sakks80 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Ρε παιδια ξαναρωταω,ενας παναθηναικος που να πει μια φορα οτι εχασε δικαια υπαρχει ? Να το θεσω αλλιως ,υπαρχει ενας παναθηναικος που να βγει να γραψει μια φορα οταν χασει κατι για το στησιμο της ομαδας του και οχι να κλαιει και να μιζεριαζει λες και του κλεψανε το σπιτι ? τι ειχε το στησιμο της ομαδας του?ετσι επρεπε να παιξουν για να μην διασυρθουν.ολοι πισω δυνατα μαρκαρισματα και μολις παρουν μπαλα γιομα και οπου παει.σωστα το πηγε το ματς ο αναστασιου για να μην υπαρξει ρυθμος στο παιχνιδι.αν προσπαθουσε να παιξει μπαλα θα ετρωγε πολλα
Tiger.7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Εν τω μεταξυ,δεν πρεπει να υπαρχει παιχνιδι που να εχει χασει βαθμους ο Παναθηναικος,και να μην φταιει ποτε η ομαδα.Ποτε ομως.. Ο Αναστασιου αναμασαει το "ειμαστε πληρης" και το οτι ειναι ικανοποιημενος
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Ρε παιδια ξαναρωταω,ενας παναθηναικος που να πει μια φορα οτι εχασε δικαια υπαρχει ? Να το θεσω αλλιως ,υπαρχει ενας παναθηναικος που να βγει να γραψει μια φορα οταν χασει κατι για το στησιμο της ομαδας του και οχι να κλαιει και να μιζεριαζει λες και του κλεψανε το σπιτι ? Σε κανεναν δεν αρεσε η ομαδα μας σημερα.Αλλα κρινουμε με βαση μπατζετ κυριως.Οποτε κραταμε μικρο καλαθι. Καποιοι απο εσας λεγανε παλι για 4-5-6 γκολ και τελικα νικησατε με γκολ απο ανυπαρκτο φαουλ φιλε μου. Να μη λεμε και οτι θελουμε. Πως να πουμε δικαιη νικη αφου δεν ηταν δικαιη?Με το ζορι? Εσυ την ειδες δικαιη τη νικη σας?Σου αρεσε αυτο που ειδες? 2
genius_13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Σου έβαλα βίντεο που είναι πολύ πιο αντιπροσωπευτικό της φάσης , ο Στιλ έχει πέσει ήδη , πέναλτι χαμηλά δεν υπάρχει , ο Μήτρογλου στην προσπάθεια του να πηδήξει επιδιώκοντας το ή όχι χτυπάει το χέρι του Στιλ. Οπότε όχι φίλε μου, δεν είναι πέναλτι , το κερδίζει καθαρά ο παίκτης ξεγελώντας τον διαιτητή.Sakks δεν ξέρω αν έχεις μυωπία φίλε αλλά γυαλιά φοράς σίγουρα , κόκκινα. * Εν το μεταξύ λέτε για τον ρυθμό αλλά για τους "σκληροπυρηνικούς" Νεάντερταλ με τα καπνογόνα που εμφανίζονται μόνο στην Ελλάδα κουβέντα ... * Και πως θέλατε να κατέβει ο Παναθηναϊκός σήμερα ρε μάγκες ; Με την άμυνα στην σέντρα ; Και πέρυσι με αντεπιθέσεις δεν κατεβήκαμε στο 0-3 ; Απλά πέρυσι είχαμε και τον παικταρά τον Μπεργκ με τον χρήσιμο σε αυτόν τον Παναθηναϊκο Αμπέιντ.
daPro Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Ρε παιδιά στο ποδόσφαιρο πολλές φορές ο επιθετικός το κερδίζει το πέναλτι. .Έτσι είναι η μπάλα.
Tiger.7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Ρε παιδια ξαναρωταω,ενας παναθηναικος που να πει μια φορα οτι εχασε δικαια υπαρχει ? Να το θεσω αλλιως ,υπαρχει ενας παναθηναικος που να βγει να γραψει μια φορα οταν χασει κατι για το στησιμο της ομαδας του και οχι να κλαιει και να μιζεριαζει λες και του κλεψανε το σπιτι ? Ελπιζαμε οτι θα κανουν μια εξαιρεση για τα παιχνιδια της Ευρωπης,αλλα ο Βαγγελας τα κανονισε και αυτα με τον Πλατινι... Και οχι φιλε,δεν υπαρχει κανεις τους..Περιμενεις κατι απο αυτους που περυσι ελεγαν οτι απο πλαγιο αραουτ στο κεντρο που προηλθε απο καποιο φαουλ που δεν δοθηκε υπερ του ΠΑΟ,και απο το οποιο πλαγιο ξεκινησε η φαση του γκολ του Μητρογλου,και το ονομασαν σφαγη? Κανε ονειρα εσυ..
Kento Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Ο Βαρούχας στον ΣΚΑΪ μόλις δήλωσε ότι το πέναλτι είναι πεντακάθαρο και η κίτρινη σωστή. 1
konstantinos77 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 τι ειχε το στησιμο της ομαδας του?ετσι επρεπε να παιξουν για να μην διασυρθουν.ολοι πισω δυνατα μαρκαρισματα και μολις παρουν μπαλα γιομα και οπου παει.σωστα το πηγε το ματς ο αναστασιου για να μην υπαρξει ρυθμος στο παιχνιδι.αν προσπαθουσε να παιξει μπαλα θα ετρωγε πολλα Δεν καταλαβες το υφος μου ,ειπα οτι τον Αναστασιου εγω προσωπικα δεν ξερω αλλοι Ολυμπιακοι τον εκτιμω ομως δεν μπορω καθε φορα που χανει ο Παναθηναικος κατι να του φταιει .Εγω προσωπικα γουσταρω οταν χανουμε να κανω μια αναλυση και να προσπαθω να αφηνω δικαιολογιες εξω το ιδιο θα εκανα και σημερα αν χαναμε οπως το ιδιο εκανα και οσες φορες χασαμε ντερμπι (Παοκ,Παο περυσι ) .Αυτη την μιρλα ομως δεν την καταλαβαινω πραγματικα ..
Atallos1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Ο Βαρούχας στον ΣΚΑΪ μόλις δήλωσε ότι το πέναλτι είναι πεντακάθαρο και η κίτρινη σωστή. Eιναι εντεταλμενος κι αυτος Ζνταματα
daPro Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Οπότε όχι φίλε μου, δεν είναι πέναλτι , το κερδίζει καθαρά ο παίκτης ξεγελώντας τον διαιτητή. και που είναι το πρόβλημα σου ρε φίλε???που είναι το παράξενο?
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Eσεις αν χασετε σε λιγες μερες στο Τορινο απο ψευτικο φαουλ θα πειτε "α δεν εχουμε ομαδα?" η "το π...η το ρεφερι" ?
Tiger.7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Σου έβαλα βίντεο που είναι πολύ πιο αντιπροσωπευτικό της φάσης , ο Στιλ έχει πέσει ήδη , πέναλτι χαμηλά δεν υπάρχει , ο Μήτρογλου στην προσπάθεια του να πηδήξει επιδιώκοντας το ή όχι χτυπάει το χέρι του Στιλ. Οπότε όχι φίλε μου, δεν είναι πέναλτι , το κερδίζει καθαρά ο παίκτης ξεγελώντας τον διαιτητή. Sakks δεν ξέρω αν έχεις μυωπία φίλε αλλά γυαλιά φοράς σίγουρα , κόκκινα. Γιατι εγω την εικονα την φανταστηκα ή την ζωγραφισα? Παρε το βιντεο,κανε pause την στιγμη της φασης και δες την επαφη οπως εκανα και εγω και ποσταρα την φωτογραφια την στιγμη της φασης της επαφης.. Υ.Γ Και που 'σαι,μαθε οτι μια φωτογραφια στατικη ειναι πολυ πιο αντιπροσωπευτικη απο ενα βιντεο εν κινηση για να δεις μια συγκεκριμενη στιγμη..
daPro Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Ο Βαρούχας στον ΣΚΑΪ μόλις δήλωσε ότι το πέναλτι είναι πεντακάθαρο και η κίτρινη σωστή.και λέει ότι δεν ακούμπησε το χέρι του επιθετικού του παο στο τέλος. .. 1
konstantinos77 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Σε κανεναν δεν αρεσε η ομαδα μας σημερα.Αλλα κρινουμε με βαση μπατζετ κυριως.Οποτε κραταμε μικρο καλαθι. Καποιοι απο εσας λεγανε παλι για 4-5-6 γκολ και τελικα νικησατε με γκολ απο ανυπαρκτο φαουλ φιλε μου. Να μη λεμε και οτι θελουμε. Πως να πουμε δικαιη νικη αφου δεν ηταν δικαιη?Με το ζορι? Εσυ την ειδες δικαιη τη νικη σας?Σου αρεσε αυτο που ειδες? Ποιος μιλησε για 4-5-6 γκολ ρε φιλε για πες μου ...Μην μου πεις για τις κωλοφυλλαδες τωρα ..Εσυ δηλαδη θεωρεις οτι παλι αδικηθηκες και εχασες ? Ενταξει τι αλλο να πω οκ ..Να σου αντιστρεψω το ερωτημα ,εισαι υπερηφανος εσυ σαν παναθηναικος που εισαι πια τριτη ομαδα σε δυναμικη και οποτε μα οποτε χανεις κατι σου φταιει και κλαις σαν την Παναγια στο σταυρο ? Εγω πιστευω οτι αυτα που λες δεν τα πιστευεις ..
Orpheas1992 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δεν καταλαβες το υφος μου ,ειπα οτι τον Αναστασιου εγω προσωπικα δεν ξερω αλλοι Ολυμπιακοι τον εκτιμω ομως δεν μπορω καθε φορα που χανει ο Παναθηναικος κατι να του φταιει .Εγω προσωπικα γουσταρω οταν χανουμε να κανω μια αναλυση και να προσπαθω να αφηνω δικαιολογιες εξω το ιδιο θα εκανα και σημερα αν χαναμε οπως το ιδιο εκανα και οσες φορες χασαμε ντερμπι (Παοκ,Παο περυσι ) .Αυτη την μιρλα ομως δεν την καταλαβαινω πραγματικα .. Δεν αξιζες τη νικη φιλτατε πώς να το κανουμε...παιξε μπαλα βαλε 3 γκολ και δε θα σου πω τιποτα. Οταν παιζεις σκατα, οπως και εγω, θελω ισοπαλια και βαθμο. Συγγνωμη κιολας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις