Zus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Να πας να διαβασεις τι λεει λοιπον και ξαναελα μαζι με τον thano να μας πειτε σε ποιο ονειρο ειδατε οτι στη συγκεκριμενη περιπτωση τιμωρειται η ομαδα. Όχι, εσύ το έθιξες το θέμα, βρες τον κανόνα μόνος σου. Στο να ψάχνεις post 3-4 ετών είσαι μανούλα, εδώ που κολλάς? Εγώ έχω απλά εμπιστοσύνη στο νομικό επιτελείο της διοίκησης (αν και αν περιμένουμε από τον Βαζελακόπουλο να εφαρμόσει κανόνες, ζήτω που καήκαμε) Στο γηπεδο θα μας νικησετε καμια φορα? Στα δικαστήρια έχει μεγαλύτερη φάση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Eφιαλτες τα αυγα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Mια που κατεχεις τα νομικα και ζητας εφαρμογη των νομων, δειξε μας ποιος νομος προβλεπει οτι αν ο μεγαλομετοχος μιας ομαδας μπει παρανομως ως ατομο μονος του σε ενα ματς, τοτε τιμωρειται η ομαδα και το ματς κατακυρωνεται υπερ της αντιπαλης . Δεν σε αμφισβητω, για να ζητας εφαρμογη νομων θα ξερεις, απλα θελω να δω το συγκεκριμενο νομο. Kατα τ'αλλα τα 'γραψα κι απο 'κει. Μπραβο στους προεδρους σας κι απο 'μενα, μακαρι το ματσακι να κατακυρωθει υπερ σας. αν δεν κανω λαθος ειναι προεδρος της καε, και σαν προεδρος του συλλογου σας θα πρεπει να φαιρεται και αναλογως . για νομους δεν ειμαι δικαστης , θα αποφασισουν αυτοι που πρεπει αν θα πρεπει ο αγωνας να καταχυρωθει σε μας . για απειλες διαιτητων και επιθεσεις σε σπιτια αν ψαξεις, ευκολα μπορεις να βρεις τι νομοι προβλεπονται. και μονο που κυκλοφορει ελευθερος ειναι σκανδαλ κανεις δεν αμφισβητει οτι κερδισατε δικαια ,αλλα το κακο παραγινε με το πρεζακι, και περισυ παλι τιμωρημενος ηταν αλλα ξαναμπουκαρε και πετουσε 50 ρικα ,φετος μια απο τα ιδια και δεν φτανει μονο αυτο αλλα απειλησε και τους διαιτητες. δλδ τι θα πρεπει να γινει για να συμορφωθει επιτελους ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Όχι, εσύ το έθιξες το θέμα, βρες τον κανόνα μόνος σου. Στο να ψάχνεις post 3-4 ετών είσαι μανούλα, εδώ που κολλάς? Εγώ έχω απλά εμπιστοσύνη στο νομικό επιτελείο της διοίκησης (αν και αν περιμένουμε από τον Βαζελακόπουλο να εφαρμόσει κανόνες, ζήτω που καήκαμε) Στα δικαστήρια έχει μεγαλύτερη φάση. Εγω τον κανονισμο τον ξερω. Εσας περιμενω που μιλατε για τηρηση νομων για τους οποιους δε ξερετε την τυφλα σας και κανετε και τους ξερολες ταυτοχρονα, απλα επειδη καταπιατε αμασητο το κουτοχορτο των βοσκων σας. Αγγελοπουλοι σας αγαπω, ρεζιλεψτε τους κι αλλο αν δεν κανω λαθος ειναι προεδρος της καε, και σαν προεδρος του συλλογου σας θα πρεπει να φαιρεται και αναλογως . για νομους δεν ειμαι δικαστης , θα αποφασισουν αυτοι που πρεπει αν θα πρεπει ο αγωνας να καταχυρωθει σε μας . για απειλες διαιτητων και επιθεσεις σε σπιτια αν ψαξεις, ευκολα μπορεις να βρεις τι νομοι προβλεπονται. και μονο που κυκλοφορει ελευθερος ειναι σκανδαλ κανεις δεν αμφισβητει οτι κερδισατε δικαια ,αλλα το κακο παραγινε με το πρεζακι, και περισυ παλι τιμωρημενος ηταν αλλα ξαναμπουκαρε και πετουσε 50 ρικα ,φετος μια απο τα ιδια και δεν φτανει μονο αυτο αλλα απειλησε και τους διαιτητες. δλδ τι θα πρεπει να γινει για να συμορφωθει επιτελους ? Μαζι σου να τιμωρηθει και να εφαρμοστουν οι νομοι εναντιον του. Ξεφτυλιζει τον ΠΑΟ και τοσο καιρο φωναζουμε να μπει ενα τελος σε αυτο το καραγκιοζιλικι. Το θεμα ειναι να ξερουμε τι λενε αυτοι οι νομοι που επικαλειστε. Οι οποιοι ειναι γραμμενοι τοσο ξεκαθαρα που αν μπειτε στον κοπο να τους διαβασετε θα δειτε οτι πουθενα προβλεπεται τιμωρια της ομαδας για παρανομη εισοδο παραγοντα της ομαδας στο γηπεδο. Ποσω δε μαλλον και κατακυρωση αποτελεσματος υπερ της αντιπαλου! Εκτιθεστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Eφιαλτες τα αυγα στην μαλαισια ειναι εκει ? πες μου λιγο εισαι περηφανος που ο προεδρος σου πονταρει σε παρανομα στοιχηματα εις βαρος της ιδιας σου ομαδας? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 στην μαλαισια ειναι εκει ? πες μου λιγο εισαι περηφανος που ο προεδρος σου πονταρει σε παρανομα στοιχηματα εις βαρος της ιδιας σου ομαδας? Εσυ εισαι περηφανος που εχεις να με κερδισεις στο γηπεδο 18 χρονια και θελεις να με κερδισεις στα δικαστηρια αυτη τη φορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Εσυ εισαι περηφανος που εχεις να με κερδισεις στο γηπεδο 18 χρονια και θελεις να με κερδισεις στα δικαστηρια αυτη τη φορα? 18 χρόνια σίγουρα δεν είναι, 18 μήνες ίσως. Και ναι, είμαι περήφανος να κερδίζω τον Τράκη μέχρι και σε σικέ παρτίδα σκουός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 18 χρόνια σίγουρα δεν είναι, 18 μήνες ίσως. Και ναι, είμαι περήφανος να κερδίζω τον Τράκη μέχρι και σε σικέ παρτίδα σκουός. Εμπρος στο δρομο που χαραξε η παε απεναντι στο "αεκακι" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Εγω τον κανονισμο τον ξερω. Εσας περιμενω που μιλατε για τηρηση νομων για τους οποιους δε ξερετε την τυφλα σας και κανετε και τους ξερολες ταυτοχρονα, απλα επειδη καταπιατε αμασητο το κουτοχορτο των βοσκων σας. Αγγελοπουλοι σας αγαπω, ρεζιλεψτε τους κι αλλο Μαζι σου να τιμωρηθει και να εφαρμοστουν οι νομοι εναντιον του. Ξεφτυλιζει τον ΠΑΟ και τοσο καιρο φωναζουμε να μπει ενα τελος σε αυτο το καραγκιοζιλικι. Το θεμα ειναι να ξερουμε τι λενε αυτοι οι νομοι που επικαλειστε. Οι οποιοι ειναι γραμμενοι τοσο ξεκαθαρα που αν μπειτε στον κοπο να τους διαβασετε θα δειτε οτι πουθενα προβλεπεται τιμωρια της ομαδας για παρανομη εισοδο παραγοντα της ομαδας στο γηπεδο. Ποσω δε μαλλον και κατακυρωση αποτελεσματος υπερ της αντιπαλου! Εκτιθεστε. μα δεν τον αγγιζει τιποτα πλεον, και η ενσταση που κατεθεσε η καε ειναι καθαρα προσωπικη κοντρα με τον τρακη μπας και συνελθει. και σου ξαναλεω οτι κερδισατε δικαιοτατα. κανενας δεν θελει να παρει τον αγωνα στα χαρτια . με τυπους σαν αυτον ,που λειτουργει περισσοτερο σαν χουλιγκανος και λιγοτερο σαν προεδρος η ενσταση που αν δικαιωθει θα ειναι σιγουρα ενα τεραστιο χαστουκι για τον ιδιο ,μηπως και γινει ανθρωπος (λεμε τωρα!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Εμπρος στο δρομο που χαραξε η παε απεναντι στο "αεκακι" Το οποίο αεκάκι έχει κάνει καμιά δεκαριά ενστάσεις από τότε σε όλα τα σπορ (εκεί που εσύ είσαι πρωταθλητής όλων των σπορ παντοτινέ) Και αν τον είχα εγώ πρόεδρο αυτόν τον τυπάκο, ποσώς θα με ενδιέφερε να χάσω ένα παιχνίδι στα χαρτιά. Το καντήλι όμως που θα του είχα χώσει για την συνεχιζόμενη απερισκεψία του, δεν περιγράφεται. Αντί να πείτε εσείς οι ίδιοι ότι ο τύπος είναι επικίνδυνος για την ομάδα σας πρωτίστως τον υπερασπίζεστε κιόλας. Για το ποιόν των φιλάθλων που έλεγε και ο άλλος πιο πίσω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 ...πολλή πληχτρολογιακή απαξίωση ρε φίλε. Πολλή. Μπορεί ο Μπάρτζος να μην είχε γουάτ ιτ τέηκς για να είναι τοπκλασσάτος κόουτς, αλλά δεν ήρθε ως πουθενάς στον ΟΣΦΠ. ...τελικά αν δεν απαξιώσετε κάποιον ΕΝΤΕΛΩΣ, δεν μπορείτε, ε. Άλλος τους ΚΑΕδοιδιοκτήτες, άλλος τους παίκτες, άλλος τον προπονητή. Κάνεις δεν τον απαξιωνει εντελώς. Είναι πολύ καλός στο να προπονει, καλός τεχνικός, θα μπορούσε να είναι τοπ assistant coach σε οποιαδήποτε ομάδα, αλλά για πρώτος προπονητής στον οσφπ είναι λίγος. Και τον παρακολουθώ από τον Ολύμπια δηλαδή πάνω από δέκα χρόνια. ..το λάθος με τον Καββαδά δεν ήταν το ότι πήγε σε οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες. Το λάθος ήταν που δεν έγινε η σωστή αξιοποίησή του. Ο "μικρός" μπορεί να μην είναι μπασκετικό ταλέντο (και όντως δεν είναι), αλλά τα μούσκουλα και η διάθεσή του πάντα περίσσευαν. Επίσης ξέρει να χειρίζεται σχετικά καλά το κορμί του στον χώρο (πέραν από το ότι είναι από φύση του ευκίνητος για τον όγκο και το ύψος του). Η έλλειψη μπασκετοσύνης ως ένα βαθμό αντιμετωπίζεται, αν τουλάχιστον υπάρχει καλό πρωτογενές σωματικό υλικό, προπονητές διαθέσιμοι να δουλέψουν με νέους, και χρόνος που θα δίνεται για συμμετοχή σε επίσημα ματς. Αυτό που ΔΕΝ αντιμετωπίζεται είναι η μαλακία που δέρνει τις δύο τοπ ομάδες της χώρας. Κοντολογίς, κι ας μην ξέρω ποιός και γιατί ακριβώς ήταν πίσω από την έλευση Καββαδά στον ΟΣΦΠ, ακόμη και προσωπική επιλογή του Μπαρτζώ να ήταν όντως, δεν αποδεικνύει κάτι - μιας και για αυτό το ανέφερες. Επαναλαμβάνω ότι ο άνθρωπος δεν έχει φήμη του σκακιστή των παρκέ, ούτε την φήμη στρατηγού ή λοκατζή ή εμψυχωτή κτλκτλ - έχει τη συγκεκριμένη που είπα. Κι όχι από όσα λένε τα οπαδικά σάιτ, αλλά από όσα λέγονται από τον μπασκετόκοσμο. Το πώς "κατάντησε" να φαίνεται στην πορεία (Μρ Μπην, νευρόσπαστος, λίγος, προβληματικός), δε σημαίνει κι ότι έτσι είναι ο άνθρωπος. Είπαμε, για να συνεκτιμηθεί το ποιός ήταν και είναι, θα πρέπει να περάσει κι ένα διάστημα από εδώ και πέρα. Αν βρεθεί σε τίποτε Ισπανίες/Τουρκίες/Γουερέβερ και οι ομάδες του φέρνουν αποτελέσματα, ε δεν θα είναι φάουλ να τον κρίνεις ως "μαλάκα" με βάση τις σφαλιάρες από ΠΑΟ εδώ και 2 χρόνια...; ΑΝ πάλι "καταλήξει" σε τίποτε Α2 και σχετικά...καταγώγια, πάσο. Να ΔΕΙΞΕΙ όμως... γουός οι επιλογές του μοαρτζώκα σε Αμερικανούς δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. Μετριους παίκτες φέρνει. Πάντως δε πιστεύω πως υπάρχει υγιής γαυρος που να θελει να πάρει η ομάδα στα χαρτιά τον αγωνα. Την πλάκα του κάνει ο Γιαννακοπουλος, ας απαντήσουν ανάλογα οι αγγελοπουλοι και ας γράψουν και αυτοί τον εσακε. Στο μόνο που συμφωνώ 100% με την ομάδα και χρειάζεται φουλ επίθεση και νομική διερεύνηση, είναι οι καταγγελίες για φοροαποφυγη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 fromdusk τσαμπα ασχολεισαι με τον συγκεκριμενο. Ξεκινησε να μιλαει για νομους που πρεπει να εφαρμοστουν, στην πορεια του ανοιξα τα ματια οτι τον ταιζουν σανο οι προεδροι του / οτι η τιμωρια που προβλεπει ο νομος για παρανομη εισοδο παραγοντα δεν εχει καμια σχεση με αυτο που ζητανε οι προεδροι του και κατοπιν βαρεσε τουμπεκι και γυρισε την κουβεντα εκει που κερδιζει λογω πειρας λες για σανο που μοιραζουν οι αγγελοπουλοι ,και δεν κοιτας τον προεδρο σου που σας ξεφτιλιζει σαν σωματειο. οταν στην καε ηταν τα χομπιτ τουλαχιστον κρατουσαν τα προσχηματα , και γενικως ηταν ποιο ηρεμα και απο της 2 πλευρες . επικαλεισαι τους νομους μπλοφαροντας. αλλα δεν θες να δεις οτι κανει κακο και στην ομαδα σου . ο τρακης λειτουργει σαν χουλιγκανος στην καε .τιμωρηθηκε 1,2,3 φορες και ολοι βλεπουμε οτι συνεχιζει να προκαλει ακομα χειροτερα. λες οτι κραζετε τον προεδρο σας και ολα αυτα τα ομορφα ,αλλα εγω παλι βλεπω οτι τον επικροτειτε . και σε λιγο που θα βγαλει ανακοινωση θα λετε παλι χορεψε τους τρακη και τετοια ωραια τρανο παραδειγμα η φωτογραφια του σημαδεμενου ποιο πανω που ανεβασε καποιος υγιεις φιλος του παναθηναικου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 λες για σανο που μοιραζουν οι αγγελοπουλοι ,και δεν κοιτας τον προεδρο σου που σας ξεφτιλιζει σαν σωματειο. Τι ασχολείσαι, δεν βλέπεις ότι υπάρχει θέμα επιλεκτικής μνήμης? Έξαλλος ήταν μετά το τέλος του τρίτου τελικού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως η ομάδα του έχει καταθέσει ένσταση με την οποία ζητά την επανάληψη του αγώνα. Παράλληλα καταφέρθηκε κατά των διαιτητών και έκανε σε πολύ έντονο ύφος αναφορά στους προέδρους της ΠΑΕ. Αναλυτικά η δήλωσή του: “Σήμερα ο αγώνας δεν έπρεπε καν να ξεκινήσει. Άρχισε εκβιαστικά λόγω του Σχινά που μας είπε: “ή θα ξεκινήσει ή θα μηδενιστείτε”. Ο κανονισμός του ΕΣΑΚΕ είναι σαφής, καθώς κάθε ομάδα πρέπει να έχει το πολύ 22 μέλη στην αποστολή της. Ο Ολυμπιακός όμως εμφανίστηκε με 29, κάποια στιγμή όμως πρέπει να εναρμονιστούμε με τους κανόνες“, είπε ο κ. Γιαννακόπουλος για το θέμα που δημιουργήθηκε πριν το παιχνίδι. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα της διαιτησίας σε ιδιαίτερα οξύ ύφος: “Όσον αφορά το αγωνιστικό, υπήρξε ξεκάθαρα αλλοίωση αποτελέσματος. Θέλω να πω στον Σχοινά, τον Κορομηλά και τον Ψαριανό ότι αυτό που έκαναν σήμερα θα το βρουν μπροστά τους. Εγώ δεν είμαι ούτε Βαρδινογιάννης ούτε Αλαφούζος να κάθομαι να με γα…ε μέσα στο γήπεδο“. Στα δικαστήρια λοιπόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 και μιας και πιασαμε της ενστασεις , να θυμηθουμε απο ενα παλλιο αρθρο που δειχνει οτι ο παναθηναικος ειναι εναντιον των ενστασεων http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130123/o-pao-sto-mpasket-den-kanei-pote-enstaseis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 και μιας και πιασαμε της ενστασεις , να θυμηθουμε απο ενα παλλιο αρθρο που δειχνει οτι ο παναθηναικος ειναι εναντιον των ενστασεων http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130123/o-pao-sto-mpasket-den-kanei-pote-enstaseis "Σελιδαρες" διαβαζετε ετσι? Οχι αστεια.. Παρε και απο μενα http://sanogiaprobata.blogspot.gr/search/label/%CE%9A%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9%20%CE%A4%CE%AF%CF%84%CE%BB%CE%BF%CE%B9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις