tomato9 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Κακώς κρατήθηκαν και στην Τούμπα, αν κρατήθηκαν. αν εμπαινε το γκολ στο 105' ομως που εδιωξε πανω στη γραμμη της εστιας ο κιτσιου την κεφαλια του μαρκανο θα πανηγυριζαν ολοι οι γαυροι τη "δικαιη" προκριση
Tiger.7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Οταν, αν, θα... Ολα οσα λες ειναι ασχετα με το σημερινο παιχνιδι για το οποιο μιλαω εγω. Αλλα προφανως με παρακολουθεις και ξερεις τι εχω πει και τι θα πω σε καθε περιπτωση στο μελλον για να βγαζεις συμπερασματα και να γενικευεις. Εσυ χρησιμοποιησες υποθεση με το να σε κερδισω 3-0 για να μην μιλας..Και πανω σε αυτο σου λεω, το οτι δεν θα μιλησεις αν σε κερδισω με 3-0 οπως δεν μιλας οταν κερδιζω με 4-0 και 5-0 αλλες ομαδες στο πρωταθλημα? Γιατι και εκει κλαψα και πετσινη νικη μου βγαζεις επειδη στο 1-0 εδωσε ανυπαρκτο κορνερ.. Με λιγα λογια,ακομα και 10-0 να σε κερδισω,σας εχει γινει συνηθεια η μιρλα που ΚΑΙ σε αυτη την περιπτωση κατι θα βρειτε να πειτε.Οτι εκανα το 1-0 με ανυπαρκτο πεναλτι ας πουμε.. Το ερωτημα εξακολουθει να υπαρχει ομως αναπαντητο (οχι οτι περιμενει κανεις μας να απαντησει καποιος,αλλα λεμε τωρα)...Υπαρχει ΕΝΑ μονο παιχνιδι τα τελευταια 2 χρονια (γενικα στο πρωταθλημα ανεξαρτητως αντιπαλου) που να εχεις χασει βαθμους και να μην μιλησεις καθολου για διαιτησια και να μην σας εχουν κλεψει οι αλλοι τους βαθμους?ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ?
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Ασε το αν ειναι αλητης ή οχι αδελφε ,το ψευτομαγκας εσυ σχολιασες ...Αν ειναι να βαζεις αλητες τραβα βαλε την μαφια ή την 17η Νοεμβρη εδω το thread ειναι για αθλητικα ..Ειναι ψευτομαγκας για σενα με βαση αυτο που σου ειπα ? Απαντηση δεν μπορεις να δωσεις μαλλον .. Η απαντηση μου πηγαινε στον Thano77 που ειπε οτι εσεις στα πετρινα χρονια δεν κανατε ψευτομαγκιες. Να σου θυμησω πριν κατι χρονια που πηγε και χτυπησε το συγχωρεμενο Γιαννη Κυραστα στη φυσουνα ο αλητης? Η σαν παιχτης που κυνηγουσε να κοψει το ποδοσφαιρο στο Στρατο Αποστολακη? Χωρις ειρωνεια,διαβασε για τι εστι Τασος Μητροπουλος φιλε μου. γατακια ηταν αυτοι οι 2 μπροστα στον καλιτζακη Τι ειναι αυτα που λες ρε φιλε.
konstantinos77 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Η απαντηση μου πηγαινε στον Thano77 που ειπε οτι εσεις στα πετρινα χρονια δεν κανατε ψευτομαγκιες. Να σου θυμησω πριν κατι χρονια που πηγε και χτυπησε το συγχωρεμενο Γιαννη Κυραστα στη φυσουνα ο αλητης? Η σαν παιχτης που κυνηγουσε να κοψει το ποδοσφαιρο στο Στρατο Αποστολακη? Χωρις ειρωνεια,διαβασε για τι εστι Τασος Μητροπουλος φιλε μου. Πασο φιλε ..Αν εσενα σημερα σε απασχολει εδω να γραψεις για τον Μητροπουλο ειμαι μαζι σου ..Ξερω καλα τι ειναι ο Μητροπουλος και πολλοι "Μητροπουλοι" αλλα αλλα λογια να αγαπιομαστε μαλλον ..
Orpheas1992 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Το ερωτημα εξακολουθει να υπαρχει ομως αναπαντητο (οχι οτι περιμενει κανεις μας να απαντησει καποιος,αλλα λεμε τωρα)...Υπαρχει ΕΝΑ μονο παιχνιδι τα τελευταια 2 χρονια (γενικα στο πρωταθλημα ανεξαρτητως αντιπαλου) που να εχεις χασει βαθμους και να μην μιλησεις καθολου για διαιτησια και να μην σας εχουν κλεψει οι αλλοι τους βαθμους?ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ? Εμενα ρωτας τωρα ή τον Αλαφουζο; Αν ρωτας εμενα, απειρα.
sakks80 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 αν εμπαινε το γκολ στο 105' ομως που εδιωξε πανω στη γραμμη της εστιας ο κιτσιου την κεφαλια του μαρκανο θα πανηγυριζαν ολοι οι γαυροι τη "δικαιη" προκριση αυτο το ματς δεν επρεπε να γινει καν.αστο μην την ψαχνεις.και απο τα 10 λεπτα καθυστερησεις ζητημα να παιχτηκαν 2
Tiger.7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 κι ο μανιατης δεν εφευγε απο την τουμπα επι 5 λεπτα αλλα κρατηθηκαν. +10 δωρο απο το κορακι = 1 ημιχρονο παρατασης Ναι,δεν εγινε τπτ αλλο στην Τουμπα και η μονες καθυστερησεις ηταν του Μανιατη που δεν εφευγε..Αυτες κρατηθηκαν!!Ε ρε τι ακουμε παλι..
Orpheas1992 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Η απαντηση μου πηγαινε στον Thano77 που ειπε οτι εσεις στα πετρινα χρονια δεν κανατε ψευτομαγκιες. Να σου θυμησω πριν κατι χρονια που πηγε και χτυπησε το συγχωρεμενο Γιαννη Κυραστα στη φυσουνα ο αλητης? Η σαν παιχτης που κυνηγουσε να κοψει το ποδοσφαιρο στο Στρατο Αποστολακη? Χωρις ειρωνεια,διαβασε για τι εστι Τασος Μητροπουλος φιλε μου. Τι ειναι αυτα που λες ρε φιλε. Οχι ρε ειναι ΜΑΓΚΑΣ ο παλικαρος. Εκει μεσα στη μουρη τους μεσα στη λεωφορο τα εβρισε τα βαζελια εσυ τι εχεις κανει ρε ψευτομαγκα; 1
konstantinos77 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Οχι ρε ειναι ΜΑΓΚΑΣ ο παλικαρος. Εκει μεσα στη μουρη τους μεσα στη λεωφορο τα εβρισε τα βαζελια εσυ τι εχεις κανει ρε ψευτομαγκα; Παντως και ψευτομαγκα αρχηγε δεν τον λες οταν 30 ατομα σου βριζουν την μανα και με το που γυρναει ακους αναπτηρες μονο για τα τσιγαρα ...Μην με αναγκασεις τωρα να βαλω βιντεακι δεν θελω να χαθει η συζητηση σε μαλακιες..
Cossutius. Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Στατιστικά του ματς παιδια...έχουμε κάπου? Κατοχη, τελικές κτλ
Tiger.7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Εμενα ρωτας τωρα ή τον Αλαφουζο; Αν ρωτας εμενα, απειρα. Σορυ,αλλα δεν βλεπω μονο εσενα να απαντας περι κλαψας σημερα..Βλεπω αλλους 10 εδω μονο.. Αν κανεις και μια βολτα απο τα γνωστα αλλα site θα δεις αλλους 10000.. Το ερωτημα ειναι γενικο,δεν ειναι προσωπικα για σενα..Και η γενικη αποψη που επικρατει τουλαχιστον αυτα τα 2 χρονια γενικα,αρχης γενομενης απο τον Αναστασιου και την ΠΑΕ ειναι κλαψα σε ολα τα παιχνιδια οποτε χανουμε βαθμους.Μηδενος εξαιρουμενου παιχνιδιου
tomato9 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 αυτο το ματς δεν επρεπε να γινει καν.αστο μην την ψαχνεις.και απο τα 10 λεπτα καθυστερησεις ζητημα να παιχτηκαν 2 μαλλον επρεπε να γινει χωρις φιλαθλους , με το μαρινακη να κανει βολτες στον αγωνιστικο χωρο και να χαιρεταει το ελικοπτερο της αστυνομιας που περιπολει πανω απο την αδεια τουμπα. η ακομα καλυτερα να γινοταν μονο ενας αγωνας "αλα ριζουπολη", χωρις ρεβανς στην τουμπα. τα 15 λεπτα καθυστερησεων παιχτηκαν ολα, στο ακεραιο. θα μεινει στην ιστορια, ρεκορ ακαταριπτο
Tiger.7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Στατιστικά του ματς παιδια...έχουμε κάπου? Κατοχη, τελικές κτλ http://www.superleaguegreece.net/el/game/olumpiakos-sfp-panathinaikos-ao-1415068 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Παντως και ψευτομαγκα αρχηγε δεν τον λες οταν 30 ατομα σου βριζουν την μανα και με το που γυρναει ακους αναπτηρες μονο για τα τσιγαρα ...Μην με αναγκασεις τωρα να βαλω βιντεακι δεν θελω να χαθει η συζητηση σε μαλακιες.. Mα λογικο ειναι ρε σι να τον βριζουν.20 χρονια οπου σταθει και οπου βρεθει βριζει το Παναθηναικο. Χτυπουσε παιχτες,το Κυραστα σαν προπονητη και αυτος βοηθος. Λογικο ειναι. Τεσπα ξεφυγαμε.
konstantinos77 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Χτυπουσε τον Κυραστα λεει ο αλλος ,καλα ...Ο Μητροπουλος χτυπουσε και ο Καλλιντζακης τους χτενιζε με χωριστρα...χαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις