Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ασε το μπάσκετ και θυμήσου την τελευταία φορά που εχασες το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο πως αντέδρασαν οι οπαδοί και μην μου πει κανείς ότι έχουν ωριμάσει από τότε.

Ναι φιλε μου τι εκαναν ? Ωραια αντεδρασαν ,ποια ηταν η υπερβολικη αντιδραση που ειδες εσυ και τελος παντων θελω να μου αποδειξεις ή εστω να μου δωσεις ενδειξεις οτι αυτο συνεπαγεται αυτο που λες εσυ οτι θελουμε πιο πολυ εμεις να νικαμε απο οτι εσεις ..Δηλαδη ειδες εσυ 1-2 μεμονωμενες αντιδρασεις και απο αυτο βγαινει το συμπερασμα οτι εμεις ειμαστε πιο του "πρεπει" απο εσας?Προσπαθω ομως να καταλαβω για ποιες αντιδρασεις λες ακριβως ,ισως να μου εχει ξεφυγει κατι ..Καναμε κατι που εσεις πχ δεν το εχετε κανει ποτε ? Θυμησε μου σε παρακαλω ..

Επισης η σημερινη απολυση οπως ολα δειχνουν του Μπαρτζωκα ειναι και μια απαντηση στον φιλο μου τον wash που θεωρουσε και δυσκολακι να σπασει το συμβολαιο του απο τους Αγγελοπουλους ...Ουσιαστικα με αυτο παραδεχονται και οι ιδιοι την μαλακια τους να τον κρατησουν τριτη σεζον στην ομαδα μετα το στραπατσο στους τελευταιους τελικους ...

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Aν τον διώξουν τώρα, υπάρχει χρόνος γιατί στην ουσία η ομάδα δεν μπαίνει στα βαθιά πρίν τον Δεκέμβρη. Λες και τώρα που ήταν η τρίτη του σεζόν, είδαμε καμία δεμένη ομάδα στην πρεμιέρα. Παπάρια.

Δημοσ.

Ο Τζόρτζεβιτς ναι. 

Αν έρθει ο Κατσικάρης θα τον απαξιώσει το σύστημα του Σωλήνα σε χρόνο DT, όπως έκανε κάποτε με τον Γιαννάκη.

Δημοσ.

ενω τωρα το συστημα μας εχει στα ωπα-ωπα  :-)

Μπορεί να γίνει και χειρότερα πάντα

mpartzokas_12-5_1.jpg&width=620&height=4

Ευχαριστούμε τον Γιώργαρο για την back2back κούπα. Καλή συνέχεια στην καριέρα του

Φέρε Τζόλε να ξυπνήσουν οι εφιάλτες των βάζελων από τη μπάλα. :lol:

Δημοσ.

Aν δεν μπει το χερι στην τσεπη απο τα αυγα δεν παει να φερει και τον Φιλ Τζακσον μια απο τα ιδια θα ειμαστε ...Ο Μπαρτζωκας ηταν το ευκολο θυμα ,τον εδιωξαν (δηθεν παραιτηθηκε μονος του ) και τωρα παλι οι Αγγελοπουλοι κερδιζουν χρονο αφου δεν υπαρχουν σημαντικοι αγωνες πλεον παρα μονο πολυ αργοτερα .Φυσικα θα ακολουθησει και το κοπαδι με τα προβατα απο πισωκαι γενικα θα συνεχιστει η χαρουμενη ζωη στο λιβαδι σαν μην τρεχει τιποτα .Μαλλον ο Κατσικαρης θα ταιριαζε καλυτερα τωρα που το σκεφτομαι ...

Δημοσ.

Ποιον πρεπει να φερουν δηλαδη για να παρεις πρωταθλημα απο τα πιτσιρικια του Παο?

Δεν ξερω ,παντως χθες με αυτους που εχουμε τα πιτσιρικια οπως λες δεν τα κερδισαμε ...Εσυ πιστευεις μονο θεμα προπονητη ειναι ? Δικαιωμα σου ...

Δημοσ.

Εννοειται πως δεν ειναι μονο θεμα προπονητη αλλα ο τυπος ωρες ωρες κοιμαται ορθιος

Δεν κερδισε περυσι τον Παο , δεν τον κερδισε κ φετος . Καλως η κακως η περισσοτερη ευθυνη ειναι δικη του

Δημοσ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά τη λύση της συνεργασίας του με την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

«Είναι κάποιες στιγμές που στη ζωή σου οφείλεις να γίνεσαι η αλλαγή που θέλεις να έρθει. Και για μένα, μια τέτοια στιγμή έφτασε σήμερα, δυο χρόνια και κάτι από την μέρα που ξεκίνησε η συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό.

Ήταν μια σχέση η οποία ποτέ δεν υπήρξε μόνο επαγγελματική. Αυτός άλλωστε ήταν και ο βασικός λόγος που τα συναισθήματα τα οποία βίωσα ήταν τόσο έντονα. Όσο μεγάλη ήταν η χαρά και η υπερηφάνεια στις μεγάλες νίκες, ακόμη μεγαλύτερη ήταν η στενοχώρια στις ήττες.

Το σίγουρο είναι ότι εργάστηκα με πίστη , αφοσίωση και κυρίως την πεποίθηση ότι κάθε απόφασή μου ήταν για το καλό της ομάδας. Αυτό άλλωστε πρέπει να είναι το μοναδικό κριτήριο για όποιον έχει την τιμή να υπηρετεί έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός.

Θέλω, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω πρώτα και πάνω απ' όλα την οικογένεια Αγγελόπουλου για την εμπιστοσύνη ,την στήριξη και τις συνθήκες που μου παρείχαν, όλους τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα για όσα καταφέραμε και όσα δεν καταφέραμε, τους συνεργάτες μου από το προπονητικό αλλά και το διοικητικό επιτελείο για την συνέπεια και εργατικότητά τους και τέλος τους φιλάθλους που μας συμπαραστάθηκαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Ειλικρινά πιστεύω ότι η φετινή ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και υψηλές προδιαγραφές που μπορούν να την οδηγήσουν στις επιτυχίες που δικαιούται.

Εύχομαι καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού, όπως την εκφράζουν οι πρόεδροι με τον δύσκολο αλλά έντιμο τρόπο που έχουν διαλέξει».

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...