Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το πρόβλημα είναι, χωρίς να μου πέφτει και λόγος, ότι εχετε "μεγαλώσει" οι περισσότεροι με την νοοτροπία ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίζει παντού και με κάθε τρόπο τον Παναθηναικό. Δεν είναι ότι οι Αγγελόπουλοι είναι καλά παιδιά και δεν ξέρουν να προστατέψουν την επένδυση τους. Με τον Χαρο και τον πρόεδρο του ερασιτέχνη πηγαίνουν στο γήπεδο, δεν πηγαίνουν με τον Γκαντι. Απλώς υπάρχει απέναντι που αυτό το με κάθε τρόπο το ξέρει και το καταφέρνει καλύτερα. Ακούγετε αρρωστημένο μια και μιλάμε για αθλητισμό αλλά εφόσον σας αρέσει εμένα μου περισσεύει.

Αγωνιστικά η ευκαιρία του Ολυμπιακού να αλλάξει το ρου της ιστορίας χάθηκε με την επιλογή της ανανέωσης του Σπανούλη με τίμημα που βάση συνολικού budget "ανάγκαζε" την διοικηση να διαλύσει την ομάδα.

Ολοι φιλε πανω κατω με την ιδια νοοτροπια εχουμε μεγαλωσει ,και εσεις τα ιδια ειστε στο ποδοσφαιρο (αν εισαι παο ) ,ολοι στην ιδια κοινωνια ζουμε ..Απο που βγαζεις εσυ το συμπερασμα οτι εμεις θελουμε πιο πολυ να κερδιζουμε τον παο απο οτι αυτοι εμας ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Προσωπικά μεγάλωσα με το να βλέπω τον ΑΡΗ να νικάει. Κουβέντα να γινεται.

.Δηλαδη για να παρουν οι Αγγελοπουλοι 2 ευρωπαικα και 1 πρωταθλημα επρεπε να χασουν 20 τελικους ? Ενταξει ..

Επαναλαμβάνω. Θυμάσαι πόσα έχασαν οι Γιαννακόπουλοι για να δημιουργησουν αυτοκρατορία?

Το θέμα δεν ειναι το τι έχαναν παλιά, πριν πάρουν το Ευρωπαικό.

Αν θες να τους κατηγορήσεις για κάτι, κατηγόρησέ τους για το μετά του back 2 back κινήσεις και φυσικά για το παρόν. Όχι για το παρελθόν. Είσαι λάθος.

Προσωπικά μεγάλωσα με το να βλέπω τον ΑΡΗ να νικάει. Κουβέντα να γινεται.

Επαναλαμβάνω. Θυμάσαι πόσα έχασαν οι Γιαννακόπουλοι για να δημιουργησουν αυτοκρατορία?

Το θέμα δεν ειναι το τι έχαναν παλιά, πριν πάρουν το Ευρωπαικό.

Αν θες να τους κατηγορήσεις για κάτι, κατηγόρησέ τους για το μετά του back 2 back κινήσεις και φυσικά για το παρόν. Όχι για το παρελθόν. Είσαι λάθος.

5 πρωταθληματα και στην περιοδο αυτη πηραν νομιζω 1 Κυπελλο 1 ευρωπαικο ,και δεν ξερω ας με διορθωσει κανενας βαζελος αν μου διαφευγει κατι  ...Δες τωρα στην αντιπερα ομως τι κατεκτησαν και τραβα μετρα επισης τι κατεκτησαν οι Αγγελοπουλοι και ποσα εχασαν και τι ξοδεψαν ..Μην τρελαθουμε κιολας τελειως τωρα ,που θα κανουμε και σοβαρη συζητηση τωρα  αν οι Αγγελοπουλοι ειναι πετυχημενοι ή οχι ...

Δεν κατάλαβες προφανώς όλοι οι οπαδοί το θέλουμε το ίδιο, η διαφορά είναι στο ΠΡΕΠΕΙ. Οι αποτυχίες είναι μέρος του αθλητισμού ειδικά στο υψηλό επίπεδο που ο νικητής είναι ένας. Ε δεν γίνεται να είναι σε όλα τα αθλήματα ο Ολυμπιακός δεν μίλησα μόνο για το μπάσκετ

5 πρωταθληματα και στην περιοδο αυτη πηραν νομιζω 1 Κυπελλο 1 ευρωπαικο ,και δεν ξερω ας με διορθωσει κανενας βαζελος αν μου διαφευγει κατι  ...Δες τωρα στην αντιπερα ομως τι κατεκτησαν και τραβα μετρα επισης τι κατεκτησαν οι Αγγελοπουλοι και ποσα εχασαν και τι ξοδεψαν ..Μην τρελαθουμε κιολας τελειως τωρα ,που θα κανουμε και σοβαρη συζητηση τωρα  αν οι Αγγελοπουλοι ειναι πετυχημενοι ή οχι ...

Έχασαν 12 σεζόν. Σε πολλά δεν έφταναν καν τελικό. Απλά επέμειναν. Δε σταμάτησαν ποτέ να τα σκάνε. Οι Αγγελόπουλοι έχασαν 5!!! 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και μετά πήραν και πρωτάθλημα και back to back.  Και αντι να συνεχίσουν να φτιάξουν αυτοκρατορία, σταμάτησαν.

Γιαυτο πρεπει να τους κατηγορήσεις. Όχι για το αν πέτυχαν το σκοπό τους ή οχι. Μέσα σε 5 χρονια απο 8ος γινεσαι πρωτος σε Ελλάδα και στην Ευρωπη κυριαρχεις για 2 χρόνια.

• Like 1

Προφανώς μιλάς ειρωνικά, για καποιον που δε σέβεσαι, ανεξάρτητα από το αν είναι πρόεδρος της δικής σου ομάδας ή όχι..

Ετσι λοιπόν, για μένα ο τράκης, θα είναι πάντα τράκης, ασχετα αν θα μου φέρει 8 ευρωπαικά ακόμα, και μακάρι δηλαδή.

Ο τζίγγερ θα είναι πάντα ταρίφας, ο μαρινάκης , θα είναι παντα χοντρος, φαταουλ, δημοτικός σύμβουλος, χρυσό αυγό, και οι αγγελόπουλοι, θα είναι τα καλά παιδιά, οι αυγουλομάτηδες. κλπ κλπ

Αν τώρα θέλεις να κάνεις εικόνισμα τους αγγελόπουλους...δικαίωμά σου! 

Και πρόβλημά σου (κοινωνικά μιλώντας)

Πρεζάκη τον Τράκη δεν σε έχω δει να τον γράφεις ποτέ πάντως.

Δεν κατάλαβες προφανώς όλοι οι οπαδοί το θέλουμε το ίδιο, η διαφορά είναι στο ΠΡΕΠΕΙ. Οι αποτυχίες είναι μέρος του αθλητισμού ειδικά στο υψηλό επίπεδο που ο νικητής είναι ένας. Ε δεν γίνεται να είναι σε όλα τα αθλήματα ο Ολυμπιακός δεν μίλησα μόνο για το μπάσκετ

Και σε ξαναρωταω ,απο που εσυ εχεις βγαλει αυτο το συμπερασμα του "ΠΡΕΠΕΙ" το οποιο ισχυει για τους μεν αλλα δεν ισχυει για τους δε ? Αν θες μου απαντας ..

Από τις αντιδράσεις στις ήττες ειδικά στις μη αναμενόμενες σε όλα τα αθληματα για να μην υπάρχει παρεξήγηση. Ειναι υπερβολικες για σύλλογο που κάθε χρόνο στα περισσότερα αθλήματα και νίκες θα κάνει και τιτλους θα κερδίσει

Nομίζω οπαδική νοοτροπία ειναι αυτή. Αν και γενικά οι γαύροι φημίζονται όχι για την ανικανότητα να δεχθουν ήττα αλλά για την  αχαριστία τους.

Εδω έφθασαν στο σημείο να βριζουν τον Κόκκαλη...τον ΚΟΚΚΑΛΗ!!!!!!

Τα αβγά δε θα βρισουν?

Ποια υπερβολικη αντιδραση ειδες εσυ πες ενα παραδειγμα ...Μην μου πεις τωρα για πρωτοσελιδα ή τι εγραψε καποιος σε ενα forum γιατι τετοια μπορω να σου βρω και εγω πολλα..

Ασε το μπάσκετ και θυμήσου την τελευταία φορά που εχασες το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο πως αντέδρασαν οι οπαδοί και μην μου πει κανείς ότι έχουν ωριμάσει από τότε.

• Like 2

''Υπάρχει θέμα Μπαρτζώκα. Σύμφωνα με πληροφορίες μου θα δηλώσει παραίτηση μέσα στην ημέρα, αν δεν το έχει κάνει ήδη''

Τάδε έφη Μελάγιες

Να αναλάβει ο Σπανούλης και προπονητής που αντί να κάνει το φάουλ χθες καθόταν και έβλεπε τα τραίνα να περνούν.

Περάσοβιτς ή χάος. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...