washcloud Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Καταλαβαινεις φυσικα οτι ολα αυτα που λες περι αιτιων φυγης Ζοτς και Ντουντα ειναι δικες σου υποθεσεις ε; Οι οποιες παρεμπιπτοντως δεν συμβαδιζουν και πολυ με τα πραγματικα γεγονοτα. Δεν ξερω για τον Ντουντα (το μονο που ξερω ειναι οτι ειπε πως κουραστηκε και αν επιστρεψει στο μπασκετ θα το κανει μονο για τον ΟΣΦΠ), αλλα το επιχειρημα οτι ο Ζοτς πηδηξε απτο καραβι λογω μειωσης μπατζετ καταριπτεται απτο γεγονος οτι η πρωτη χρονια Πεδουλακη ειχε σχεδον ιδιο μπατζετ με αυτες του Ζοτς στο τελευταιο του συμβολαιο. Η ουσιαστικη μειωση μπατζετ ηλθε φετος , αν ο Ζοτς εφευγε φετος τοτε θα μπορουσατε να υποστηριξετε αυτην την αποψη. Οσο για τον Ντουντα, ιδια ομαδα με αυτην που πηρε την Ευρωλιγκα θα ειχε ουσιαστικα και την επομενη σεζον, για ποια μειωση μπατζετ συζηταμε λοιπον; Για την ακριβεια ο Μπαρτζωκας ειχε ακομα ποιοτικοτερο ροστερ απτον Ντουντα στο ξεκινημα της σεζον (Περπερογλου αντι Πελεκανου). Το υπολοιπο ροστερ ηταν στο 95% του το ιδιο, αρα τι μπατζετ μειωθηκε ακριβως που "αναγκασε τον Ντουντα να την κανει"; ...εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι έχεις κολλήσει με απίστευτη εμμονή στο "ο Τράκης έδιωξε τον Ζοτς" (πράγμα που κι εγώ "έβλεπα" κάποτε, αλλά προχώρησα έκτοτε) και προκειμένου να μην πάψεις να το πιστεύεις, εξυφαίνεις σενάρια πιανόμενος σε οτιδήποτε μπορείς να συνδέσεις στο παζλ :ρ Και το ΞΕΡΕΙΣ ότι τα αποπάνω δεν στα λέω "γιατί θέλω να στην πω". Όσο για τον έτερο Σέρβο, πρώτα μια διευκρίνηση (για λόγους ακρίβειας και μόνο) : ΑΝ δεν κάνω λάθος (αν κάνω, διόρθωσέ με), αυτό που είχε πει ήταν "αν ξαναγυρίσω στην ΕΛΛΑΔΑ, θα είναι για ΟΣΦΠ". Παρ' ολ' αυτά, νομίζω ότι ξέρεις πως χέστηκα για το τί δηλώνει ο καθένας, ειδικά όταν πρόκειται για προφανείς λόγους "ευπρέπειας", πολιτικής ορθότητας, "επαγγελματισμού" κτλ. Συνεπώς δεν είμαι από τους αθώους που πιστεύουν ότι ο Ντούντας "κουράστηκε, βαρέθηκε, ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΟΣΦΠ και κάποια στιγμή μπορεί να ξαναπάει". ΑΝ ξανακάτσουν οι συνθήκες, ίσως να ξαναπάει. Πρώτη μέγιστη συνθήκη, τα καλά φράγκα. Και για τον ίδιο, και για την ομάδα. Γιατί όχι άλλωστε; Μαλάκας είναι; Όπως μαλάκας δεν είναι ούτε ο Ζοτς. (Τέλος, σιγά μη μασήσω ότι αποκλείεται να πάει σε άλλη ομάδα, πέραν του ΟΣΦΠ, αν γυρίσει Ελλάδα κάποτε....) ΚΑΝΕΝΑ ζόρι δεν έχω για τις επιλογές τους, ούτε τους ψέγω γι' αυτές. Απλά τις τονίζω, για να μην κοροϊδευόμαστε κι από πάνω. Συνεπώς δεν είμαι από αυτούς που μιλάνε περί ποντικιών, και πηδημάτων από πλοία κτλ. Όσοι το κάνουν, έχουν πρόβλημα μέσα στο τσερβέλο τους. Και για την ακρίβεια, ο Ζοτς δεν την έκανε απλώς. Αν ήταν, θα την είχε κάνει νωρίτερα. Ίσα-ίσα το ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ να μείνει με μειωμένο μπάτζετ. Όχι όμως όσα είχαν κατά νου οι Γιαννακοπουλαίοι. Οι οποίοι επίσης καλά κάνανε και πήρανε ό,τι αποφάσεις πήρανε. Μακάρι μάλιστα να έρθει μια μέρα οι ομάδες να είναι αυτάρκεις επιχειρήσεις και να μη χρειάζονται νονούς φαρμακέμπορους και εφοπλιστάδες που θα τις χρησιμοποιούν για τους δικούς τους λόγους. Κι ας μην μπορούν πλέον να έχουν στις τάξεις τους Σέρβους κι άλλους. Να διάγουν βίο και πολιτεία ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ "παναθηναϊκό", "ολυμπιακό", "πανιώνιο" κτλ. side notes : 1) τίποτε δεν "καταρρίπτεται", Μίντι μου. ΕΣΥ είσαι που έχεις κολλήσει, όπως σου είπα...Το ότι ο Τράκης ΤΕΛΙΚΩΣ συνέχισε να χώνει, δε σημαίνει ότι δεν θα έχωνε ΚΑΙ με Ζοτς, αν είχαν συμφωνήσει σε εκείνα τα "12". Όπως και ότι πιθανώς θα χώσει ΚΑΙ φέτος κάτι παραπάνω από τα αρχικά προϋπολογισθέντα. Δεν είναι ότι δεν τα έχει, κοροϊδευόμαστε; Απλώς αλλάξανε τακτική, πια, και ξεκινάνε από το ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ να χώνουμε, και ξεκινάμε με λίγα, και με προοπτική κάθε χρόνο "και λιγότερα". Ίσα-ίσα λοιπόν, το ότι τελικά έβαλε περισσότερα στην 1η πεδουλακοχρονιά, είναι που δεν σημαίνει ότι δεν τον ήθελε τον Ζοτς. ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ (τελικώς) ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, και κακώς τα παραμπερδεύεις (ακόμα) : Λεφτά, γιόκ εδώ και καιρό. Και το ένα φέρνει το άλλο : Γκρίνιες, αποχωρήσεις, τσαμπουκάδες... 2) Η μείωση στον ΟΣΦΠ έγινε τη σαιζόν '11-'12. Σε σχέση με την προηγούμενη του Ντούντα. Εκεί ήταν που δεν τα βρήκανε και γι' αυτό στο τέλος την έκανε ο Σέρβος, παρά την ευρωκούπα και την Α1 που πήρε. Με λύσεις ανάγκης και με μια ομάδα της οποίας ο ΣΤΟΙΧΟΣ, ΔΕΝ ήταν -αν θυμάσαι- η κατάκτηση ευρωλίγκας. Και μέχρι το Φ8 όπου ξεσαλώσανε με τη Σιέννα, κανείς δεν περίμενε αυτό που ακολούθησε. (Δες και τί έγινε με τον Μπλατ στη Μακάμπι, "πέρσι"...Λες κι αυτός να έφυγε "λόγω αξιοπρέπειας"; Αν κάποιος θέλει να μείνει κάπου γιατί αισθάνεται καλύτερα, δικαίωμά του και είναι κι όμορφο. Το να θέλει κάτι καλύτερο δε σημαίνει όμως ούτε ότι "προδότης" είναι, ούτε ότι...."δεν το ήθελε - τον εξανάγκασαν"...) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 btw δεν ειμαι της αποψης οτι τον εδιωξε ο τρακης και μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση οτι μου προσαπτεις κατι τετοιο (ως απιστευτη εμμονη κιολας!) ενω ξερεις καλυτερα απτον καθενα την προσωπικη μου αποψη επι του ζητηματος. Για τα περι λεφτων εδωσα επαρκη εξηγηση πιστευω και για τις 2 ομαδες, να μην επαναλαμβανομαι παλι. Mια που ο καθενας εχει τη γνωμη του και δε συμφωνουμε εν τελει, δεν χρειαζεται να λεμε τα ιδια. Εξαλου τα χουμε ξαναπει 150 φορες και συμφωνουμε οτι διαφωνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 ΥΓ βλεπω εχεις κανει 3-4 edit σε καθε post , σε διακατεχει μια συγχηση η ειναι η ιδεα μου ? αν ειναι να ταραζεσαι να συμφωνησω οτι με κερδιζεις δικαια 15 χρονια τωρα ..αντε να το πω ,δικαια με κερδιζεις και ολα σου τα πρωταθληματα ειναι πεντακαθαρα .. ενταξει ? ηρεμησε μην ταραζεσαι δεν χρειαζεται να κανεις 3 και 4 φορες edit σε καθε Post τωρα ειναι αργα και να σου απαντησω σε ολα Λίγα είναι, Συνήθως αλλάζει όλο το κείμενο μέχρι να κάνεις refresh και μετά σου λέει κιόλας, δείξε μου που τα έγραψα εγώ αυτά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 ...ώπα, κάτσε τώρα γιατί με μπέρδεψες. Τί εννοείς ότι "άλλη είναι η άποψή σου;" Εγώ αυτά θυμάμαι να συζητάμε και δημοσίως και προσωπικώς....... Αν έχω χαζέψει τόσο από τα γεράματα, να ζητήσω και συγγνώμη, αλλά...... (,,,μάλλον πιο πιθανό να έγινε κάπου κάποια παρεξήγηση στο πώς έχουμε καταλάβει αυτά που έχει πει ο ένας στον άλλον βέβαια, αλλά τεσπα...) Περί "απίστευτης εμμονής", έχω στάνταρ να σου προσάψω (όπως ξέρεις), το ότι "ο Ζοτς έφυγε για λόγους....σεβασμού". Τα έχουμε ξανακουβεντιάσει αυτά όπως λες, ωραία, διαφωνούμε - αλλά τώρα βγαίνεις και λες ότι ΚΑΙ ο μέντοράς του Ντούντας έφυγε για..."αξιοπρέπεια"...Ε και κάπου με...βγάζει από τα ρούχα μου αυτό. Διότι "επιμένεις" να τους προσδίδεις σχεδόν ρομαντικά χαρακτηριστικά. Γιατί βρε μαν; Δεν χρειάζεται : Τους βάλανε προβλήματα ξαφνικά στον τρόπο που κάνουν τη δουλειά τους. Οπότε γειά σας. Τί πιο απλό; Ο Ζοτς μάλιστα (το 'πα και πριν), όντως προσπάθησε να το παλαίψει λίγο περισσότερο (αυτός ναι, ίσως να ήταν λίγο πιο "ρομαντικός"). Ε η ιδιοκτησία ήταν ανένδοτη και τέλος. Διότι ο ρομαντισμός, ρομαντισμός - αλλά και το στάτους, στάτους... Την σήμερον έχει φτάσει ο ΠΑΟ να έχει μπάτζετ κοντά στα 6 Μύρια. Θα ήταν ΑΚΟΜΗ εδώ ο Ζοτς λες, σήμερα; Τί κι αν "την επόμενη χρονιά, τελικά τα έσκασε ο Τράκης στον Πέδουλα, αυτά που του ζήταγε ο Ζοτς", και λες "να η απόδειξη"....; Με μπέρδεψες σήμερα, αλλά όπως ξέρεις, ούτε συγκεκριμένο/μόνιμο λόγο έχω να σε "κοντράρομαι"... Το μόνο που με χαλάει είναι ότι ώρες-ώρες κάθεσαι και τρώγεσαι σε "οπαδίστικο" επίπεδο με τους "αντιπάλους σας", και όποτε σε πιάνει αυτό "οπαδικό", γίνεσαι αργά ή γρήγορα άδικος είτε με γεγονότα/είτε με ερμηνείες... Τεσπα στιλ φαρ μπέτερ δαν δη άβερετζ οπότε στο..."συγχωρώ" :ρ κι ας γκρινιάζω... (...ΑΔΙΚΟΣ όμως, ειδικά μαζί σου, πρόθεση δεν έχω να είμαι. Αν τα καταφέρνω και ΓΙΝΟΜΑΙ, να με σχωρνάς, γιατί θα έχει γίνει από κάποιο λάθος που δεν θα έχω καταλάβει. Μόνο που, εν προκειμένω, νομίζω ότι ΔΕΝ είμαι άδικος...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Επανειλημενως εχω πει την γνωμη μου πως για λογο φυγης θεωρω οτι σε κανενα πλανητη δε θα μπορουσαν να συνεργαστουν αυτοι οι 2 ανθρωποι με τις τοτε συνθηκες (με τα μυαλα του τρακη τοτε και τα οποια μεχρι σημερα δεν εχουν αλλαξει). Ειναι αντικειμενικα και η πιο πειστικη εξηγηση σε συνδυασμο με τα γυρω γυρω γεγονοτα εκεινης της περιοδου. Εκτος αν εσυ μπορεις να φανταστεις αγαστη συνεργασια του Ζοτς -οπως τον ξερεις ως επαγγελματια και ανθρωπο- με τον τυπο που βλεπεις να κανει οτι κανει εντος κι εκτος γηπεδων απο οταν ανελαβε την προεδρια (για να μην αναφερθω καν στα πρηγουμενα που ειχαν και να μην αναφερθω καν στις μεθοδευσεις και τον πολεμο του τρακη απο την φυλλαδα του και το site του κατα την περιοδο των κρισιμων "διαπραγματευσεων"). Ειναι πραγματα που στα εχω πει , στα εχω δειξει και θες να επιμεινεις οτι ο Ζοτς "πηδηξε απτο καραβι" επειδη υπεθεσε οτι θα πεσει το μπατζετ, που τελικα δεν επεσε. Οκ, οπως ειπα συμφωνουμε οτι διαφωνουμε. Για τον Ντουντα δεν το εχω ψαξει και πολυ γιατι δεν με πολυενδιαφερει αλλα και παλι το "την εκανε λογω μειωσης μπατζετ" μου μοιαζει αρκετα επιφανειακο, οταν την επομενη χρονια η ομαδα ειχε ποιοτικοτερο ροστερ απο αυτο που παρεδωσε. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2014 από MiDi_MiLiZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Χμ, κοίτα λοιπόν : Πέραν του ότι "θυμάμαι" (...αλλά δεν παίρνω κι όρκο, απλά λέω ότι έτσι μου έχει μείνει - οπότε αν έχω σταθεί "άδικος" που είπα, ξαναλέω "σχώρα με") πως εκτός του "αδύνατον να συνεργαστούν οι δυο τους", η άποψή σου να είναι πως "ήθελε να τον εξωθήσει στο να φύγει" (εξ' ου νομίζω και η "απόδειξη" που είπες ότι "άλλο μπάτζετ παζάρευε με τον Ζοτς - και άλλο τελικά έχωσε, σταδιακά, στον Πεδουλάκη), συμφωνώ (όπως και παλιότερα) ότι ΟΝΤΩΣ ο Ζοτς δεν θα μπορούσε να κάνει χωριό με δαύτον. Όχι όμως ότι ήταν ο πρώτος/κύριος λόγος φυγής του. (....παρεμπιπτόντως, σίγουρα κακώς επιμένεις σε ΕΝΑ τουλάχιστον πράγμα : το πεδουλάκειον μπάτζετ. Διότι, με άλλες προοπτικές ξεκίνησε ο Τρακης. Κι απλά στην πορεία έχωσε αριστεροδέξια για να καλύψει τρύπες. Δεν το είχε έτσι σχεδιασμένο από την αρχή....) ...μιας και τα λέμε όμως, αν ήταν μόνο αυτό το θέμα (εδώ δηλαδή "συζητάω"=βάζω στο τραπέζι για κουβέντα την μόνη ΑΠΟΨΗ που είπες πως έχεις, περί φυγής), δε θα την έκανε με τη μία ο Ζοτς, άμα τη αναλήψει της σκυτάλης του Γκόμπλιν από τον θειό του...; Δεν θα τον μάθαινε τότε ο Ζοτς, τον ήξερε ήδη ΚΑΛΑ μέσω ροχάλ....εεε μέσω "πράσινης"...... Αντίθετα, όπως θυμάσαι, εκείνο το καλοκαιράκι, στην ακρογιαλιά, μέσα στο νεράκι, πλέαν αγκαλιά για πόσες βδομάδες, και άκρη δεν βγάζανε...Οπότε, τί θα έκανε ο Ζοτς αν τα βρίσκανε στο θέμα μπάτζετ (και μάλλον και στα μεταξύ τους οικονομικά - να θυμήσω και τα δάκρυα του Δημητράκη για τον κακό θείο που χρώσταγε του Σέρβου λεφτά και γι' αυτό έφυγε ο τελευταίος κτλ...) ; Όσο Τράκης και να ήταν ο Δημητράκης, θα κοίταγε να έκανε χωριό μαζί του. Κι εδώ που τα λέμε ρε συ Μίντι, δες πέρσι με το που γύρισε ΟΑΚΑ και τα πιασίματα από τον ώμο κτλ...Ωραία, ΠιΑρ και πολίτικαλ κορέκτνες και επαγγελματισμοί κι απ' όλα,,,,,αλλά αν είχε ΤΟΣΟ θέμα με τον Ζακ, τόσο δηλαδή που να έγινε η ΚΥΡΙΑ αιτία "διαζυγίου", ΔΕΝ θα υπήρχε μια τάδε ψύχρα αναμεταξύ τους; Τεσπα, θεωρίες όλα, αλλά νομίζω ότι η λογική προς τα εκεί κλίνει περισσότερο : φτώχεψε η νύφη - σχόλασ' ο γάμος.........Έτσι απλά όπως είπα. Χωρίς να "κατηγορώ" ούτε τη νύφη, ούτε τον γαμπρό. Κράισις χάπενς. Περί Ντούντα, ξαναλέω πως το στράβωμα το έφαγε όταν από τα "χρυσάφια" του '10, έπεσε στα "κουρέλια" του '11. Και πιθανολογώ πως ο άνθρωπος επειδή ακριβώς είναι πιο μεγάλος, έμπειρος και "σοβαρός", δεν είχε καμμία διάθεση να το διαπραγμετευτεί : τίμησε το συμβόλαιό του βγάζοντας την (πετσοκομμένη) χρονιά με ρετάλια, πήρε με δαύτα και δυο τίτλους έξω και μέσα, και παραδίδοντας όσο πιο "κύριος" μπορούσε, την έκανε εφαρμόζοντας μια απόφαση που είχε ήδη λάβει από νωρίς. Υποθέτω μάλιστα (απλή και κοινή λογική), ότι θα είχε πάρει και "διαβεβαιώσεις" από τους Αφούς Καράφλα, σχετικά με το μπάτζετ, οι οποίες γίνανε γυριστές, και μάλλον χολώθηκε με αυτό. Όπως χολώθηκε (κατά πάσα πιθανότητα) κι ο Χάινς και την έκανε παρά που μετά πέσανε στα πόδια του κτλ - όπως ΜΑΛΛΟΝ έχει στραβώσει κι ο Σπάμμερ, που πρόπερσι κάτι λεγότανε για "διαβεβαιώσεις περί στόχων" που έλαβε υπ' όψη ώστε να υπογράψει κτλ...(είδες εσύ τίποτε της προκοπή σε μαλλί πέρσι από Αφούς; ΠΑΛΙ στην φτήνια την βγάλανε...) Και ολ' αυτά μου λένε ότι είναι ολίγον γυφτάκια στην Πανεπιστημίου οι Αγγελοπουλαίοι. Και γι' αυτό τους άφησε ο σοφόγερος. Ο οποίος δεν πήγε Σερβία να κάνει χόμπι με μικρά στα 70 του που λες : πήγε "δίπλα", όπου ρέει μάτσο το Δολλάριο, να κάνει ευρω-πρωταθλητισμό.......(Και καλά έκανε όπως είπαμε). Οπότε; Γι' ΑΥΤΟ σου λέω περί "εμμονής σου" (και παίζει να έχω γίνει παρεξηγήσιμος από χθες...). Είναι μάλλον πιο απλά και λιγότερο "ρομαντικά", ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΑΒΙΑ (με ποντίκια ή χωρίς) ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ, τα πράγματα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Την Πέμπτη 09.10.2014, ο ιδιοκτήτης της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός κ. Δ. Γιαννακόπουλος παρευρέθηκε στον αγώνα καλαθοσφαίρισης που διεξήχθη στο Ο.Α.Κ.Α. μεταξύ των ομάδων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, κατά προφανή παράβαση των υπ’ αριθμ. 38/30.05.2014 και 45/04.07.2014 αποφάσεων του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., αλλά και της υπ’ αριθμ. 22/2014 απόφασης της Ε.ΦΙ.Π.Μάλιστα, ήδη από την 30.09.2014, ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε. είχε γνωστοποιήσει εγγράφως στην Ε.Ο.Κ. ότι με την αμετάκλητη υπ’ αριθμ. 38/30.05.2014 απόφαση του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. επιβλήθηκε στον ιδιοκτήτη της κ. Δ. Γιαννακόπουλο ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για τρεις (3) μήνες, η οποία μεταφέρεται για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2014-15 και λήγει την 21.11.2014.Κατόπιν τούτων, λόγω της επαναλαμβανόμενης άρνησης του κ. Δ. Γιαννακόπουλου να συμμορφωθεί με τις αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης και όπως είχαμε ενημερώσει τους διαιτητές και τον κομισάριο ήδη από το ημίχρονο του αγώνα, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός κατέθεσε σήμερα στην ΕΟΚ, ως διοργανώτρια αρχή του Κυπέλλου Ελλάδας, αίτημα κατακύρωσης του εν λόγω αγώνα υπέρ αντιπάλου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρο 88 παρ. 3 του Κανονισμού της Ε.Ο.Κ., του άρθρου 13 παρ. (ι) του Καταστατικού της Ε.Ο.Κ. και του άρθρου 1 §§ 3 και 4 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού του Ε.Σ.Α.Κ.Ε.Τέλος, για τον ίδιο λόγο, καθώς και για όσα αναγράφηκαν στο φύλλο αγώνα και αφορούν στην εξύβριση και απειλή των διαιτητών από τον κ. Δ. Γιαννακόπουλο, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός κατέθεσε σήμερα έγγραφες καταγγελίες ενώπιον του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. και της Ε.ΦΙ.Π. μπραβο στην καε που ΔΙΚΑΙΩΣ κατεθεσε ενσταση για τον αγωνα κυπελλο με τους κατανομαστους. οχι βεβαια οτι θα εφαρμοστουν οι νομοι ,αλλα να δουμε ως ποσο θα προσφερουν ασυλια στο πρεζακι . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Mια που κατεχεις τα νομικα και ζητας εφαρμογη των νομων, δειξε μας ποιος νομος προβλεπει οτι αν ο μεγαλομετοχος μιας ομαδας μπει παρανομως ως ατομο μονος του σε ενα ματς, τοτε τιμωρειται η ομαδα και το ματς κατακυρωνεται υπερ της αντιπαλης . Δεν σε αμφισβητω, για να ζητας εφαρμογη νομων θα ξερεις, απλα θελω να δω το συγκεκριμενο νομο. Kατα τ'αλλα τα 'γραψα κι απο 'κει. Μπραβο στους προεδρους σας κι απο 'μενα, μακαρι το ματσακι να κατακυρωθει υπερ σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arbiter13 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Την Πέμπτη 09.10.2014, ο ιδιοκτήτης της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός κ. Δ. Γιαννακόπουλος παρευρέθηκε στον αγώνα καλαθοσφαίρισης που διεξήχθη στο Ο.Α.Κ.Α. μεταξύ των ομάδων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, κατά προφανή παράβαση των υπ’ αριθμ. 38/30.05.2014 και 45/04.07.2014 αποφάσεων του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., αλλά και της υπ’ αριθμ. 22/2014 απόφασης της Ε.ΦΙ.Π. Μάλιστα, ήδη από την 30.09.2014, ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε. είχε γνωστοποιήσει εγγράφως στην Ε.Ο.Κ. ότι με την αμετάκλητη υπ’ αριθμ. 38/30.05.2014 απόφαση του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. επιβλήθηκε στον ιδιοκτήτη της κ. Δ. Γιαννακόπουλο ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για τρεις (3) μήνες, η οποία μεταφέρεται για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2014-15 και λήγει την 21.11.2014. Κατόπιν τούτων, λόγω της επαναλαμβανόμενης άρνησης του κ. Δ. Γιαννακόπουλου να συμμορφωθεί με τις αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης και όπως είχαμε ενημερώσει τους διαιτητές και τον κομισάριο ήδη από το ημίχρονο του αγώνα, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός κατέθεσε σήμερα στην ΕΟΚ, ως διοργανώτρια αρχή του Κυπέλλου Ελλάδας, αίτημα κατακύρωσης του εν λόγω αγώνα υπέρ αντιπάλου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρο 88 παρ. 3 του Κανονισμού της Ε.Ο.Κ., του άρθρου 13 παρ. (ι) του Καταστατικού της Ε.Ο.Κ. και του άρθρου 1 §§ 3 και 4 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. Τέλος, για τον ίδιο λόγο, καθώς και για όσα αναγράφηκαν στο φύλλο αγώνα και αφορούν στην εξύβριση και απειλή των διαιτητών από τον κ. Δ. Γιαννακόπουλο, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός κατέθεσε σήμερα έγγραφες καταγγελίες ενώπιον του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. και της Ε.ΦΙ.Π. μπραβο στην καε που ΔΙΚΑΙΩΣ κατεθεσε ενσταση για τον αγωνα κυπελλο με τους κατανομαστους. οχι βεβαια οτι θα εφαρμοστουν οι νομοι ,αλλα να δουμε ως ποσο θα προσφερουν ασυλια στο πρεζακι . Τι ΔΙΚΑΙΩΣ ρε φιλε; Ε ρε τι ακουμε εδω περα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Κατόπιν τούτων, λόγω της επαναλαμβανόμενης άρνησης του κ. Δ. Γιαννακόπουλου να συμμορφωθεί με τις αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης και όπως είχαμε ενημερώσει τους διαιτητές και τον κομισάριο ήδη από το ημίχρονο του αγώνα, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός κατέθεσε σήμερα στην ΕΟΚ, ως διοργανώτρια αρχή του Κυπέλλου Ελλάδας, αίτημα κατακύρωσης του εν λόγω αγώνα υπέρ αντιπάλου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρο 88 παρ. 3 του Κανονισμού της Ε.Ο.Κ., του άρθρου 13 παρ. (ι) του Καταστατικού της Ε.Ο.Κ. και του άρθρου 1 §§ 3 και 4 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. Μια χαρά. Ότι λένε το κάνουν οι άνθρωποι. Κανένα βήμα υποχώρησης απέναντι στον ζαμπόνια που γράφει στα παλιά του τα παπούτσια νόμους και κανόνες. Και στα χαρτιά το ματσάκι, ακόμα καλύτερα. Εδώ ο βάζελος στο βόλλευ έμεινε κατηγορία στα χαρτιά και τολμάνε και μιλάνε για ηθική, οι γνωστοί του forum. Ε ρε τι ακουμε εδω περα.... Χαμήλωσε την ένταση φίλος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arbiter13 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Ο Γιαννακοπουλος ειχε κανει εφεση οποτε μεχρι να εκδηκαστει η υποθεση ειχε δικαιωμα να παει στο γηπεδο!! Και οι οπαδοι του Μαρινακη(ι) δεν πρεπει να μιλανε για νομους και κανονες...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Ο αλλος πιο πανω προχθες εκραζε τον Σπανουλη που τον καπελωσε σε ολο το παιχνιδι και τωρα ζηταει να παρει το ματς στα χαρτια. Οχι οτι θα ασχολιομουν, αλλα επειδη καναμε και συζητησεις για το τι ειδους "φιλαθλοι" ειναι ορισμενοι, οριστε η προσωποποιηση! Κατα τ'αλλα Αγγελοπουλοι σας αγαπουμε, ρεζιλεψτε τους κι αλλο! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Mια που κατεχεις τα νομικα και ζητας εφαρμογη των νομων, δειξε μας ποιος νομος προβλεπει οτι αν ο μεγαλομετοχος μιας ομαδας μπει παρανομως ως ατομο μονος του σε ενα ματς, τοτε τιμωρειται η ομαδα και το ματς κατακυρωνεται υπερ της αντιπαλης . Αυτός: η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός κατέθεσε σήμερα στην ΕΟΚ, ως διοργανώτρια αρχή του Κυπέλλου Ελλάδας, αίτημα κατακύρωσης του εν λόγω αγώνα υπέρ αντιπάλου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρο 88 παρ. 3 του Κανονισμού της Ε.Ο.Κ., του άρθρου 13 παρ. (ι) του Καταστατικού της Ε.Ο.Κ. και του άρθρου 1 §§ 3 και 4 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Στο γηπεδο θα μας νικησετε καμια φορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Αυτός: Να πας να διαβασεις τι λεει λοιπον και ξαναελα μαζι με τον thano να μας πειτε σε ποιο ονειρο ειδατε οτι στη συγκεκριμενη περιπτωση τιμωρειται η ομαδα. Και μετα πειτε μας και το αλλο ονειρο που ειδατε οτι αυτος ο κανονισμος προβλεπει κατακυρωση του αποτελεσματος του αγωνα υπερ του αντιπαλου. Αμασητο παει κατω λεμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις