MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Ρε μη τρελαινεστε υπαρχει και η ενσταση! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Σήμερα τα ball boys έδιναν τη μπάλα στη Λεωφόρο, αλλά αυτό που έγινε ήταν ντροπή. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Χάνουν στη έδρα τους στην μπαλα κ χαίρονται με την ήττα μας στο μπάσκετ... τι να πω..αλλά έχουν να λένε ο Μαρινακης φταίει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Χάνουν στη έδρα τους στην μπαλα κ χαίρονται με την ήττα μας στο μπάσκετ... τι να πω..αλλά έχουν να λένε ο Μαρινακης φταίει. Εσεις με τετοιο τεραστιο μπατζετ περνατε σαν τυφωνας απο τον Εργοτελη και καθαριζεται το ματσακι στο 5λεπτο. Τι να κανουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Εσεις με τετοιο τεραστιο μπατζετ περνατε σαν τυφωνας απο τον Εργοτελη και καθαριζεται το ματσακι στο 5λεπτο. Τι να κανουμε... φιλαράκο αλλο λέω..κ εμείς Κλάιν μαιν είμαστε αλλά δεν μπήκα από κει να στην μπω για την ήττα σου..ενώ έχω χάσει εγώ πριν μισή ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Χάνουν στη έδρα τους στην μπαλα κ χαίρονται με την ήττα μας στο μπάσκετ... τι να πω..αλλά έχουν να λένε ο Μαρινακης φταίει. Δεν πρόλαβε να πουλήσει και το σανό ο Yalafouzos. Μόλις ανακοίνωσε τα παραμύθια του, άστραψε η σβερκιά εκ Κρήτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Σούλη Μαρκόπουλο, ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα σήμερα (19/10) μόνο που αυτός έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2019. http://www.gazzetta.gr/basketball/article/662048/o-olympiakos-thelei-ton-markopoylo-o-paok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 φιλαράκο αλλο λέω..κ εμείς Κλάιν μαιν είμαστε αλλά δεν μπήκα από κει να στην μπω για την ήττα σου..ενώ έχω χάσει εγώ πριν μισή ώρα. Επειδη αναφερεσαι σε 'μενα: 1ον. με την μπαλιτσα και δη την ελληνικη δεν ασχολουμαι παρα μονο οταν σου χωνω καμια 3ρα, αρα απευθυνσου αλλου. 2ον. Σε οτι αφορα το μπασκετ, δεν μπηκα για να την πω σε καποιον, το οτι το παιρνεις ετσι λεει πολλα. Επιπλεον αυριο παιζω με Κολοσσο και θεωρω εξισου πιθανη την ηττα και γενικα εχω χειροτερη ομαδα αυτη τη στιγμη απο εσας, αλλα so what? Το point αφορα το σανο που σας πουλανε τα αυγα με ενστασεις και ανακοινωσεις. Μπλαμπλα 2 βδομαδες με ανακοινωσεις, ενστασεις κλπ και στο τελος ηρθε η 2η καρπαζια και ταβλα τα προβατα που μυρικαζαν χαρουμενα αυτες τις ημερες. Τα ιδια ισχυουν και για τον Αλαφουζο και τις οποιες γραφικοτητες αναπαραγει, σε λαθος χρονο, τα εχω πει προ πολλου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Επειδη αναφερεσαι σε 'μενα: 1ον. με την μπαλιτσα και δη την ελληνικη δεν ασχολουμαι παρα μονο οταν σου χωνω καμια 3ρα, αρα απευθυνσου αλλου. Κατά τα άλλα οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι οι παλαμάκηδες και οι πανηγυρτζίδες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Καλά αφού δεν ασχολείσαι με την μπάλα τότε έχεις δίκαιο κ χαίρεσαι την ήττα μας στο μπάσκετ.. είμαι περίεργος όταν χαθεί κ ο Μπασκετικός παο τι θα απογίνει ο βάζελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 99% ο νεος κοουτς στο μπασκετ ειναι ο σουλις μαρκοπουλος. Απο τα λιγα που ξερω μοιαζει πολυ καλη επιλογη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 όταν χαθεί κ ο Μπασκετικός παο τι θα απογίνει ο βάζελος. Πιο πιθανο ειναι να γινει σε σας αυτο παρα σε μας. Δεν ειναι τιποτα να φυγουν ενα ωραιο πρωι τα αυγα και να γινεται ο Παναθηναικος του ποδοσφαιρου στο μπασκετ. Ο τρακης ειναι τρακης αλλα δε παιζει να φυγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Επειδη αναφερεσαι σε 'μενα: 1ον. με την μπαλιτσα και δη την ελληνικη δεν ασχολουμαι παρα μονο οταν σου χωνω καμια 3ρα, αρα απευθυνσου αλλου. 2ον. Σε οτι αφορα το μπασκετ, δεν μπηκα για να την πω σε καποιον, το οτι το παιρνεις ετσι λεει πολλα. Επιπλεον αυριο παιζω με Κολοσσο και θεωρω εξισου πιθανη την ηττα και γενικα εχω χειροτερη ομαδα αυτη τη στιγμη απο εσας, αλλα so what? Το point αφορα το σανο που σας πουλανε τα αυγα με ενστασεις και ανακοινωσεις. Μπλαμπλα 2 βδομαδες με ανακοινωσεις, ενστασεις κλπ και στο τελος ηρθε η 2η καρπαζια και ταβλα τα προβατα που μυρικαζαν χαρουμενα αυτες τις ημερες. Τα ιδια ισχυουν και για τον Αλαφουζο και τις οποιες γραφικοτητες αναπαραγει, σε λαθος χρονο, τα εχω πει προ πολλου. ΣΩΣΤΟΣ!!! Τι χαζοι ειμαστε εμεις οι γαυροι που ασχολουμαστε με το Ελληνικο μπασκετ; να ασχολουμαστε υπο εξεραισεις. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Κατά τα άλλα οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι οι παλαμάκηδες και οι πανηγυρτζίδες. Το αν γουσταρω γενικοτερα να βλεπω ενα αθλημα ή οχι δεν εχει καμια σχεση με το να βριζω και να τραμπουκιζω την ομαδα μου οταν δεν παει καλα και να στηνω γραφικα πανηγυρια οποτε νικανε, σαν μερικους μερικους. ΣΩΣΤΟΣ!!! Τι χαζοι ειμαστε εμεις οι γαυροι που ασχολουμαστε με το Ελληνικο μπασκετ; να ασχολουμαστε υπο εξεραισεις. Θεμα γουστων ειναι. Ο καθενας οπως την βρισκει. Εγω πχ προτιμω να βλεπω μπασκετ παρα μπαλα και δη Σουπερλιγκα που κατα τη γνωμη μου απευθυνεται μονο σε συνδεσμιτες, προβατα, υπαλληλους και καμενους 60ρηδες+. Ειδικα οταν τις συγκεκριμενες μερες που παιζεται η σουπερλιγδα εχω την επιλογη να δω σχεδον οποιο ματσακι θελω απο Αγγλιες, Ισπανιες, Γερμανιες κλπ. Αρα οτι ειπα και στον αλλο απο πανω. Δεν εχει να κανει με τις επιτυχιες ή οχι, εχει να κανει με το ποιο αθλημα προτιμω να βλεπω. Να στο πω αλλιως. Περισσοτερο βλεπω μπασκετικο Ολυμπιακο, παρα ποδοσφαιρικο Παναθηναικο. Ειμαι γαυρος με την mindblowing λογικη σας λοιπον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Ο Σούλης Μαρκόπουλος είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού και αυτό που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση! Ο 65χρονος τεχνικός ήρθε στην Αθήνα το πρωί της Κυριακής (19/9), έχοντας την συγκατάθεση του ΠΑΟΚ, συζήτησε με την διοίκηση της πειραϊκής ΚΑΕ το ενδεχόμενο συνεργασίας τους και οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα. Οι ερυθρόλευκοι πρότειναν τριετές συμβόλαιο (σπαστό, 1+1+1) συνεργασίας στον έμπειρο κόουτς το οποίο και αποδέχτηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις