Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μεσα στο γηπεδο ποτε αντιμετωπισε προβλημα γενικως καποια αντιπαλη ομαδα  ? και ο πατερας εχει ερθει και ο τζιγκερ και ο σαββιδης και κανενας δεν ειχε απολυτως κανενα προβλημα .

τωρα μου βαζεις λινκ με μαστουρια εξω απο το γηπεδο και προπηλακισμους σε δημοσιογραφους  απο υπαλληλους. μεσα στο γηπεδο η φιλοξενια ειναι αψογη αν αιξερεσεις τα  καπνογονα που ειναι ελληνικο φενομενο.

Εισαι μαλωμενος με την αληθεια προφανως, αν και δεν μου κανει καμια εντυπωση:

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10485&subid=2&pubid=113706711

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=22253&subid=2&pubid=113704792

Ασφαλεια, ηθος, φιλοξενια:

anastasiou-mati-karaiskaki-01.jpg

pegasus_LARGE_t_1041_92750505_type11291.

tzorba1.jpg

pegasus_LARGE_t_1041_92742507.JPG

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

καλα ακομα βαζετε φωτογραφιες  με τον τζορβα ? μαλλον εσυ εισαι μαλωμενος με την αληθεια ,γιατι δεν θα τολμουσες καν να το αναφερεις

ο αγωνας στο καραισκαη:

24m74hs.jpg

24m74hs.jpg

2jc8r3l.jpg

και μια βδομαδα πριν το καραισκακη , θα πρεπει να του χατε ριξει και εσεις  στο οακα 

o0w58k.jpg

αλλοι φερνουνε μεσα στο γηπεδο αεροβολα 

αφηστε τα παραμυθια  σχετικα με το αεροβολο που καλα χτυπησε τον τζιορβα... πυροβολημενος ηταν ανεκαθεν δεν χρειαζοταν να ερθει στο καραισκακη να  μας το δειξει .τωρα οσον αφορα για τον αγωνα με τον σισε τοτε  ,μονο για αυτο εχετε να λετε  ,ασχετο αν μπηκαν μεσα για να πανηγυρισουν 

για τον αναστασιου ειναι κατακριτεο και το εχουμε καταδικασει ολοι και μαλιστα  αυτος  που εριξε το χαρτινο ποτηρι  ειχε συλληφθει 

• Like 2
Δημοσ.

Οι μονες σοβαρες περιπτώσεις επισοδειων ηταν το 10 με το οφσάιντ του κατσουρανη καο η ριζουπολη. Απο τοτε έχουν περάσει καποια χρόνια χωρις προβληματα.

Δημοσ.

Γελαω.

Πρωτα εγραψες οτι το Καραισκακη ειναι ασφαλεστατο γηπεδο. Σου απαντησα με 1-2 προσφατα περιστατικα τυπου  μπραβοι που σπασαν στο ξυλο δημοσιογραφο κλπ.

Μετα εγραψες οτι εννοουσες πως ειναι ασφαλες για τις φιλοξενουμενες ομαδες κι οτι ΠΟΤΕ δεν αντιμετωπισε προβλημα καποια φιλοξενουμενη ομαδα, συμπεριλαμβανομενου του ΠΑΟ. Σου απαντησα με περιστατικα απο 3 διαφορετικους αγωνες.

Και η απαντηση σου ειναι οτι εχουν γινει επεισοδια και στο ΟΑΚΑ στο μπασκετ :lol: :D

Μαλωμενος με την αληθεια, οπως ειπα.

Οσον αφορα τον Τζορβα, επαγγελεσαι ιατροδικαστης ή γνωριζεις κατι παραπανω απο τον ιατροδικαστη ;

Δημοσ.

απο το 2004 που εγινε το καραισκακη  εχεις να θυμασαι εναν αγωνα . φυσικα με αυτα που βλεπουμε στην ελλαδα  σε σχεση με  λεωφορο και τουμπα ειναι μακραν το ποιο ασφαλες γηπεδο . αν δεν θες να καταλαβεις  ειναι δικο σου προβλημα , το να μου συγκρινεις 2  μεμονομενα περαστικα που εχουν καταδικαστει απο τον κοσμο του ολυμπιακου ειναι τραγικο ,και απλα προσπαθεις  να τσουβαλιασεις  διαφορετικες καταστασεις . πως να το κανουμε  ειναι διαφορετικο να εισαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σαν φιλαθλος απο παναθηναικο και παοκ ,εχουμε μαθει τον αντιπαλο να τον σεβομαστε  

οχι δεν ειμαι ιατροδικαστης  ουτε εχω σχεση ,υποθετω ομως οτι εσυ ειδες με τα ματια σου  να χτυπανε τον τζορβα με αεροβολο ? 

Δημοσ.

Απο το "ΠΟΤΕ δεν ενοχληθηκε αντιπαλη ομαδα μεσα στο Καραισκακη" περασαμε στο "μεμονωμενα περιστατικα που τα καταδικαζουμε".

Αμα προσπαθησω λιγο ακομα βλεπω να δινετε τα χερια με την αληθεια εστω κι αν δε θες. Προτιμω ομως να σε αφησω να ζησεις το γαυροπαραμυθι σου οπως στο ταιζουν τα αφεντικα.

οχι δεν ειμαι ιατροδικαστης ουτε εχω σχεση ,υποθετω ομως πως εσυ ειδες οτι χτυπηθηκε ο τζορβας με αεροβολο?

Εγω δεν ειδα τιποτα περα απτο πορισμα της ιατροδικαστου κι αυτο επικαλουμαι και τιποτα περισσοτερο.

Και μεταξυ μας, εχω καθε λογο να πιστεψω μια επιστημονα απο εναν random γαυρο που πριν 10 λεπτα εγραφε απο ανακριβειες εως ψευδη για το "ασφαλες Καραισκακη που ποτε δεν ενοχληθηκε αντιπαλη ομαδα", του οποιου το επιχειρημα απεναντι στο πορισμα της ιατροδικαστου ειναι "ο Τζορβας ειναι πυροβολημενος απο μονος του".

Οσο να 'ναι μου εμπνεει λιγη αξιοπιστια παραπανω.

• Like 1
Δημοσ.

Απο το "ΠΟΤΕ δεν ενοχληθηκε αντιπαλη ομαδα μεσα στο Καραισκακη" περασαμε στο "μεμονωμενα περιστατικα που τα καταδικαζουμε".

Αμα προσπαθησω λιγο ακομα βλεπω να δινετε τα χερια με την αληθεια εστω κι αν δε θες. Προτιμω ομως να σε αφησω να ζησεις το γαυροπαραμυθι σου οπως στο ταιζουν τα αφεντικα.

Εγω δεν ειδα τιποτα περα απτο πορισμα της ιατροδικαστου κι αυτο επικαλουμαι και τιποτα περισσοτερο.

Και μεταξυ μας, εχω καθε λογο να πιστεψω μια επιστημονα απο εναν random γαυρο που πριν 10 λεπτα εγραφε απο ανακριβειες εως ψευδη για το "ασφαλες Καραισκακη που ποτε δεν ενοχληθηκε αντιπαλη ομαδα".

ενταξει  πιπιλιζεις την γνωστη καραμελα του κατσουρανη , αυτο εχεις να θυμασαι στα 10 χρονια  απο το νεο καραισκακη .απο αυτα που ειπα δεν αναιρω τιποτα  ,ουτε θα μου αλλαξεις εσυ γνωμη οτι το καραισκακη ειναι το ποιο ασφαλες γηπεδο .  η ιδια ουεφα μας εδωσε  συγχαρητηρια.  σιγα μην περιμενουμε απο παναθηναικο να δει απλα την αληθεια .

στα πιτσιρικια του εργοτελη παντως  χτες διδαξατε το γνωστο παναθηναικο ηθος. 

Δημοσ.

Το αστειο ειναι οτι προσπαθεις να βγεις κι απο πανω...Ενω λιγα ποστ παραπανω εχεις παρει τις απαντησεις σου απο τις οποιες φαινεται και στον πιο αδαη ποσες αναληθειες μαζεμενες εγραψες.

Δεν καταχραζομαι αλλο το τοπικ, η ημερα σημερα εχει πιο ενδιαφεροντα γεγονοτα προς σχολιασμο απο τις φαντασιωσεις του καθε παραμυθιασμενου που του λεει το αφεντικο οτι "διδαξανε ηθος" και αυτος το πιστευει. Καλη συνεχεια.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν καταχραζομαι αλλο το τοπικ, η ημερα σημερα εχει πιο ενδιαφεροντα γεγονοτα 

ωραια τωρα που τελειωσαμε  συνεχισε το κραξιμο για αγγελοπουλους και σπανουλη ,ειναι αυτα τα ''ενδιαφεροντα πραγματα''  που σου αρεσουν .καλη συνεχεια και σε σενα    

• Like 1
Δημοσ.

Οι αλλοι πηγαν με φερετρο παραμονες του ντερμπυ με οτι ''υπονοουμενα'' αφηνει αυτο και τον αλλον τον πειραξε η ανακοινωση...

Ουδεν σχολιο...

Και αλλες χρονιες εχουν γινει.Και στην Τουμπα οπως προαναφερθηκε,και αλλες φορες με κηδειοχαρτα..

Επισης,οσο αφορα τον Τζορβα που λεει και ο Midi,το σημαδι υπηρχε ηδη.Το πορισμα του ιατροδικαστη τι γραφει? οτι χτυπηθηκε με αεροβολο.Κανεις δεν το αμφισβητησε αυτο ομως,το θεμα ειναι που εγινε ο πυροβολισμος.Και στο Καραισκακη δεν εγινε αφου το σημαδι ΥΠΗΡΧΕ ΗΔΗ μια βδομαδα πριν.Αλλα ξερω,οι γαυροι ειναι καλοι στο σημαδι και ο εκ νεου πυροβολισμος πετυχε το ΗΔΗ υπαρχον σημαδι..

Το αστειο ειναι οτι προσπαθεις να βγεις κι απο πανω...Ενω λιγα ποστ παραπανω εχεις παρει τις απαντησεις σου απο τις οποιες φαινεται και στον πιο αδαη ποσες αναληθειες μαζεμενες εγραψες.

Δεν καταχραζομαι αλλο το τοπικ, η ημερα σημερα εχει πιο ενδιαφεροντα γεγονοτα προς σχολιασμο απο τις φαντασιωσεις του καθε παραμυθιασμενου που του λεει το αφεντικο οτι "διδαξανε ηθος" και αυτος το πιστευει. Καλη συνεχεια.

Ρε φιλε, γραφει η ιατροδικαστης οτι πυροβοληθηκε στο ματσ με τον Ολυμπιακο? Απλα αναφερει οτι το σημαδι ειναι απο αεροβολο,το οποιο ομως μπορει να εγινε στο προηγουμενο παιχνιδι οπου επαιζες. Πως εισαι σιγουρος οτι εγινε στο Καραισκακη?

Δημοσ.

Γελαω.

Πρωτα εγραψες οτι το Καραισκακη ειναι ασφαλεστατο γηπεδο. Σου απαντησα με 1-2 προσφατα περιστατικα τυπου  μπραβοι που σπασαν στο ξυλο δημοσιογραφο κλπ.

Μετα εγραψες οτι εννοουσες πως ειναι ασφαλες για τις φιλοξενουμενες ομαδες κι οτι ΠΟΤΕ δεν αντιμετωπισε προβλημα καποια φιλοξενουμενη ομαδα, συμπεριλαμβανομενου του ΠΑΟ. Σου απαντησα με περιστατικα απο 3 διαφορετικους αγωνες.

Και η απαντηση σου ειναι οτι εχουν γινει επεισοδια και στο ΟΑΚΑ στο μπασκετ :lol: :D

Μαλωμενος με την αληθεια, οπως ειπα.

Οσον αφορα τον Τζορβα, επαγγελεσαι ιατροδικαστης ή γνωριζεις κατι παραπανω απο τον ιατροδικαστη ;

Έλα ρε Midi πρέπει να είναι ιατροδικαστής ο άλλος για να καταλάβει ότι  τα δύο σημάδια είναι ίδια;Ο άνθρωπος είχε το σημάδι όπως φαίνεται πριν από μία βδομάδα και το εκμεταλλεύτηκε "κατάλληλα"Μην παίζεται με τις λέξεις δεν αμφισβητούμε το σημάδι  το πότε το έπαθε αμφισβητούμε..Ps to καραισκάκης όπως και οτιδήποτε στην Ελλάδα μόνο πρότυπο δεν είναι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...