέου μια ματιά, προς διαπίστωση πραγμάτων που λέγαμε...

(....βασικά δεν έχω ελπίδα για πολλούς, αλλά εσύ ρε Τηλέμ, που δεν σ' έχω για λοστ κέης, για παρακολούθα τον τώρα...)

...χα, καπάκι βάζουν σ' επανάληψη τον προ διώρου τελέσαντος αγώνα!

Ευκαιρία για παν ενδιαφερόμενο να ρίξει εκ νέου μια ματιά, προς διαπίστωση πραγμάτων που λέγαμε...

(....βασικά δεν έχω ελπίδα για πολλούς, αλλά εσύ ρε Τηλέμ, που δεν σ' έχω για λοστ κέης, για παρακολούθα τον τώρα...)

Μόλις τώρα το είδα γιατί δεν πρόλαβα το βράδυ. Αν εξαιρέσεις το άστοχο τρίποντο που οδήγησε σε αιφνιδιασμό στην παράταση, και 1-2 λάθη στην τέταρτη περίοδο, σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις ειδικά σήμερα. Σε μια ομάδα που δεν τραβούσε καθόλου επιθετικά, απο που αλλού θα έπαιρνε η ομάδα αυτούς τους 34 πόντους; Πάλι καλά να λέμε που βρίσκεται ξεκούραστος απ' το καλοκαίρι και σε περίοδο φόρμας. Τώρα αν είναι να κρίνεις έναν παίκτη που έπαιξε 40' για λάθη που λίγο πολύ γίνονται, μετά απο τέτοια εμφάνιση, τότε τι να πώ.

...Πήρε το παιχνίδι που κόντεψε να χάσει ο ίδιος...

γουος πόσταρα πριν καιρο εδώ στον μαξ και την ρήτα, γιατι κράζουν Σπαν σε κάθε κακη εμφάνιση (όπως εσύ τώρα σε μια εξαιρετική κιολας βραδια).

Λες ότι παει να το χάσει ο ίδιος, αλλα ο μονος λόγος που νικησε χθες ο ΟΣΦΠ ήταν ο Σπαν.

Έχει μέταλλο πρωταθλητη, σε μια ομάδα με παίχτες που λυγίζουν στα δύσκολα. Το βλεπεις ακομα και στις

φάτσες τους όταν νιώθουν την παραμικρη...υποψία ήττας στον αέρα, ή σε κάποιες φάσεις (όπως το λιμο Λαφαγιετ, τον Πέτγουεϊ τραγικο πίσω ή το "χεσιμο" του Ματ στο τέλος και την πάσα στον Ντάνστον για... τρεις :| ).

Λείπει φριχτα και η ψυχολογία, αλλα ξαναλέω, παρατηρήστε και μονο τις φατσες όταν ζορίζει το πράμα.

Για να αλλάξουν αυτα θες και κόουτς.

Δεν μας παίρνει να περιμένουμε 10ετια ξανα ντούντα.

Ο Πετγουει εξαργυρωνει το 1 κουπλε και το 1 ρεφραιν στο all-star. Και μαλλον εκει τα παει καλυτερα , αν τον συγκρινω με την παρουσια του στον ΟΣΦΠ απο περυσι το καλοκαιρι. Καθε ματς ειναι και χειροτερος.

Το βασικο σας (αγωνιστικο) προβλημα αυτην την περιοδο ειναι οτι εχει πεσει μαζικο ντεφορμαρισμα στη ρακετα. Ουτε ενας αξιοπιστος στις θεσεις 4+5 .

Ο Σπανουλης χθες πηρε το παιχνιδι μονος του και για να ειμαστε και ακριβοδικαιοι, οταν τραβαει ενα παιχνιδι μονος του επι 36-37 λεπτα δικαιολογειται να αστοχησει και σε 3ποντο και να κανει και λαθη. Ακομα και μοιραια να ηταν τα λαθη, παλι δε θα εφταιγε γιατι ηταν ο μονος που προσπαθησε να σωσει τη χθεσινη παρωδια.

Τεσπα οπως εχω ξαναπει σε αυτη τη φαση οι ομαδες ειναι ανετοιμες και αυτο που προεχει ειναι να μπαινουν οι βαθμοι στο σακουλι. Ο ΟΣΦΠ λοιπον παει για ευκολη προκριση στο τοπ16, συνεπως το μυαλο και τα πλανα πρεπει να εστιαζουν εκει πλεον. Αν εκει , πχ ο Πετγουει βγαζει φωτιες, ο Ντανστον εχει φορμαριστει και ο Χαντερ εχει προσαρμοστει, κανεις δε θα ξανασχοληθει με το τι εγινε χθες.

Μόλις τώρα το είδα γιατί δεν πρόλαβα το βράδυ. Αν εξαιρέσεις το άστοχο τρίποντο που οδήγησε σε αιφνιδιασμό στην παράταση, και 1-2 λάθη στην τέταρτη περίοδο, σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις ειδικά σήμερα. Σε μια ομάδα που δεν τραβούσε καθόλου επιθετικά, απο που αλλού θα έπαιρνε η ομάδα αυτούς τους 34 πόντους; Πάλι καλά να λέμε που βρίσκεται ξεκούραστος απ' το καλοκαίρι και σε περίοδο φόρμας. Τώρα αν είναι να κρίνεις έναν παίκτη που έπαιξε 40' για λάθη που λίγο πολύ γίνονται, μετά απο τέτοια εμφάνιση, τότε τι να πώ.

...δυστυχώς δεν είμαι σε θέση (πια) να κάτσω να τα βάλω κάτω ένα προς ένα, για να καταδείξω γιατί καλώς τον κριτικάρω και όχι όπως αρέσκονται κάποιοι να φανφαρολογούν "απλά τον κράζω εμπαθώς". Τί να κάνουμε...

Κατά τ' άλλα, αφού έκατσες και το ξανάδες (όπως κι εγώ), αλλά συνεχίζεις να μη βλέπεις ότι ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις δίνει λύσεις (σκορ, ασίστ), συν το ότι καταχράται των επιθέσων (όταν δεν δίνονται ευκαιρίες σε άλλους, χαίρω πολύ, και με 50 πόντους μπορεί να τερματίσει κάποιος ένα παιχνίδι - το θέμα είναι θα το πάρει το παιχνίδι η ομάδα του; Θα το χάσει; Θα κάνει καρδιακούς τους πάντες αλλά θα το κερδίσει στον πόντο, πράγμα που είναι κρύψιμο για το χάλι κάτω απ' το χαλί; ), αλλά σε παιχνίδι που η ομάδα έχει ξεφύγει στην τρίτη περίοδο +10 και φτάνει να χάνει λίγο πριν το τέλος με -5, με σημαντικό (όχι αποκλειστικό) λόγο τις ατασθαλίες του Σπάμμερ (όχι μόνο το ένα τρίποντο -έχασε κι άλλο με "επιπτώσεις"- αλλά και μπούκες ή λάθος πάσες και γενικά ένα στυλ παιχνιδιού λες και ήταν μόνος, για να μην πω για τις πάσες που ΕΒΓΑΛΕ αλλά τις έδωσε εγκλωβίζοντας έτσι τους λήπτες, πχ Πέτγουέη, αλλά και Λοτζέσκι, Ντάνστον), τότε δεν καταλαβαίνουμε τίποτα και μείνε στους 34 πόντους (σε παιχνίδι με παράταση, να μην ξεχνιόμαστε).

Ο ΟΣΦΠ Τηλέμαχε αυτή τη στιγμή έχει έναν εξαφανισμένο Μάντζαρη, έναν ανεπαρκή (περισσότερο ίσως κι από Κόλλινς, καθώς εκείνος τουλάχιστον έπαιζε άμυνα) Λαφαγιέτ, έναν Ντάνστον φάντασμα του περσινού, έναν Χάντερ που μόνο να γκρινιάζει ξέρει, γιοκ τεσσάρι, γιοκ τριάρι και μόνο έναν φιλότιμο πιτσιρικά (Αγραβάνη) συν έναν από μηχανής σωτήρα Σλούκα και τέλος έναν σχετικά αξιόπιστο Λοτζέσκι. Αν σε αυτήν την κατάσταση δεν μπορείς (μπορείτε) να καταλάβετε την ανάγκη ο αρχηγός του να μειώσει σημαντικά το ποσοστό των μαλακιών που μαζί με τις καλές φάσεις βγάζει, θα μείνετε να χτυπιέστε γιατί δεν θα περάσει στην φάση των 8 (καθώς χλωμό το βλέπω να πολυαλλάζει το γενικό κλίμα) και απλά να βάζετε τον Σπάμμερ στο ίδιο τσουβάλι με όλους τους υπόλοιπους (και αυτόν πάνω-πάνω), πράγμα σκάρτο και για τα λεφτά αν θες που παίρνει, και για την θεωρητική/πρακτική θέση του στην ομάδα. 

γουος πόσταρα πριν καιρο εδώ στον μαξ και την ρήτα, γιατι κράζουν Σπαν σε κάθε κακη εμφάνιση (όπως εσύ τώρα σε μια εξαιρετική κιολας βραδια).

Λες ότι παει να το χάσει ο ίδιος, αλλα ο μονος λόγος που νικησε χθες ο ΟΣΦΠ ήταν ο Σπαν.

Έχει μέταλλο πρωταθλητη, σε μια ομάδα με παίχτες που λυγίζουν στα δύσκολα. Το βλεπεις ακομα και στις

φάτσες τους όταν νιώθουν την παραμικρη...υποψία ήττας στον αέρα, ή σε κάποιες φάσεις (όπως το λιμο Λαφαγιετ, τον Πέτγουεϊ τραγικο πίσω ή το "χεσιμο" του Ματ στο τέλος και την πάσα στον Ντάνστον για... τρεις :| ).

Λείπει φριχτα και η ψυχολογία, αλλα ξαναλέω, παρατηρήστε και μονο τις φατσες όταν ζορίζει το πράμα.

Για να αλλάξουν αυτα θες και κόουτς.

Δεν μας παίρνει να περιμένουμε 10ετια ξανα ντούντα.

Μιχάλη, σόρι μαν, διότι ξέρω ότι θα πειραχτείς, αλλά 3 πουλάκια κάθονταν, και δεν μπορώ παρά να το τονίσω όταν ακριβώς αυτό βλέπω, με το "μόνος του ο Σπανούλης χθες...." κτλ.

Μαζί με Σλούκα, Λοτζέσκι και Αγραβάνη αδερφέ μου. Όχι μόνος του. Μόνος του κατάφερε να χτυπήσει πίσω το παιχνίδι, να βγάλει μαζί με των αλλονών και τα δικά του συκώτια, ΣΕ ΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΝΑ  ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΕΣΤΩ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΛΛΙΩΣ,,,αλλά όχι, ΕΠΡΕΠΕ (για μια άλλη φορά) να το γαμήσει και μετά να τρέχουν (μαζί μ' αυτόν) να μαζέψουν άλλοι τ' ασυμάζευτα. Και δόξα τω Θεώ δλδ που μαλακίστηκαν αγρίως οι Νεπτουνέζοι προς το τέλος (ειδικά στη φάση πριν την παράταση), αλλιώς νομίζω ότι ακόμη και εσείς άλλα θα λέγατε σήμερα, παρά τους 30+ πόντους του.

Το μόνο που θα με βρεις σύμφωνω είναι ότι σχεδόν όλοι οι άλλοι (του Σλούκα εξαιρουμένου, ο οποίος ΚΑΙ αυτός κάνει μαλακίες, εκτός των καλών του) είναι από "ψυχολογία" γάμησέ με. ΚΑΙ ο Λοτζέσκι που γενικά στάθηκε πολύ σωστά στο παιχνίδι, όπως πολύ σωστά αναφέρεις. Με έναν αστερίσκο, γιατί έχω την εντύπωση πως ΤΟΣΟΣ αναρχιδισμός δύσκολο να είναι αυτούσιος κι αυθόρμητος, αλλά έχουν πέσει ΠΟΛΥ θύματα της γενικής οδηγίας "ψάχτε τον Σπανούλη". Γενικά οι παίκτες του ΟΣΦΠ από πέρσι παίζουν πολύ "ρομποτικά" (με εξαίρεση ειδικά τον Σλούκα). Φρονώ ότι παίζει να είναι και λόγος για την άθλια/άνευρη εικόνα του Μάντζαρη (ο οποίος ΠΟΤΕ δεν ήταν έτσι. Ούτε καν από πιτσιρικάς). ΑΝ ισχύει, δεν ξέρω ποιός ακριβώς ευθύνεται για το όλο κόνσεπτ, αλλά ψημένοι 25φευγο-30χρονοι οικογενειάρχες παίκτες, χλωμό μου κάνει να είναι "από μόνοι τους" ΤΟΣΟ drones...

Tέλος, για άλλη μια φορά, δεν λέω ότι ο Σπανούλης είναι άχρηστος. Πρέπει να το έχω γράψει δεκάδες φορές εδώ μέσα. ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ λέω ότι είναι, και για την ακρίβεια ότι ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ. Είναι ικανός να κάνει σημαντικά πράγματα για την ομάδα του, αλλά την ίδια ώρα να δώσει μια στην καρδάρα με το γάλα που κατέβασε και να την σκορπίσει. Καμμιά φορά και από την ανάποδη : πρώτα να σκορπίσει, και μετά να συμμαζεύει μαζί με άλλους τ' ασυμμάζευτα.

Χθες είχαν ΟΛΟΙ τις ευθύνες τους. Και ο Τόμιτς που δεν έβαλε πχ τον Κουβαδάκια νωρίτερα (πριν παραφορτωθούν οι αραπάδες με φάουλ και γυρίσει και το παιχνίδι), και που άφησε στην 4η αδικαιολόγητα (...; Δεν ξέρω. Αυτός ξέρει. Αλλά εμένα αυτή την αίσθηση μου έδωσε) τον Λοτζέ έξω για αρκετή ώρα, όταν εμφανώς χρειαζόταν σκορ ο ΟΣΦΠ. Και ο Σπάμμερ με τις μαλακίες που είπα. Και οι αραπάδες που παίζανε λες και ήρθαν αμφότεροι προ 4ημέρου από το NBDL. Kαι ο Μάντζαρης που έκανε λες κι έπαιζε στην ομάδα Δημοσίων Υπαλλήλων (οκ, είπαμε, Σπανουλοκρατία, αλλά αυτός πια δεν παίρνει θέσεις χωρίς την μπάλα...Για να μην πω για την άμυνα την οφθαλμική. Κατεβάζει για 5'', την δίνει, και μετά σούρνεται κι εξαφανίζεται. Ε δεν πάει έτσι...). Και ο Λοτζέσκι που εκεί που χρειαζόταν πυγμή, έδειχνε να έχει μπλοκάρει με την μπάλα στα χέρια. Μια χαρά το έβγαλε όλο το υπόλοιπο ματς, αλλά όταν δεν είσαι χθεσινός φίλε, έχεις ευθύνες. Και ο Σλούκας, που παρά το ότι γενικώς σκίστηκε (...ΚΑΙ ξεσκίστηκε με κάτι τρίποντα), ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ να χάσει εκείνο το εν κινήσει δίποντο από τα 3-4 προς το τέλος. Δηλαδή ή έχεις δύο πρωταθλήματα Ευρώπης στο σορτσάκι σου και μερικά πράγματα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να τα χάνεις (όσο κι αν ακούγεται στα όρια του άτεγκτου αυτό) απέναντι σε μια Νεπτωματούνας , ή άντε και.....

Με λίγα λόγια, το θεωρώ τραγικό να βγαίνει κόσμος και να λέει "α καλά, με Τόμιτς δεν πάμε πουθενά", και στο καπάκι "αν δεν ήταν κι ο Σπανούλης...".

Ο καθένας τις ευθύνες που του αναλογούν. Μέχρι και των Αγγελοπουλαίων που κάνανε το φάουλ με το σήριαλ "Μαρκόπουλος".

Κατά τ' άλλα, συνεχίζει να έχει την "δικαιολογία" της τραγικής απογύμνωσης για εμένα ο ΟΣΦΠ. Χωρίς τους 3 που λείπουν, τέτοια και χειρότερα θα δείχνουν. Γιατί είναι ομάδα στημένη οριακά στο να αποδώσει κάτι καλό. Ε όταν λείπουν 3 βασικά στελέχη, χέσε μέσα. Και όπως είπε και ο Μίντι, εννοείται ότι τίποτα δεν μπορεί να προεξοφληθεί. Και την Ευρωκούπα μπορεί να πάρει ο ΟΣΦΠ. Γιατί όχι. Μέχρι τότε όμως, κρίνω αυτά που βλέπω την κάθε στιγμή και απλά "ΦΟΒΑΜΑΙ" για την εξέλιξη, η οποία δεν δείχνει ευοίωνη. Το μόνο καλό ότι οι απουσίες ξεκινήσανε νωρίς και χωρίς αυτό να εξασφαλίζει ότι δεν θ' ακολουθήσουν κι άλλες, ίσως να μην έρθει στην άσχημη περσινή θέση που στα πιο νευραλγικά σημεία της σαιζόν πέσανε διάφοροι σαν τα κοτόπουλα χωρίς να υπάρχει και περιθώριο για σωστές αντικαταστάσεις.

*...ήμαρτον με "κόουτς". Όσο για Ντούντα, τον είδαμε ΚΑΙ αυτόν πόσο "μάγος" είναι, που έχασε μεσ' στο σπίτι τους από...Ζαλγκίρις.

Θέλω να πω, καλή φάση "ο κόουτς", αλλά δεν είναι το παν. Χθες ο ΟΣΦΠ "κόουτς" χρειαζότανε, ή παίκτες;

So , Σφαιροπουλος

Really?

ανακοινωθηκε για 2 χρονια. καλυτερα να πορευομασταν με τομιτς μεχρι το τελος της χρονιας  ,δεν ξερω τι μπορει να αλλαξει ο σφαιροπουλος την δεδομενη στιγμη στην ομαδα και σιγουρα δεν ειναι καλυτερος απο μπαρτζωκα .

Mιλαμε για τον assistant/συνεργατη των επιτυχιων επι Γκερσον και Γιαννακη ε;

Moνο ως κινηση προστασιας στον Τομιτς που ειναι παιδι του ΟΣΦΠ, μπορει να ερμηνευτει. Οπως θα προστατευε και ο ΠΑΟ τον Αλβερτη σε αναλογη περιπτωση και δεν θα τον αφηνε να εκτιθεται για πολυ σε κατι που δεν μπορει (και μαλλον δε θελει) να κανει.

Η αληθεια ειναι οτι θα ταν αδικο να καει ο Τομιτς υπο αυτες τις συνθηκες. Τη στιγμη που φαγαμε ακυρο απο Τζορτζεβιτς μερια, νομιζω δεν υπηρχαν και πολες λυσεις.. Αντε να δουμε.

Γιατι να μην θελει ο Μιλαν? 

Η μεγαλη του ευκαιρια ηταν να γινει προπονητης 

Δεν νομιζω οτι θα του ξαναδοθει η ευκαιρια να προπονησει ομαδα σαν τον Ολυμπιακο , η να προπονησει γενικοτερα . Εγω το βλεπω ως ελλειψη πιστης προς το προσωπο του απο τα αδερφια . Ισως για να αλλαξουν η εικονα της ομαδα , ισως για την ατμοσφαιρα

Αλλα συμφωνω με τον θανο . Δεν νομιζω οτι υπαρχει ιδανικοτερος απο τον Τομιτς ετσι οπως εγιναν τα πραγματα

Οποιος κ να ερθει , ποσο θα αλλαξει η εικονα της ομαδας ? Ελαχιστα imo . 

Κακος ο Μιλαν δεν ειναι σιγουρα , χρονο ηθελε κ πιστη

Γιατι οχι ο Σφαιροπουλος; Εγω τον συμπαθω και σαν 1ος εχει παει καλά όπου ηταν προπονητης. Πολλα χρονια βοηθος του Καζλαουσκας στον Οσφπ, στην Εθνικη και τη Τσσκα. 

... Χθες ο ΟΣΦΠ "κόουτς" χρειαζότανε, ή παίκτες;

Αυτο χρειάζεται πολύ ανάλυση και θα μας πάει πολυ πίσω.

Ο Τόμιτς για όσους ελαφρα θυμούνται έχει ξανακάτσει στον πάγκο (έστω προσωρινα).

Ελπίζω να κατάλαβαν οι πάντες γιατι φωνάζαμε μερικοι αν είναι να φυγει ο Μπαρτζώκας πρέπει ήδη να έχει βρεθει κάτι καλύτερο.

Μέσα σε ελάχιστες εβδομάδες πλήρης αποσυντονισμος και φτου και απ'την αρχη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...