Koutsiaglykoulis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Αρκετά καλό παικτάκι ο Σέρβος..... ΓΙα μένα τα αξίζει τα 3μύρια για να τον αποκτήσεις........ Άλλη μια φορά έτρεξε πιο πολύ απο όλους τους άλλους...... Καλό είναι ο Μήτρογλας να κάτσει και λίγο στον πάγκο...... Να βάλει και λίγο μυαλό μιας και έχει αρχίσει να ξεφεύγει..... Και Κωστάκη σε τέτοια φάση πλασάρεις δεν τριπλάρεις......... Σεντερ φορ είσαι...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 ειναι εκτος φορμας αυτα τα ειχε για πλακα περισυ αλλα δεν εχουμε αλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greek for sale Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Εν τω μεταξύ διαβάζοντας τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων πράσινης πρωταθλητή γαύρου πείθομαι ακόμα περισσότερο ότι απευθύνονται σε homo erectus.Δεν υπάρχει σωτηρία μνημόνιο για άλλα χίλια χρόνια θέλουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koutsiaglykoulis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 ειναι εκτος φορμας αυτα τα ειχε για πλακα περισυ αλλα δεν εχουμε αλλον Συμφωνώ φίλε αλλά τουλάχιστον μετά και το πέναλτι, θα έβαζα τον Διαμαντάκο.... Το παιδί τουλάχιστον μαρκάρει και τρέχει συνέχεια...... Δεν ξέρω τι τραυματισμό πέρασε πέρσι ή αν είχε ξετινάξει όλες τις pub στην Αγγλία....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Για το πέναλτυ: Ο Μήτρογλας αποφεύγει τον ΤΦ (αλλά και την εστία αρα σωστή η κίτρινη) και ο Στιλ έχει απλώσει το χέρι του για να απομακρύνει την μπάλα. Ο Μήτρογλας είτε γιατί έτσι ήταν φυσιολογική κίνηση, είτε για να κερδίσει πέναλτυ, είτε γιατί είναι ένα ζώο με ρούχα που δυσκολεύεται να περπατήσει στα 2 πόδια (εγώ υποστηρίζω το 3ο) σκοντάφτει στο χέρι του ΤΦ και πέφτει. Όπως κι αν το κάνουμε, η προσπάθεια του ΤΦ να αποκρούσει ήταν η αφορμή για να χάσει την ισορροπία του ο επιθετικός και ό,τι άλλο ακούτε είναι μαλακίες.. Είναι πέναλτυ και κίτρινη 100% σε όλες τις χώρες και όλα τα πρωταθλήματα... Για την διαιτησία γενικότερα: Δεν είδα το φάουλ που κέρδισε ο οσφπ και μπήκε γκολ αλλά διαβάζω ότι ο Καλογερόπουλος με αυστηρά φάουλ και κίτρινες έβαζε τον ΠΑΟ μέσα στην περιοχή του όλη την ώρα. Πολύ οικείο συναίσθημα για όταν παίζει με τον ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, με τον ΠΑΟ στην λεωφόρο και με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ναι οι έλληνες διαιτητές είναι κότες και πάντα σμπρώχνουν τον γηπεδούχο (εκτός αν ο φιλοξενούμενος είναι ο οσφπ, αλλά ας μην το πιάσουμε τώρα αυτό). Το χέρι του Πέτριτς εγώ στο 3ο ριπλέι είδα ότι όντως δεν υπήρχε χέρι, η φάση είναι στο χιλιοστό. Εσείς αν ήσασταν ο Καλογερόπουλος να μην το δίνατε (ενώ ξερω γω ΗΤΑΝ χέρι), να το κάρφωνε ο Αστραχάν και να ερχόταν ο Φαταούλας μετά στα αποδυτήρια και να σας έλεγε καλησπέρα και καλή βραδιά... Πέρσυ και κάθε πέρσυ ο ΠΑΟ τα ίδια αντιμετώπισε αλλά έπαιξε μπάλα και τους ξεφτίλισε. Ε, φέτος δεν έπαιξε.. Πάμε παρακάτω 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Συμφωνω 100% σε ολα με τον προλαλλησαντα. Το πεναλτυ δεν το κανει ο Στιλ αλλα το κερδιζει ο καγκουρας. Ηταν πεναλτυ και σωστα δωθηκε κιτρινη και οχι κοκκινη αφου το τερμα καλυπτοταν απο αλλους παικτες. Το χερι του Πετριτς δεν ηταν αλλα ετσι οπως τρεχει το παιχνιδι σου δινει την εντυπωση για χερι. Οπως και να εχει ο κοραξ εσπρωξε γηπεδουχο. Λογικο μεχρις ενος σημειου. Δεν διαμορφωσε ομως αποτελεσμα και θεωρω δικαιο το σκορ. Παρεπιμπτοντως αν και ειναι νωρις ακομη εχω την εντυπωση οτι εχουμε δευτερο φαινομενο Γιουρκα. Συνταξη απο τα 25. Ποτε επιτελους εκει στο βαζελο θα βαλουν μυαλο να διωξουν τον Κουτρουμπη; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomato9 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 ολα ειναι φυσιολογικα, και στην πολιτικη και στο ποδοσφαιρο και παντου. δεν υπαρχει λογος να ασκουμε κριτικη για τα σκανδαλα που συμβαινουν το ενα μετα το αλλο. ζητω ο υπνος και η απραξια, παμε παρακατω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greek for sale Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 ολα ειναι φυσιολογικα, και στην πολιτικη και στο ποδοσφαιρο και παντου. δεν υπαρχει λογος να ασκουμε κριτικη για τα σκανδαλα που συμβαινουν το ενα μετα το αλλο. ζητω ο υπνος και η απραξια, παμε παρακατω... Αν πάρει λέμε αν ο Π.Α.Ο.Κ φέτος το πρωτάθλημα φαντάζομαι ότι θα έχουν εξαφανιστεί τα σκάνδαλα και η απραξία θα έχει φύγει και όλοι μας θα είμαστε δραστήριοι πολίτες.Ε ρε σανό που τρώμε όλοι.Έναν παικταρά πήρες φέτος και σε έχει από την αρχή στην πρώτη θέση.Έναν παικταρά μόνο.Πράγμα που αποδεικνύει αυτό που φωνάζουμε όλα τα χρόνια.ότι με πορδές δεν βάφονται αυγά αλλά μόνο όταν επενδύεις σε καλούς παίκτες ονόματα ή μη πας παρακάτω.Τα άλλα είναι πράσινα άλογα!Αλλά όσο και να το βλέπουν όλοι ότι πραγματικά είναι τόσο απλό το θέμα η εύκολη λύση είναι ο κακός ολυμπιακός όταν παίζεις με τα σαπάκια που έχουν όλοι τις περισσότερες χρονιές.Το ξέρω ότι θα γράψεις κάτι καυστικό δεν περιμένω ότι θα αποδεχθείς το σκεπτικό και της άλλης πλευράς που τόσο λοιδορείς αλλά είπα να κάνω μια προσπάθεια μπας και... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 ολα ειναι φυσιολογικα, και στην πολιτικη και στο ποδοσφαιρο και παντου. δεν υπαρχει λογος να ασκουμε κριτικη για τα σκανδαλα που συμβαινουν το ενα μετα το αλλο. ζητω ο υπνος και η απραξια, παμε παρακατω... Σου υπόσχομαι ότι όταν γίνω πρωθυπουργός ή έστω υπουργός αθλητισμού θα αντιμετώπισω το θέμα με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Προς το παρόν είμαι φίλαθλος, και μάλιστα ουδέτερος προς το ντέρμπυ (είμαι ΠΑΟΚ) και επέλεγξα να δω τον αγώνα χωρίς να πονοκεφαλιάσω για όλα τα κακά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σχολίασα το ντέρμπυ μόνο ως αγώνα ποδοσφαίρου. Σε διαβεβαιώ ότι δεν κοιμάμαι, αλλά δε μπορώ και 24/7 να κυνηγάω τον φαταούλ και την παρέα του, ας δούμε κι ένα ματσάκι μπάλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koutsiaglykoulis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Κάπου διάβασα ότι ο Μίτσελ στέλνει τον Μήτρογλου στην διοίκηση για το πέναλτι..... Μπράβο!! ..... Μπας και φάει κάνα πρόστιμο και συνετιστεί..... Ξέρουμε πότε θα είναι έτοιμος ο Μπενίτεζ? Στην κατάσταση που είναι τώρα ο Μήτρογλου είναι 2-3 κλάσεις καλύτερος ο Λατίνος...... Επίσης απαράδεκτα τα πρωτοσέλιδα των οπαδικών εφημερίδων σήμερα ειδικά του Γαύρου και της Πράσινης...... Καλά δεν υπάρχει κανένας εισαγγελέας να τις κλείσει τις κ@λοφυλλάδες?..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greek for sale Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Θες να καεί η Αθήνα από τους δήθεν που νοιάζονται για την "ελευθερία" του τύπου;Φαντάζομαι τον Αλέξη και τον Δημήτρη να καλούν σε συλλαλητήριο πανστρατιάς για την κατάλυση της ελευθερίας του τύπου και τις μολότοφ από τους αναρχικούς και μου σηκώνεται η τρίχα.Άλλωστε νομίζω ότι ο νόμος προβλέπει κλείσιμο εφημερίδων έστω και προσωρινό σε τρεις περιπτώσεις Πρωτοσέλιδο με άσεμνο περιεχόμενο Προσβολή της όποιας θρησκείας Και προσβολή του προέδρου της δημοκρατίας. Αν ξέχασα κάτι ας μας πει κάποιος νομικός καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Aυτο μας ελειπε να δινετε και εξηγησεις... http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/prasina_sygxarhthria_gia_thn_filoksenia.3106089.html Θα'θελα να δω και εκ μερους του ΟΣΦΠ ανάλογες δηλώσεις αν όλα κυλήσουν ομαλα στην Λεωφόρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koutsiaglykoulis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Ντάξει ρε φίλε όμως νομίζω πως σε αυτόν τον τόπο υπάρχει και ένα ΕΣΡ....... Ρίξε κάνα 100ρικο πρόστιμο και σου λέω εγώ πως συμορφώνεσαι άμεσως...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomato9 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Σου υπόσχομαι ότι όταν γίνω πρωθυπουργός ή έστω υπουργός αθλητισμού θα αντιμετώπισω το θέμα με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Προς το παρόν είμαι φίλαθλος, και μάλιστα ουδέτερος προς το ντέρμπυ (είμαι ΠΑΟΚ) και επέλεγξα να δω τον αγώνα χωρίς να πονοκεφαλιάσω για όλα τα κακά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σχολίασα το ντέρμπυ μόνο ως αγώνα ποδοσφαίρου. Σε διαβεβαιώ ότι δεν κοιμάμαι, αλλά δε μπορώ και 24/7 να κυνηγάω τον φαταούλ και την παρέα του, ας δούμε κι ένα ματσάκι μπάλα και τι μπαλα ε; κρυφτηκε το τοπι, χαθηκε το μετρημα απο τις ευκαιριες εκατερωθεν. τον φαταουλ δεν τον κυνηγα κανενας, αντιθετως τον παοκ ολοι. ειδικα αυτοι που γραφουν για σπρωξιμο του παοκ στην τουμπα, οπου δεχεται σφαγες συνεχως και αδιαλειπτως. αλλα ετσι συμβαινει, καποια στιγμη επερχεται κορεσμος απο την υπερβολικη καταναλωση βρωμιας και υπερισχυει το " ωχ αδερφε βαρεθηκα μ'αυτα, ας πουμε κατι αλλο να ξεφυγουμε, δεν αντεχω αλλο τη σκληρη απελπιστικη πραγματικοτητα". το σχεδιο πετυχαινει απολυτα το στοχο του, τη διαιωνιση της ιδιας σαπιας καταστασης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tiger.7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Σου υπόσχομαι ότι όταν γίνω πρωθυπουργός ή έστω υπουργός αθλητισμού θα αντιμετώπισω το θέμα με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Προς το παρόν είμαι φίλαθλος, και μάλιστα ουδέτερος προς το ντέρμπυ (είμαι ΠΑΟΚ) και επέλεγξα να δω τον αγώνα χωρίς να πονοκεφαλιάσω για όλα τα κακά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σχολίασα το ντέρμπυ μόνο ως αγώνα ποδοσφαίρου. Σε διαβεβαιώ ότι δεν κοιμάμαι, αλλά δε μπορώ και 24/7 να κυνηγάω τον φαταούλ και την παρέα του, ας δούμε κι ένα ματσάκι μπάλα και τι μπαλα ε; κρυφτηκε το τοπι, χαθηκε το μετρημα απο τις ευκαιριες εκατερωθεν. τον φαταουλ δεν τον κυνηγα κανενας, αντιθετως τον παοκ ολοι. ειδικα αυτοι που γραφουν για σπρωξιμο του παοκ στην τουμπα, οπου δεχεται σφαγες συνεχως και αδιαλειπτως. αλλα ετσι συμβαινει, καποια στιγμη επερχεται κορεσμος απο την υπερβολικη καταναλωση βρωμιας και υπερισχυει το " ωχ αδερφε βαρεθηκα μ'αυτα, ας πουμε κατι αλλο να ξεφυγουμε, δεν αντεχω αλλο τη σκληρη απελπιστικη πραγματικοτητα". το σχεδιο πετυχαινει απολυτα το στοχο του, τη διαιωνιση της ιδιας σαπιας καταστασης Τον μεγα (μ) παοκ και τον Παο ναι τον κυνηγούν ολοι και απο παντου.. Ειδικά τον ΠΑΟΚ που κατω απο τα Τέμπη μετατρέπεται σε κατι αναμεσα σε Πλατανια και Πανθρακικο και τρομοκρατει τους παντες.. Αλήθεια, θες και τα λες αυτα? Να κυνηγήσουν ποιον? Τον ΠΑΟΚ? Τον ΠΑΟΚ? αν είναι δυνατόν..Υ.Γ Οπως βλέπεις φετος, μια χαρα μπαλιτσα παίζεις και οι 3αρες παμε και έρχονται. Οποτε αφησε Το σύστημα στην ακρη επιτέλους και δες την ομαδα σ που επιτέλους έκανε σωστές επιλογές και αυτες βγαίνουν στο γήπεδο..Υ.Γ2 Βλέπεις οτι μια χαρα 4αρες ριχνεις και παίρνεις τα ματσακια χωρις καμια παραγκα να στα στερεί. Ο λόγος? Γιατι οταν παιζεις μπαλα και δν κλαιγεσαι, η διαιτησία δεν μπορεί να σ κάνει κατι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις