Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν αξιζες τη νικη φιλτατε πώς να το κανουμε...παιξε μπαλα βαλε 3 γκολ και δε θα σου πω τιποτα. Οταν παιζεις σκατα, οπως και εγω, θελω ισοπαλια και βαθμο. Συγγνωμη κιολας.

Οπως δεν λες τιποτα οταν κερδιζω εγω στο πρωταθλημα 4/5-0 ενα πραγμα ε? που φταιει το αναποδο πλαγιο πριν το 2-0 ας πουμε..

Φιλε τι να κανουμε,μπορει μια φαση να κρινει ενα παιχνιδι ακομα και αν επαιζαν και οι 2 σκατα.. Και ο Καρελης αν μαθαινε να κανει κοντρολ και εστελνε ενα μεσα,θα μιλουσες για την α@@@τη ισοπαλια ή νικη που πηρες..

Υ.Γ Και ξαναρωταμε,υπαρχει ενα παιχνιδι που να εχασες βαθμους φετος ή περυσι, οτι μπαλα και αν επαιξες,οποιος και αν ηταν ο αντιπαλος και να μην σου φταιξει η διαιτησια ή τα ball boys? ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΝΟ υπαρχει? (Και το εχω ξαναπει,θα επρεπε να μην ειχες ουτε μια απωλεια βαθμου τα 2 αυτα χρονια αν η διαιτησια ηταν 50-50 με την λογικη σας και τα λεγομενα σας σε καθε μα καθε παιχνιδι που χανεις βαθμους)

Ρωταμε,ρωταμε ρωταμε,απαντηση δεν παιρνουμε εδω και μηνες ομως..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

το πεναλτι δεν ειναι. το ειπε και ο λουτσιανο ντε σοουζα στον σκαι. τεντωνει το ποδι ο μητρογλου για να βρει τον τερματοφυλακα επειδη ανοιγει πολυ την μπαλα

ο βαρουχας που ειναι καθηγητης διαιτησιας και ειναι στον σκαι ειπε οτι ειναι καθαρο πεναλντι οποτε η γνωμη του μετραει περισσοτερο απο του λουτσιανο και του καθε λουτσιανο.

το ματς στην τριπολη οντως ειναι πολυ δυσκολο καμια σχεση με το σημερινο.η τριπολη θα επιτεθει και δεν θα καθονται και οι 11 πισω να διωχνουν και δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στην αμυνα μας.κρισιμο ματς γιατι αν κανουμε γκελα μενουμε αρκετα πισω.

ο παναθηναικος  για ακομα ενα ντερμπι εδειξε  ποσο μικρη ομαδα εχει καταντησει , αντιποδοσφαιρο ,ξυλικη και διαμαρτυριες συνηθισμενες τακτικες επι αλαφουζου . ο ολυμπιακος ακομα και στα πετρινα χρονια κατεβαινε αποκλειστικα και μονο για την νικη ,ουτε εβαζε πουλμαν μπροστα απο το τερμα ουτε χρειαστηκε ποτε της ψευτομαγκιες ,αυτη ειναι η διαφορα μας οσο για τον γραφικο τον αναστασιου ας των καμαρωνουν αυτοι που τον εχουνε.

το ματσακι ηταν πολυ κατωτερο των προσδοκιων ,αλλα αυτο εξαρταται παντα και απο τον αντιπαλο , δεν ειχαμε ενεργεια και νευρο  τα δωσανε ολα με την γιουβεντους αλλα αυτο δεν δικαιολογει σε καμια περιπτωση τετοιες εμφανισεις ειδικα σε  ''ντερμπι'' με αυτους . ο μητρογλας ειναι πολυ εκνευριστικος και εγωιστης για ακομα μια φορα  εκθεσε την ομαδα και τον προπονητη του ,απαραδεκτος και μονο κακο κανει . ο μιτσελ θα πρεπει να τον αναλαβει προσωπικα .κατι ηξερε ο βαλβερδε.

χάχα κόλλησε το παιδί στο ανύπαρκτο φάουλ. Ρε φίλε πόσα φάουλ δίνονται και δεν είναι. Πολλά, παρά πολλά. Απλά έτυχε να μπει γκολ και κλάμα τώρα.

Και στα 3 ανυπαρκτα 3 φαουλ 3 γκολ,Και στο 1 ανυπαρκτο πεναλτι 1 γκολ και σε μια φαση απο οφσαιντ (ανθρωποι ειναι και οι ρεφ)

αλλο 1 γκολ.

5-0

Ουτε εσυ εκανες φαση Κοσσουτιε... Αν βαλεις στη ζυγαρια αυτη τη φαση, το γκολ απο ανυπαρκτο φαουλ, τις καθυστερησεις-κωμωδια εμενα μου βγαινει ισοπαλια δεν ξερω πώς το βλεπεις εσυ. 

Ποσα λεπτα ηθελες εσυ καθυστερησεις ,25 ? Μεχρι να βαλεις γκολ ? Καποτε εβαζες γκολ στο Καραισκακη με τον Σαλπιγγιδη να βγαινει εξω απο την γραμμη του αουτ ι ή με κατι ανυπαρκτα πεναλτι (Γκονζαλες) και ουδεις ειχε ασχοληθει,παψτε την κλαψα πια ...Τωρα αν εσυ ειδες οτι δεν καναμε φαση οκ παω πασο .Σου βγαζω εξω εγω την φαση του πεναλτι που κανω το 2-0 εκει και τελειωνει η ιστορια ομορφα και ωραια ..

ο λουτσιανο ντε σοουζα μολις ειπε στον ΣΚΑΙ οτι το πεναλτι δεν ειναι

Και ο Γκούμας μόλις είπε ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε καθαρά και η διαιτησία δεν επηρέασε το αποτέλεσμα.

Βγάλε άκρη

Οπως δεν λες τιποτα οταν κερδιζω εγω στο πρωταθλημα 4/5-0 ενα πραγμα ε? που φταιει το αναποδο πλαγιο πριν το 2-0 ας πουμε..

Φιλε τι να κανουμε,μπορει μια φαση να κρινει ενα παιχνιδι ακομα και αν επαιζαν και οι 2 σκατα.. Και ο Καρελης αν μαθαινε να κανει κοντρολ και εστελνε ενα μεσα,θα μιλουσες για την α@@@τη ισοπαλια ή νικη που πηρες..

Υ.Γ Και ξαναρωταμε,υπαρχει ενα παιχνιδι που να εχασες βαθμους φετος ή περυσι, οτι μπαλα και αν επαιξες,οποιος και αν ηταν ο αντιπαλος και να μην σου φταιξει η διαιτησια ή τα ball boys? ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΝΟ υπαρχει? (Και το εχω ξαναπει,θα επρεπε να μην ειχες ουτε μια απωλεια βαθμου τα 2 αυτα χρονια αν η διαιτησια ηταν 50-50 με την λογικη σας και τα λεγομενα σας σε καθε μα καθε παιχνιδι που χανεις βαθμους)

Ρωταμε,ρωταμε ρωταμε,απαντηση δεν παιρνουμε εδω και μηνες ομως..

Οταν, αν, θα... Ολα οσα λες ειναι ασχετα με το σημερινο παιχνιδι για το οποιο μιλαω εγω. Αλλα προφανως με παρακολουθεις και ξερεις τι εχω πει και τι θα πω σε καθε περιπτωση στο μελλον για να βγαζεις συμπερασματα και να γενικευεις.

mitropoulos_filippidis_570.jpg

Τον Μητροπουλο γιατι τον εβαλες ? Επειδη του βριζανε την μανα στην Λεωφορο ποσα ατομα και οταν γυρισε τοτε και τους ειπε στα μουτρα την γνωστη φραση μεινανε ολοι κυριες ?  :)Ποιος ειναι ο ψευτομαγκας για σενα αδελφε?

Προσπαθείς να πεις κάτι αλλά δεν . . . Συζητάμε για μια αμφισβητούμενη φάση , τι θες να κάνουμε ; Να πούμε μπράβο στον Μήτρογλου που το κέρδισε ;

ε ναι αυτό θέλω να σου πω ότι ο επιθετικός πρέπει να ξέρει να κερδίζει το πέναλτι. Βλέπε Νειμαρ η Ροναλτο. Βλέπε Καραγκούνης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...