Chris_85 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Η λογικη και η πειρα (και φυσικα...οι κανονισμοι) λενε οτι θα υπαρξει και νεα ποινη για τους 2 παιχτες. Αν αυτη περιοριστει σε χρηματικο προστιμο θα ειναι ευχης εργο για τον ΟΣΦΠ που εχει ηδη προβλημα στην περιφερεια μετα τον τραυματισμο Μαντζαρη. Προηγουμενες αναλογες περιπτωσεις παντως, καταληγουν σε προστιμο μετα το ντισκαλιφιε, αρα λιγες οι πιθανοτητες να στερηθει τον Λο ο ΟΣΦΠ στο επομενο παιχνιδι. Κατα τ´αλλα, λεμε εμεις για τον Πεδουλακη, λενε οι του ΟΣΦΠ για τον Μπαρτζωκα, αλλα ρε Σιμονε που εισαι και ονομα υποτιθεται... 40 γεματα λεπτα τον ΜακΑλεμπ και 38 τον Μπογδανοβιτς? νταξει ο δευτερος ειναι χαρμα οφθλαμων οποτε οσο παιζει ακομα Ευρωπη να λεμε και ευχαριστω που τον αφηνει μεσα. Αλλα σε ματς εκτος εδρας ειναι δυνατον το ροτεισον σου να αφορα μονο 3 θεσεις σε σχεση με την αρχικη σου 5δα? αψυχολογητα πραγματα απτον Ιταλο εφετος... Θυμισε μου την τιμωρια του Μπατιστ που παταει το κεφαλι του Οζμπολντ.. Υ.Γ. Με προλαβαν. Αστεια διοργανωση
margaritagr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μ αυτα κ μ αυτα δεν αναφερθηκαμε στοβολλευ. Χτεσ ακομα μια φαπα στον αγαπημενο μας πελατη κ προκριση στην επομενη φαση του κυπελου Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
Rabican Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 ειδα τωρα βιντεακι του Λο-Σατο... εκει επρεπε να πεσει κατω ο Λο και να κανει και τον τραυματια.. κριμα, δεν το "χειριστηκε" σωστα. τωρα εν βρασμω ψυχης δεν ξερω αν εχει εννοια αυτο που λεω. κι εγω μαλλον θα του τραβαγα μπουκετο γεματο.
linuslost Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Παντως θα ειναι μεγαλη αδικια αν τιμωρησουν και τους 2 με επιπλεον αγωνιστικες...
margaritagr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Ο Λο δεν ειναι κυριουλα να παιξει θεατρο. Απλα δεν επρεπε καθολου να τον ακουμπησει, αλλα οταν ο αλλος σου χωνει γροθια ενστικτωδως τον σπρωχνεις τι θα κανεις, θα κατσεις να φας κι αλλες? αλλα αφου δε παιζει μπασκετ, προσπαθει να γανει αλλιως ο τυπος.
washcloud Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 ...ο Λω επίσης είναι σχεδόν 30 χρονώ "γαϊδούρι" - ούτε παιδάκι, ούτε άπειρος, ούτε/ούτε, και "οφείλει να ξέρει να αντιδράσει" "επαγγελματικά" (από τη στιγμή που διακινδυνεύει μια αντίδρασή του, να την πληρώσει άσχημα η ομάδα του -η οποία είναι ήδη επί ξυρού ακμής, λόγω αποτελεσμάτων- είτε άμεσα, είτε έστω ακόμη κι έμμεσα. Πες πως γενικευόταν χθες το κακό, όπως πχ με το καρεκλάτο του Κρίτσιτς στον Μπουρούση ας πούμε...). Ούτε αλάνα είναι το παρκέ, ούτε χιζ μπάκγιαρντ όπου έπιασε κλέφτη. Και συμφωνώ ότι όλο αυτό δεν είναι εύκολο να το ελέγξεις, αλλά. (...πχ θα πρέπει να το έχει "έτοιμο" την άλλη φορά, να πέσει κάτω και ν' αφρίζει, και να χτυπιέται όπως η Τζούλια Αλεξανδράτου σε οργασμό, να δούνε τα αστέρια το ίνσταντ ρηπλέι, και να καθαρίσουν) Γενικά λοιπόν δεν είναι και πολύ σόι η άποψη "και τί είναι ο Λω...Κα'νας φλώρος να κάτσει να τις φάει;". Και το "θέατρο" του, θα πρέπει να είναι αναλόγως επαγγελματικό. Κι εμένα δεν μ' αρέσει "ο τόσος επαγγελματισμός", αλλά αν φάει αποκλεισμό αυτός κάποιες αγωνιστικές, κόβονται τα πόδια του ΟΣΦΠ. Για να μην πω αν φάει ποινή η ίδια η ομάδα (λέμε για άλλη περίπτωση, πιο "σοβαρή"). Τα παραπάνω βέβαια δεν σημαίνουν ότι δεν το φχαριστηθήκαμε που τον ξάπλωσε τον άλλον. Έτερον όμως κι εκάτερον. 1
Rabican Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 o γουοσκλαουντ ειπε λιγο πιο ... περιγραφικα ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που σκεφτομουν..
washcloud Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 ...πρώτη φορά, αντί να μου πουν για "σεντόνι", μου λένε για "λίγο πιο περιγραφικά" πάντως...Μ' άρεσε.
LRoi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μην παίρνεις θάρρος όμως και συνεχίσεις με σεντόνια
gchris7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δεν καταλαβαίνω με τι λογική πάμε να πάρουμε τον Μιτσελ. Δεν τον ξέρω σαν προπονητή αλλά από αυτά που διαβάζω, δεν στέκει. Αφού σταμάτησε το ποδόσφαιρο η καριέρα του είναι έξης: -Σχολιαστής στην τηλεόραση -Προπονητής στην Ραγιο Βαγιεκανο 3η εθνική Ισπανίας οπού την έβγαλε 5η -Προπονητής στην δεύτερη ομάδα Ρεαλ, την υποβίβασε και τον διώχνουν -Σχολιαστής πάλι για κάνα χρόνο. -Προπονητής στην Χεταφε 3 χρόνια, 17ος, 6ος, 16ος. Τον διώχνουν -Προπονητης στην Σεβιλη για 2 μισες σεζον, 8ος, 12ος. Τον διωνουν Να πεις οτι ειναι φθηνος, να το καταλαβω, αλλα αυτος θελει λεει 1.5 μυριο...
argirisparxas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δεν καταλαβαίνω με τι λογική πάμε να πάρουμε τον Μιτσελ. Δεν τον ξέρω σαν προπονητή αλλά από αυτά που διαβάζω, δεν στέκει. Εδώ ο ολυμπιακός κόντεψε να πάρει τον Βύντρα στον Mίτσελ θα κωλώσει?? 1
konstantinos77 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δεν καταλαβαίνω με τι λογική πάμε να πάρουμε τον Μιτσελ. Δεν τον ξέρω σαν προπονητή αλλά από αυτά που διαβάζω, δεν στέκει. Αφού σταμάτησε το ποδόσφαιρο η καριέρα του είναι έξης: -Σχολιαστής στην τηλεόραση -Προπονητής στην Ραγιο Βαγιεκανο 3η εθνική Ισπανίας οπού την έβγαλε 5η -Προπονητής στην δεύτερη ομάδα Ρεαλ, την υποβίβασε και τον διώχνουν -Σχολιαστής πάλι για κάνα χρόνο. -Προπονητής στην Χεταφε 3 χρόνια, 17ος, 6ος, 16ος. Τον διώχνουν -Προπονητης στην Σεβιλη για 2 μισες σεζον, 8ος, 12ος. Τον διωνουν Να πεις οτι ειναι φθηνος, να το καταλαβω, αλλα αυτος θελει λεει 1.5 μυριο... Συμφωνω και εγω .Δεν μου καθεται καλα ,μπορει βεβαια ο ανθρωπος να φτιαξει ομαδα αλλα δεν εχει δα και τιποτα φοβερες περγαμηνες .Μαθαμε τωρα στο ισπανικο μοντελο και ειπαμε να του αλλαξουμε τον αδοξαστο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις