Dropsreef Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Οπως εδω εννοεις ? . Όπως εδώ εννοώ μετά από εφτάρα στο κεφάλι. Φαινόμενο το οποίο σε "νέους" Ολυμπιακούς αποκλείεται να το συναντήσεις. Και σου το λέει ένας άνθρωπος που πρώτη φορά πήγε στο Καραϊσκάκη το 87. Φυσικά και δεν θα βγάλουμε τώρα τα "ολυμπιακόμετρα" αλλά έτσι έχουν τα πράγματα πλέον. Μιλάμε για εποχές που υπήρχε φωνή από 30.000 κόσμο και όχι από έναν ντουντούκα. Τεσπα, πάμε παρακάτω. http://youtu.be/YCV5tYjcv6Y Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Μιλάμε για εποχές που υπήρχε φωνή από 30.000 κόσμο και όχι από έναν ντουντούκα. Αυτα εχουν τα πολλα μαζεμενα πρωταθληματα στην Ελλαδα.Αυτα εχουν το να θεωρουν δεδομενο να παρει πρωταθλημα καθε χρονο η ιδια ομαδα. Να γινεται μοδα του να εισαι ολυμπιακος,να γινεται και η κουτση Μαρια πλεον ολυμπιακος και να αποκτας στην εξεδρα σου καθε χρονο ολο και περισσοτερους πατατακιδες,πανηγυρτζιδες και γκομενες με μινι. Και για να το πω και αλλιως αν μια εξεδρα δε "παλευει" καθε ΣΚ να δωσει ωθησει στην ομαδα της για τη νικη αλλα τη θεωρει δεδομενη οτι θα ερθει ειτε με τον ενα τροπο ειτε με τον αλλον τοτε ο κοσμος και η εξεδρα αυτη "φλωρευει" οσο περνανε τα χρονια. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2014 από FromDusk_TillDawn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 "Δικος σας" ολυμπιακος ειναι ο dropsreef που κραζει τους πατατακιδες σας και εσεις βαζετε εξεδρα του Παναθηναικου σαν απαντηση. Nαι Ολυμπιακος ειναι και ? Ειπα εγω το αντιθετο ? Εγω για τους βαζελους ετσι και αλλιως το εβαλα Mου αρεσει ομως που παντα τσιμπατε οι 2-3 ... Εντωμεταξυ μου λες το ειπε ο dropreef για τους "δικους μας" τωρα λες και μου λες το ειπε ο Παπας ή ο Ομπαμα ...χαχαχαχα ..Συζητηση τωρα νηπιαγωγειου ... Και για να το πω και αλλιως αν μια εξεδρα δε "παλευει" καθε ΣΚ να δωσει ωθησει στην ομαδα της για τη νικη αλλα τη θεωρει δεδομενη οτι θα ερθει ειτε με τον ενα τροπο ειτε με τον αλλον τοτε ο κοσμος και η εξεδρα αυτη "φλωρευει" οσο περνανε τα χρονια. Πιασατε καινουργιο θεμα προς συζητηση βλεπω οπως παντα μετα απο ηττα σας και που αφορα παντα τους αλλους ..Σημερινο μας θεμα ειναι οτι συμφωνα με τον dropreef η εξεδρα αποτελειται απο "πατατακιδες" που δεν δινουν ωθηση στην ομαδα ...Τουλαχιστον αφησατε στην ακρη την Χ.Α και τα σχολεια που ειχατε πιασει σε παρομοια περιπτωση παλι μετα απο ηττα σε ντερμπι ,κατι ειναι και αυτο βελτιωνεστε ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katamaran7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Έτσι έζησαν το ντέρμπι οι παίχτες και ο κόσμος μας. Είναι κριμα ομως ρε Μιτσελ που δεν έκανες το προφανές. Εβαλες το γκολ και αντι να τους παιξεις επιθετικά μετά το φοβηθηκες και έκατσες πισω,.,,,ριξε 3 εκει να τελειωνει η ιστορια. 10 παιχνιδια να παιζαμε χωρις Μπερκ δεν μπορουν να βαλουν γκολ αυτοι. και λίγα λες . έπρεπε η ομάδα να ρίξει 5 γκολ να τελειώνει το ζήτημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kento Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 1.53 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tiger.7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Παραγκα Μαρινακη απο τοτε ΚΑΙ στην Ευρωπη.. Ρε πως φαινονται τα κολλητιλικια με τον Πλατινι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Απλά απίστευτη κίνηση του Λυμπε. .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Απορω ρε παιδια τι περιμενει να δει αυτος ο Μιτσελ κατεβαζοντας τοσους αναπληρωματικους σε ενα παιχνιδι ειναι αξιο αποριας ..Εντωμεταξυ αυτος ο Διαμαντακος θα ηθελα να ηξερα με τι μεσο παιζει στον Ολυμπιακο και πως αποκαλειται και "ταλεντο".Ετσι ειναι τα ταλεντα ρε πουστη μου πια ? Υποτονικος μεχρη αηδιας ,κοντρολ μεσα στην περιοχη κανενα ,επιασε κεφαλια απο την μικρη περιοχη πανω στον τερματοφυλακα ,δηλαδη που ειναι αυτο το ταλεντο ...Εχουν αδικο μετα οι αλλοι να διαμαρτυρονται που δεν καλεσε τον Καρελη και καλεσε αυτον ο Ρανιερι ? Εγω βλεπω τον Καρελη που δεν τον ηξερε η μανα του περυσι και κοντρολ κανει και γκολακια βαζει και τρεχει και κοβει και κοντρες και ο Διαμαντακος μου φτιαχνει χωριστρα ακομα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tiger.7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Καλα ρε,τι κανει το παραρτημα και παιζει τοσο καλα? Γιατι δεν ειναι 3-0 το ματσ? Πως γκενεν αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Αυτος ο Μιτσελ τον παρακολουθω ποσο καιρο ειναι στον Ολυμπιακο ,πιο πολυ διαχειριστης μου κανει ο ανθρωπος παρα προπονητης ...Σημερα εβλεπες κατι παιχτες που θα νομιζες οτι δεν εχουν ξανακλοτσησει μπαλα ενα πραγμα ,τι σουτ στα πουλια ,τι γιομες καμιναδες ,τι σεντρες κατευθειαν αουτ .Τους εκαψε ολους αυτους ο Μιτσελ σημερα .Αυτος δε ο Διαμαντακος εγω το μονο που εχω να πω ειναι ποιος τον βαφτισε σεντερ φορ εναν παιχτη που δεν μπορει να κοντρολαρει μεσα στην μεγαλη περιοχη και που δεν εχει σουτ ...Ειναι δυνατον ρε παιδια να παιζει αυτος ο παιχτης σε μεγαλη ομαδα ? Ακου λεει ταλεντο ο Διαμαντακος ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koutsiaglykoulis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Νομίζω πως ο Φορτουνης αξίζει και άλλες ευκαιριες..... Άτυχος ο Διαμαντακος..... Ντουρμαζ νομίζω πως έχει ξενερωσει που παίζει..... Επιτέλους επιστροφή Σιοβα και γρήγορα 11δατος..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Oταν ξαφνικα βαζεις 10 παιχτες που δεν εχουν ξαναπαιξει ΠΟΤΕ μαζι σε επισημο ματς ειναι απολυτα λογικο να γινεται κατι τετοιο Δεν ειδα τον αγωνα αλλα ειχε δοκαρι Η συγκριση με τον Καρελη ειναι ατυχης imo Παιζουν διαφορετικη θεση κ ειναι εντελως διαφορετικοι παιχτης . Επισης ο Διαμαντακος ειναι ο 3ος επιθετικος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Oταν ξαφνικα βαζεις 10 παιχτες που δεν εχουν ξαναπαιξει ΠΟΤΕ μαζι σε επισημο ματς ειναι απολυτα λογικο να γινεται κατι τετοιο Δεν ειδα τον αγωνα αλλα ειχε δοκαρι Η συγκριση με τον Καρελη ειναι ατυχης imo Παιζουν διαφορετικη θεση κ ειναι εντελως διαφορετικοι παιχτης . Επισης ο Διαμαντακος ειναι ο 3ος επιθετικος Γιατι τι θεση παιζει ο Διαμαντακος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Κύπελλο. Ευκαιρία να δει πως τα πάνε οι αναπληρωματικοί και να φτιάξει τη τακτική του. Γενικά ομως και αυτοι δεν πιάνουν την ευκαιρία απ τα μαλλιά. Όταν λες Κωνσταντίνε οτι τους "έκαψε" όλους, τι εννοείς? Κάποια στιγμη δε πρέπει να δει αν μπορουν να ανταποκριθούν? Σαλίνο και Σιόβας πρέπει να πάρουν παιχνίδια κάποια στιγμη. Για πόσο καιρό ακόμα θα παίζουμε με το τίμιο Νορβηγικό ψέμα και τον παλαίμαχο? Τι περίμενες να κάνει μια 11άδα που δεν έχει παίξει ποτέ σε επισημο παιχνίδι μαζί? Εγώ με λύπη μου είδα οτι ο Ντουρμάζ δεν έβγαλε σωστη μπαλιά, το ίδιο και ο Ντοσεβί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Oταν ξαφνικα βαζεις 10 παιχτες που δεν εχουν ξαναπαιξει ΠΟΤΕ μαζι σε επισημο ματς ειναι απολυτα λογικο να γινεται κατι τετοιο Επισης αν βαλεις και εμενα με σενα παλι λογικο θα ειναι να χασουμε ετσι δεν ειναι ? Τι μου το λες δηλαδη αυτο δεν καταλαβα ,ευθυνη του Μιτσελ ειναι .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις