Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οσο και αν θες να μας πεισεις,πεναλτι υπαρχει γιατι υπαρχει επαφη του δεξιου χεριου του στυλ στο ποδι του Μητρογλου και φαινεται ξεκαθαρα στη φωτογραφια που εχω παραθεσει πιο πριν.Αν δεν μπορεις να το δεις,δικο σου προβλημα.. Ακομα και το ΣΚΑΙ του Αλαφουζου το ειπε,αλλα μαλλον ο Μαρινακης τον αγορασε και περναει οτι θελει εκεινος..

Υ.Γ Παντως εχει φαση που λες οτι μαζευει τα χερια του, και το δεξι του χερι (οπου αυτο ειναι που βρισκει τον Μητρογλου) το εχει οπως το εχουν οι μαθητες στο σχολειο οταν σηκωνουν το χερι να πουν μαθημα..

εε; Κολλημένο πάνω στο σώμα του το έχει.

Επαφή υπάρχει, ναι, δεν είναι αυτό το θέμα... δεν αρκεί αυτό από μόνο του. Πρέπει ο τερμας να ανατρέψει με τα χέρια του ή με τα πόδια του το παίκτη. Αν ο επιθετικός πέσει πάνω στον τέρμα, δεν είναι πέναλτι.

Κάποιος πρέπει να διαβάσει τους κανονισμούς...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Επαφή υπάρχει, ναι, δεν είναι αυτό το θέμα... δεν αρκεί αυτό από μόνο του. Πρέπει ο τερμας να ανατρέψει με τα χέρια του ή με τα πόδια του το παίκτη. Αν ο επιθετικός πέσει πάνω στον τέρμα, δεν είναι πέναλτι.

Μην μας τρελαίινεται άλλο βραδιάτικα  ρε γμτ.Ο τέρμας όταν βγαίνει πρέπει να βρει την μπάλα εφόσον δεν την βρίσκει και βρίσκει το παίκτη ακόμα και με τον κ@λο του να τον έβρισκε εφ όσον λέω ξανά τον βρίσκει και τον ανατρέπει είναι πέναλτι. Τελεία και παύλα.

Το δεξι του χερι ειναι κολλημενο πανω στο σωμα του? ΣΟΒΑΡΑ?????????????

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ? ΠΟΥ? ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ?

post-311794-0-04258000-1414367406_thumb.jpg

post-311794-0-99352600-1414367409_thumb.jpg

Ρε γιατί τσιμπάς;Ακόμα και με τον κορμό του να τον ανατρέπει ο τερματοφύλακας μέσα στην περιοχή είναι κάτι άλλο εκτός από πέναλτι;Άστο να πάει στην ευχή μία νίκη κάναμε και πάνε να μας την βγάλουν ξινή.Με 30 μέτρα οφσάιντ νίκη θέλω την επόμενη φορά ώστε τουλάχιστον η μίρλα τους να χει κάποια βάση!

Ρε γιατί τσιμπάς;Ακόμα και με τον κορμό του να τον ανατρέπει ο τερματοφύλακας μέσα στην περιοχή είναι κάτι άλλο εκτός από πέναλτι;Άστο να πάει στην ευχή μία νίκη κάναμε και πάνε να μας την βγάλουν ξινή.Με 30 μέτρα οφσάιντ νίκη θέλω την επόμενη φορά ώστε τουλάχιστον η μίρλα τους να χει κάποια βάση!

Ρε δεν τσιμπαω,εδω λεει ο ανθρωπος οτι το δεξι του χερι ειναι κολλημενο στο σωμα του.ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΛΕΕΙ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ..

Τα εχουν χασει και δεν ξερουν ποιο χερι ειναι το δεξι και ποιο το αριστερο!

Οχι, το χέρι που πετυχαίνει ο Μήτρογλου ή αλλιώς αυτο που βρισκει τον Μητρογλου όπως λες εσύ. Δεν είπα εγώ ότι είναι το δεξί του... δικό σου ήταν το λάθος.

Ρε δεν τσιμπαω,εδω λεει ο ανθρωπος οτι το δεξι του χερι ειναι κολλημενο στο σωμα του.ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΛΕΕΙ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ..

Τα εχουν χασει και δεν ξερουν ποιο χερι ειναι το δεξι και ποιο το αριστερο!

Ρε μλκ  μας τρολάρουν όλο το βράδυ όλοι οι του Π.Α.Ο μας τα έχουν κάνει να μην πω τι.Και τσίμπησα και εγώ γιατί δεν παλεύονται.Δεν το βλέπεις;Όπως και να τους κερδίσουμε με όση διαφορά και να τους κερδίσουμε έχουν μάθει στην κλάψα και δεν αλλάζει.

Μην μας τρελαίινεται άλλο βραδιάτικα  ρε γμτ.Ο τέρμας όταν βγαίνει πρέπει να βρει την μπάλα εφόσον δεν την βρίσκει και βρίσκει το παίκτη ακόμα και με τον κ@λο του να τον έβρισκε εφ όσον λέω ξανά τον βρίσκει και τον ανατρέπει είναι πέναλτι. Τελεία και παύλα.

Αμα ο επιτιθέμενος πάει και πέσει πάνω στον τέρμα και όχι το αντίστροφο, δεν είναι πέναλτι, ανεξάρτητα από το αν ο τέρμας βρίσκει μπάλα ή όχι.

Στη περίπτωση μας ο Στιλ αρχικά κινείται προς τον Μητρογλου, μετα μαζεύεται για να μη τον ανατρέψει, όμως στη συνέχεια ο Μητρογλου ξεκάθαρα κάνει κίνηση για να βρει τον Στιλ με το πόδι του.

Οχι, το χέρι που πετυχαίνει ο Μήτρογλου ή αλλιώς αυτο που βρισκει τον Μητρογλου όπως λες εσύ. Δεν είπα εγώ ότι είναι το δεξί του... δικό σου ήταν το λάθος.

Αγορι μου κοιτα.Αυριο ειναι Δευτερα,ολοι οι οφθαλμιατροι ειναι ανοιχτοι και δουλευουν.Παρε την φωτογραφια την παρακατω και δειξτην τους,πες τους οτι στο κυκλωμενο σημειο και στη ακρη του βελους που εχω φτιαξει,βλεπεις δεξι χερι και μαλιστα κολλημενο στο σωμα και να εισαι σιγουρος οτι θα σε δεχτουν για εξεταση χωρις καν ραντεβου!!!

post-311794-0-67526700-1414367969_thumb.jpg

Ξεχωριστα χρωματα για καθε χερι.Οριστε και το κουιζ...Ποιο χερι ειναι αυτο που κανει την επαφη με το ποδι του Μητρογλου (παλι με χρωμα.Αν ουτε τωρα.. λυπαμαι)

Καλά άστο σιγά σιγά θα μας πεις στο τέλος ότι έπρεπε να σφυριχτεί επιθετικό φάουλ με κόκκινη στον μήτρογλου για θέατρο και τιμωρία τουλάχιστον για 10 αγωνιστικές.Από μένα τέλος δεν σε ταΐζω άλλο

Συγνώμη, δηλαδή κι εδώ βλέπουμε το δεξί χέρι του Στιλ να βρίσκει το δεξί πόδι του Μητρογλου;

MHTRGLOY.jpg

Εσύ είσαι αυτός που λεει ότι τον βρίσκει με το δεξί του χέρι... Εγώ βλέπω τον Μητρογλου να τον πετυχαίνει στο σώμα και στο αριστερό χέρι το οποίο είναι κολλητό στο σώμα... Για το δεξί χέρι νομίζω είσαι λάθος.

• Like 1

Αμα ο επιτιθέμενος πάει και πέσει πάνω στον τέρμα και όχι το αντίστροφο, δεν είναι πέναλτι, ανεξάρτητα από το αν ο τέρμας βρίσκει μπάλα ή όχι.

Στη περίπτωση μας ο Στιλ αρχικά κινείται προς τον Μητρογλου, μετα μαζεύεται για να μη τον ανατρέψει, όμως στη συνέχεια ο Μητρογλου ξεκάθαρα κάνει κίνηση για να βρει τον Στιλ με το πόδι του.

Στην πρωτη φωτογραφια (που ειναι διπλη που παρεθεσες εσυ) ο στυλ εχει τεντωμενο το δεξι του χερι προσπαθοντας να βρει την μπαλα,στην δευτερη φωτογραφια φαινεται οτι ο Στυλ εχει αρχισει ηδη να "κλεινει" το ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ του για να το κολλησει στο σωμα του αλλα καθως κανει κινηση του χεριου του ωστε να το μαζεψει και να το κολλησει στο σωμα του,στο "κλεισιμο" του χεριου βρισκει το παπουτσι του Μητρογλου και η συγκεκριμενη επαφη φαινεται και με χρωματα στην φωτογραφια που εχω παραθεσει ηδη 4 φορες.

Στη δευτερη φωτο φαινεται η επαφη που θα γινει ετσι και αλλιως διοτι ο Στυλ σερνεται προς τον Μητρογλου για να κανει προσπαθεια να βρει την μπαλα.Στη συνεχεια της φασης και ενω κλεινει το δεξι του χερι βρισκει ΚΑΙ με αυτο το ποδι του Μητρογλου. (στην εξελιξη της φασης)

Εχω βαλει φωτογραφια που φαινεται η επαφη με το δεξι χερι του Στυλ να βρισκει το παπουτσι του Μητρογλου και μαλιστα την εχω χρωματισει για να τα δεις πιο ξεκαθαρα.Αν δεν μπορεις να το δεις ουτε εκει,σορυ φιλε μου αλλα δεν ευθυνομαι εγω..

Συγνώμη, δηλαδή κι εδώ βλέπουμε το δεξί χέρι του Στιλ να βρίσκει το δεξί πόδι του Μητρογλου;

MHTRGLOY.jpg

Εσύ είσαι αυτός που λεει ότι τον βρίσκει με το δεξί του χέρι... Εγώ βλέπω τον Μητρογλου να τον πετυχαίνει στο σώμα και στο αριστερό χέρι το οποίο είναι κολλητό στο σώμα... Για το δεξί χέρι νομίζω είσαι λάθος.

Ακριβώς αυτό έγινε. Αλλά  πολλές φορές μπορεί να δοθεί. Ο διαιτητής το βλέπει 1 φορά , για να βγάλει συμπέρασμα, οπότε μην το τραβάς τόσο. Ο Ολυμπιακός έχει πάρει άλλα κι άλλα .... σε αυτό θα κολλήσουμε ?

Πάντως προς όσους λένε πως ο Στιλλ τον βρήκε να μας πουν την σωστή κίνηση βηματισμού για τον Μήτρογλου. Γιατί ο τύπος είναι λες και έχει δέσει άγκυρα στο δεξί του πόδι ... Το σβαρνάει για μιάμιση κίνηση .... και το απλώνει αλαφρά προς στα δεξιά ... προσπαθώντας να βρει τον Στιλ. για να εκμαιέυσει το πέναλτι ....

Αλλά εν τέλη μην ασχολείσαι. Δεν υπάρχει λόγος . Οι τύποι είναι για κλάματα.

• Like 1

Γιατί ο τύπος είναι λες και έχει δέσει άγκυρα στο δεξί του πόδι ... Το σβαρνάει για μιάμιση κίνηση 

Χρονια στο κουρμπετι.

pegasus_LARGE_t_1041_105534490.jpg

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...