Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απουσίες δεν έχει σημαντικές ώστε να αλλάξουν το μπάσκετ που παίζουμε. Παπαπέτρου Ντάρντεν απλά πα περιμένουν στη γωνία για να πάρουν το σουτ ή θα κόβουν. Άντε πες ότι έλλειψε το ποστάρισμα του Πριντεζη. Κατά τα άλλα, οι συνεργασίες των γκαρντ με τους ψηλους θα έπρεπε να υπάρχουν με όσους αγωνίστηκαν χτες..

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

....τί δεν έχετε σημαντικές ρε Χρήστο; Ο Ντάρντεν απ' τη μια υποτίθεται ότι θα ήταν η σημαντικότερη ένεση από νέες μεταγραφές, ο Παπαπέτρου θα έμπαινε σημαντικά στο ροτέισιον ελλείψει τριαριών, και ο Πρίντεζης που είναι ο μόνος ουσιαστικός, σταθερός, αναντικατάστατος τεσσάρης, λες ένα "άντε πες" και καθαρίζεις...; Χμ.

Γενικά ο ΟΣΦΠ για να δουλεύει καλά θα πρέπει να είναι πλήρης. Έτσι ήταν ανέκαθεν -επί Μπαρτζώ δηλαδή- στημένος. Ένα γκλιτς κάπου, κι όλα θα έπαιρναν την κάτω βόλτα.

Πόσο μάλλον όταν ξεκίνησε η σαιζόν ΜΕ προβλήματα, αντί να μπουν όλοι υγιείς μέσα και ν' αρχίσουν να χτίζουν τους ρόλους τους...

Τεσπα, κατά τ' άλλα αν υπάρχει κάτι όντως ανησυχητικό στην περιφέρεια, είναι ότι ο Μάντζαρης αντί να "ξεδιπλωθεί" περισσότερο λόγω ανάγκης, πάει να σταθεροποιηθεί σε έναν στατικό και άχαρο ρόλο, ο Σπάμμερ τελικά παρά τον αρακλαμά τον καλοκαιρινό, δεν δείχνει να έχει μαζέψει τα μυαλά του αναφορικά με τις εκτελεστικές του επιλογές, κι ο Σλούκας συνεχίζει να είναι απλά πολύ λίγος (ακόμη κι όταν σκίζεται και φαίνεται).

Βασικά το "θαύμα" των προηγούμενων ετών κουτσουρεύτηκε ήδη με το που την έκανε ο Ντόρσι (μια χαρά κούμπωνε), κατακρυμνήστηκε με την αναχώρηση Χάινς, ολοκληρώθηκε με το ξεπούλημα Παπανικολάου - και μέχρι και με την αποπομπή Άντιτς.

Για να μη μιλήσουμε για το περίφημο θέμα Λω. (...μέχρι ΚΑΙ ο Περπέ που την έκανε είχε σημαντικό κόστος).

Και από εδώ και πέρα, ό,τι βρέξει ας κατεβάσει είναι. Κρίμα πάντως για μια ομάδα (και δεν εννοώ τον σύλλλογο) που είχε κάνει αίσθηση και άφηνε την υπόσχεση ότι θα έκανε την διαφορά μπασκετικά, για αρκετά χρόνια...

Πλέον μιλάμε για ένα ρόστερ "μεσαιοκαλό", που κυρίως ενδιαφέρει τους οπαδούς του, με το μπάσκετ που παίζει...

Δημοσ.

Τη μπαγκέτα την έχουν οι περιφερειακοί πλην Ντάρντεν - παπαπέτρου. Ήταν σαφές αυτό που είπα, όσοι φτιάχνουν το παιχνίδι του οσφπ ήταν παρόντες χτες. Άρα και με τις δύο απουσίες δε θα βλέπες λόγου χάρη, καλύτερη δημιουργία, σωστοτερη ανάπτυξη κτλ.

Δημοσ.

Kαλα ολα αυτα αλλα ο ΟΣΦΠ χθες ουσιαστικα εξασφαλισε προκριση στο τοπ16 και με αυτο το δεδομενο καλειται κατα το Φλεβαρη Μαρτη να παρουσιαστει πιο δυνατος για τις απαιτησεις εκεινης της φασης.

Μεχρι τοτε μπορει η εικονα της ομαδας να εχει αλλαξει αρδην προς το καλυτερο ή και προς το χειροτερο. Ο Σπανουλης πχ τωρα μπορει να ειναι οτι χειροτερο, αλλα ειμαι βεβαιος οτι θα ανακτησει τον καλο του εαυτο και θα γινει θετικος για την ομαδα του στη διαρκεια της σεζον. Το ιδιο και ο Πριντεζης.

Επισης μπορει να εχουν γινει και διορθωτικες κινησεις πασης φυσεως (απο προπονητη εως παιχτες).

Αρα ειναι λαθος εποχη για συμπερασματα για το προς τα που οδευει ο ΟΣΦΠ.

Ειναι δεδομενο οτι ειναι σε κακη κατασταση αγωνιστικα, σε ακομα πιο κακη κατασταση ειναι οι υποτιθεμενοι στυλοβατες του, αλλα ποσες φορες εχει ξανασυμβει το ιδιο πραγμα με ενα σωρο ομαδες; Να θυμισω περσυνη Μακαμπι; Να θυμησω ΠΑΟ του '11; Τι να πρωτοθυμησω; Μεχρι Φλεβαρη ο στοχος που πρεπει να ενδιαφερει τις ελληνικες ομαδες, ειναι να μην βρεθουν εκτος τοπ16, να κυνηγουν 1η θεση στο ελληνικο πρωταθλημα και τελος, αν αυτο  ειναι εφικτο, ενα καλο πλασαρισμα στους ομιλους της φασης των 32.

Μετα ΟΛΑ γινονται και ΟΛΑ θα παιχτουν στο φορμαρισμα και το ντεφορμαρισμα της καθε ομαδας.

Το βασικο προβλημα του ΟΣΦΠ ειναι οτι φαινεται να χανει το στοιχημα της νεας γενιας των Μαντζαρη, Σλουκα (Kατσιβελη, Καββαδα). Φετος ειναι η τελευταια τους ευκαιρια για ξεπεταγμα, ο καθενας στο επιπεδο που του αναλογει. Αλλα ακομα τους βλεπω να ειναι "μια απτα ιδια". Αν δεν κανουν το κατι παραπανω ουτε φετος, τους βλεπω να αλλαζουν ομαδα συντομα.

Δημοσ.

Προφανως, αλλα οσο δε συγκινουνται οι προεδροι (τοσο οσο συγκινουνται με το να βγαζουν ανακοινωσεις εναντιον τρακη), δεν βλεπω να αλλαζουν πολλα στο συγκεκριμενο ζητημα.

Τα δε 3 ακυρα απο Σουλη, Κολε, Σασα δειχνουν οτι δεν κινηθηκαν μεθοδικα για αποκτηση προπονητη, απλα το καναν σχεδον απο αγγαρεια "κι αμα κατσει". Εχουν ευθυνες μεγαλες. Ο Τομιτς και καλος προπονητης να ηταν, δεν γινεται να συνεχισει απτην στιγμη που τον εχουν υπ'ατμον οι ιδιοι (λογω κινησης με Σουλη που εν τελει δεν εκατσε). Ουτε ο ιδιος θα δουλεψει με οραμα και στοχους αφου ξερει οτι ειναι υπο απολυση, ουτε οι παιχτες του εχουν καμια ιδιαιτερη αναγκη για να συνεργαστουν μαζι του. Ειχε αναγκη ο Σπανουλης να ακουσει τον Τομιτς που σημερα ειναι και αυριο δεν ειναι... Παραδειγμα.

Ειμαι εγω 5 χρονια ο καλυτερος υπαλληλος σε μια επιχειρηση και απολυεται ο διευθυντης, ερχεται ενας αλλος τυπικα για να καλυψει το κενο, ξερω οτι θα απολυθει σε 1-2 μηνες και προσπαθει μεσα σε αυτο το διαστημα να μου πει πως θα δουλεψω. Συνδεδεμενο με το δορυφορο μου θα τον εχω το ιδιο και οι συναδελφοι μου. Να φοβηθω μη με κανει ντα ο ηδη απολυμενος ενω ειμαι ο τοπ εκει μεσα;

Δημοσ.

Προφανως, αλλα οσο δε συγκινουνται οι προεδροι (τοσο οσο συγκινουνται με το να βγαζουν ανακοινωσεις εναντιον τρακη), δεν βλεπω να αλλαζουν πολλα στο συγκεκριμενο ζητημα.

Τα δε 3 ακυρα απο Σουλη, Κολε, Σασα δειχνουν οτι δεν κινηθηκαν μεθοδικα για αποκτηση προπονητη, απλα το καναν σχεδον απο αγγαρεια "κι αμα κατσει". Εχουν ευθυνες μεγαλες. Ο Τομιτς και καλος προπονητης να ηταν, δεν γινεται να συνεχισει απτην στιγμη που τον εχουν υπ'ατμον οι ιδιοι (λογω κινησης με Σουλη που εν τελει δεν εκατσε). Ουτε ο ιδιος θα δουλεψει με οραμα και στοχους αφου ξερει οτι ειναι υπο απολυση, ουτε οι παιχτες του εχουν καμια ιδιαιτερη αναγκη για να συνεργαστουν μαζι του. Ειχε αναγκη ο Σπανουλης να ακουσει τον Τομιτς που σημερα ειναι και αυριο δεν ειναι... Παραδειγμα.

Ειμαι εγω 5 χρονια ο καλυτερος υπαλληλος σε μια επιχειρηση και απολυεται ο διευθυντης, ερχεται ενας αλλος τυπικα για να καλυψει το κενο, ξερω οτι θα απολυθει σε 1-2 μηνες και προσπαθει μεσα σε αυτο το διαστημα να μου πει πως θα δουλεψω. Συνδεδεμενο με το δορυφορο μου θα τον εχω το ιδιο και οι συναδελφοι μου. Να φοβηθω μη με κανει ντα ο ηδη απολυμενος ενω ειμαι ο τοπ εκει μεσα;

Και αν κάτσει καμία στραβή και μετά από δύο μήνες δεν απολυθεί; :P Τότε δεν βλέπω καλά ούτε εσένα ούτε τον Σπανούλη :P

Δημοσ.

Και αν κάτσει καμία στραβή και μετά από δύο μήνες δεν απολυθεί; :P Τότε δεν βλέπω καλά ούτε εσένα ούτε τον Σπανούλη :P

Σημασια δεν εχει αν τελικα θα απολυθει στο παραδειγμα που φερνω, αλλα το γεγονος οτι οι προεδροι εχουν δειξει παντου (απο τους παιχτες εως και τον ιδιο τον Τομιτς) οτι δεν τον υπολογιζουν.

Ετσι οπως εχουν διαμορφωθει τωρα τα πραγματα στο θεμα προπονητη, η παραμονη Μπαρτζωκα παιζει να ηταν η πιο σοφη επιλογη . Γενικα κακη αντιδραση, εξισου κακη με τον περσινο διωγμο Πεδουλακη απτον τρακη. Γενικα με τοσο σοβαρες αποφασεις εν θερμω κανεις δεν βγαινει κερδισμενος, αλλα οταν θεωρεις οτι η ομαδα ειναι τσιφλικι σου εκει καταληγεις...

Δημοσ.

http://www.gazzetta.gr/football/article/664300/apokleistika-ypeythyni-einai-i-dioikisi-toy-olympiakoy

Πρεπει να ειναι κολλητος με τους Αγγελοπουλους,δεν εξηγειται αλλιως..

Τα λεφτα που χαλαει για τις ανακοινωσεις αν τις εγγραφε σε χαρτι,θα ειχε ξεχρεωσει ο Παναθηναικος..

Δημοσ.

Οι αλλοι πηγαν με φερετρο παραμονες του ντερμπυ με οτι ''υπονοουμενα'' αφηνει αυτο και τον αλλον τον πειραξε η ανακοινωση...

Ουδεν σχολιο...

Δημοσ.

Δυσκολο παιχνίδι οπως ολα τα ντέρμπι. Και συνήθως οποιος παει σα φαβορί τη παθαίνει. Λιγη σοβαρότητα χρειάζεται. Καλυτεροι ειμαστε. Κ περσι ημασταν βέβαια αλλα είδαμε πως μπορει να στραβωσει ενα ματς.

Δημοσ.

Οι αλλοι πηγαν με φερετρο παραμονες του ντερμπυ με οτι ''υπονοουμενα'' αφηνει αυτο και τον αλλον τον πειραξε η ανακοινωση...

Ουδεν σχολιο...

πες μου οτι πεφτεις απο τα συννεφα ,και στην τουμπα εχει γινει κατι τετοιο με αντιπαλο τον ολυμπιακο ,και παλλιοτερα γινοταν αλλα κανεις δεν μιλουσε για αποπειρα κατατρομοκρατησης και αλλα τετοια γραφικα  . το καραισκακη ουτε λεωφορος ειναι ουτε τουμπα  ,αυτη την στιγμη ειναι το ποιο ασφαλες γηπεδο στην ελλαδα

Δημοσ.

Παίδες πρίν το ματσάκι δώστε κανα καλό λινκ για το ντέρμπι για μας που δεν έχουμε νόβα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά. :)

Δημοσ.

πες μου οτι πεφτεις απο τα συννεφα ,και στην τουμπα εχει γινει κατι τετοιο με αντιπαλο τον ολυμπιακο ,και παλλιοτερα γινοταν αλλα κανεις δεν μιλουσε για αποπειρα κατατρομοκρατησης και αλλα τετοια γραφικα  . το καραισκακη ουτε λεωφορος ειναι ουτε τουμπα  ,αυτη την στιγμη ειναι το ποιο ασφαλες γηπεδο στην ελλαδα

Σωστο. Κι οποτε γινεται κανα "παρατραγουδο", ειναι προβοκατσια απτους Παναθηναικους.

Σημασια εχει να τα πιστευετε αυτα που λετε μεταξυ σας, διοτι κατα τ'αλλα το κουτοχορτο δεν τρωγεται παραεξω. Στα γρηγορα, προσφατα πραγματα:

http://www.eglimatikotita.gr/2013/02/blog-post_4517.html

http://www.exelixionline.gr/kindinos-varias-timorias-gia-ta-episodia-sto-karaiskaki/

Kαι φυσικα η ασφαλεια σε ολο της το μεγαλειο:

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=325542

Λογικα με τον ορο "ασφαλεια" θα εννοεις ασφαλεια για την ομαδα του ΟΣΦΠ, δεν εξηγειται αλλιως.

Δημοσ.

μεσα στο γηπεδο ποτε αντιμετωπισε προβλημα γενικως καποια αντιπαλη ομαδα  ? και ο πατερας εχει ερθει και ο τζιγκερ και ο σαββιδης και κανενας δεν ειχε απολυτως κανενα προβλημα .

τωρα μου βαζεις λινκ με μαστουρια εξω απο το γηπεδο και προπηλακισμους σε δημοσιογραφους  απο υπαλληλους. μεσα στο γηπεδο η φιλοξενια ειναι αψογη αν αιξερεσεις τα  καπνογονα που ειναι ελληνικο φενομενο.

μακαρι και η αποστολη του ολυμπιακου να αντιμετωπιζοταν στην τουμπα η και στην λεωφορο οπως ερχεσται και εσεις στο καραισκακη 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...