Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο Δ/Δ ειναι 34.

Ο Μ.Ο της ηλικίας των αθλητών του ΠΑΟ ειναι 25.

Ο δικός μας ειναι 26. Δεν ειναι δα και τόσο πιτσιρίκια.

Απλά έπαιξε ένας 19χρονος και ένας 20χρονος για λίγο και το έκαναν θέμα.

Οι 24χρονοι Παπάς και Γιάνκοβιτς μας έκαναν ζημιά από τους "μικρους". Οι υπόλοιποι ηταν οι μεγάλοι.

Σαφως δεν έχουμε προπονητη. Δε διαφωνω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Επισης παιζει να ειμαι και ο μονος εδω που μετα τους τελικους της Α1 δεν του εφταιγε η διαιτησια που χασαμε τον τιτλο ουτε προπερσι ουτε στους τελευταιους τελικους περα απο τα οποια λαθη που ισως εγιναν οκ .Γιατι σε πολλα προβατα ειδα οταν σπασαμε την εδρα στο ΟΑΚΑ πανηγυρισαν και μετα οταν χασαμε τους εφταιγε η διαιτησια ...Καθιστε εκει με τους Αγγελοπουλους καντε τους και ενα αγαλμα στο ΣΕΦ να θυμοσαστε τις ενδοξες στιγμες τους αλλα τις 2 Ευρωλιγκες παιδια αφηστε τις στην ησυχια τους ,ειναι αλλουνου κατορθωμα οχι των αυγων ..Τα αυγα το μονο που εκαναν ηταν το κοντρολ με το κουμπακι που εδωσαν στον Σπανουλη για να ξετυλιχτει το λαβαρο :P

Για να κάνει φάουλ πάντως ο Σπανούλης όταν πρέπει, δεν χρειάζεσαι προπονητή.

Μυαλό χρειάζεσαι, το οποίο το αφήνεις σπίτι σου στα παιχνίδια με τον βάζελο. 

Και σίγουρα δεν μπορεί να γίνει συζήτηση με ανθρώπους που χρησιμοποιούν ορολογία βάζελου όταν μιλάνε για τους Αγγελόπουλους

• Like 1

Για να κάνει φάουλ πάντως ο Σπανούλης όταν πρέπει, δεν χρειάζεσαι προπονητή.

Μυαλό χρειάζεσαι, το οποίο το αφήνεις σπίτι σου στα παιχνίδια με τον βάζελο. 

Και σίγουρα δεν μπορεί να γίνει συζήτηση με ανθρώπους που χρησιμοποιούν ορολογία βάζελου όταν μιλάνε για τους Αγγελόπουλους

Δεν υπαρχει ορολογια βαζελου φιλε και γαυρου ,ολοι εδω λεμε την γνωμη μας .Τι ειναι ο βαζελος δηλαδη για σενα ? Χτικιαρης ? Αμορφωτος ? Ετσι σου μαθανε να λες ? Αυτες  οι  μαλακιες ειναι για εσας τα παιδακια που ακομα ειστε προβατα και σας παιρνει ο ανεμος και σας σηκωνει σαν τα φυλλαρακια ..Στο πρωτες δυο προτασεις που γραφεις  συμφωνω παντως ..

• Like 3

Επισης παιζει να ειμαι και ο μονος εδω που μετα τους τελικους της Α1 δεν του εφταιγε η διαιτησια που χασαμε τον τιτλο ουτε προπερσι ουτε στους τελευταιους τελικους περα απο τα οποια λαθη που ισως εγιναν οκ .Γιατι σε πολλα προβατα ειδα οταν σπασαμε την εδρα στο ΟΑΚΑ πανηγυρισαν και μετα οταν χασαμε τους εφταιγε η διαιτησια ...Καθιστε εκει με τους Αγγελοπουλους καντε τους και ενα αγαλμα στο ΣΕΦ να θυμοσαστε τις ενδοξες στιγμες τους αλλα τις 2 Ευρωλιγκες παιδια αφηστε τις στην ησυχια τους ,ειναι αλλουνου κατορθωμα οχι των αυγων ..Τα αυγα το μονο που εκαναν ηταν το κοντρολ με το κουμπακι που εδωσαν στον Σπανουλη για να ξετυλιχτει το λαβαρο :P

τα αυγα κρατησαν τον συλλογο στην επιφανεια ,που αν θυμασαι ειμασταν ενα βημα πριν την α2 ..τωρα να μειωνεις ετσι τους προεδρους  που σου φερανε τους  ποιο μαγκικους τιτλους  στην ιστορια του ευρωπαικου μπασκετ ειναι τουλαχιστον αχαριστια.φυσικα και ο σπανουλης εχει τεραστιο μεριδιο στην κατακτηση και των 2  ευρωπαικων ,αλλα ειχε διπλα τους  και νεα παιδια  κεναν λο υγιεστατο και μαζι χαινς  και περο ..ολους αυτους  οι αγγελοπουλοι τους φερανε ,αφου τα προηγουμενα χρονια ειχανε ριξει καραβια λεφτα σαν την  τσσκα . 

δεν εχω καταλαβει για ποιο λογο κατηγορεις τους αγγελοπουλους  

οσο για την διαιτησια κανενας δεν γκρινιαξε  ,ουτε φυσικα και χθες  που δικαιοτατα μας κερδισε..γκρινιαζουμε για τους νομους που δεν ισχυουν ,και αλωνιζει ο τιμωρημενος τοξικομανης  ανενοχλητος .
  • Like 1

τα αυγα κρατησαν τον συλλογο στην επιφανεια ,που αν θυμασαι ειμασταν ενα βημα πριν την α2 ..τωρα να μειωνεις ετσι τους προεδρους  που σου φερανε τους  ποιο μαγκικους τιτλους  στην ιστορια του ευρωπαικου μπασκετ ειναι τουλαχιστον αχαριστια.φυσικα και ο σπανουλης εχει τεραστιο μεριδιο στην κατακτηση και των 2  ευρωπαικων ,αλλα ειχε διπλα τους  και νεα παιδια  κεναν λο υγιεστατο και μαζι χαινς  και περο ..ολους αυτους  οι αγγελοπουλοι τους φερανε ,αφου τα προηγουμενα χρονια ειχανε ριξει καραβια λεφτα σαν την  τσσκα . 

δεν εχω καταλαβει για ποιο λογο κατηγορεις τους αγγελοπουλους  

Ποιος ηταν ενα βημα πριν την Α2? Οτιναναι ...Εγω δεν τους μειωνω σε προσωπικο επιπεδο που μπορει στην δουλεια τους να ειναι αριστοι επιχειρηματιες και πολυ καλοι ανθρωποι ,εγω κρινω τους ρολους τους στον Ολυμπιακο ολα τα αλλα δεν με απασχολουν ...Οχι θα τα βαλω τωρα με τον φουκαρα τον Μπαρτζωκα που θα τον διωξουν ή θα τον πιεσουν να παραιτηθει για να γινει ο αποδιοπομπαιος τραγος και εσεις ολα τα προβατα απο πισω(δεν λεω για σενα προσωπικα)  να τους αποθεωνετε ..

Ποιος ηταν ενα βημα πριν την Α2? Οτιναναι ...Εγω δεν τους μειωνω σε προσωπικο επιπεδο που μπορει στην δουλεια τους να ειναι αριστοι επιχειρηματιες και πολυ καλοι ανθρωποι ,εγω κρινω τους ρολους τους στον Ολυμπιακο ολα τα αλλα δεν με απασχολουν ...Οχι θα τα βαλω τωρα με τον φουκαρα τον Μπαρτζωκα που θα τον διωξουν ή θα τον πιεσουν να παραιτηθει για να γινει ο αποδιοπομπαιος τραγος και εσεις ολα τα προβατα απο πισω(δεν λεω για σενα προσωπικα)  να τους αποθεωνετε ..

σαν προεδρους παντα μιλαμε  που ακριβως σε χαλανε  ? 

Προφανώς μιλάς ειρωνικά, για καποιον που δε σέβεσαι, ανεξάρτητα από το αν είναι πρόεδρος της δικής σου ομάδας ή όχι..

Ετσι λοιπόν, για μένα ο τράκης, θα είναι πάντα τράκης, ασχετα αν θα μου φέρει 8 ευρωπαικά ακόμα, και μακάρι δηλαδή.

Ο τζίγγερ θα είναι πάντα ταρίφας, ο μαρινάκης , θα είναι παντα χοντρος, φαταουλ, δημοτικός σύμβουλος, χρυσό αυγό, και οι αγγελόπουλοι, θα είναι τα καλά παιδιά, οι αυγουλομάτηδες. κλπ κλπ

Αν τώρα θέλεις να κάνεις εικόνισμα τους αγγελόπουλους...δικαίωμά σου! 

Και πρόβλημά σου (κοινωνικά μιλώντας)

• Like 1

σαν προεδρους παντα μιλαμε  που ακριβως σε χαλανε  ? 

Τα εχουμε πει χιλιαδες φορες Θανο ,λιγο πολυ ολοι εχουμε καταλαβει πως λειτουργουν οι Αγγελοπουλοι ,τι και πως το κανουν και τι αποτελεσματα εχουν .Εμενα προσωπικα δεν με χαλαει τιποτα ,δεν ηταν ποτε ουτε θα γινουν οι Αγγελοπουλοι και οι καθε Αγγελοπουλοι προβλημα στην ζωη μου :) Aπο την στιγμη ομως που καθομαι 2 ωριτσες να χαζεψω αγωνα και υποστηριζω τον Ολυμπιακο  θα λεω την γνωμη μου ,κουβεντα να γινεται .Εγω απλα σε αντιθεση με πολλους γενικα ,βλεπω την ομαδα και πριν τον καημενο τον Μπαρτζωκα που δεν ηταν στον Ολυμπιακο αλλα υπηρχαν οι Αγγελοπουλοι απο τοτε και ειχαν χασει ενα τσουβαλι τελικους παλι με τις μαλακισμενες επιλογες τους .Τοτε παλι ο Μπαρτζωκας εφταιγε να υποθεσω ή ο Σπανουλης που ηταν ομως στον βαζελο :)

Δεν πήγε ποτέ να υποβιβασθεί. Απλά το 2004 και το 05 βγηκε 8ος. Κάπου εκεί ανέλαβαν οι Αγγελόπουλοι.

Τον έκαναν διεκδικητή τίτλου σε ένα πρωτάθλημα που οι περισσότεροι πιστεύουμε οτι δεν ήταν ποτέ καθαρό (φρικτά παράπονα από τη διαιτησία και τους τανατζίδες), έφεραν παίχτες που μπορουσαν να κάνουν τη διαφορά και εν τέλη έφεραν και τον Ντουντα που έφτιαξε την ομάδα του Back 2 back και του διηπειρωτικού.

Εμπιστεύτηκαν έναν προπονητή Έλληνα που φαινόταν ταλαντουχος. Απέτυχε διότι δε κατάφερε να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟ (Διότι πέρα απο αυτό δε μπορει κανεις να πει κάτι άλλο). Δεν κατάφερε ουσιαστικά να φτιάξει την ομάδα που έπρεπε.

Εμπιστεύτηκαν επίσης και τον Σπανούλη, ο οποίος μη ξεχνάμε πως ηταν καθοριστικότατος στα 2 Ευρωπαικά.

Ναι επεσε το μπάτζετ τωρα. Θα μπορουσαν να έχουν φέρει 1-2 παιχτες πολυ υψηλού επιπέδου και να διεκδικούν ακόμα Ευρωπαικά.

Δε το κάνουν. Κατ εμέ καλύτερα να δωσουν την ομάδα αλλού.

Όμως μόνο ευχαριστημένος μπορω να ειμαι από ότι έκαναν.

2 πρωταθλήματα Ευρώπης, πρωτάθλημα Ελλάδας εναντίον του ΔΥΝΑΤΟΥ Παναθηναικού και όχι κάποιας σκιάς αυτής της ομάδας (με όλα του τα αστέρια μέσα και τον προπονητή δάσκαλο) και μεγάλες μάχες απέναντι σε έναν δυνατο Παναθηναικό που είχε γενικά μια Α εύνοια πάντα.

Δεν πήγε ποτέ να υποβιβασθεί. Απλά το 2004 και το 05 βγηκε 8ος. Κάπου εκεί ανέλαβαν οι Αγγελόπουλοι.

Τον έκαναν διεκδικητή τίτλου σε ένα πρωτάθλημα που οι περισσότεροι πιστεύουμε οτι δεν ήταν ποτέ καθαρό (φρικτά παράπονα από τη διαιτησία και τους τανατζίδες), έφεραν παίχτες που μπορουσαν να κάνουν τη διαφορά και εν τέλη έφεραν και τον Ντουντα που έφτιαξε την ομάδα του Back 2 back και του διηπειρωτικού.

Εμπιστεύτηκαν έναν προπονητή Έλληνα που φαινόταν ταλαντουχος. Απέτυχε διότι δε κατάφερε να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟ (Διότι πέρα απο αυτό δε μπορει κανεις να πει κάτι άλλο). Δεν κατάφερε ουσιαστικά να φτιάξει την ομάδα που έπρεπε.

Εμπιστεύτηκαν επίσης και τον Σπανούλη, ο οποίος μη ξεχνάμε πως ηταν καθοριστικότατος στα 2 Ευρωπαικά.

Ναι επεσε το μπάτζετ τωρα. Θα μπορουσαν να έχουν φέρει 1-2 παιχτες πολυ υψηλού επιπέδου και να διεκδικούν ακόμα Ευρωπαικά.

Δε το κάνουν. Κατ εμέ καλύτερα να δωσουν την ομάδα αλλού.

Όμως μόνο ευχαριστημένος μπορω να ειμαι από ότι έκαναν.

2 πρωταθλήματα Ευρώπης, πρωτάθλημα Ελλάδας εναντίον του ΔΥΝΑΤΟΥ Παναθηναικού και όχι κάποιας σκιάς αυτής της ομάδας (με όλα του τα αστέρια μέσα και τον προπονητή δάσκαλο) και μεγάλες μάχες απέναντι σε έναν δυνατο Παναθηναικό που είχε γενικά μια Α εύνοια πάντα.

Ωραια τα ειπες μπραβο ,ξεκινα να γραφεις τωρα και για τους χαμενους τελικους και αν δεν σου φτασουν τα δικα σου δαχτυλα να σου δωσω  και τα δικα μου ...

• Like 2

Ναι τι? Στο παραπάνω ποστ αναφέρονται τα πάντα. Τι περίμενες να πάρεις πρωτάθλημα απ το 2006?? Το πήρες όταν μπορουσες. Θα μπορουσες και λιγο νωρίτερα αν είχες καλυτερη διαιτησία.
Με Ντούντα δε θα έχανες κανένα από το πρωτο Ευρωπαικό και μέτα. Αλλά τι να κάνουμε. Δεν υπάρχουν πολλοί Ντούντα.

Όταν ένας πρόεδρος βλέπει οτι η ομάδα δε μπορει να πάρει πρωτάθλημα επειδή ο αντίπαλός του έχει κορυφαίο προπονητή κάνει το προφανές. Φέρνει έναν καλύτερο ή ισάξιο. Στη προκειμένη τα αβγά έφεραν τον δάσκαλο του Ομπράντοβιτς (ο ίδιος τον έχει πει δάσκαλο). Μακάρι να καθόταν κιάλλο.

Να τονίσουμε εδω οτι οι Γιαννακόπουλοι τα έσκαγαν απ το 1988 για να πάρουν πρωτάθλημα το 1999 τελικά. Και το Ευρωπαικό που πήραν το 96 το πλήρωσαν ακριβά μετά απο μερικές ημέρες ελλείψει Ντομινικ.

Εκεί που θέλω να καταλλήξω ειναι οτι μια ομάδα δε χτίζετε τόσο εύκολα όταν έχεις μεγάλο αντιπαλο διπλα.

Και ειδικά όταν ο αντιπαλος αυτος τόσα χρόνια ειχε μάθει να παιζει μόνος του (οπότε και η διαιτησία ηταν υπερ του όπως και να το κάνουμε)

Με επιμονη, υπομονη και σωστές κινήσεις ηρθαν τα Ευρωπαικά και το πρωτάθλημα. Κακός δε συνέχισαν αλλά δε θα τους κατηγορήσω για αυτο.

Το μονο που θέλω ειναι να δωσουν την ομάδα αλλού. Ισως στον Βαγγέλα :P

Tι να πω οκ ,μαλλον αλλο πρωταθλημα παρακολουθω εγω ρε παιδια ...Δηλαδη για να παρουν οι Αγγελοπουλοι 2 ευρωπαικα και 1 πρωταθλημα επρεπε να χασουν 20 τελικους ? Ενταξει ..

Συν του οτι αφοτου σου εχτισε την ομαδα ο Ιβκοβιτς( ο οποιος ειχε τσακωθει με τους Αγγελοπουλους οταν εδιωξαν ολους τους παιχτες αυτοι και με το στανιο εμεινε ) οι Αγγελοπουλοι το μονο που εκαναν ηταν να την διαλυσουν σιγα σιγα και να ξεπουλησουν παιχτες για να κρατησουν το μεγαλο συμβολαιο του Σπανουλη ..Τα αποτελεσματα ολοι τα βλεπουμε...

Το πρόβλημα είναι, χωρίς να μου πέφτει και λόγος, ότι εχετε "μεγαλώσει" οι περισσότεροι με την νοοτροπία ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίζει παντού και με κάθε τρόπο τον Παναθηναικό. Δεν είναι ότι οι Αγγελόπουλοι είναι καλά παιδιά και δεν ξέρουν να προστατέψουν την επένδυση τους. Με τον Χαρο και τον πρόεδρο του ερασιτέχνη πηγαίνουν στο γήπεδο, δεν πηγαίνουν με τον Γκαντι. Απλώς υπάρχει απέναντι που αυτό το με κάθε τρόπο το ξέρει και το καταφέρνει καλύτερα. Ακούγετε αρρωστημένο μια και μιλάμε για αθλητισμό αλλά εφόσον σας αρέσει εμένα μου περισσεύει.

Αγωνιστικά η ευκαιρία του Ολυμπιακού να αλλάξει το ρου της ιστορίας χάθηκε με την επιλογή της ανανέωσης του Σπανούλη με τίμημα που βάση συνολικού budget "ανάγκαζε" την διοικηση να διαλύσει την ομάδα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...