Chris_85 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Όποιος έκανε ένσταση μειώνει το σύλλογο. Ξεφτίλα. Αντί να τους γαμησουν στην προπόνηση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Κ βάλε ότι είναι ο πρώτος Έλληνας coach με ευρωκουπα...Έτσιιιι!!! Κλαινμαιν.. Παιδες οκ ο coach μας μπάζει..το λέμε κ το ξαναλέμε..αλλά ο Πριντεζης στις 2 προτελευταίες επιθέσεις μας απλά έδωσε την μπάλα στην αντίπαλο.Wtf ναι γιατι ο σλουκας πηγε πισω μια ζωη αυτε οι γαμω βολες χειροτερη και απο τον σακιλ εχουμε γινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 @washcloud ειρωνικά το είπα για την ευρωκουπα...εγώ θα προτιμούσα να δοκιμάσουν τον τομιτς που είναι δυο δεκαετίες στην ομάδα κ βλέπουμε.. Όσο για τον Πριντεζης όσο ανέτοιμος κ νασαι.. 2 καρακρισιμες επιθέσεις κ χάνεις την μπάλα απτα χέρια σου.. Μαρεσει σαν παίκτης αλλά ώρες ωρες είναι για φάπες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 (Ο Πρίντεζης δεν είναι κι εντελώς έτοιμος ε. Από τραυματισμό ήταν. Απλά μην το ξεχνάμε) Όσο για τον Μπαρτζώ, ελπίζω να μη νομίζεις ότι τον υποστηρίζω. Αυτό που έκανα ήταν να τονίσω αναγκαστικά τα "υπέρ" του - για γεγονότα μιλάμε- τα οποία προφανώς τα έλαβαν υπ' όψη και οι Αγγελόπουλοι...Και ναι, ήθελε να γράψω ΚΑΙ τον ευρωτίτλο. Γεγονός δεν είναι κι αυτό; Δεν ξέρω ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ όντως "ευθύνεται" ο Μπαρτζώ γι' αυτόν, και κατά πόσο ήταν "αυτοματοπιλοταρισμένη" η ομάδα από Ίβκοβιτς, ή κατά πόσο "ευθύνονται οι παίκτες" ή/και η "τύχη" (η αλήθεια είναι ότι μια μείξη ΟΛΩΝ παίζει να είναι...) - αλλα΄όπως και αν το κάνεις, ένα μερίδιο της επιτυχίας, το έχει. ΕΣΤΩ και στα χαρτιά. Βέβαια κοντεύει ήδη να ξεχαστεί μετά από την σκούπα στην Α1 το '13, και το κανένας τίτλος το '14, αλλά..... ....επειδή δεν καταλαβαινόμαστε, εγώ προσπάθησα να σε βάλω στην θέση των Αγγελοπουλαίων. Μπας και καταλάβεις πόσο άκυρο είναι απλώς να τους κράζεις λες και είναι τα μεγαλύτερα βλήματα του πλανήτη (...χεσμένους τους έχω, όπως όλους τους παρόμοιους "μεγαλοπαράγοντες", με πρώτο και καλύτερο το "Πράσινο Φάντασμα" -aka Goblin- της "άλλης μεριάς") και είδες εσύ πράγματα που αυτοί παραήταν γκάβακες να δούνε.... Αυτό με τα τζάμπα εισιτήρια να υποθέσω ότι το λες πάνω στην τσατίλα σου (...όχι ότι είναι "δικιολογημένο" δηλαδή ακόμη κι έτσι, αλλά τεσπα...). Αλλιώς δεν συζητάμε, "κοροϊδευόμαστε", που λες κι εσύ.... Wash ακου φιλε τσαντιλα δεν εχω καμια ,εισαι εδω διπλα μου και με βλεπεις ? Tωρα τα υπολοιπα στα εξηγησα απλα πραγματα ειναι μην κανεις τωρα οτι δεν καταλαβαινεις γιατι για χαζο δεν σε εχω ...Επειτα ασε με ρε παιδι μου να κραζω εγω τους Αγγελοπουλους τι σε κοβει εσενα τωρα.Aυτο ελειπε να τους αποθεωσω κιολας ...Εγω τους εκραζα οταν αλλοι τους αποθεωνανε με τα ευρωπαικα οποτε δεν μπορεις να μου πεις τιποτα και εκ του αποτελεσματος δικαιωνομαι .. Τωρα το αν ειναι γκαβακες ή οχι δεν παιζει κανενα ρολο ,στην θεση που ειναι κρινονται εκ του αποτελεσματος σου ξαναλεω οποτε ολα τα αλλα ειναι να εχουμε να λεμε ,αυτοι αποφασισαν να ειναι προεδροι αυτοι θα τα ακουνε τι να κανουμε τωρα ..Το γιατι και το πως ουτε σημασια εχει ,ουτε μπορεις να το ξερεις εσυ ή εγω αλλα πολυ περισσοτερο εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει κιολας να το μαθω .Πιο πολυ γουσταρω την κουβεντα με βαζελογαυρους μετα τα παιχνιδια παρα το αθλημα αυτο καθαυτο ...Εχω και ενα φετιχ ομως ειναι η αληθεια να τα χωνω στους Αγγελοπουλους δεν ξερω ,παντα τους θεωρουσα καμπανοφατσες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aristomaxos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 ...μα αυτό λέω κι εγώ : η ομάδα είναι ένα σύνολο ατομικοτήτων. Παικτών κυρίως. Αν είναι, χώσε σε άτομα ξεχωριστά. Όχι συλλήβδην. Αν πχ πετύχεις τον Σλούκα στον δρόμο αύριο, θα του πεις "είστε για λύπηση ρε Κώστα"; Δεν πάει έτσι. Κι ας έκανε το "έγκλημα" να χάσει τη βολή που έχασε. Κατά τ' άλλα, σκίστηκε, και δεν μπορείς να πεις.... Έκρινα την ομάδα ως σύνολο wash κι όχι κάθε παίκτη ξεχωριστά. Ο Σλούκας προσπάθησε σήμερα, είχε διάθεση και για την χαμένη βολή δεν τον κατηγορώ, Συμβαίνουν αυτά στον αθλητισμό. Ο Λοτζέσκι επίσης έβαλε τα σουτάκια του. Ο Λαφαγιετ έδειξε κάποια καλά στοιχεία κ.λ.π . Ξαναλέω, στη θέση σου (και στη θέση του κάθε οπαδού του ολυμπιακού), ένα "ξεφτίλα να χάσετε", ίσως και να το έλεγα. Αλλά, "είστε για λύπηση", παραπάει...... Δεν ξέρω αν βλέπεις την διαφορά που βλέπω εγώ. Καταλαβαίνω τη διαφορά και σωστά την επισημαίνεις. Εγώ έτσι ένιωσα και απλά το εξέφρασα. Δε μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ πρωτύτερα αν είναι "βαρύ" ή όχι. Εννοείται ότι επιμένω στον χαρακτηρισμό. Επίσης, αν είναι ένας που "σηκώνει" να τ' ακούσει προσωπικά για όλους, είναι ο αρχηγός μιας ομάδας, ειδικά όταν έχει συμμετοχή στην ευθύνη (....δεν ξέρω αν το κατάλαβες, σας κρέμασε -πάλι...- σε ΟΛΟ το πρώτο μέρος...). Κι ειδικότερα όταν εκ των πραγμάτων (...φύσει και θέσει...) είναι (βρέξει-χιονίσει) αρχηγός...Και ειδικότατα όταν παίρνει σχεδόν δυο μύρια το χρόνο. ....το οποίο ΔΕΝ σημαίνει ότι σηκώνει ν' ακούσει ένα "είστε για λύπηση". "Βασίλη ντροπή σας" και ακόμη-ακόμη "Βασίλη τί ξεφτίλα ήταν αυτή; Πώς τα καταφέρατε και χάσατε ΠΑΛΙ;". Μη σου πω και "Βασίλη μας έχεις γαμήσει. Ή σήκω φεύγα, ή άλλαξε τρόπο" (να πάει στο καθαρά προσωπικό δηλαδή το πράγμα). Αλλά, "Βασίλη, είστε για λύπηση", δεν το λέει ούτε κι ο χειρότερος εχθρός έτσι εύκολα ρε συ....ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ, και μάλιστα από οπαδούς της ομάδας..... Φυσικά η ευθύνη βαραίνει περισσότερο τον αρχηγό αλλά και τον " υπαρχηγό ". Ο Πρίντεζης όμως επανηλθε μετά από τραυματισμό κι έχει ένα ελαφρυντικό. Ο Σπανούλης να παίζει με τον αυτόν τον ακατανόητο τρόπο στο ΟΑΚΑ κάθε φορά, έχει αρχίσει ν' αγγίζει τα όρια του μεταφυσικού η κατάσταση αυτή. Αυτο ειναι το μεγαλο λαθος...Δεν ειναι ειναι η αποψινη ηττα ,ειναι το πρωταθλημα που εχασε περυσι ο Μπαρτζωκας απο τον Αλβερτη και τον κρατησαν οι 2 ηλιθιοι προεδροι που εχει την ατυχια δυστυχως να συναντησει στον δρομο του το τμημα αυτο της ομαδας στην ιστορια του και το χρησιμοποιουν για να κανουν κατινιες με πολεμο ανακοινωσεων... Και πάνω που θα έλεγα ότι διαφωνώ με τον χαρακτηρισμό που αποδίδεις στους Προέδρους τους οποίους εγώ εκτιμώ και συμπαθώ, διαβάζω τώρα στο φόρουμ ότι έκαναν ένσταση οι Αγγελόπουλοι. Δε μπορώ άλλο... ΠΑΡΑΝΟΙΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Ρε συ αν δεν ήταν οι Αγγελόπουλοι τότε ποιος???ποιος θα ρίξει χρήμα στο μπάσκετ?εγώ λέω καλά που τους έχουμε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Ρε συ αν δεν ήταν οι Αγγελόπουλοι τότε ποιος???ποιος θα ρίξει χρήμα στο μπάσκετ?εγώ λέω καλά που τους έχουμε.. Ποιο χρημα να ριξει ? και το οποιο χρημα που ριχνουν παιρνουν κανενα τιτλο ρε ? Καλυτερα δεν θα ηταν να μην ξοδευαν και λεφτα κιολας ..Μου εκαναν ενσταση κιολας,και εχεις τον αλλο να καθεται τωρα να μου λεει για τους Αγγελοπουλους ...Τρολαρει βεβαια αλλα ουτε για τρολαρισμα δεν ειναι αυτοι οι δυο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Ευτυχως σημερα που ηταν καλος ο σπανουλης που τον εβαλε παγκο, μη γινει καμια μαλακια κ κερδισουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Εδώ ξέχασε τον λαφαγιετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Ποιο χρημα να ριξει ? και το οποιο χρημα που ριχνουν παιρνουν κανενα τιτλο ρε ? Καλυτερα δεν θα ηταν να μην ξοδευαν και λεφτα κιολας ..Μου εκαναν ενσταση κιολας,και εχεις τον αλλο να καθεται τωρα να μου λεει για τους Αγγελοπουλους ...Τρολαρει βεβαια αλλα ουτε για τρολαρισμα δεν ειναι αυτοι οι δυο ρε συ έχουν φέρει μεγάλα ονόματα με τρέλα συμβόλαια..Παπαλουκάς.τσιλντρες.κλειζα.Σπανουλης κτλ..Θέλω να πω ότι κάνουν την δουλειά τους σε σχέση με τον Μαρινακη που τα τσεπονει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 ρε συ έχουν φέρει μεγάλα ονόματα με τρέλα συμβόλαια..Παπαλουκάς.τσιλντρες.κλειζα.Σπανουλης κτλ..Θέλω να πω ότι κάνουν την δουλειά τους σε σχέση με τον Μαρινακη που τα τσεπονει.. Eφεραν καποτε καπου ...Δεν φτανει να ξοδεψεις 2-3 χρονια καποια λεφτα πρεπει να ξερεις να συμπεριφερεσαι σαν προεδρος ομαδας και να μην γινεσαι ρεντικολο αλλα κυριως να ξερεις να ηγηθεις ..Λεφτα μπορει οποιοσδηποτε να βαλει αυτο δεν τον κανει καλο προεδρο ή οχι μαλακα ..Γιατι σκοπος δεν ειναι να βαλεις λεφτα σε ενα αθλημα και αντε και τραβαει η βαρκα ,ο σκοπος ειναι οπως σε ολα τα πραγματα στην ζωη και κυριως σε αυτα που φαινεσαι και κρινεσαι δημοσιως να μην γινεσαι μαλακας ξαναλεω .Σκεψου οι Αγγελοπουλοι και τοτε που εβαζαν λεφτα βρεθηκε καποιος Μπουρουσης και τους αποκαλεσε ετσι απο εκει να καταλαβεις οι παιχτες οι τοτε οι ακριβοπληρωμενοι που πηρανε οι 2 προεδροι ποσο τους ειχαν σε εκτιμηση .Επισης το οτι ξοδεψαν τοτε λεφτα πολλα και εφεραν παιχτες με ακριβα συμβολαια δεν σημαινει οτι πηραν και μεγαλους παιχτες ,αυτο αποδειχθηκε περιτρανα και απο την ομαδα που τους εφτιαξε σε μια νυχτα ο Ιβκοβιτς με πιτσιρικαδες προς παροδικη τερψη δικη τους και που μετα βεβαιως στο αψε σβησε την διαλυσανε με διαφορες αλχημειες και μοντελα μπασκετικα που μονο στο μυαλο τους υπηρχαν ..Ιδου τα αποτελεσματα .Ο Μαρινακης ειναι μαγκας γιατι και ξοδευει οσα χρειαζεται και τσεπωνει και τιτλους παιρνει ,ασε τωρα που θα μου βαλεις τον χοντρο στην ιδια προταση με τα αυγα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Ο Μαρινάκης είναι μαφία μπλέκεται στα πάντα με ναρκωτικά, χρηματοδοτεί Χ.Α. έχει γεμίσει ο πυρήνας των οπαδών με Χ.Α. και θέλει και έλεγχο των πάντων , πρωτάθλημα, διαιτησία και λιμάνι. Αυτά για τον ''μάγκα'' , για όποιον δεν έχει καταλάβει τι παίζει με το Μαρινάκη. Και πολλά 10άρια και 15άρια σκάσανε απότομα στις μεταγραφές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LiquidTroll Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 http://www.gazzetta.gr/basketball/article/659058/ftaine-fovos-kai-loipes-pneymatikes-adynamies Σε ματς το οποίο μετά από εύστοχη βολή, δέχεσαι κάρφωμα στον αιφνιδιασμό είναι ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Να έχεις φάουλ να δώσεις (τρία ομαδικά) και να μην το κάνεις είναι ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Δε μπορώ να διανοηθώ πως ο Βασίλης Σπανούλης δεν έκανε φάουλ στον Διαμαντίδη με 2,6 δευτερόλεπτα για την λήξη και ενώ τον είχε δίπλα του. Ανεπίτρεπτο! Αλλά ο Μπαρτζώκας έχει τεράστια ευθύνη για το γεγονός ό,τι το ματς έφτασε εκεί που έφτασε. Στα τελευταία 3΄ο Ολυμπιακός έχει πετύχει ένα τρίποντο από νορμάλ επίθεση. Οι υπόλοιπες είναι για τα πανηγύρια. Ένα σουτ του Σλούκα από τα πέντε μέτρα γλιστρώντας, 3 ποσταρίσματα του Πρίντεζη με την μπάλα να καταλήγει σε αντίπαλα χέρια (ναι μεν στοχευμένη επίθεση, αλλά αφού δε σου πάει την αλλάζεις). Το μοναδικό σωστό ήταν το pick 'n' roll με το οποίο κέρδισε το φάουλ ο Σλούκας, αλλά αυτό δεν είναι σύστημα. Το «ανοικτά και pick 'n' roll» δεν είναι σύστημα! ΥΓ 6: Αγγελόπουλοι τα έχετε κάνει όλα για αυτή την ομάδα. «Ματώνετε» οικονομικά με εκατομμύρια. Είστε οι μόνοι που δεν φταίτε. Κρατήστε μέρος του μισθού των παικτών και προσλάβετε ΑΜΕΣΑ έναν ψυχολόγο. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΛΑΚΑ. Θα είναι τεράστια μεταγραφή και βοήθεια για την ομάδα. Στο ΝΒΑ έχουν όλες. Δεν είναι ντροπή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Εν τω μεταξυ ο αλλος που ναι τιμωρημενος κ δε θα πρεπε καν να ναι γηπεδο, παλι απειλουσε διαιτητες. Δε νομιζω να γινεται σ αλλη χωρα αυτο το πραγμα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Καλά κάνει, αφού κόβει και ράβει και δεν του κάνει κανένας τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις