Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

NAI!!!

Παιχτες ιδιων χαρακτηριστικων και ιδιας ανικανοτητας και το ιδιο στοκοι. Εχεις 2, διωχνεις τον εναν (αυτον που για Χ,Υ λογους δεν εχει παρει πολλα παιχνιδια στα ποδια), big deal. Ξαναλεω μιλαμε για ομαδα που εχει ξεκληριστει το ροστερ της ΓΕΝΙΚΑ κι εσεις ασχολειστε με τον Πετροπουλο, τον τελευταιο κρικο της αλυσιδας απο οσους φυγαν...

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Πες μας και ποσα εχει χασει ομως...

Kραταω αυτο να δουμε που θα φτασει ο πετροπουλος. Γιατι η καλυτερη σεζον του ειναι πολυ μακρια απο τα 14 γκολ.

Δημοσ.

Kραταω αυτο να δουμε που θα φτασει ο πετροπουλος. Γιατι η καλυτερη σεζον του ειναι πολυ μακρια απο τα 14 γκολ.

Αντε παλι ...Σου επαλαναμβανω για αλλες χρονιες ο Πετροπουλος πραγματι ηταν για τον παγκο ,(εποχες Σισε κτλ) .Φετος ομως τον ειχες αναγκη ,αν δεν το καταλαβαινεις δες λιγο τα στατιστικα της ομαδας σου την βαθμολογικη της θεση και θα το καταλαβεις αμεσως . Εδω ξαφνικα εφερες πισω τον Μπουμσονγκ και παρακαλαγες τον Χριστοδουλοπουλο που τον ειχατε κλοτσησει ηδη ο Πετροπουλος σου περισσευε?

• Like 1
Δημοσ.

Ρε σεις, υπαρχει περιπτωση να τσιμπησετε δανεικο και τον Σπυροπουλο απο τη Βερονα ή τσαμπα είμαι στο F5 σημερα?

Δημοσ.

Αντε παλι ...Σου επαλαναμβανω για αλλες χρονιες ο Πετροπουλος πραγματι ηταν για τον παγκο ,(εποχες Σισε κτλ) .Φετος ομως τον ειχες αναγκη ,αν δεν το καταλαβαινεις δες λιγο τα στατιστικα της ομαδας σου την βαθμολογικη της θεση και θα το καταλαβεις αμεσως . Εδω ξαφνικα εφερες πισω τον Μπουμσονγκ και παρακαλαγες τον Χριστοδουλοπουλο που τον ειχατε κλοτσησει ηδη ο Πετροπουλος σου περισσευε?

Kαι σου γραφω οτι ο Πετροπουλος ειναι ιδιο στυλ επιθετικος με τον Τοτσε. Βαρυς, ατεχνος και δεν μπορεις να τον πεις και Γκομεζ πχ για να πεις τον κραταω. Εχουν περασει 15 προπονητες απο τον Παο κανεις δεν τον ειχε βασικο. Η μονη θεση βασικου που πηρε ειναι οταν η ομαδα εδινε φιλικα τον Ιουλιο.΄Και κατα δευτερον εχεις δει τον Πετροπουλο να παιζει? Δηλαδη ο πετροπουλος θα εκανε την διαφορα ΣΤΟΝ φετινο παο? Μιλαμε δεν καταλαβαινετε τι γραφετε ετσι?

Φαντασου καταφερε και φετος να χασει την θεση του απο τον αμπαλο τοτσε...

Δημοσ.

Kαι σου γραφω οτι ο Πετροπουλος ειναι ιδιο στυλ επιθετικος με τον Τοτσε. Βαρυς, ατεχνος και δεν μπορεις να τον πεις και Γκομεζ πχ για να πεις τον κραταω. Εχουν περασει 15 προπονητες απο τον Παο κανεις δεν τον ειχε βασικο. Η μονη θεση βασικου που πηρε ειναι οταν η ομαδα εδινε φιλικα τον Ιουλιο.΄Και κατα δευτερον εχεις δει τον Πετροπουλο να παιζει? Δηλαδη ο πετροπουλος θα εκανε την διαφορα ΣΤΟΝ φετινο παο? Μιλαμε δεν καταλαβαινετε τι γραφετε ετσι?

Ειδικα στον φετινο ΠΑΟ θα βοηθουσε .Εσυ που τον ειδες αφου τον ειχατε στον παγκο μονιμα :).Toν βλεπετε ομως τωρα στην ΑΕΚ ...

Ο Τοτσε δεν ειναι αμπαλος ,γκολ μπορει να χανει αλλα αμπαλος δεν ειναι .

Δημοσ.

Ειδικα στον φετινο ΠΑΟ θα βοηθουσε .Εσυ που τον ειδες αφου τον ειχατε στον παγκο μονιμα :).Toν βλεπετε ομως τωρα στην ΑΕΚ ...

Ο Τοτσε δεν ειναι αμπαλος ,γκολ μπορει να χανει αλλα αμπαλος δεν ειναι .

Eπειδη τον βλεπω στην ΑΕΚ ελα να μου πεις στις αλλες 10 αγωνιστικες που μενουν ποσα γκολ θα βαλει. Αν βαλει 10 αλλα τοσα θα βαλει και ο τοτσε στο αχρηστο ελληνικο πρωταθλημα. Αν βαλει 20 το ξανασυζηταμε. Και μην ξεχνας μιλαμε για την ΑΕΚ που δεν βαζαν γκολ ουτε με αιτηση. Εγω τον εχω δει αυτα τα 10 τιμημενα παιχνιδια που εχει παιξει για τον ΠΑΟ την 5ετια και η αποψη μου δεν αλλαζει.

Δημοσ.

Eπειδη τον βλεπω στην ΑΕΚ ελα να μου πεις στις αλλες 10 αγωνιστικες που μενουν ποσα γκολ θα βαλει. Αν βαλει 10 αλλα τοσα θα βαλει και ο τοτσε στο αχρηστο ελληνικο πρωταθλημα. Αν βαλει 20 το ξανασυζηταμε. Και μην ξεχνας μιλαμε για την ΑΕΚ που δεν βαζαν γκολ ουτε με αιτηση. Εγω τον εχω δει αυτα τα 10 τιμημενα παιχνιδια που εχει παιξει για τον ΠΑΟ την 5ετια και η αποψη μου δεν αλλαζει.

Eνας λογος παραπανω ...To γκολ δεν το κανει μονο ο επιθετικος ειναι και θεμα λειτουργιας της ομαδας ,αρα ακομα πιο δυσκολο για εναν επιθετικο να σκοραρει σε μια τετοια ομαδα .

Ουτε φυσικα περιμενω να αλλαξει η αποψη σου :).

Δημοσ.

Το σκοτώσαμε το θηρίο παιδιά??

Και επειδή το εβλεπα, το σκορ έπρεπε να ειναι 0-3.

2 απίστευτα χαζά λάθη από τους επόπτες.

Μετριοτατος φυσικά ο Ολυμπιακός. Μόλις μπήκε το γκολ βαριόντουσαν. Ο κακομοιρης ο Μητρογλου ηθελε να το βάλει αλλά δεν ειχε παιχτη για τη πάσα.

Δημοσ.

Ωραιο ανεκδοτο ακουσαμε και σημερα....Παντως πρεπει να κερδισει την κερκιδα με την αποδοση του και ισως θα εχει ενα παραπανω κινητρο. Αμα αρχισει παλι τις γκελες τοτε εχει να φαει πολυ κραξιμο. Ηρθε σε μεγαλη ομαδα και εχει την ευκαιρια της ζωης του.

Ας τον δουμε πρωτα σε 3-4 παιχνιδια και μετα κρινουμε, τουλαχιστον το trollαρισμα στους βαζελους τον εκανε να αξιζει τα (λιγα) λεφτα που θα παρει!

• Like 1
Δημοσ.

Αν έρθει και ο Λέτο πίσω, να κάνουμε και μία πρόταση στον Καλλιτζάκη, γιατί όχι, ποτέ δεν ξέρεις τι έχει να προσφέρει ακόμα.

Και για τέρμα ψηφίζω Μύρτσο...

καλομελετα και ερχεται και ο λετο... ;)

Δημοσ.

Επισης μπορεις να καταλαβεις πως εχεις εναν και μοναδικο σεντερφορ? αν χτυπησει ο Τοτσε με ποιον θα παιζεις? Δεν εχεις αλλον σεντερ φορ,και μονο για αυτο τον λογο θα επρεπε να τον κρατησεις τον Πετροπουλο.Και κατι ακομα,αν τον βαζεις σε 2-3 παιχνιδια στην Σεζον για 10-15 λεπτα μην περιμενεις θαυματα,μην περιμενεις να βγει πρωτος σκορερ.Θελω να πω πως δεν ειναι το μεγα σεντερ φορ αλλα ειναι μια καλη λυση για τον τωρινο Παναθηναικο,ειδικα τωρα που φευγει και ο Χριστο/πουλος,ο μονος που θα μπορουσε να παιξει στην κορυφη σε πιθανο τραυματισμο του Τοτσε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...