Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα θελα να βλεπα ποσα facepalms κανουν οι ιδιοι οι Oλυμπιακοι διαβαζοντας αυτα που γραφεις.

Κατα τ'αλλα, βασισου στις δικες σου μαντικες ικανοτητες, αυτες που σου δειξαν διαλυμενο μπασκετικο ΠΑΟ στην επομενη 2ετια με εδρα την Γλυφαδα :lol:

την αποψη μου λεω  ,δεν περιμενω να γινω αρεστος σε κανεναν, ουτε φυσικα υποκρινομαι για εξυγιανση στο ποδοσφαιρο και στο μπασκετ να  το παιζω μουρη και να λεω πως ειναι κρυσταλλινα . η ξεφτιλα σε ολο της το μεγαλειο.

δεν ειναι μαντικες ικανοτητας ,ειναι γεγονος... ωραιο το σανο του τρακη αλλα μην το τρως αμασητο

ΥΓ βλεπω εχεις κανει 3-4 edit σε καθε post , σε διακατεχει μια συγχηση η ειναι η ιδεα μου ? αν ειναι να ταραζεσαι να συμφωνησω  οτι με  κερδιζεις δικαια   15 χρονια τωρα  ..αντε να το πω  ,δικαια με  κερδιζεις  και ολα σου τα πρωταθληματα ειναι πεντακαθαρα .. ενταξει ? ηρεμησε μην ταραζεσαι δεν χρειαζεται να κανεις 3 και 4 φορες edit σε καθε Post  τωρα ειναι αργα και να σου απαντησω σε ολα

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

δεν ειναι μαντικες ικανοτητας ,ειναι γεγονος... ωραιο το σανο του τρακη αλλα μην το τρως αμασητο

Ειναι γεγονος κατι που ΘΑ γινει βαση των "προγνωστικων σου".

Μεταξυ αλλων, μαθαινουμε και ελληνικα σημερα :lol:

• Like 1

Οταν οι οπαδοί του Ολυμπιακού σταματήσουν να είναι οπαδοί και γίνουν φίλαθλοι θα δει άσπρη μέρα αυτή η ομάδα... Θεωρώ απαράδεκτο μετά από οποία ήττα όπως έρχεται αυτή να τραβάνε 100 μ@λ@κες και να κάνουν φασαρία...... Προσωπικά χεστηκα πόσες φορές με έχει κερδίσει ο βάζελος και ο κάθε βάζελος...... Δεν με νοιάζει να ακούω για εξαστερους τριαστερους και γαλαξίες.... Τόσες μέρες δεν έμπαινα στο post γιατί δεν γίνεται συζήτηση ούτε ανταλλαγή απόψεων... Αν ορισμένοι γουστάρουν να "την λένε" σε φίλαθλο άλλης ομάδας υπάρχουν και οπαδικα forums.... Τέλος μια κουβέντα και για τους οπαδούς της ομάδας μου..... Όσες φορές έχουμε κάνει οτιδήποτε το έχουμε κάνει με αποφωρτιση της ομάδας και με υγεία σε αποδητηρια..... Think about it...

Ειναι γεγονος κατι που ΘΑ γινει βαση των "προγνωστικων σου".

Μεταξυ αλλων, μαθαινουμε και ελληνικα σημερα :lol:

Κατι τετοια δεν μπορω να τα αφηνω αναπαντητα. :-D

Λεει οτι ειναι γεγονος κατι που προβλεπει οτι ΘΑ γινει την επομενη 2ετια?????? :blink:

Δεν μαθαινουμε Ελληνικα. Μαθαινουμε το παραλογισμο σε ολο του το μεγαλειο. :eek:

• Like 1

Κατι τετοια δεν μπορω να τα αφηνω αναπαντητα. :-D

Λεει οτι ειναι γεγονος κατι που προβλεπει οτι ΘΑ γινει την επομενη 2ετια?????? :blink:

Δεν μαθαινουμε Ελληνικα. Μαθαινουμε το παραλογισμο σε ολο του το μεγαλειο. :eek:

καταρχην μην βαζεις λογια που δεν εχω πει ..αυτο καταλαβες οτι ειπα ? γεγονος λεω  ειναι οτι ο τρακης τους εχει ειδη διαλυσει .αλλα οταν τελειωνουν τα επιχειρηματα  ο μιδις συνηθιζει να παιζει με της λεξεις  και να προσβαλει. 

καταρχην μην βαζεις λογια που δεν εχω πει ..αυτο καταλαβες οτι ειπα ?

γεγονος λεω  ειναι οτι ο τρακης τους εχει ειδη διαλυσει .αλλα οταν τελειωνουν τα επιχειρηματα  ο μιδις συνηθιζει να παιζει με της λεξεις  και να προσβαλει.

Χθες εγραψες αυτο:

το μπασκετ σου εμεινε να πανηγυριζεις αλλα και αυτο εχει ημερομηνια ληξης .. μεχρι φετος αντε του χρονου το πολυ σε βλεπω να ξαναπαιζεις στην γλυφαδα

Και ειπες πως ειναι ηδη γεγονος (αυτο που θα γινει σε 2 χρονια βαση των προβλεψεων σου :) ).

δεν ειναι απειλη ,ειναι πραγματικοτητα  που δεν θες να δεις ...με αυτο τον προεδρο ειναι θεμα χρονου ποτε θα τα βροντηξει και να φυγει για την  κολομβια (ισως και στην μαλαισια)  ,σε αντιθεση με τους αγγελοπουλους  που εχουν την ομαδα  νυκοκοιρεμενη . δεν αντιλαμβανεσαι την πραγματικοτητα  η απλα δεν θες να δεχτεις οτι η αυτοκρατορια  που επικαλειστε εχει τελειωσει . υπαρχεις ακομα γιατι σε συντηρει το συστημα και ο βασιλακοπουλος.

νομιζω ειμουνα ξεκαθαρος  

Γιατι το κουραζεις;

Εγραψα αυτο:

Κατα τ'αλλα, βασισου στις δικες σου μαντικες ικανοτητες, αυτες που σου δειξαν διαλυμενο μπασκετικο ΠΑΟ στην επομενη 2ετια με εδρα την Γλυφαδα :lol:

Και η απαντηση σου ηταν αυτη:

δεν ειναι μαντικες ικανοτητας ,ειναι γεγονος...

Εαν ηθελα να σε προσβαλλω πιστεψε με, εχω να πατησω σε αλλα πραγματα στα γραπτα σου που βγαζουν ματι

Θα θελα να βλεπα ποσα facepalms κανουν οι ιδιοι οι Oλυμπιακοι διαβαζοντας αυτα που γραφεις.

τοσο δυσκολο ειναι να καταλαβεις οτι εννοω γεγονος οτι η ομαδα σου ειναι διαλυμενη ?  μια χαρα καταλαβαινεις  αλλα παιζεις με της λεξεις 

Τα διαλυμένη ομάδα είναι ευσεβείς πόθοι οπαδών που δεν έχουν σχέση με το μπάσκετ. Το πολύ πολύ να πάρει το πρωτάθλημα με 3-0 φέτος ο Ολυμπιακός το κομπλεξ θα χρειαστεί πολλά πρωταθλήματα για να θεραπευτεί και δεν υπάρχει το υλικό που να δειχνει κάτι τέτοιο ειδικά σε Ελληνες παίκτες. Ο Μαντζαρης και ο Σλούκας ας πούμε δεν έχουν ψηλότερο ταβάνι από Παππα και Γιανκοβιτς ίσα ισα, στους αμέσως μετά κανείς δεν έχει ξεχωρίσει ώστε να μπορείς να πεις ότι ο Παπαπέτρου θα φτάσει ψηλά ενώ ο Μποχωρίδης όχι, ανώριμοι παίκτες και οι 2 όπως και ο Αγραβάνης. Στους μικρούς ο Χαραλαμπόπουλος είναι με διαφορά το μεγαλυτερο ταλέντο των τελευταίων χρόνων και μαζί με τους ψηλούς δίνουν σαφώς μεγαλύτερη προοπτική στον Παναθηναικό από τον Ολυμπιακό αλλά και πάλι κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Οπότε τι μένει? Οτι  ο Πρίντεζης είναι καλύτερος και πιο σταθερός παίκτης από το Μαυροκεφαλίδη και οτι ο Σπανούλης είναι μικρότερος κατα 1-2 χρόνια από τους Φωτση και Διαμαντίδη. Προσωπική άποψη είναι ότι ο τρόπος παιχνιδιού του  είναι τέτοιος που κάθε χρόνο θα είναι και χειρότερος αρα η ουσιαστική διαφορά είναι ο Πρίντεζης.

Συμπερασματικά κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τι θα γίνει ούτε καν φέτος (αν κάνει 2 μεταγραφές σοβαρών ξένων ο Παναθηναικός το πρωτάθλημα θα είναι αγωνιστικά στα ίσα και ψυχολογικά η διαφορά είναι μεγάλη γιατί ο Παναθηναικός αντέχει να χάσει). Από εκεί και πέρα από την στιγμή που ο Ολυμπιακός έχασε τόσο ευκολα 2 βασικούς Ελληνες η προοπτική είναι πια λίγο πολύ η ίδια με τον Παναθηναικό μακροπρόθεσμα να φαίνεται καλύτερος ενώ έχει και προπονητή που το να κάνει τους νέους πρωταγωνιστές ξέρει να το κάνει καλά. Να μην πω ότι αν επιμείνουν στην μετωπική με τον Βασιλακόπουλο του χρόνου θα έχει ο Ολυμπιακός ακόμα λιγότερους Ελληνες και μετά θα αναγκαστούν οι Αγγελόπουλοι να τα παρατήσουν μια και δεν έχουν και την οικονομική δυνατότητα να ανεβάσουν το budget με ξενους. Ή ότι υπάρχει η πιθανότητα να τους διώξουν με τις κλωτσιές σαν τον Μπαρτζώκα αν χάσουν ας πουμε το επόμενο ντέρμπυ στο Φαληρο

Καλησπερα παιδια, ειμαι απο επαρχια και θελω να παω στο παιχνιδι με την Juventus. Επειδη δεν εχω ξαναπαει σε παιχνιδι του Θρυλου μπορει να μου πει καποιος τι χρειαζεται να κανω; Εχω ακουσει πως θελει οπωσδηποτε την καρτα φιλαθλου του ολυμπιακου για να μπορεσω να βγαλω εισητηριο, ισχυει;

Θα βρισκομαι αυριο αθηνα οποτε αν χρειαζεται να παω να την βγαλω. βγαινει αμεσως η την στελνουν σπιτι; Θα προλαβω να την εχω μεχρι για οταν χρειαζεται (για την εκδοση των εισητηριων η την εισοδο στο γηπεδο); 

Μπορω να κλεισω τα εισητηρια που βγαινουν  την τριτη μεσω ιντερνετ και απλα τα εκτυπωνω και μπαινω η πρεπει να ειμαι νωριτερα στο γηπεδο για να τα παρω;

Καλησπερα παιδια, ειμαι απο επαρχια και θελω να παω στο παιχνιδι με την Juventus. Επειδη δεν εχω ξαναπαει σε παιχνιδι του Θρυλου μπορει να μου πει καποιος τι χρειαζεται να κανω; Εχω ακουσει πως θελει οπωσδηποτε την καρτα φιλαθλου του ολυμπιακου για να μπορεσω να βγαλω εισητηριο, ισχυει;

Θα βρισκομαι αυριο αθηνα οποτε αν χρειαζεται να παω να την βγαλω. βγαινει αμεσως η την στελνουν σπιτι; Θα προλαβω να την εχω μεχρι για οταν χρειαζεται (για την εκδοση των εισητηριων η την εισοδο στο γηπεδο); 

Μπορω να κλεισω τα εισητηρια που βγαινουν  την τριτη μεσω ιντερνετ και απλα τα εκτυπωνω και μπαινω η πρεπει να ειμαι νωριτερα στο γηπεδο για να τα παρω;

πρεπει να εχεις  καρτα φιλαθλου που στοιχιζει 10 ευρω  σαν ενισχυση στον ερασιτεχνη  και την ταυτοτητα μαζι σου.αν δεν εχεις  καρτα μπορεις να την βγαλεις και απο το επισημο site http://buy.tickethour.com/osfp-www/showProductList.html 

αλλα αφου θα πας αθηνα περνα καλυτερα απο την πλατεια αλεξανδρας  να την βγαλεις απο εκει .τα εισητηρια να ξερεις βγαινουν την τριτη στα εκδοτηρια και απο αυριο μεσω ιντερνετ 

εαν το κλεισεις  μεσω ιντερνετ θα το παραλαβεις με την ταυτοτητα σου και την επιδειξη καρτας φιλαθλου απο τα εκδοτηρια του καραισκακης .καλο θα ηταν να πηγαινες τουλαχιστον 2 ωρες πριν το παιχνιδι

Έχει καμιά διαφορά αν θα βγάλω τη κάρτα φίλαθλου από το Internet η να πάω στα γραφεία;

Αν τη βγάλω από το ίντερνετ πως θα την έχω για να τη δείξω στα εκδοτήρια για να πάρω το εισιτήριο;

Από το ίντερνετ έχει εισιτήρια για όλες τις θέσεις και τιμές; και τα φθηνά;

Έχει καμιά διαφορά αν θα βγάλω τη κάρτα φίλαθλου από το Internet η να πάω στα γραφεία;

Αν τη βγάλω από το ίντερνετ πως θα την έχω για να τη δείξω στα εκδοτήρια για να πάρω το εισιτήριο;

Από το ίντερνετ έχει εισιτήρια για όλες τις θέσεις και τιμές; και τα φθηνά;

δεν θα αναγκαστεις να περιμενεις στην ουρα για ωρες, τα 25 αρια  αν δεν πας απο νωρις  θα  φυγουν πρωτα  . τωρα για την παραλαβη εχεις 2 επιλογες  η εκτιπωνεις το εισητηριο που σου ερχεται στο εμαιλ η οπως ειπα  μπορεις να το παραλαβεις απο τα εκδοτηρια  δειχνωντας ταυτοτητα και καρτα φιλαθλου.

ναι στο ιντερνετ εχει για ολες της θυρες  και τα φτηνα  .μεσω ιντερνετ βγαινουνε αυριο στης 11 

για την καρτα φιλαθλου οχι δεν εχει καμια διαφορα  ,απλα την τυπωνεις και την κρατας

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...