Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κλεμμένο απ τον πάπιο αλλά αξίζει τον κόπο.

Ο Μίτσελ ήταν ΚΥΡΙΟΣ μετά το 0-3. Τα έφαγε και πριν καλά καλά τα χωνέψει, πήγε στη συνέντευξη Τύπου και σεβάστηκε τους δημοσιογράφους και το αποτέλεσμα. Ο Αναστασίου, μετά τα μπολ-μπόις, τους σκοπευτές και τον ανάδρομο Ερμή, ανακάλυψε ως δικαιολογία και το... μήνυμα. Χωρίς να καταδεχθεί ερωτήσεις. Σιγά ρε Μουρίνιο.

Η ΑΕΚ έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο στο 6-0. Μάλλον έπαιξε ποδόσφαιρο γιατί αυτό του Παναθηναϊκού ήταν άλλο άθλημα. Στα μάτια μου, η τότε ΑΕΚ στάθηκε στο Καραϊσκάκη με αξιοπρέπεια. Έπαιξε σαν μεγάλη ομάδα. Διασυρμός είναι να βλέπεις τον Παναθηναϊκό με 11 παίκτες κάτω από τη σέντρα μέχρι να φάει γκολ στο 59'.

Όχι, δεν θέλω να ανοιχθεί ο Παναθηναϊκός για να βάλω 6. Αλλά δεν γίνεται τέτοιο ταμπούρι που ούτε ο Φωστήρας δεν θα παίξει την Τετάρτη. Όταν έχεις τους παίκτες να αλλάξουν μια μπαλιά μπροστά. Και θες να λέγεσαι Παναθηναϊκός. Δυστυχώς μικραίνει ο αιώνιός μου αντίπαλος. Και εγώ θέλω να νιώθω ότι νικάω τον Παναθηναϊκό και όχι την Προοδευτική του Σούλη.

• Like 4
  • Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Από ότι καταλαβαίνω τον Μπέο δεν το ξέρει κανένας ασχετα αν είναι στην ίδια δικογραφία με το Φαταούλ

Σορρυ για την παρέμβαση στα πανηγυρια σας αποχωρώ

edit το Φαταουλ ειναι στην επόμενη δικογραφία του προεδρου σε αυτή που ο Μπέος ήταν στην φυλακή το ξέρω απλά μου αρέσει ο αυτοσαρκασμός

Στο καλό και να μην μας γράφεις συχνά..Αρκετά που θα πρέπει να δίνουμε και εξηγήσεις κάθε φορά που θα κερδίζουμε.

Δημοσ.

...Ο Αναστασίου...

Είναι δεύτερη φορα μετα την ήττα στην Λεωφόρο που φέρεται σαν έλληνας προπονητάκος.

Είναι λίγος και που κατέβασε την ομαδα για 0-0.

Δημοσ.

Aυτο μας ελειπε να δινετε και εξηγησεις.

image.jpg

Ας μην εδινε το αουτ σε κορνερ τοτε ωστε να μην ανοιγε καρφιτσα..

• Like 1
Δημοσ.

image.jpg

Εμεις δεν εχουμε να μοιραζουμε 50 ευρα σαν τον Τρακη και μοιραζουμε ξυλο οτι εχει ο καθενας  :mrgreen:

Δημοσ.

Εμεις δεν εχουμε να μοιραζουμε 50 ευρα σαν τον Τρακη και μοιραζουμε ξυλο οτι εχει ο καθενας  :mrgreen:

Γιαυτο παιζουμε και ενα 0-3 στη Μαλαισια καθε 20 χρονια για να βγαλουμε τα σπασμενα :P

• Like 1
Δημοσ.

image.jpg

Τι λε' ρε παιδί μου... συγκλονιστικές φωτογραφίες! Τι ξύλο, τι αλητεία είναι αυτή?

Ρε τι τράβηξαν τότε οι καημένοι Περιπατητές:

Την προπαγάνδα σας φιλαράκι να πάτε να την κάνετε σε κάνα οπαδικό φόρουμ αν δε θέλετε αντίλογο. Πρωτάθλημα δε θα πάρετε ούτε με τηλεδίκες, ούτε με επικοινωνιακά τεχνάσματα. Κι όπως σου έγραψε ο άλλος δε θα είμαστε αναγκασμένοι κάθε φορά να δικαιολογούμε όλες τις φάσεις που μεγαλοποιείτε στο έπακρο για να ικανοποιήσετε τα οπαδικά σας κόμπλεξ.

Κατά τ' άλλα φρόντισε να ξεπεράσεις εκείνο το ματς και για να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου παραδέξου ότι εκείνο που σε πόνεσε πραγματικά ήταν το σκότωμα του πράσινου τερατακίου εν τη γεννέσει του πριν μεγαλώσει και γίνει Λερναία Ύδρα για να ξεπεράσει ακόμα και την μπασκετική σας σαπίλα. Ας πρόσεχαν οι Πολυμετοχικοί να μη λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο και να μη σας φέσωναν 50 και βάλε μύρια για ένα πρωτάθλημα. Κανένας Ολυμπιακός δε σας φταίει για το σημερινό σας χάλι.

• Like 3
Δημοσ.

Ελα μωρε..Προβοκατσια με νερομπογιες ηταν απο φιλαθλους του ΟΣΦΠ που ειχαν παει..Οπως και το 2012 που εκαψαν το ΟΑΚΑ.Οι ιδιοι ηταν..

Τι λε' ρε παιδί μου... συγκλονιστικές φωτογραφίες! Τι ξύλο, τι αλητεία είναι αυτή?
Ρε τι τράβηξαν τότε οι καημένοι Περιπατητές:

Την προπαγάνδα σας φιλαράκι να πάτε να την κάνετε σε κάνα οπαδικό φόρουμ αν δε θέλετε αντίλογο. Πρωτάθλημα δε θα πάρετε ούτε με τηλεδίκες, ούτε με επικοινωνιακά τεχνάσματα. Κι όπως σου έγραψε ο άλλος δε θα είμαστε αναγκασμένοι κάθε φορά να δικαιολογούμε όλες τις φάσεις που μεγαλοποιείτε στο έπακρο για να ικανοποιήσετε τα οπαδικά σας κόμπλεξ.

Κατά τ' άλλα φρόντισε να ξεπεράσεις εκείνο το ματς και για να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου παραδέξου ότι εκείνο που σε πόνεσε πραγματικά ήταν το σκότωμα του πράσινου τερατακίου εν τη γεννέσει του πριν μεγαλώσει και γίνει Λερναία Ύδρα για να ξεπεράσει ακόμα και την μπασκετική σας σαπίλα. Ας πρόσεχαν οι Πολυμετοχικοί να μη λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο και να μη σας φέσωναν 50 και βάλε μύρια για ένα πρωτάθλημα. Κανένας Ολυμπιακός δε σας φταίει για το σημερινό σας χάλι.

Κατσε ντε..Εχει καιρο ακομα και ο Αλαφουζος να γινει μελος της Γαυροοικογενειας

Δημοσ.

MHTRGLOY.jpg

Επειδή μερικοί δε θέλουν να καταλάβουν: Ο Μητρογλου κλοτσάει τη μπάλα προς το πλάι, ο ίδιος όμως συνεχίζει ευθεία με σκοπό να βρει τον Στιλ, τεντώνοντας μάλιστα καταλλήλως το πίσω του πόδι... Ο Στιλ από την άλλη μαζεύει τα χέρια του.

Κατά τ άλλα δε μιλάω ούτε για παράγκες, ούτε για εσκεμμένα σφυρίγματα, πιθανώς να ήταν ένα ανθρώπινο λάθος του διαιτητή. Δεν είναι ντροπή να το παραδεχτούμε.

Δημοσ.

Επειδή ορισμένοι δεν θέλετε να το καταλάβετε το ματς έληξε εδώ και ώρα και κέρδισε ο καλύτερος, για όνομα του Θεού δεν περάστε την σέντρα σήμερα.

• Like 1
Δημοσ.

MHTRGLOY.jpg

Επειδή μερικοί δε θέλουν να καταλάβουν: Ο Μητρογλου κλοτσάει τη μπάλα προς το πλάι, ο ίδιος όμως συνεχίζει ευθεία με σκοπό να βρει τον Στιλ, τεντώνοντας μάλιστα καταλλήλως το πίσω του πόδι... Ο Στιλ από την άλλη μαζεύει τα χέρια του.

Κατά τ άλλα δε μιλάω ούτε για παράγκες, ούτε για εσκεμμένα σφυρίγματα, πιθανώς να ήταν ένα ανθρώπινο λάθος του διαιτητή. Δεν είναι ντροπή να το παραδεχτούμε.

Οπως παραδεχεστε και εσεις οτι εδω και 2 χρονια δεν εχεις χασει ουτε εναν βαθμο επειδη δεν ησουν καλος αλλα παντα στους κλεβουν.. Οσο και αν θες να μας πεισεις,πεναλτι υπαρχει γιατι υπαρχει επαφη του δεξιου χεριου του στυλ στο ποδι του Μητρογλου και φαινεται ξεκαθαρα στη φωτογραφια που εχω παραθεσει πιο πριν.Αν δεν μπορεις να το δεις,δικο σου προβλημα.. Ακομα και το ΣΚΑΙ του Αλαφουζου το ειπε,αλλα μαλλον ο Μαρινακης τον αγορασε και περναει οτι θελει εκεινος..

Υ.Γ Παντως εχει φαση που λες οτι μαζευει τα χερια του, και το δεξι του χερι (οπου αυτο ειναι που βρισκει τον Μητρογλου) το εχει οπως το εχουν οι μαθητες στο σχολειο οταν σηκωνουν το χερι να πουν μαθημα..

Υ.Γ2 Δεν λες παλι καλα που το εχασε ο Παλαιμαχος!Αλλιως θα ειχαν πεσει οι server του insomnia :P

• Like 1
Δημοσ.

Περίμενα να έχανε και με περισσότερα γκόλ ο παναθηναϊκός, πάντως φέτος με τέτοια εμφάνιση θα μπεί με το ζόρι στην 6 άδα του πρωταθλήματος και θα φάει πολύ ξύλο από το europa league.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...