Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ.

...ωπ, ωπ. Φάουλ ωρέ. Είσαι κι ΟΣΦΠ νομίζω...

"Ξεφτίλα" η ήττα τους, μάλλον ναι (από την άποψη ότι έλεος κι αν δεν μπορεί να επιβληθεί στα "απομεινάρια" του ΠΑΟ, μια ομάδα που τουλάχιστον πέρσι ήταν όλη σχεδόν μαζί).

Περί Μπαρτζώ,,,νομίζω κι εγώ πως χμ δεν, και μάλλον τρίζει επικίνδυνα πια η θέση του (μιας και καν δεν έχει αρχίσει ήδη Α1 και EL)...

Με το καλημέρα -1 τίτλο...; Έλεος και πάλι...

...αλλά ένα γενικόλογο "είστε για λύπηση", είναι φάουλ.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Αν δε φύγει ο μοαρτζώκας εγώ δεν ξαναβλέπω μπάσκετ.

Μια από τα ίδια αλλά θα τον φάμε στη μάπα όλοι τη σεζόν... Οι Αφοι, είπαμε, για καμιά καταγγελία ψήνονται, για την ομάδα ούτε καν..

ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ. Η αποψινή ήττα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ. 

ΑΕΙ ΣΤΟ δι@ολο Μπαρτζώκα.

Αυτο ειναι το μεγαλο λαθος...Δεν ειναι ειναι η αποψινη ηττα ,ειναι το πρωταθλημα που εχασε περυσι ο Μπαρτζωκας απο τον Αλβερτη και τον κρατησαν οι 2 ηλιθιοι προεδροι που εχει την ατυχια δυστυχως  να συναντησει στον δρομο του το τμημα αυτο της ομαδας στην ιστορια του και το χρησιμοποιουν για να κανουν κατινιες με πολεμο ανακοινωσεων...Η σημερινη ηττα για μενα μετα το περσινο ηταν αναγκαια αλλιως με Μπαρτζωκες κτλ δεν γινεται δουλεια και στο φιναλε δεν θα παταει και κανεις απο αυτους τους λιγους που πανε στο ΣΕΦ ..Ακομα και να κερδιζαμε σημερα παλι ο βαζελος καλυτερα επαιξε για τα δεδομενα των παιχτων που χρησιμοποιησε και των σημαντικων απουσιων του με πιο πολυ του Γκιστ ..

Είχα έτοιμο σχόλιο να γράψω, οτι κοντέψαμε να χάσουμε απο μια ανέτοιμη ομάδα (σε καμία περίπτωση κακή όπως σας την παρουσιάζουν).Το παιχνίδι αυτό θα έπρεπε να είναι το λιγότερο +10 δεδομένου το οτι ο Ολυμπιακός έχει πιο δεμένο κορμό. Αλλά επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση. Τα λάθη του Μπαρτζώκα απλά δεν γίνονται πουθενά αλλού σε καμία ομάδα, τουλάχιστον στην Ευρώπη, απέναντι στον ΠΑΟ. Ο άνθρωπος είναι απλά κομπλεξικός γενικότερα στον χαρακτήρα του, και το περνάει στους παίκτες.

...ωπ, ωπ. Φάουλ ωρέ. Είσαι κι ΟΣΦΠ νομίζω...

"Ξεφτίλα" η ήττα τους, μάλλον ναι (από την άποψη ότι έλεος κι αν δεν μπορεί να επιβληθεί στα "απομεινάρια" του ΠΑΟ, μια ομάδα που τουλάχιστον πέρσι ήταν όλη σχεδόν μαζί).

Περί Μπαρτζώ,,,νομίζω κι εγώ πως χμ δεν, και μάλλον τρίζει επικίνδυνα πια η θέση του (μιας και καν δεν έχει αρχίσει ήδη Α1 και EL)...

Με το καλημέρα -1 τίτλο...; Έλεος και πάλι...

...αλλά ένα γενικόλογο "είστε για λύπηση", είναι φάουλ.....

Το είπες και μόνος σου. " Αν δεν μπορείς να επιβληθείς στ' απομεινάρια του ΠΑΟ ". Πραγματικά ο τρόπος που παίζαμε, ειδικά στο τέλος που έπαθαν μπλακ άουτ και έχαναν τη μια επίθεση μετά την άλλη ώσπου εξανεμίστηκε η διαφορά των 7 πόντων ενάμιση λεπτό περίπου πριν το τέλος, με αποκορύφωμα βέβαια το κάρφωμα του Μπατίστα στη τελευταία φάση που έκρινε το παιχνίδι, εμένα μου προκάλεσε αυτό το συναίσθημα. Φυσικά αυτό δεν κατευθύνεται σε κάθε παίκτη - μέλος της ομάδας ξεχωριστά, αλλά στην ομάδα σαν σύνολο. Αυτό που συνέβη σήμερα είναι αδιανόητο. ΝΤΡΟΠΗ τους.

Ρε παιδια ποιον δεμενο κορμο εχει η ομαδα πιο πολυ απο τον παο ? Του εχει παρει κανενα τιτλο με τον Μπαρτζωκα τα τελευταια 3 χρονια ? Ποιος δουλευει ποιον θα ηθελα να ηξερα ...

Ο Μπαρτζώ για να μην ξεχνιόμαστε είχε κι ένα συμβόλαιο στη μέση. Τα γαμησιάτικα ενός σπασίματος, ποιός θα τα πλήρωνε; Εσύ;

Συν το ότι πέρσι έφτασε με εμφανώς υποδεέστερη ομάδα, ένα κλικ πριν την είσοδο στο Φ4 κόντρα σε "κοτζάμ" Ρεάλ.

Στην δε Α1, και μπρέικ έκανε (μέχρι να του το ξανακάνουν βέβαια).

Δεν είναι και τόσο εύκολο το διώξιμο λοιπόν...

Κ βάλε ότι είναι ο πρώτος Έλληνας coach με ευρωκουπα...Έτσιιιι!!! Κλαινμαιν..

Παιδες οκ ο coach μας μπάζει..το λέμε κ το ξαναλέμε..αλλά ο Πριντεζης στις 2 προτελευταίες επιθέσεις μας απλά έδωσε την μπάλα στην αντίπαλο.Wtf

Ο Μπαρτζώ για να μην ξεχνιόμαστε είχε κι ένα συμβόλαιο στη μέση. Τα γαμησιάτικα ενός σπασίματος, ποιός θα τα πλήρωνε; Εσύ;

Συν το ότι πέρσι έφτασε με εμφανώς υποδεέστερη ομάδα, ένα κλικ πριν την είσοδο στο Φ4 κόντρα σε "κοτζάμ" Ρεάλ.

Στην δε Α1, και μπρέικ έκανε (μέχρι να του το ξανακάνουν βέβαια).

Δεν είναι και τόσο εύκολο το διώξιμο λοιπόν...

Τι με νοιαζει ποιος θα τα πληρωσει ,εγω δεν ειμαι προεδρος ομαδας ..Αν ημουν ας ερχοσουν να μου πεις ..χαχαχα ακου λεει ...Σου χανει 3 χρονια σερι τιτλους ρε μεγαλε και μου λες ποιος θα τον πληρωσει ? Μονο και μονο εγω αν ημουν Αγγελοπουλος που θα ντρεπομουν να λεω οτι κανω κουμαντο σε αυτην την ομαδα θα εβαζα τσαμπα εισιτηρια για ενα χρονο οχι τωρα το χαρτακι που θα δωσει στον Μπαρτωκα για να φυγει ..Λες και  ειναι ο Ανσελοτι και θα του δωσει ενα σκασμο λεφτα..

Το είπες και μόνος σου. " Αν δεν μπορείς να επιβληθείς στ' απομεινάρια του ΠΑΟ ". Πραγματικά ο τρόπος που παίζαμε, ειδικά στο τέλος που έπαθαν μπλακ άουτ και έχαναν τη μια επίθεση μετά την άλλη ώσπου εξανεμίστηκε η διαφορά των 7 πόντων ενάμιση λεπτό περίπου πριν το τέλος, με αποκορύφωμα βέβαια το κάρφωμα του Μπατίστα στη τελευταία φάση που έκρινε το παιχνίδι, εμένα μου προκάλεσε αυτό το συναίσθημα. Φυσικά αυτό δεν κατευθύνεται σε κάθε παίκτη - μέλος της ομάδας ξεχωριστά, αλλά στην ομάδα σαν σύνολο. Αυτό που συνέβη σήμερα είναι αδιανόητο. ΝΤΡΟΠΗ τους.

...μα αυτό λέω κι εγώ : η ομάδα είναι ένα σύνολο ατομικοτήτων. Παικτών κυρίως. Αν είναι, χώσε σε άτομα ξεχωριστά. Όχι συλλήβδην. Αν πχ πετύχεις τον Σλούκα στον δρόμο αύριο, θα του πεις "είστε για λύπηση ρε Κώστα"; Δεν πάει έτσι. Κι ας έκανε το "έγκλημα" να χάσει τη βολή που έχασε. Κατά τ' άλλα, σκίστηκε, και δεν μπορείς να πεις....

Ξαναλέω, στη θέση σου (και στη θέση του κάθε οπαδού του ολυμπιακού), ένα "ξεφτίλα να χάσετε", ίσως και να το έλεγα.

Αλλά, "είστε για λύπηση", παραπάει......

Δεν ξέρω αν βλέπεις την διαφορά που βλέπω εγώ.

Επίσης, αν είναι ένας που "σηκώνει" να τ' ακούσει προσωπικά για όλους, είναι ο αρχηγός μιας ομάδας, ειδικά όταν έχει συμμετοχή στην ευθύνη (....δεν ξέρω αν το κατάλαβες, σας κρέμασε -πάλι...- σε ΟΛΟ το πρώτο μέρος...). Κι ειδικότερα όταν εκ των πραγμάτων (...φύσει και θέσει...) είναι (βρέξει-χιονίσει) αρχηγός...Και ειδικότατα όταν παίρνει σχεδόν δυο μύρια το χρόνο.

....το οποίο ΔΕΝ σημαίνει ότι σηκώνει ν' ακούσει ένα "είστε για λύπηση". "Βασίλη ντροπή σας" και ακόμη-ακόμη "Βασίλη τί ξεφτίλα ήταν αυτή; Πώς τα καταφέρατε και χάσατε ΠΑΛΙ;". Μη σου πω και "Βασίλη μας έχεις γαμήσει. Ή σήκω φεύγα, ή άλλαξε τρόπο" (να πάει στο καθαρά προσωπικό δηλαδή το πράγμα). Αλλά, "Βασίλη, είστε για λύπηση", δεν το λέει ούτε κι ο χειρότερος εχθρός έτσι εύκολα ρε συ....ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ, και μάλιστα από οπαδούς της ομάδας.....

Υποψη για μπασκετ μιλαμε ετσι ? Ποια Ρεαλ και ποιο κλικ πριν την εισοδο σε F4? Παιζεις ολο το χρονο σε μια διοργανωση που μονο μαλακας πολυ αν εισαι δεν θα φτασεις στα νοκ αουτ ,επεσες και στους κομπλεξικους και τους πηρες 2 παιχνιδια στο ΣΕΦ και πηγε σε πεμπτο αρα πιο κλικ και κλακ μου λες ρε wash ...Σου επαναλαμβανω δεν παιζεις μπαλα c.l να φτασεις να αποκλεισεις την Ρεαλ και δεν τα καταφερες ,για μπασκετ μιλαμε ...6 εχει ο ενας και 3 ο αλλος ,αλλες εποχες θα ηταν αποτυχια να μην πηγαιναμε f4 οχι τωρα που μου λες για ανασες..

Ο Ολυμπιακός έκανε ένσταση λέει, για αντικανονική διεξαγωγή του αγώνα. Μου φαίνεται οτι θα πρέπει να πάω εγώ προπονητής στον ΟΣΦΠ μαζί με τον Κρίς, και βοηθό τη Μαργαρίτα μπάς και σταυρώσουμε νίκη στο ΟΑΚΑ, εξάλλου ο Μπαρτζώκας έχει καταφέρει να δείχνεί την ανικανότητα του με τον ΠΑΟ οπότε μάλλον των Αγγελόπουλων τους φταίνε τώρα οι τσίρλιντερ που έσκουζαν, και όχι οι επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις που δεν είναι συμπτώσεις.

Ρε δεν εχετε καταλαβει ,και τον Μπαρτζωκα να διωξει παλι θα χανει δεν ειναι θεμα προπονητη ,μακαρι να ηταν ...Το ψαρι βρωμαει απο τα κεφαλια ,δυο ειναι ...

Κ βάλε ότι είναι ο πρώτος Έλληνας coach με ευρωκουπα...Έτσιιιι!!! Κλαινμαιν..

Παιδες οκ ο coach μας μπάζει..το λέμε κ το ξαναλέμε..αλλά ο Πριντεζης στις 2 προτελευταίες επιθέσεις μας απλά έδωσε την μπάλα στην αντίπαλο.Wtf

(Ο Πρίντεζης δεν είναι κι εντελώς έτοιμος ε. Από τραυματισμό ήταν. Απλά μην το ξεχνάμε)

Όσο για τον Μπαρτζώ, ελπίζω να μη νομίζεις ότι τον υποστηρίζω. Αυτό που έκανα ήταν να τονίσω αναγκαστικά τα "υπέρ" του - για γεγονότα μιλάμε- τα οποία προφανώς τα έλαβαν υπ' όψη και οι Αγγελόπουλοι...Και ναι, ήθελε να γράψω ΚΑΙ τον ευρωτίτλο. Γεγονός δεν είναι κι αυτό; Δεν ξέρω ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ όντως "ευθύνεται" ο Μπαρτζώ γι' αυτόν, και κατά πόσο ήταν "αυτοματοπιλοταρισμένη" η ομάδα από Ίβκοβιτς, ή κατά πόσο "ευθύνονται οι παίκτες" ή/και η "τύχη" (η αλήθεια είναι ότι μια μείξη ΟΛΩΝ παίζει να είναι...) - αλλα΄όπως και αν το κάνεις, ένα μερίδιο της επιτυχίας, το έχει. ΕΣΤΩ και στα χαρτιά. Βέβαια κοντεύει ήδη να ξεχαστεί μετά από την σκούπα στην Α1 το '13, και το κανένας τίτλος το '14, αλλά.....

Τι με νοιαζει ποιος θα τα πληρωσει ,εγω δεν ειμαι προεδρος ομαδας ..Αν ημουν ας ερχοσουν να μου πεις ..χαχαχα ακου λεει ...Σου χανει 3 χρονια σερι τιτλους ρε μεγαλε και μου λες ποιος θα τον πληρωσει ? Μονο και μονο εγω αν ημουν Αγγελοπουλος που θα ντρεπομουν να λεω οτι κανω κουμαντο σε αυτην την ομαδα θα εβαζα τσαμπα εισιτηρια για ενα χρονο οχι τωρα το χαρτακι που θα δωσει στον Μπαρτωκα για να φυγει ..Λες και  ειναι ο Ανσελοτι και θα του δωσει ενα σκασμο λεφτα..

....επειδή δεν καταλαβαινόμαστε, εγώ προσπάθησα να σε βάλω στην θέση των Αγγελοπουλαίων. Μπας και καταλάβεις πόσο άκυρο είναι απλώς να τους κράζεις λες και είναι τα μεγαλύτερα βλήματα του πλανήτη (...χεσμένους τους έχω, όπως όλους τους παρόμοιους "μεγαλοπαράγοντες", με πρώτο και καλύτερο το "Πράσινο Φάντασμα" -aka Goblin- της "άλλης μεριάς") και είδες εσύ πράγματα που αυτοί παραήταν γκάβακες να δούνε....

Αυτό με τα τζάμπα εισιτήρια να υποθέσω ότι το λες πάνω στην τσατίλα σου (...όχι ότι είναι "δικιολογημένο" δηλαδή ακόμη κι έτσι, αλλά τεσπα...). Αλλιώς δεν συζητάμε, "κοροϊδευόμαστε", που λες κι εσύ....

Υποψη για μπασκετ μιλαμε ετσι ? Ποια Ρεαλ και ποιο κλικ πριν την εισοδο σε F4? Παιζεις ολο το χρονο σε μια διοργανωση που μονο μαλακας πολυ αν εισαι δεν θα φτασεις στα νοκ αουτ ,επεσες και στους κομπλεξικους και τους πηρες 2 παιχνιδια στο ΣΕΦ και πηγε σε πεμπτο αρα πιο κλικ και κλακ μου λες ρε wash ...Σου επαναλαμβανω δεν παιζεις μπαλα c.l να φτασεις να αποκλεισεις την Ρεαλ και δεν τα καταφερες ,για μπασκετ μιλαμε ...6 εχει ο ενας και 3 ο αλλος ,αλλες εποχες θα ηταν αποτυχια να μην πηγαιναμε f4 οχι τωρα που μου λες για ανασες..

...ω καλά, και προσπαθώ να κάνω "σοβαρή κουβέντα" μετά εγώ...

Νταξ'.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...