MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 ειναι απαντηση σε τυπικο βαζελο που του φταινε οι αγγελοπουλοι και σπανουλης. Βασικα δεν ξερω τι παρεξηγησες αλλα την συζητηση αυτην δεν την κανω με εσενα, αλλα για γαυρους ΣΑΝ εσενα. Για τους γαυρους της κατηγοριας σου δεν χρειαζομαι πολλες συζητησεις, η κουβεντα σταματα εκει που τους καρπαζωνει ο Μποχωριδης με τον Μπλουμς, τα υπολοιπα που γραφω απευθυνονται αλλου, μην τα λαμβανεις καν υποψιν εσυ Και που σαι γαυρε. Το αδειο ΣΕΦ σε περιμενει να σταθεις στην ομαδα σου, στην αξιοκρατικη εστω Ευρωλιγκα. Οχι για να καψεις τα αμαξια των παιχτων σου ε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Α πα πα πα πα πα Ακομα πιστευουν οτι ολα αυτα τα πρωταθληματα που σηκωσαν οι Μποντιρογκα,Σαρας,ΔΔ,Πεκοβιτς, Νικολας,Μπατιστ,Ρεμπρατσα,Σισκαουσκας και δε ξερω εγω τι αλλο,ειναι καλπικα... Και οι νικες μας στο οακα παντα ηταν κλεμμενες. Ενταξει παιδια εγινε.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Βασικα δεν προσπαθω να εξηγησω τι φταιει σε 'σενα. ΓΙα σενα μου αρκει να σε καρπαζωνει ο Μποχωριδης με τον Μπλουμς χωρις περαιτερω κουβεντες το μπασκετ σου εμεινε να πανηγυριζεις αλλα και αυτο εχει ημερομηνια ληξης .. μεχρι φετος αντε του χρονου το πολυ σε βλεπω να ξαναπαιζεις στην γλυφαδα μην ψαχνεις να βρεις τι φταιει σε μενα ,αλλα κοιτα τι φταιει σε σενα με της εμονες που εχεις να βαζεις στην ιδια ζυγαρια τρακη και αγγελοπουλους στην αξιοκρατικη λιγκα εχω παρει περισσοτερες κουπες απο οτι στην ελλαδα ...αυτο λεει πολλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 το μπασκετ σου εμεινε να πανηγυριζεις αλλα και αυτο εχει ημερομηνια ληξης .. μεχρι φετος αντε του χρονου το πολυ σε βλεπω να ξαναπαιζεις στην γλυφαδα μην ψαχνεις να βρεις τι φταιει σε μενα ,αλλα κοιτα τι φταιει σε σενα με της εμονες που εχεις να βαζεις στην ιδια ζυγαρια τρακη και αγγελοπουλους Αυτην την απειλη με την ημερομηνια ληξης που εχουμε, την πιπιλατε εδω και κανα 3ρι χρονια στην αρχη καθε σεζον και τελικα αυτοι ειναι αλλοι που ληγουν με καθε πιθανο τροπο Συνεπως, για να περασουμε και στο προκειμενο φαε εναν Μητσο κι εναν Μπατιστα για την ωρα, κι οταν παιξω Γλυφαδα ελα να μου ξαναμιλησεις για μπασκετ, αιωνιε πελατη http://www.youtube.com/watch?v=f-i30KvQnwo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Food for thought ...και grass for food...; Όλα σου (σχεδόν) τα άλλα καλά και άγια, αλλά οι εξισώσεις που προσπαθείς κατά καιρούς να κάνεις ρε μπρο... Τη μία ο Τράκης είναι (εμφανώς και σε όλους) χλέμπουρας - κάτσε μια να εξισώσουμε τους "απέναντι" με δαύτον. Γαμωσταυρίδια και απειλές προς διαιτητές και προσβλητικές ατάκες προς τριτοαλαφούζους συν προγενέστερες "περί συλλόγων βρωμιάς" δηλώσεις ο Κόμης Ζάκουλας - κωλοδάχτυλα ο Αγγελόπουλας σε κερκίδες χωρίς κόσμο και χωρίς τηλεοπτικά ντοκουμέντα, ωπ, "να, ίδιοι είναι", αμέσως-αμέσως... Ζαν Τιγκανά ο Ζοτς όταν το μπάτζετ κόβεται σχεδόν στη μέση, με προοπτική (όπως κι έγινε)(...αφού λεφτά γιοκ υπάρχουν πια) να πάει στο ένα τρίτο και στο ένα τέταρτο μέσα στην επόμενη πενταετία (και καλά έκανε ο άνθρωπος και τιγκανά, αφού το ελληνικό παραμύθι όντως τέλεψε, για ποιόν ακριβώς λόγο να μείνει να χτυπιέται; Για το "Παναθηναϊκό πνεύμα"; Ένας έξυπνος μπασκετάνθρωπος που ήξερε να κάνει καλά την δουλειά του ήταν, ούτε "ρομαντικός", ούτε "μάγος", ούτε ΤΙΠΟΤΑ...Ούτε πνεύματα, ούτε ουσίες κι οινοπνεύματα...), και πιανόμαστε από ένα "σεβασμός" και το κάνουμε καραμελοσημαία και ΤΣΟΥΠ το κολλάμε πια ΚΑΙ στον Ίβκοβιτς...Αφού ο Ντούντας είχε ΟΝΤΩΣ πλακωθεί με Αγγελοπουλαίους το '11, για το μπάτζετ. Και γιατί να μην πλακωθεί άλλωστε; Πότε έπαιξαν αυτοί οι δυο, Ζοτς και Ντούντας, ομάδες Άνω και Κάτω τραχανοπλαγιάς; Πού βρίσκονται δηλαδής τώρα; Στην λέγκα Μπε; Για στην Τουρκία με μάτσο τα δολλάρια; Ηνάφ με το πααραμύθι περί "σεβασμών" και "αξιοπρεπειών" και..."κακών προεδρών", και μάλιστα με στόχο που να βολεύει. Γιαννακοπουλοαγγελόπουλοι δεν μπορούσαν πλέον να ξεπλένουν τόσα λεφτά μέσω μπασκετακίου. Κι εκεί οι Σέρβοι λάκισαν αμφότεροι. Και καλά κάνανε δηλαδή. Όπως έλεγε κι ο Χορν, πήγανε να βρούνε ένα κορόιδο πιο κορόιδο από το άλλο το κορόιδο, να του πούνε "εδώ είμαι, με τη δουλειά μου, με τα λεφτά μου, με το κορόιδο μου, με τα όλα μου"... Καταλαβαίνω δηλαδή την εσωτερική σου ανάγκη να πατήσεις "τους γαύρους" τώρα που πονάνε μάλιστα,,,αλλά και λίγο έλεος βρε συ...Για 'μένα δηλαδή και τον φουκαριάρη τον Chrisxxx... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Καταλαβαινεις φυσικα οτι ολα αυτα που λες περι αιτιων φυγης Ζοτς και Ντουντα ειναι δικες σου υποθεσεις ε; Οι οποιες παρεμπιπτοντως δεν συμβαδιζουν και πολυ με τα πραγματικα γεγονοτα. Δεν ξερω για τον Ντουντα (το μονο που ξερω ειναι οτι ειπε πως κουραστηκε και αν επιστρεψει στο μπασκετ θα το κανει μονο για τον ΟΣΦΠ), αλλα το επιχειρημα οτι ο Ζοτς πηδηξε απτο καραβι λογω μειωσης μπατζετ καταριπτεται απτο γεγονος οτι η πρωτη χρονια Πεδουλακη ειχε σχεδον ιδιο μπατζετ με αυτες του Ζοτς στο τελευταιο του συμβολαιο. Η ουσιαστικη μειωση μπατζετ ηλθε φετος , αν ο Ζοτς εφευγε φετος τοτε θα μπορουσατε να υποστηριξετε αυτην την αποψη. Οσο για τον Ντουντα, ιδια ομαδα με αυτην που πηρε την Ευρωλιγκα θα ειχε ουσιαστικα και την επομενη σεζον, για ποια μειωση μπατζετ συζηταμε λοιπον; Για την ακριβεια ο Μπαρτζωκας ειχε ακομα ποιοτικοτερο ροστερ απτον Ντουντα στο ξεκινημα της σεζον (Περπερογλου αντι Πελεκανου). Το υπολοιπο ροστερ ηταν στο 95% του το ιδιο, αρα τι μπατζετ μειωθηκε ακριβως που "αναγκασε τον Ντουντα να την κανει"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Ομπραντοβιτς και σημερινος τρακης δε πανε μαζι. Αν βαλει μυαλο καποια στιγμη ο τρακης και ο ζοτς δεν εχει φτασει 70 χρονων κατι μπορει να γινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Αυτην την απειλη με την ημερομηνια ληξης που εχουμε, την πιπιλατε εδω και κανα 3ρι χρονια στην αρχη καθε σεζον και τελικα αυτοι ειναι αλλοι που ληγουν με καθε πιθανο τροπο Συνεπως, για να περασουμε και στο προκειμενο φαε εναν Μητσο κι εναν Μπατιστα για την ωρα, κι οταν παιξω Γλυφαδα ελα να μου ξαναμιλησεις για μπασκετ, αιωνιε πελατη http://www.youtube.com/watch?v=f-i30KvQnwo δεν ειναι απειλη ,ειναι πραγματικοτητα που δεν θες να δεις ...με αυτο τον προεδρο ειναι θεμα χρονου ποτε θα τα βροντηξει και να φυγει για την κολομβια (ισως και στην μαλαισια) ,σε αντιθεση με τους αγγελοπουλους που εχουν την ομαδα νυκοκοιρεμενη . δεν αντιλαμβανεσαι την πραγματικοτητα η απλα δεν θες να δεχτεις οτι η αυτοκρατορια που επικαλειστε εχει τελειωσει . υπαρχεις ακομα γιατι σε συντηρει το συστημα και ο βασιλακοπουλος. και που εισαι εξαστερε, μπορει εμενα να με καρπαζωσε ο διαμαντακος αλλα εσενα σε γλεντουσε και ο μπακατσιας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Ετσι αγορινο μου, να σε βλεπω να ανασυρεις παιχνιδια 20ετιας για να καταφερεις να σταθεις σε κουβεντα περι μπασκετ. Αχ Κωστα-Κωστα ελεγε η γρια στο ΑΜΑΝ, αχ Μπακατσια Μπακατσια λενε οι γαυροι της κατηγοριας σου το 2015 για να συνελθουν απτη ζαλαδα του Μπατιστα και των υπολοιπων που τους γλεντανε 15 συναπτα ετη Γενικα παντως με τον χωροχρονο (και κυριως τον χρονο) εχεις μια ιδιαιτερη σχεση αποτι βλεπω. Το ενα επιχειρημα σου ειναι ενα παιχνιδι πριν 18 ετη και το επομενο επιχειρημα σου ειναι το τι ΘΑ γινει σε 2-3 χρονια, βαση των δικων σου "προγνωστικων". Χρονικο αλμα 20 ετων μεσα σε μια προταση και μας αποστομωσες, δεν μπορουμε να πουμε κουβεντα για μπασκετ! Θα συνεχισεις να μου την λες γιαυτα που μου εκανες το 2018 , ή εχεις κατι καλυτερο; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 σε βλεπω λιγο ταραγμενο καταλαβαινω την συγχηση σου να αποδειξεις οτι εισαι ο εξαστερος ,αλλα 6 edit ρε φιλε σε 2 Post ? δεν προλαβαινω να απαντησω . οκ δεχομαι οτι επι μια 15 ετια κυριαρχεις στα μεταξυ μας παιχνιδια ,αυτο δεν σημαινει οτι εισουν παντα και καλυτερος ,το βιντεο με τον μπακατσια αν θυμασαι ηταν η χρονια που ειχες παρει το ευρωπαικο στην βαρκελωνη αν δεν κανω λαθος. ενα μπασκετακι εχεις που κρατιεσαι σαν συλλογος ,και να λεει βαζελος πελατη σε εναν ολυμπιακο ειναι τουλαχιστον γελοιο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 ενα μπασκετακι εχεις που κρατιεσαι σαν συλλογος ,και να λεει βαζελος πελατη σε εναν ολυμπιακο ειναι τουλαχιστον γελοιο . Nαι εχετε και το ταβλι κορασιδων κ17 εσεις το ξεχασαμε.. Ρε φιλε μας δουλευεις? Με ενα μπασκετ και ενα ποδοσφαιρο ασχολειτε το 90% των ελληνων. Αυτο με τα "υπολοιπα" αθληματα δηλαδη ελεος καθε φορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Nαι εχετε και το ταβλι κορασιδων κ17 εσεις το ξεχασαμε.. Ρε φιλε μας δουλευεις? Με ενα μπασκετ και ενα ποδοσφαιρο ασχολειτε το 90% των ελληνων. Αυτο με τα "υπολοιπα" αθληματα δηλαδη ελεος καθε φορα. δλδ εσυ εισαι παναθηναικος μονο στο μπασκετ και στο ποδοσφαιρο ? αν το παμε ετσι το ποδοσφαιρο ειναι το ποιο λαοφιλες αθλημα και θα πρεπε να ασχολουμαστε μονο με αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Well done, το επομενο επιχειρημα σε συζητηση για μπασκετ (μετα τον Μπακατσια και μετα την ηττα μας που θα συμβει το 2018) ειναι οτι υπαρχουν κι αλλα αθληματα.Mindset να χαρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 το επιχειρημα μου ειναι πως ναι μεν εχεις κερδισει στα περισσοτερα μεταξυ μας παιχνιδια αλλα δεν εισουνα παντα ο καλυτερος. ανεφερες για πελατειακη σχεση ποιο πανω ,αν θες να μιλησουμε για πελατες πιας το συλλογικα να δεις ποιος ειναι ο μεγαλυτερος πελατης ,εκτος αν ασχολεισαι μονο με το μπασκετ. και μιας και εχεις μαντικες ικανοτητες και γνωριζεις γιατι ειχε φυγει τοτε ο ιβκοβιτς,μηπως ξερεις και τωρα ποιος θα αναλαβει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Θα θελα να βλεπα ποσα facepalms κανουν οι ιδιοι οι Oλυμπιακοι διαβαζοντας αυτα που γραφεις.Κατα τ'αλλα, βασισου στις δικες σου μαντικες ικανοτητες, αυτες που σου δειξαν διαλυμενο μπασκετικο ΠΑΟ στην επομενη 2ετια με εδρα την Γλυφαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις