Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Βαρούχας στον ΣΚΑΪ μόλις δήλωσε ότι το πέναλτι είναι πεντακάθαρο και η κίτρινη σωστή.

Απο ποτε ο Μαρινακης αγορασε τον ΣΚΑΙ ρε? :P

Eσεις αν χασετε σε λιγες μερες στο Τορινο απο ψευτικο φαουλ θα πειτε "α δεν εχουμε ομαδα?" η "το π...η το ρεφερι" ?

Χασαμε 2 βαθμους περυσι στην Πορτογαλλια απο ανυπαρκτο κορνερ,ειδες τετοια μυρλα?

Επισης,για την μυρλα του Καραισκακης με τον Κατσουρανη λες τα ιδια οταν η φαση προηλθε απο ανυπαρκτο κορνερ που ηταν αουτ?

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Ποιος μιλησε για 4-5-6 γκολ ρε φιλε για πες μου ...Μην μου πεις για τις κωλοφυλλαδες τωρα ..Εσυ δηλαδη θεωρεις οτι παλι αδικηθηκες και εχασες ? Ενταξει τι αλλο να πω οκ ..Να σου αντιστρεψω το ερωτημα ,εισαι υπερηφανος εσυ σαν παναθηναικος που εισαι πια τριτη ομαδα σε δυναμικη και οποτε μα οποτε χανεις κατι σου φταιει και κλαις σαν την Παναγια στο σταυρο ? Εγω πιστευω οτι αυτα που λες δεν τα πιστευεις ..

Kαι τριτη και τεταρτη μπορει να ειμαι.

Η ουσια ειναι οτι σημερα μου εβαλες γκολ απο ανυπαρκτο φαουλ.

Γιατι να μην ερθουμε χ?

Δημοσ.

Ο Βαρούχας στον ΣΚΑΪ μόλις δήλωσε ότι το πέναλτι είναι πεντακάθαρο και η κίτρινη σωστή.

ο λουτσιανο ντε σοουζα μολις ειπε στον ΣΚΑΙ οτι το πεναλτι δεν ειναι

Δημοσ.

Oρφέα γιατι να πάρεις ισοπαλία? Για μια φάση που φαινεται να σε έχει αδικησει ο διαιτητής όπου η μπάλα θα πηγαινε στον Αντζακουν που θα βγαινε τετ α τετ με τον πανέτοιμο Ρομπέρτο? Η μπάλα μπορει να πήγαινε στο Γ, μπορει να πήγαινε στα πουλάκια, μπορει να το πιανε ο Ρομπέρτο, μπορει και να έκοβαν τον Αντζαγκουν οι αμυντικοι που ηταν διπλα του. Μια φάση ειναι. Δεν έκανες φάση σε όλο το ματς και ειχες 11 παιχτες πίσω μέχρι να φας το 1ο γκολ.

Δημοσ.

οχι ρε φιλε δεν ειναι πεναλντι αφου την επαφη δεν την επιδιωκει ο στιλ.θα μας τρελανουν.και ο υπαλληλος του αλαφουζου πεναλντι καθαρο λεει αλλα καποιοι κολημενοι επιμενουν να εκτιθονται.οπως και να εχει το πεναλντι δεν μπηκε.το γκολ της νικης ηταν γκολαρα απο κεφαλια

Δημοσ.

ο λουτσιανο ντε σοουζα μολις ειπε στον ΣΚΑΙ οτι το πεναλτι δεν ειναι

Σιγά μην έβγαζαν λουτσιάνο στον sky...:P

Δημοσ.

Aρα για να μην πουν ποτε τιποτα οι Παναθηναικοι , πρεπει σε καθε παιχνιδι να βαζουμε 3 γκολ

Μεχρι τοτε , θα πιπιλανε την καραμελα του τουιτυ για κλεμμενη νικη . 

Σε ματς με 0 τελικες

Δημοσ.

Kαι τριτη και τεταρτη μπορει να ειμαι.

Η ουσια ειναι οτι σημερα μου εβαλες γκολ απο ανυπαρκτο φαουλ.

Γιατι να μην ερθουμε χ?

χάχα κόλλησε το παιδί στο ανύπαρκτο φάουλ. Ρε φίλε πόσα φάουλ δίνονται και δεν είναι. Πολλά, παρά πολλά. Απλά έτυχε να μπει γκολ και κλάμα τώρα.
  • Like 2
Δημοσ.

Δεν αξιζες τη νικη φιλτατε πώς να το κανουμε...παιξε μπαλα βαλε 3 γκολ και δε θα σου πω τιποτα. Οταν παιζεις σκατα, οπως και εγω, θελω ισοπαλια και βαθμο. Συγγνωμη κιολας.

Ουτε εγω αξιζα περυσι την ηττα φιλε αλλα εχασα επειδη ησουν ξεκουραστος ,το τι θες εσυ ή εγω δεν εχει καμια σημασια .Οπως ειπα και παραπανω το οτι επαιξα μετρια και εσυ δεν εκανες μια ευκαιρια εστω μια για γκολ και εχασες πρεπει να σε προβληματισει(οχι εσενα προσωπικα ) ..Η διαφορα δυναμικοτητας αυτη την στιγμη αυτη ειναι οταν παιζω σκατα θα χανεις στο νερο τι να κανουμε ....Το τι θες εσυ μεσα σου δεν σε καθιστα αδικημενο μια ζωη ουτε οτι επρεπε να μην χασεις σημερα πως να το κανουμε .Γυρναει ο αλλος τωρα και μου λεει το πλαγιο ηταν λαθος ή το κορνερ ελεος ... θελω να πιστευω οτι ειναι παιδακι τωρα οχι παναθηναικος που βλεπει χρονια μπαλα και σεβεται τα ματια του και την νοημοσυνη του .

Δημοσ.

το πεναλτι δεν ειναι. το ειπε και ο λουτσιανο ντε σοουζα στον σκαι. τεντωνει το ποδι ο μητρογλου για να βρει τον τερματοφυλακα επειδη ανοιγει πολυ την μπαλα

Δημοσ.

Oρφέα γιατι να πάρεις ισοπαλία? Για μια φάση που φαινεται να σε έχει αδικησει ο διαιτητής όπου η μπάλα θα πηγαινε στον Αντζακουν που θα βγαινε τετ α τετ με τον πανέτοιμο Ρομπέρτο? Η μπάλα μπορει να πήγαινε στο Γ, μπορει να πήγαινε στα πουλάκια, μπορει να το πιανε ο Ρομπέρτο, μπορει και να έκοβαν τον Αντζαγκουν οι αμυντικοι που ηταν διπλα του. Μια φάση ειναι. Δεν έκανες φάση σε όλο το ματς και ειχες 11 παιχτες πίσω μέχρι να φας το 1ο γκολ.

Ουτε εσυ εκανες φαση Κοσσουτιε... Αν βαλεις στη ζυγαρια αυτη τη φαση, το γκολ απο ανυπαρκτο φαουλ, τις καθυστερησεις-κωμωδια εμενα μου βγαινει ισοπαλια δεν ξερω πώς το βλεπεις εσυ. 

Δημοσ.

Ανετη και δίκαιη νίκη.

Χάλια ωστόσο η εμφάνιση.Ταμπούρι παίζανε οι αντίπαλοι μια και δεν είχανε ποιοτικούς χαφ αφού ο μικρός Γιάννης δεν βάζει λεφτά για να ενισχύσει την ομάδα του αλλά εμείς δεν είχαμε καμιά δικαιολογία για την κάκιστη εμφάνιση μας.Και ακολουθούν δύσκολα ματς σε Τρίπολη και Τορίνο.Και ο παοκ αποκτά αυτοπεπιοίθηση και με υποβιβασμένους αεκ,αρης και Ηρακλή δεν υπάρχουν αρκετά ντέρπυ.Νωρίς είναι αλλά αν δελτιωθεί η ομάδα δεν θα πάρουμε ευκολα το πρωτάθλημα.

Πολύ καλός πάντως ο αριστερός μας μπακ.Μακάρι να τον έχουμε και του χρόνου.Παικτούρα ο μικρός.

Δημοσ.

στον αφελαι γινονται 3 απανωτα φαουλ  σε εκεινη τη φαση και οταν βλεπει ο διαιτητης οτι δεν μπορει να συνεχισει το δινει.παιξαμε απεναντι σε μια ομαδα που ηρθε να καταστρεψει και εστησε πουλμαν βαλαμε το γκολακι τελος το ματς.μεχρι μεθαυριο να παιζαμε μηδεν τελικες θα ειχε ο παο.δεν μπορει να σκοραρει με τα παιχτακια που εχει

Δημοσ.

και που είναι το πρόβλημα σου ρε φίλε???που είναι το παράξενο?

Προσπαθείς να πεις κάτι αλλά δεν . . . Συζητάμε για μια αμφισβητούμενη φάση , τι θες να κάνουμε ; Να πούμε μπράβο στον Μήτρογλου που το κέρδισε ; 

Γιατι εγω την εικονα την φανταστηκα ή την ζωγραφισα? Παρε το βιντεο,κανε pause την στιγμη της φασης και δες την επαφη οπως εκανα και εγω και ποσταρα την φωτογραφια την στιγμη της φασης της επαφης..

Υ.Γ Και που 'σαι,μαθε οτι μια φωτογραφια στατικη ειναι πολυ πιο αντιπροσωπευτικη απο ενα βιντεο εν κινηση για να δεις μια συγκεκριμενη στιγμη..

Δεν χρειάζεται να κάνω κανένα pause , την βλέπω την επαφή και σου εξηγώ και τον λόγο που θεωρώ πως υπάρχει πέναλτι . 

Είναι εμφανές ότι διαφωνούμε οπότε πάμε παρακάτω . . . 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...