Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Ωραίος ο ολυμπιακός στο πρώτο και επιτέλους ένας Σπανούλης στα γνωστά του στάνταρ.Αν έιχαν μπει και τα τρίποντα του Λοτζέσκι θα μιλάγαμε και για μια σεβαστή διαφορά.Ο Χάντερ μάλλον καλύτερος από τον περσινό ψηλό που είχατε.Μου φαίνεται ότι παίζετε γενικά πιο βελτιωμένα από πέρσι,η δουλειά του Μπαρτζώκα αρχίζει και βγαίνει....OH WAIT :fear: :fear:

• Like 1
Δημοσ.

Μα προφανως... :lol:

Πάντως ακόμα και αν θελήσει κάποιος να συμφωνήσει 100% μαζί σου ( και γιατί όχι άλλωστε)πως μπορεί να τιμωρηθεί ο σύλλογος η ο πρόεδρος του χωρίς καταδικαστικές αποφάσεις;Υπάρχει μία αντικειμενική δυσκολία δεν νομίζεις;Αυτά που λες πιο πάνω θα είχαν εγκυρότητα αν π.χ η δικαιοσύνη καταδίκαζε τον φαταούλ και την Π.Α.Ε και συνέχιζαν και οι δύο κανονικά γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια τις αποφάσεις της δικαιοσύνης.Αλλιώς πως να γίνουν όλα αυτά που αναφέρεις;Μόνο με αυτό παραδοχή του Μαρινάκη για όσα του προσάπτονται θα μπορούσε να μας λύσει το πρόβλημα.Βλέπεις να γίνεται κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

Εμένα δε μου αρέσει το φετινό ρόστερ...Θα μείνουμε και με τον Τόμιτς απ'ότι φαίνεται.Μεγάλη τσιγκουνιά και μιζέρια.

Δεν πάμε πουθενά.

Δημοσ.

Πάντως ακόμα και αν θελήσει κάποιος να συμφωνήσει 100% μαζί σου ( και γιατί όχι άλλωστε)πως μπορεί να τιμωρηθεί ο σύλλογος η ο πρόεδρος του χωρίς καταδικαστικές αποφάσεις;Υπάρχει μία αντικειμενική δυσκολία δεν νομίζεις;Αυτά που λες πιο πάνω θα είχαν εγκυρότητα αν π.χ η δικαιοσύνη καταδίκαζε τον φαταούλ και την Π.Α.Ε και συνέχιζαν και οι δύο κανονικά γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια τις αποφάσεις της δικαιοσύνης.Αλλιώς πως να γίνουν όλα αυτά που αναφέρεις;Μόνο με αυτό παραδοχή του Μαρινάκη για όσα του προσάπτονται θα μπορούσε να μας λύσει το πρόβλημα.Βλέπεις να γίνεται κάτι τέτοιο;

To point μου ειναι αλλο ομως.

Και αφορα τη λογικη τα δικα μας, δικα μας και τα δικα σας, δικα μας. Βλεπεις οτι συμφωνησα a priori στην καταδικη της ομαδας μου αλλα και του προεδρου μου ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ νομικα δεν μπορει να συμβε. Μεσα στο ολο κλιμα ευφοριας, ο αλλος υπερτονισε οτι οτι "καιρος η χωρα να αρχισει να εφαρμοζει νομους" ενω προτεινε και συγκεκριμενες τιμωριες βασιζομενος σε καποιο αρθρο ενος κανονισμου!

Μολις η ιδια κουβεντα ηρθε στις ομορφιες της δικης του ομαδας, ομορφιες αποδεδειγμενες, τα ευχολογια για την εφαρμογη των νομων, οι προτεινομενες τιμωριες, οι κανονισμοι και τα αρθρα αντικατασταθηκαν με τα "εμπιστευομαι την ελληνικη δικαιοσυνη σε οτι αφορα την δικη μου ομαδα".

Ειναι η ιδια κουβεντα που λενε τα λαμογια που κατακλεβουν τη χωρα τοσα χρονια και συλλαμβανονται για τα ματια του κοσμου ξεροντας οτι θα αθωωθουν πανηγυρικα στο τελος. Εξου και τα μνημονια που ευχομαι απο καρδιας.

Δημοσ.

...κάρφωσε ο Χάντερ. Ρε.

Το μόνο που έχει μείνει σ' αυτή τη ζωή πια, είναι η Ελένη Λουκά σε στριπτιτζάδικο. Να δουλεύει. 

Εν τω μεταξύ, τί τραπεζομάντηλα είναι αυτά που φοράνε Τόμιτς και Μαρμαρωμένος.

Τομ & Τζέρρυ μετά από Μίστερ Μπην. Α καλό.

• Like 1
Δημοσ.

To point μου ειναι αλλο ομως.

Και αφορα τη λογικη τα δικα μας, δικα μας και τα δικα σας, δικα μας. Βλεπεις οτι συμφωνησα a priori στην καταδικη της ομαδας μου αλλα και του προεδρου μου ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ νομικα δεν μπορει να συμβε. Μεσα στο ολο κλιμα ευφοριας, ο αλλος υπερτονισε οτι οτι "καιρος η χωρα να αρχισει να εφαρμοζει νομους" ενω προτεινε και συγκεκριμενες τιμωριες βασιζομενος σε καποιο αρθρο ενος κανονισμου!

Μολις η ιδια κουβεντα ηρθε στις ομορφιες της δικης του ομαδας, ομορφιες αποδεδειγμενες, τα ευχολογια για την εφαρμογη των νομων, οι προτεινομενες τιμωριες, οι κανονισμοι και τα αρθρα αντικατασταθηκαν με τα "εμπιστευομαι την ελληνικη δικαιοσυνη σε οτι αφορα την δικη μου ομαδα".

Ειναι η ιδια κουβεντα που λενε τα λαμογια που κατακλεβουν τη χωρα τοσα χρονια και συλλαμβανονται για τα ματια του κοσμου ξεροντας οτι θα αθωωθουν πανηγυρικα στο τελος. Εξου και τα μνημονια που ευχομαι απο καρδιας.

Από μένα τουλάχιστον καμία λογική όλα δικά μου.Εσύ μπορεί να λες μακάρι να καταδικαστεί ο Δ.Γ το ίδιο και εγώ λέω για τον Μαρινάκη.Πιστεύεις ότι θα γίνει ποτέ στον Γαλαξία που ζούμε για να μην το πάω πιο μακριά ότι στην διάσταση που ζούμε δεν είναι εφικτό.Και δεν είναι μόνο Ελληνικό φαινόμενο.Σιγά μην καταδικαστεί ποτέ γερουσιαστής στις Η.Π.Α που τα παίρνει η ο κάθε βλαχοδήμαρχος της που ζητάει μίζα για οποιοδήποτε έργο όπως και στο Ελλάντα ακριβώς.Απλά αλλού για ξεκάρφωμα πάει και κανένας φυλακή.Μακάρι να αρχίσει να γίνεται και εδώ και ας ξεκινήσει από τον Μαρινάκη no problem for me at all

Δημοσ.

Aγαπω Λαφαγιετ κ Ματ

Επιτελους μια εμφανιση με @@

PS Ο στυλιστας των προπονητων , κρεμασμα . Θυμιζουν κατι κοστουμια που φορουσε ο Ταμτακος

• Like 2
Δημοσ.

Καλούτσικα παίξαμε αν αναλογιστούμε οτι έλειπαν το βασικό τριάρι και τεσσάρι μας. Ο Πρίντεζης παραδοσιακά στα εκτός έδρας βοηθάει πάρα πολύ. Για να δούμε πως θα ρολάρει η ομάδα με αυτούς τους δύο μέσα και το κατα πόσο έχει ακόμη ταβάνι σαν πρώτος κόουτς ο Τόμιτς.

Υ.Γ: Συνεχίζεται το θέμα με τις βολές.

Δημοσ.

Μιλαμε για δευτερο επισημο ματς οπου ελειπε ο πριντεζης, και τα δυο μας τριαρια ενω το τριτο επαιζε με τενοντιτιδα.

Μια χαρα πηγαμε, και δεν ειναι καμια ομαδουλα η βαλενθια. Κλασσικα η εικονα θα καλυτερευσει αργοτερα.

Υγ: μπραβο ρε Σπαν

Δημοσ.

Πρέπει να δουλευτεί ψυχολογικά ο Αγραβάνης.

Αυτά που έκανε σήμερα με αποκορύφωμα το αντιαθλητικό δείχνουν νοοτροπία εφηβικού και κάτω.

Δημοσ.

Πρέπει να δουλευτεί ψυχολογικά ο Αγραβάνης...

Ακόμα να δούμε ελάχιστα πράγματα ώστε να αξίζει θέση σε ρόστερ του ΟΣΦΠ.

Δημοσ.

Καλούτσικα παίξαμε αν αναλογιστούμε οτι έλειπαν το βασικό τριάρι και τεσσάρι μας. Ο Πρίντεζης παραδοσιακά στα εκτός έδρας βοηθάει πάρα πολύ. Για να δούμε πως θα ρολάρει η ομάδα με αυτούς τους δύο μέσα και το κατα πόσο έχει ακόμη ταβάνι σαν πρώτος κόουτς ο Τόμιτς.

Υ.Γ: Συνεχίζεται το θέμα με τις βολές.

...γενικά για όλα που είπες, ο ΟΣΦΠ χρειάζεται (εδώ και πολύ καιρό) ηγέτη. Όχι στο παρκέ, αλλά στον πάγκο. Κάποιον που να τους συνεφέρει, να τους βοηθάει, να τους χαλαρώνει όταν χρειάζεται ή να τους τσιτώνει. Μου θυμίζουν τη φάση από τους στίχους "σα φαντάροι που κάνουν θητεία κι έχουν μείνει χωρίς αρχηγό".

Κι ο Τόμιτς μπορεί να είναι "του συλλόγου", αλλά ούτε προπονητής ουσιαστικά είναι (με όσα χαρακτηριστικά χρειάζεται να έχει ένας τέτοιος, πέραν του γνωσιολογικών περί της καθαρά αγωνιστικής τακτικής κτλ), ούτε ο τιμονιέρης (με το συγκεκριμένο ψυχολογικό προφίλ/ικανότητες) που χρειάζονται οι παίκτες να τους "επιβληθεί"/καθοδηγήσει.

Όσο λοιπόν και πιο πλήρης να είναι ο ΟΣΦΠ, δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να κάνει πολλά. Άσε που έχουν μάθει έτσι εδώ και τουλάχιστον έναν χρόνο, και δύσκολο το βλέπω να αλλάζουν χωρίς ένα "ισχυρό σοκ" (και τα προστίματα δεν αρκούν ως τακτική).

Συμπέρασμά (μου), κι ας βιάζομαι, ο Τομ θα βγάλει (αν δεν προκύψει τίποτε αξιόλογο μέχρι τότε) τη χρονιά, και στην ανάπαυλα μεταξύ 1ης φάσης Ευρωλίγκας και Τ16, θα κοιτάξουν (οι Αφοί) να φέρουν κάποιον (ίσως από τις ομάδες που θα κοπούν). Ο οποίος ίσως βγάλει τη σαιζόν, και μέχρι εκεί. Και το καλοκαίρι, πλήρης αναδιοργάνωση. Ίσως δίνοντας και Σπανούλη πουθενά (...ποιός αγοράζει, θα μου πεις, αλλά τεσπα, θα δείξει κι αυτό).

Δημοσ.

Θα αντιδράσει όταν βρει προπονητή πρώτο ή δεύτερο αν μείνει ο τομιτς και όταν κλείσει τα κενά του ροστερ.

καλύτερα να μείνει ο τομιτς αρχικά να δώσει ψυχολογία στους παίκτες γιατί μόνο αυτός μπορεί να το κάνει όπως παλιά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...