Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Προβλέπω κρεμάλες από αύριο. Ω ρε τι έχει να γίνει...Εμ...άμα δε τα σκας αυτά παθαίνεις.

Αντί να πάρεις 3 παιχταράδες πήγες και έφερες μόνο στοιχήματα.

Και άμα συνεχίσεις να μη τα σκας δε θα χεις ούτε τα σφυρίγματα έδρας ή φανέλας.

τρωμε φαπες στο μπασκετ αν ξεκινησουν και στην μπαλα μας βλεπω να μιλαμε μονο για το πολο  :mrgreen:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγώ πάλι ακούω sport-fm και απλά αναφέρει ο σχολιαστής "έχουμε ένα πέναλτυ" και σταματάει. Ούτε για ποια ομάδα δεν είπε και τρόμαξα. Τι χάλια μετάδοση ρε π***τη

Επειδή είμαστε εμείς χάλια, φάνταζομαι το λες. Δε νομίζω να έγιναν όλες οι υπόλοιπες ομαδάρες.

Εγώ απλά διαπιστώνω ότι για το πρωτάθλημα οι περισσότεροι παίκτες δε σκίζονται κιόλας.

Ε δε πολυσκιζονται κιόλας. Απλά παρουσιάσθηκαν πολύ διαβασμένοι με την Ατλέντικο και τη νίκησαν.

Το ίδιο έκανε και η Μάλμε με εμάς. Εμεις σφυροκοπούσαμε, αυτοί είχαν τις ευκαιρίες.

Το πέναλτι ηταν ορισμός. Απλά το χουν μάθει όλοι τωρα μπας και τους δείξει καμια δικη.

Να τονισθεί οτι ο Ρομπέρτο έχει ηδη βγάλει 2 γκολ.

Ο αδύναμος κρικος φέτος είναι η άμυνα. Τραγικοί πραγματικά. Αυτός ο Μπότια δεν υπάρχει δυστηχώς.  Ο κακός Αβραάμ δεν έκανε τέτοια τσαφ.

Αντιλαμβανεσαι πόσο ηλίθιο ειναι αυτό που γράφεις ε; Ειναι φορές που πιστευω ότι δεν ειναι τυχαία αυτά που συμβαίνουν ως κράτος παίρνουμε ότι μας αξίζει.

Φυσικα και δεν ειναι τυχαια οσα μας συμβαινουν σαν κρατος.

Τρανο παραδειγμα ο δημος πειραια...

Γελάει ο κόσμος, εγω αυτό ξέρω.

Αν ήμασταν ο ΠΑΟ θα έλεγα οτι πήραμε μια @@τη νίκη. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ομως οτι είμαστε καλύτεροι. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πάντα.

Το μόνο θετικό ειναι οτι ανεβαίνει ο Κώστας. Τιποτε άλλο.

Πάρε αμυντικό τωρα. Τι στο λούτσο έχει ο Σιόβας?

χαχαχαχαχαχα...Θεός Μιτσελ!!

Μίτσελ: "Το επίπεδο του πρωταθλήματος έχει ανέβει. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Είναι αλήθεια ότι προκαλούμε συγκινήσεις με τον τρόπο που αμυνόμαστε. Δουλέψαμε για τη νίκη και κάθε φορά που το κάνουμε, παίρνουμε τη νίκη".

• Like 2

Γελάει ο κόσμος, εγω αυτό ξέρω.

Αν ήμασταν ο ΠΑΟ θα έλεγα οτι πήραμε μια @@τη νίκη. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ομως οτι είμαστε καλύτεροι. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πάντα.

Το μόνο θετικό ειναι οτι ανεβαίνει ο Κώστας. Τιποτε άλλο.

Πάρε αμυντικό τωρα. Τι στο λούτσο έχει ο Σιόβας?

χαχαχαχαχαχα...Θεός Μιτσελ!!

Μίτσελ: "Το επίπεδο του πρωταθλήματος έχει ανέβει. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Είναι αλήθεια ότι προκαλούμε συγκινήσεις με τον τρόπο που αμυνόμαστε. Δουλέψαμε για τη νίκη και κάθε φορά που το κάνουμε, παίρνουμε τη νίκη".

Οπως ειπε ο χελακης πριν λιγο ο Μποτια κοβει μονο με βαλε :P

Προσευχες μεχρι τον Γεναρη και μετα οπωσδηποτε αγορα αμυντικου!!!!!!!!

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...