Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Τσιμεντώστε τον Ρομπέρτο στο Καραισκάκη.Δώστε του γη και ύδωρ.Πάντως έχουμε ομάδα για ένα ημίχρονο δεν έχουμε φυσική κατάσταση καθόλου καλή.Κράμπες πρόλαβα να μετήρσω σε τουλάχιστον τέσσερις παίκτες και σίγουρα θέλουμε ακόμα έναν μπαλαδόρο σαν τον Τσόρι.Ο χοντρός πρέπει να ξηλωθεί τον Δεκέμβρη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μεγάλη νίκη η αποψινή.... Αλλά άλλη μια φορά με πολυ τύχη.....Roberto for president.... Αμπινταλ απαράδεκτος, θελει μια καλή μεταγραφή το Γενάρη..... Ο Μποτια καλός σημερα.... Δέστε από τώρα με καλό συμβόλαιο με μεγάλη ρήτρα τον Μαζουακου...... Εύκολα αν συνεχίσει έτσι θα πιάσει 10ρικο.......

Μου αρεσει εντωμεταξυ που μου συγκρινετε τις αντοχες της Γιουβεντους με αυτες του Ολυμπιακου ..Δηλαδη εσεις τι περιμενετε ,να μπορει ο Ολυμπιακος να παιζει και τα 90 οπως στο α ημιχρονο ? Ελεος δηλαδη ...Εκτος αν δεν εχετε παρακολουθησει καθολου την ομαδα που εφτιαξε ο Κοντε η θεωρειτε παλι οτι διαθετουμε πιο καλους παιχτες οποτε εκει χανει η συζητηση το νοημα της .Βεβαια θα βγουν και οι ασχετοι που λεγανε την Ατλετικο με καποια αλλα ονοματα και θα πουν τα ιδια για την Γιουβεντους .Αυτοι οκ ειναι μειωμενης αντιληψης οποτε τους αφηνουμε στην ακρη ...

Δεν υπαρχει περιπτωση ποτε στα χρονικα ελληνικη ομαδα να φτασει τα επιπεδα φυσικης καταστασης που εχουν οι ομαδες μεγαλων πρωταθληματων

Α

λλα πρεπει να προσεχτει αυτο το θεμα . Καθε φορα μετα το 70 η ομαδα καταρρει

Αν δεν υπηρχε Ρομπερτο θα κλαιγαμε

Που είναι το γνωστό τρολ να μας πει πάλι για Τζανετάκους και σποραδικές επιτυχίες;Μάλλον θα τρώγεται με τα ρούχα του.Ποιον πρέπει να κερδίσω ακόμα για να καταλάβουν όλοι ότι στην Ελλάδα κάνω πλάκα και στην Ευρώπη παίζω απλά σε άλλο επίπεδο;Αν δεν κάνω λάθος τα δύο τελευταία χρόνια μόνο από την Παρί έχω χάσει στην έδρα μου.Οι περισσότερες ομάδες στην Ευρώπη πλην δύο ή τριών εξαιρέσεων την έδρα τους εκμεταλλεύονται. Εκτός και αν για να μας αποδεχτούν όλοι πια στην Ελλάδα θα πρέπει να ρίχνω τρίμπαλο στην Ρεάλ μέσα στην έδρα της για πλάκα

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...