Andy Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 εγω τον λο παντως δεν θα τον απεβαλα!μια τεχνικη ποινη θα του εδινα! 1
Tilemaxx Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Πιο αστεία ομάδα δεν έχει ξαναπεράσει απο το ΣΕΦ. Βασικά είχε περάσει πέρσυ ένα αντίστοιχο τσίρκο, η Νανσί με τον Μπατούμ.
washcloud Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 ΟΚ, ο Σάτο το ξεκίνησε, αλλά κι ο Λω δεν έπρεπε να συνεχίσει να το κάνει ρίνγκ (...άσε που διακινδύνεψε να κάνει και ζημιά στον ΟΣΦΠ).
LRoi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μπράβο στην κότα τον Σάτο που έριξε μπουνιά και μετά έπεσε κάτω για το κλασικό θέατρο. Είναι να το έχεις στο DNA σου.
Andy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 ΟΚ, ο Σάτο το ξεκίνησε, αλλά κι ο Λω δεν έπρεπε να συνεχίσει να το κάνει ρίνγκ (...άσε που διακινδύνεψε να κάνει και ζημιά στον ΟΣΦΠ). πιο πολυ σαν αντανακλαστικο μου φαινεται..μου σκασες μπουνιδι να σε σπρωξω να προστατευτω.βεβαια μπορει και να ηξερε πολυ καλα τι εκανε..ο σατο νταξει..χοντρη μαλακια και χωρις λογο 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 ΟΚ, ο Σάτο το ξεκίνησε, αλλά κι ο Λω δεν έπρεπε να συνεχίσει να το κάνει ρίνγκ (...άσε που διακινδύνεψε να κάνει και ζημιά στον ΟΣΦΠ).Η λογικη και η πειρα (και φυσικα...οι κανονισμοι) λενε οτι θα υπαρξει και νεα ποινη για τους 2 παιχτες. Αν αυτη περιοριστει σε χρηματικο προστιμο θα ειναι ευχης εργο για τον ΟΣΦΠ που εχει ηδη προβλημα στην περιφερεια μετα τον τραυματισμο Μαντζαρη. Προηγουμενες αναλογες περιπτωσεις παντως, καταληγουν σε προστιμο μετα το ντισκαλιφιε, αρα λιγες οι πιθανοτητες να στερηθει τον Λο ο ΟΣΦΠ στο επομενο παιχνιδι. Κατα τ´αλλα, λεμε εμεις για τον Πεδουλακη, λενε οι του ΟΣΦΠ για τον Μπαρτζωκα, αλλα ρε Σιμονε που εισαι και ονομα υποτιθεται... 40 γεματα λεπτα τον ΜακΑλεμπ και 38 τον Μπογδανοβιτς? νταξει ο δευτερος ειναι χαρμα οφθλαμων οποτε οσο παιζει ακομα Ευρωπη να λεμε και ευχαριστω που τον αφηνει μεσα. Αλλα σε ματς εκτος εδρας ειναι δυνατον το ροτεισον σου να αφορα μονο 3 θεσεις σε σχεση με την αρχικη σου 5δα? αψυχολογητα πραγματα απτον Ιταλο εφετος...
FilipposMD Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Για μένα καλώς απεβλήθησαν και οι δύο, διότι δεν είναι συμπεριφορά που αρμόζει σε παίκτες Ευρωλίγκα αυτή. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι ο παίκτης που έριξε πρώτος μπουνιά πρέπει να τιμωρηθεί και με κάποιες αγωνιστικές, ενώ προσωπικά θα αναγνώριζα στο Λο το ελαφρυντικό ότι μόλις έχει φάει μπουνιά και "απλώς" σπρώχνει, οπότε με την αποβολή νομίζω ότι έχει τιμωρηθεί επαρκώς. Επειδή μιλάμε όμως για μια αστεία διοργάνωση, ως προς τον πειθαρχικό έλεγχο, δεν έχω ιδέα τι είδους περαιτέρω τιμωρία θα υπάρχει. Αν συγκρίνεις με εκείνη τη φάση που ο Μπατίστ πάτησε στο κεφάλι τον άλλον και δεν τιμωρήθηκε, κανείς από τους 2 σήμερα δεν έπρεπε να αποβληθεί, αλλά ελπίζω ότι έχει βάλει λίγο μυαλό η Ευρωλίγκα από τότε...
konstantinos77 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Επειδή μιλάμε όμως για μια αστεία διοργάνωση, ως προς τον πειθαρχικό έλεγχο, δεν έχω ιδέα τι είδους περαιτέρω τιμωρία θα υπάρχει. Αν συγκρίνεις με εκείνη τη φάση που ο Μπατίστ πάτησε στο κεφάλι τον άλλον και δεν τιμωρήθηκε, κανείς από τους 2 σήμερα δεν έπρεπε να αποβληθεί, αλλά ελπίζω ότι έχει βάλει λίγο μυαλό η Ευρωλίγκα από τότε... Ε θα κατσουν θα τα συζητησουν με τον καφε και θα βγαλουν αποφαση ....Οτι γινεται με τις περιπτωσεις του Ρουντι ,του παιχνιδιου με την Σιενα και του Μπατιστ.Ειπαμε ,μπασκετακι ...
LRoi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Ρε Midi πόσο απάλευτος γίνεσαι ώρες, ώρες. Για πες μας ρε Midi, όταν ο Μπατίστ ο κοκάκιας (αυτός που δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα τόσα χρόνια στον εξάστερο, μόνο πάτησε έναν με το αυτοκίνητο και κρυβόταν στα γηπεδάκια στην Κηφισίας) έκανε το παρακάτω, τι ακριβώς προέβλεπαν οι κανονισμοί, τι ακριβώς εφαρμόστηκε και τι ακριβώς έκανε ο Ομπράντοβιτς? (ναι, ξέρω, τον έβαλε να ζητήσει συγνώμη και στην επόμενη φάση ο ένας εκτελούσε βολές και ο άλλος ήταν με τα ράμματα και τη ματωμένη φανέλα κάτω από το καλάθι για rebound) Αν συγκρίνεις με εκείνη τη φάση που ο Μπατίστ πάτησε στο κεφάλι τον άλλον και δεν τιμωρήθηκε, Όχι απλά δεν τιμωρήθηκε, δεν αποβλήθηκε καν. Μιλάμε για πραγματική παράγκα και όχι φαντασιώσεις με Ρηγάδες και Βαλέδες.
margaritagr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Αστεια πραγματα μωρε ουτε καν οι ιδοι δε τα πιστευουν. Οταν ελεγα για οργανωση ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ , μετα την αποφαση για την ενσταση, καποιοι οεγανε τα δικα τους. Ειναι της πλακας κι ετσι θα παραμεινει αν δεν αλλαξουν ΠΟΛΛΑ οι βροντοσαυροι που τη διοικουν.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Ρε Midi πόσο απάλευτος γίνεσαι ώρες, ώρες. Για πες μας ρε Midi, όταν ο Μπατίστ ο κοκάκιας (αυτός που δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα τόσα χρόνια στον εξάστερο, μόνο πάτησε έναν με το αυτοκίνητο και κρυβόταν στα γηπεδάκια στην Κηφισίας) έκανε το παρακάτω, τι ακριβώς προέβλεπαν οι κανονισμοί, τι ακριβώς εφαρμόστηκε και τι ακριβώς έκανε ο Ομπράντοβιτς? (ναι, ξέρω, τον έβαλε να ζητήσει συγνώμη και στην επόμενη φάση ο ένας εκτελούσε βολές και ο άλλος ήταν με τα ράμματα και τη ματωμένη φανέλα κάτω από το καλάθι για rebound) Όχι απλά δεν τιμωρήθηκε, δεν αποβλήθηκε καν. Μιλάμε για πραγματική παράγκα και όχι φαντασιώσεις με Ρηγάδες και Βαλέδες. Αυτα γιατι τα λες σε ατομο που ελεγε οτι ο Μαικ τοτε ηταν απαραδεκτος και επρεπε να τιμωρηθει? Προφανως τοτε η αποφαση τοσο των διαιτητων οσο και της ευρωλιγκας ηταν τραγικη, αρα δεν θα σε τρελανω. Φυσικα εγω σε οτι ειπα επικαλεστηκα κανονισμους προς οσους ειπαν οτι το ντισκαλιφιε του Λο ηταν αδικο. Εαν αυτο το λετε επειδη καποτε με τον Μπατιστ μπλαμπλαμπλα, τοτε δεν πρεπει να εφαρμοζεται ποτε ντισκαλιφιε, παρα μονο στην περιπτωση δολοφονιας, οποτε ηταν αδικο και το ντισκαλιφιε του Σατο, οποτε συζητηση δεν γινεται... ΥΓ. Οσο και αν διαφωνω με την τακτικη αυτη,η Ευρωλιγκα σχεδον ποτε δεν παιρνει αποφασεις βαση βιντεο. Δεδομενου οτι οι διαιτητες δεν γραψαν τιποτα στο φυλλο αγωνος για τον Μαικ, θα επρεπε να πρωτοτυπησει η διοργανωτρια αρχη και να καλεσει-τιμωρησει απο μονη της τον Μπατιστ (και ξαναλεω, ΕΠΡΕΠΕ να το κανει). Λεω δηλαδη, οτι αφου κατα τη διαρκεια του αγωνα δεν "παρατηρηθηκε" τιποτα, τοτε ηταν πολυ δυσκολο να παει παρακατω το θεμα ποινης. Αντιθετα, το ντισκαλιφιε περνα στο φυλλο αγωνος και εκει αναγκαστικα σε καλουν στην πειθαρχικη. Με τον Μαικ δηλαδη ολα τελειωσαν στην απαραδεκτα επιεικη αντιμετωπιση των διαιτητων, μετα ηταν ψιλοαπιθανο να γινει κατι...
konstantinos77 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δεν το θυμομαστε εχεις να μας δειξεις το pdf ? 1
washcloud Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 πιο πολυ σαν αντανακλαστικο μου φαινεται..μου σκασες μπουνιδι να σε σπρωξω να προστατευτω.βεβαια μπορει και να ηξερε πολυ καλα τι εκανε..ο σατο νταξει..χοντρη μαλακια και χωρις λογο ....ε δεν το λες αντανακλαστικό. Τον χόρτασε μπουνιά. Και...καλά του έκανε, σαν άνθρωπος αν το δεις (ΓΕΝΙΚΑ του "αξίζει" του Σάτο, ο οποίος κουβαλάει ένα "ντιβιλίκι". Αδικιολόγητα κι όλας...). Αθλητικά όμως, δεν έπρεπε (όχι ότι τα νεύρα εύκολα ελέγχονται,, όταν έχεις και δίκιο). Αν γινόταν κανένα γενικευμένο τζέρτζελο και την πλήρωνε χοντρά η ομάδα, ας πούμε...; Είναι που είναι στη θέση που είναι.... Και οκ, μπορεί ο Λω να μην είναι Υπουργός Παιδείας, αλλά όπως και να το κάνεις, δίνει παραδείγματα. Ε ας δίνει σωστά. Η λογικη και η πειρα (και φυσικα...οι κανονισμοι) λενε οτι θα υπαρξει και νεα ποινη για τους 2 παιχτες. Αν αυτη περιοριστει σε χρηματικο προστιμο θα ειναι ευχης εργο για τον ΟΣΦΠ που εχει ηδη προβλημα στην περιφερεια μετα τον τραυματισμο Μαντζαρη. Προηγουμενες αναλογες περιπτωσεις παντως, καταληγουν σε προστιμο μετα το ντισκαλιφιε, αρα λιγες οι πιθανοτητες να στερηθει τον Λο ο ΟΣΦΠ στο επομενο παιχνιδι ...ε μην τρελαθούμε ρε συ κι όλας...Εντάξει οι διαιτητές - είναι και απόφαση "της στιγμής", όπως και να το κάνεις... Δε νομίζω όμως να βγει η διοίκηση της Βρωμολίγκα και να κάνει καμμιά χοντροκοπιά. ΗΔΗ του "χρωστάει" του ΟΣΦΠ, που δεν έδωσε επανάληψη για το ματς με Σιένα. Νομίζω θα βάλουν μια μαλακία πρόστιμο (κάτι λίγα χιλιάρικα) και θα λήξει εκεί. Άλλωστε, του πούστη, ο Σάτος το ξεκίνησε το σκηνικό. Ε.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Ναι προφανως για προστιμο παει, οτιδηποτε αλλο για τον Λο θα ειναι απαραδεκτη αποφαση εναντιον του ΟΣΦΠ βαση πεπραγμενων στο παρελθον (της ευρωλιγκας). Ο Σατο ψηνει καμια αγωνιστικη, αν και δυσκολο..
Cossutius. Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Ο Μπατιστ μπορεί να υπήρξε πολύ καλός παίχτης (αν και η άποψή μου ειναι πως ο Ομπράντοβιτς το έκανε καλό) αλλά ως χαρακτηρας σε 2 περιπτωσεις υπέπεσε σε τρομερό φάουλ. Πέρα απο το γνωστό πάτημα κεφαλιου, οταν ειχε πρωτοέλθει, χτυπησε και εγκατέλειψε άνθρωπο στη μέση του δρόμου (το θύμα δήλωσε Παναθηναικος και συγχωρεσε τον παιχτη, αλλά έχω την εντύπωση οτι θα μπήκαν και τα μεγάλα μέσα για να τη γλιτώσει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις