Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν κατάλαβες προφανώς όλοι οι οπαδοί το θέλουμε το ίδιο, η διαφορά είναι στο ΠΡΕΠΕΙ. Οι αποτυχίες είναι μέρος του αθλητισμού ειδικά στο υψηλό επίπεδο που ο νικητής είναι ένας. Ε δεν γίνεται να είναι σε όλα τα αθλήματα ο Ολυμπιακός δεν μίλησα μόνο για το μπάσκετ

Δεν νομιζω οτι οι συνοπαδοι σου κατακρινουν το οτι δεν ειναι σε ολα πρωτος ο Ολυμπιακος, πχ στο μπασκετ. Αυτο που κατακρινουν ειναι οι κινησεις των Αγγελοπουλεων για την ομαδα, που προφανως δεν ειναι και οι καλυτερες.

Εγω παντως αν ημουν προεδρος και ειχα τοσα λεφτα οσα αυτοι, μετα την 1η ευρωλιγκα ή και μετα την 2η, δεν εχει καμια σημασια το πότε, θα 2πλασιαζα το μπατζετ αγοραζοντας ο,τι καλυτερο κινειται και θα προσπαθουσα να φτιαξω αυτοκρατορια 10 ετων πχ!!

Εχω 500 εκατομμυρια περιουσια ξερω γω? Ε γιατι να μην δωσω τα 50-70 για τον Ολυμπιακο(εφοσον ειμαι Ολυμπιακος, εγω πχ θα τα εδινα ανετα για τον ΠΑΟΚ)?? Τι φοβαμαι μην τυχον και δεν μου φτασουν για την 8η ζωη που θα ζησω?? Γιατι για τις 7 επομενες μου φτανουν ακομα και 100 εκατομμυρια μπατζετ να φτιαξω.

• Like 1
  • Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

πολυ σωστος ο κοουτς , εγω παντως πιστευω  οτι δεν ειναι κακος προπονητης ,ισως δεν ταιριαζε  με την ιδιοσυγκρασια του συλλογου .ειμαι βεβαιος  οτι σε οποια ευρωπαικη ομαδα και αν παει θα την ανεβασει επιπεδο 

για τον μονο που δεν μπορει να τον κατηγορησει καποιος ειναι οτι δεν προσπαθουσε και οτι δεν δουλευε  .

καλη τυχη σε οτι και να κανει , το ευρωπαικο στο λονδινο εχει γραφτει με χρυσα γραμματα στην ιστορια του συλλογου με αυτο του μπαρτζιωκα 

Δημοσ.

Επισης η σημερινη απολυση οπως ολα δειχνουν του Μπαρτζωκα ειναι και μια απαντηση στον φιλο μου τον wash που θεωρουσε και δυσκολακι να σπασει το συμβολαιο του απο τους Αγγελοπουλους ...Ουσιαστικα με αυτο παραδεχονται και οι ιδιοι την μαλακια τους να τον κρατησουν τριτη σεζον στην ομαδα μετα το στραπατσο στους τελευταιους τελικους ...

Ντόινγκ...

Να πω να ξαναδιαβάσεις τί έγραψα χθες, δεν βλέπω να έχει νόημα...

Θα σου πω ΑΠΛΑ ένα "κοινή συναινέσει" να ψάξεις, ΑΝ θες. Βέβαια δεν προσδωκώ σε...."αναγνώριση", αλλά δε γαμιέται...  :rolleyes:

(...δεν προσδωκώ ΠΙΑ. Γιατί είπα να μπω να δω ΑΝ κανείς συνεκτίμησε ΣΗΜΕΡΑ κάτι απ' τα χθεσινά μου και βλέπω με...έκπληξη το παραπάνω συμπέρασμα.....Πςςςςςςς....)

Δημοσ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά τη λύση της συνεργασίας του με την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

«Είναι κάποιες στιγμές που στη ζωή σου οφείλεις να γίνεσαι η αλλαγή που θέλεις να έρθει. Και για μένα, μια τέτοια στιγμή έφτασε σήμερα, δυο χρόνια και κάτι από την μέρα που ξεκίνησε η συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό.

Ήταν μια σχέση η οποία ποτέ δεν υπήρξε μόνο επαγγελματική. Αυτός άλλωστε ήταν και ο βασικός λόγος που τα συναισθήματα τα οποία βίωσα ήταν τόσο έντονα. Όσο μεγάλη ήταν η χαρά και η υπερηφάνεια στις μεγάλες νίκες, ακόμη μεγαλύτερη ήταν η στενοχώρια στις ήττες.

Το σίγουρο είναι ότι εργάστηκα με πίστη , αφοσίωση και κυρίως την πεποίθηση ότι κάθε απόφασή μου ήταν για το καλό της ομάδας. Αυτό άλλωστε πρέπει να είναι το μοναδικό κριτήριο για όποιον έχει την τιμή να υπηρετεί έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός.

Θέλω, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω πρώτα και πάνω απ' όλα την οικογένεια Αγγελόπουλου για την εμπιστοσύνη ,την στήριξη και τις συνθήκες που μου παρείχαν, όλους τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα για όσα καταφέραμε και όσα δεν καταφέραμε, τους συνεργάτες μου από το προπονητικό αλλά και το διοικητικό επιτελείο για την συνέπεια και εργατικότητά τους και τέλος τους φιλάθλους που μας συμπαραστάθηκαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Ειλικρινά πιστεύω ότι η φετινή ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και υψηλές προδιαγραφές που μπορούν να την οδηγήσουν στις επιτυχίες που δικαιούται.

Εύχομαι καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού, όπως την εκφράζουν οι πρόεδροι με τον δύσκολο αλλά έντιμο τρόπο που έχουν διαλέξει».

Στα τσακίδια αμπάσκετε που σε γλεντήσανε  μέχρι και οι μαζορέτες του Π.Α.Ο.Ντρόπιασες τον σύλλογο μας όσο κανείς και πέρυσι και φέτος.Φέρτε Σάσα Τζόρτζεβιτς να τρελαθούμε τελείως

Δημοσ.

Στα τσακίδια αμπάσκετε που σε γλεντήσανε  μέχρι και οι μαζορέτες του Π.Α.Ο.Ντρόπιασες τον σύλλογο μας όσο κανείς και πέρυσι και φέτος.Φέρτε Σάσα Τζόρτζεβιτς να τρελαθούμε τελείως

Αυτος χανει τους τελικους ως προπονητης. :P

Δημοσ.

Καταρχήν εκφράζω την άποψη μου και την αγανάκτηση μου για αυτόν τον κατά φαντασία προπονητή.Τα έλεγα από πέρυσι σε άλλο forum στο οποίο ήμουν μέλος και είχε ενασχόληση με τα αθλητικά.Δεν χρειάζεται να συμφωνήσει κάποιος μαζί μου.Φιλικά. :)

Δημοσ.

Ρε τον Μπαρτζο...Μπορεί να τον έβρισα στα νεύρα μου αλλά τώρα που έμαθα τα νέα ψιλό στεναχωρεθικα..

• Like 2
Δημοσ.

...γιατί στεναχωρέθηκες ρε συ Προ; Το χθεσινό ήταν κόμπος στο χτένι, ΚΑΙ για τον Μπαρτζώ τον ίδιο.

Και γενικώς, αλλά και ειδικώς με τον ΤΡΟΠΟ που ήρθε.

Θα κάνει καλό και στις τρεις μεριές...

(..εκτός κι αν απλά τον πίστευες/τον πιστεύεις/τον ήθελες/τον θέλεις)

Δημοσ.

Στεναχωριέται ο σύγαυρος απο πάνω. Κάτι τα συμβόλαια τα παχυλά του εδώ και δύο χρόνια, κάτι η αποζημίωση που θα πάρει τώρα, ο Μπαρτζώκας και να μην ξαναδουλέψει ποτέ στη ζωή του θα είναι αραχτός και λαϊτ. Μην τους λυπάστε κάτι τέτοιους.

(όποιος και να έρθει σε αυτό το χρονικό σημείο θα είναι πάνω-κάτω το ίδιο πράγμα, αρκεί να κάνει τα βασικά που δεν έκανε ο Μπάρτζυ).

• Like 1
Δημοσ.

Aκυρο απο Σασα

Θα κλαψουνε παλι μανουλες με Κατσικανιαρη κ κατι Σφαιροπουλους που ακουγονται

...ενώ αν ερχόταν ο Πόποβιτς ας πούμε, θα είχε ο ΟΣΦΠ την Ευρωλίγκα σο τσεπάκι του...

Ρε σεις.

Δημοσ.

Ενώ με τον Μπαρτζώκα γελούσε το χειλάκι μας.Πήρε μία Ευρωλίγκα και μπράβο του και από κει και πέρα στην φάπα.Άσε που ο ίδιος ξήλωσε την ομάδα που πήρε Ευρωλίγκα μαζί της

Δημοσ.

Δεν μιλησε κανεις για Ευρωλιγκα αλλα προσωπικα ο Κατσικαρης δεν μου αρεσει σε ομαδα που καλως η κακως θελει να πρωταγωνιστει

Δημοσ.

Στεναχωριέται ο σύγαυρος απο πάνω. Κάτι τα συμβόλαια τα παχυλά του εδώ και δύο χρόνια, κάτι η αποζημίωση που θα πάρει τώρα, ο Μπαρτζώκας και να μην ξαναδουλέψει ποτέ στη ζωή του θα είναι αραχτός και λαϊτ. Μην τους λυπάστε κάτι τέτοιους.

...πολλή πληχτρολογιακή απαξίωση ρε φίλε. Πολλή.

Μπορεί ο Μπάρτζος να μην είχε γουάτ ιτ τέηκς για να είναι τοπκλασσάτος κόουτς, αλλά δεν ήρθε ως πουθενάς στον ΟΣΦΠ.

...τελικά αν δεν απαξιώσετε κάποιον ΕΝΤΕΛΩΣ, δεν μπορείτε, ε.

Άλλος τους ΚΑΕδοιδιοκτήτες, άλλος τους παίκτες, άλλος τον προπονητή.

• Like 1
Δημοσ.

Μίλησα για το καθαρά οικονομικό κομμάτι, που την είδες την απαξίωση. Δηλαδή θα πρέπει να λυπηθώ τον Μπαρτζώκα που σε λίγο καιρό θα βγεί αλλού παχυλό συμβόλαιο; Όσο για τους Αγγελόπουλους, μιλάμε για δύο ανθρώπους που πήραν μια απαξιωμένη ομαδούλα στα όρια της Α2, και την έκαναν δις πρωταθλήτρια Ευρώπης και Ελλάδας μετά απο 15 χρόνια. Και να θέλει να τους απαξιώσει κάποιος, απλά δεν γίνεται. Γιατί και τον Φίλ Τζάκσον να έφερναν, άν αυτοί δεν έριχναν το μαρούλι δεν θα φτάναμε εκεί που είμαστε τώρα. Οι Μπαρτζώκες και οι Σπανούληδες δεν είναι τίποτα μπροστά στους πραγματικούς μπροστάρηδες. Το ίδιο φυσικά που ισχύει και για τους Παυλοθανάσηδες, άσχετα που τώρα κάποιο τσογλάνι κάνει τα δικά του στη θέση τους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...