Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νταξ, δεν είναι και τόσο κακός ο Βυντρα, καμιά σχέση με Τορο βέβαια. Όταν μια ομάδα εχει τα προβλήματα του ΠΑΟ δεν γίνεται να παίξεις μπάλα και κάποιοι πρέπει να πληρώσουν, συνήθως αυτοί είναι οι παίχτες  Θυμάμαι όταν πήραν το πρωτάθλημα το 2010 έβγαιναν οι Γκοτζοι και λέγανε οτι ο Βυντρα είναι ο καλύτερος Ελληνας δεξιός μπακ...

Όπως και να εχει εγω θα προτιμούσα Σκονδρα

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Νταξ, δεν είναι και τόσο κακός ο Βυντρα, καμιά σχέση με Τορο βέβαια. Όταν μια ομάδα εχει τα προβλήματα του ΠΑΟ δεν γίνεται να παίξεις μπάλα και κάποιοι πρέπει να πληρώσουν, συνήθως αυτοί είναι οι παίχτες  Θυμάμαι όταν πήραν το πρωτάθλημα το 2010 έβγαιναν οι Γκοτζοι και λέγανε οτι ο Βυντρα είναι ο καλύτερος Ελληνας δεξιός μπακ...

Όπως και να εχει εγω θα προτιμούσα Σκονδρα

Με ποιον Τορο ? Τον Τοροσιδη των τελευταιων χρονων ή τον παλιο ? Η πλακα ειναι οτι θα τον πληρωνει ο Αλαφουζος τον Βυντρα ,εδω καλα καλα δεν εχουν να πληρωσουν ρευμα αυτοι και θα πληρωνουν τον παιχτη που θα παιζει στον Ολυμπιακο .

Δημοσ.

Το 2ο.

Εχω βγει και σκαω γουρουνες και μινερβες, παραγγειλα αρνι και βαφω αυγα

Eγω πάντως αν ημουν οπαδος ομάδας που έχει ζητήσει βοήθεια απο τους οπαδους της για τα βασικά,  και που εσκασε 800 χιλιάρικα σε έναν παιχτη για να τον διωξει δε θα χαιρόμουν και τόσο. Εντομεταξυ πέρσι αρνηθηκες 1.000.000 απο ξένη ομάδα για πώληση.

• Like 1
Δημοσ.

Eδω δεν εκανε του Φερειρα ο Πετροπουλος και τελικα τον αφησανε να φυγει για 150.000 περιπου με την σταμπα οτι δεν κανει για τον παναθηναικο και τωρα που πηγε στην ΑΕΚ αρχιζει και βαζει γκολ και κοιτανε οι βαζελοι χαζεμενοι τον ουρανο .Μετα βεβαια θα τους φταιει η παραγκα ...

• Like 1
Δημοσ.

Eδω δεν εκανε του Φερειρα ο Πετροπουλος και τελικα τον αφησανε να φυγει για 150.000 περιπου με την σταμπα οτι δεν κανει για τον παναθηναικο και τωρα που πηγε στην ΑΕΚ αρχιζει και βαζει γκολ και κοιτανε οι βαζελοι χαζεμενοι τον ουρανο .Μετα βεβαια θα τους φταιει η παραγκα ...

Και στον οφη εβαζε γκολ ο πετροπουλος, αμα ηταν ετσι θα τον ειχε παρει η μπαρτσελονα οχι η αεκ.

Δημοσ.

Ναι, μόνο που ο ΟΦΗ τότε ήταν καλύτερος από τη φετινή ΑΕΚ. Ο νοών νοείτω.

Και ο Κατσουράνης που γ@μούσε τα αποδυτήρια δεν είναι και παλτό στον ΠΑΟΚ. 

Να μην μιλήσω για Καραγκούνη στην Φούλαμ και πέσουν και τα τσιμέντα.

• Like 1
Δημοσ.

Και στον οφη εβαζε γκολ ο πετροπουλος, αμα ηταν ετσι θα τον ειχε παρει η μπαρτσελονα οχι η αεκ.

Εγω για τον Παναθηναικο μιλησα οχι για την Μπαρτσελονα ομως ... Εγω βλεπω ενα παιχτη που εφυγε απο τον παο που τον ειχαν στον παγκο και ειχε αναγκη η ομαδα σας για επιθετικο ,και πηγε στην ΑΕΚ που πανω κατω τα ιδια χαλια εχει με  εσας και σκοραρει .

Δημοσ.

Ναι, μόνο που ο ΟΦΗ τότε ήταν καλύτερος από τη φετινή ΑΕΚ. Ο νοών νοείτω.

Nαι αλλα αυτο δεν σημαινει οτι αν επαιρνε ο ΟΣΦΠ η Μπαρτσελονα τον Πετροπουλο θα εβαζε 30 γκολ την σεζον

Δημοσ.

Να μην μιλήσω για Καραγκούνη στην Φούλαμ και πέσουν και τα τσιμέντα.

Καλα αστο αυτο γιατι θα πεσει το ταβανι να μας πλακωσει ....:)

Nαι αλλα αυτο δεν σημαινει οτι αν επαιρνε ο ΟΣΦΠ η Μπαρτσελονα τον Πετροπουλο θα εβαζε 30 γκολ την σεζον

Σου ειπε κανεις κατι τετοιο ?

Δημοσ.

Έλα ρε συ τώρα, σοβαρέψου, μεγάλο παιδί. Δεν είπα ότι σου έφυγε ο Ντρογκμπά, σου είπα ότι σου έφυγε ένας παίχτης του 7, σταθερά στο 7 όμως και στη θέση του έχεις κρατήσει τον Τοτσέ... Τον Τοτσέ ρε φίλε...

Δημοσ.

Eιναι καλυτερος ο Πετροπουλος απτον Τοτσε δηλαδη? Ρε η ομαδα εχει ξεκληριστει* και ασχολειστε με το αν ο Πετροπουλος ειναι η απωλεια που δε χωρα στη λογικη?

* Αν εβαζες το καλοκαιρι την ομαδα σε ενα πουλμαν και πηγαινες και το φουνταρες σε γκρεμο 50 μετρων ειναι βεβαιο οτι το ροστερ που θα εμενε ζωντανο θα ηταν πιο πληρες απο αυτο που μας εχει αφησει τωρα ο Αλαφουζος.

Δημοσ.

Έλα ρε συ τώρα, σοβαρέψου, μεγάλο παιδί. Δεν είπα ότι σου έφυγε ο Ντρογκμπά, σου είπα ότι σου έφυγε ένας παίχτης του 7, σταθερά στο 7 όμως και στη θέση του έχεις κρατήσει τον Τοτσέ... Τον Τοτσέ ρε φίλε...

Του 7? Εισαι σοβαρος? Ο τοτσε αμπαλος ειναι αλλα ειναι το ιδιο αμπαλος με τον πετροπουλο.

Ο τοτσε εχει βαλει 14 γκολ φετος, πως τα εχει βαλει δεν ξερω. Ο πετροπουλος ποια σεζον το εκανε αυτο και ειναι του 7?

Δημοσ.

E μου λες οτι στην ΑΕΚ βαζει. Χεστηκα κατσε να τελειωσει η σεζον να δουμε ποσα θα βαλει. Γιατι 2 γκολ τα βαζω και εγω.

Aυτο που σου ειπε ο Lroi ακριβως...

Ο τοτσε εχει βαλει 14 γκολ φετος, πως τα εχει βαλει δεν ξερω.

Πες μας και ποσα εχει χασει ομως...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...