Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτός ο ΠΑΟ δεν βλέπεται. Τουλάχιστον οι άλλοι δύο παίζουν καλή μπάλα και έχουν ελπίδες πρόκρισης. Εντάξει για τον Αστέρα οτι και να πούμε θα είναι λίγο.

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Τι να κάνουμε, έχουν αυξηθεί οι μισθοί των μοντέρ για το παράγκα και όραμα και δεν φτάνουν τα λεφτά για μεταγραφές.

Δημοσ.

Δεν εμφανίστηκε ακόμη το γνωστό troll να μας πει για Τζανετάκους και πάλι.Μάλλον πονάει ακόμα από τη σημερινή κατραπακιά από τον Αχιλλέα Φαρσάλων της Πορτογαλίας.Περαστικά και εδώ θα είμαστε να γελάμε με το πράσινο συνονθύλευμα.Άντε και με κέρδισε χτες η Μάλμε με ένα ακυρωθέν γκολ και με ένα πέναλτι καταφανέστατο που δεν μου έδωσε.Σαφώς και πόνος και προβληματισμός και περαστικά μου και παστίλιες και τα γνωστά.Πάντως ρίχνω και κανένα τρίμπαλο στην Ατλέτικο η μια ξεγυρισμένη δυάρα στην Μάντσεστερ.Το πράσινο συνονθύλευμα τι κάνει;

Δημοσ.

Δεν εμφανίστηκε ακόμη το γνωστό troll να μας πει για Τζανετάκους και πάλι.Μάλλον πονάει ακόμα από τη σημερινή κατραπακιά από τον Αχιλλέα Φαρσάλων της Πορτογαλίας.Περαστικά και εδώ θα είμαστε να γελάμε με το πράσινο συνονθύλευμα.Άντε και με κέρδισε χτες η Μάλμε με ένα ακυρωθέν γκολ και με ένα πέναλτι καταφανέστατο που δεν μου έδωσε.Σαφώς και πόνος και προβληματισμός και περαστικά μου και παστίλιες και τα γνωστά.Πάντως ρίχνω και κανένα τρίμπαλο στην Ατλέτικο η μια ξεγυρισμένη δυάρα στην Μάντσεστερ.Το πράσινο συνονθύλευμα τι κάνει;

Ε οταν βγαινεις και λες οτι ειμαστε galacticos και χανετε απο τους ψαραδες λογικο ειναι.

Ειδες κανα παναθηναικο να πει ειμαστε η Μπαγερν και η Ρεαλ της Ελλαδας?

Ξερουμε τι εχουμε.

Δημοσ.

Οσο κανει ο Αμπινταλ κανει ο παναθηναικος του 13-14 και 14-15.

Ειναι για γελια οποιος καθετε και συγκρινει τις πορειες οσφπ-παο.

Εσυ βγαινεις σαν το σαλιγγαρι και κραζεις ομως..Και μαλιστα πριν το δικο σου παιχνιδι...

Βρε καταλαβε το επιτελους...Ο Τζανετακος στην Ευρωπη εισαι εσυ πλεον απο εδω και περα...Και εχει συνεχεια..

Περαστικα απο την Εστοριλ Μαδριτης...

Υ.Γ Μην ξεχνιωμαστε,περιμενουμε ποσταρισμα σου αυριο με πρωτοσελιδο...

Κερδιζει το παραρτημα της Νεας Σπυρνης με ανατροπη και νομιζει οτι εχει ομαδαρα που της κλεβουν το πρωταθλημα...

Παει φουλ για σπασιμο του 2-13...

Υ.Γ Χαθηκε και αυτος ο Σταματης ρε γαμωτο...Που ο ΠΑΟ θα πηγαινε καλα στην Ευρωπη που δεν υπαρχει παραγκα,αναποδα φαουλ και και και... "Εδω θα ειμαστε να τα λεμε" ΕΕΕΕΕΛΕΓΕ!! :P

Ε οταν βγαινεις και λες οτι ειμαστε galacticos και χανετε απο τους ψαραδες λογικο ειναι.

Ξερουμε τι εχουμε.

Ποιος σου ειπε αγορι μου οτι ειμαστε η Ρεαλ και η Μπαγερν της Ελλαδας? Ειδες φετος να λεμε κατι τετοιο? ΦΕΤΟΣ? Που κραζουμε οσο δεν εχουμε κραξει ποτε την ομαδα τα τελευταια 10 χρονια?

Οσο για το αλλο..Εσυ κλαις που δεν σε αφηνουν να παρεις πρωταθλημα και μας το δινουν εμας με το ζορι ενω εισαι καλυτερος και το αξιζεις...

Οπως λεει ενα ρητο-καραμελα των βαζελων... "Στην Ευρωπη ειναι ο καθρεπτης του τι ομαδα εχεις,οχι στην Ελλαδα της παραγκας"

Υ.Γ Αυτο που εχεις ειναι οτι απο εδω και περα εισαι ο Τζανετακος της Ευρωπης και το 0-3 το περυσινο.Τιποτα παραπανω...Ακομα και απο τον Αστερα απο κατω εισαι.Βλεπω να σε περναει και στην βαθμολογια της uefa ΑΝΕΤΑ!!!

Υ.Γ2 Τωρα οσο για το Μπαγερν-Ρεαλ που αναφερθηκες...Περυσι απο Δεκεμβρη μετα τις γιορτες,κατι τετοιο ησουν...Ενα μειγμα Μπαγερν-Ρεαλ και λιιιιγο Τσελσι ( ;) )

Υ.Γ3 Αλλα πως γινεται ρε παιδι μου ξαφνικα,εκει που οι καρπαζιες επεφταν βροχη απο Πανθρακικους και παρεες Κολοβου,να οργωνεις το γηπεδο,με μπαλαρα κτλ κτλ και παλι φετος...Πτωμα...Βρε μπας και δεν τα χαλασε ο Αλαφουζος με τον Τρακη μονο στη εισοδο του στην ΠΑΕ αλλα και σε τιποτα αλλο και φετος...γιοκ?

Δημοσ.

Ξερουμε τι εχουμε.

Τότε θα περίμενα από την πλευρά σου πρώτα να φτάσεις στο επίπεδο μου και μετά να προσπαθείς να με κράξεις.Είναι σαν να βγαίνω εγώ στο δρόμο με Mercedes και εσύ με yugo και να μου λες τι σαράβαλο έχω.Τέλος από μένα νομίζω ότι τώρα θα συνεννοηθούμε.Αν όχι καλή καρδιά....

Δημοσ.

Τότε θα περίμενα από την πλευρά σου πρώτα να φτάσεις στο επίπεδο μου και μετά να προσπαθείς να με κράξεις.Είναι σαν να βγαίνω εγώ στο δρόμο με Mercedes και εσύ με yugo και να μου λες τι σαράβαλο έχω.Τέλος από μένα νομίζω ότι τώρα θα συνεννοηθούμε.Αν όχι καλή καρδιά....

Οσο θα συννενοηθει ο Τρακης με τους Αγγελοπουλους...Ε! Αλλο τοσο θα συννενοηθεις και εσυ!

Δημοσ.

Έτσι και πέσει φάπα σήμερα από τα Φάρσαλα της Πορτογαλίας να δω που θα κρυφτείτε μετά.

ποια φαρσαλα ρε φιλε  ,ο αχιλλεας φαρσαλων εχει και καποια  ιστορια τουλαχιστον στο θεσσαλικο ποδοσφαιρο ,αυτη την εστοριλ  δεν την ξερουν ουτε οι ιδιοι τους οι φιλαθλοι.

• Like 2
Δημοσ.

Επειδη τωρα το ειδα:

Μίτσελ: "Ο Ρομπέρτο φταίει για τα γκολ"

http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/olympiacos/mitsel-o-romperto-ftaiei-gia-ta-gkol.3058659.html

Για το που οφείλονται τα δύο γκολ που δέχθηκε ο Ολυμπιακός: "Τα δύο γκολ που δεχθήκαμε οφείλονται σε λάθη του τερματοφύλακα της ομάδας μας. Αυτό οφείλεται σε λάθη της ομάδας μας".

Μα τι λεει ο Μιτσελ???? :whistle:

Ο Ρομπερτο δεν ειχε και τις καλυτερες αντιδρασεις στα γκολ, αλλά οχι και οτι φταιει αυτος που οι αμυντικοι του κανανε την μια ΜΕΓΑΛΗ βλακεια μετα την αλλη!!

Εκτός αυτου 1ον χωρις τον Ρομπερτο το κοντερ θα εγραφε 4 προχθες και 2ον και ισως σημαντικοτερο, δεν νομιζω οτι ειναι και ο,τι καλυτερο(βασικα κακο ειναι) να ριχνει ο προπονητης την ευθυνη σε εναν συγκεκριμενο παικτη.

Δημοσ.

Ε? Πως το ξερεις?

Ποτε δεν εβγαλε καποιον στην "σεντρα" ο Μιτσελ και ουτε θα το κανει..Ποσο μαλλον τον Ρομπερτο..Καλυψη περισσοτερο στον Μποτια ηταν..

Δημοσ.

Μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους:

Σε λάθος απόδοση των λεγομένων του Μίτσελ, οφείλεται η παρανόηση στις δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού των «ερυθρολεύκων» μετά την ήττα (2-0) από την Μάλμε, όπως διευκρινίζουν στην πειραϊκή ΠΑΕ.

«Σήμερα (σ.σ. την Τετάρτη) τα δύο γκολ που δεχθήκαμε προήλθαν από κινήσεις του αντιπάλου τερματοφύλακα», ήταν η ακριβής δήλωσή, που αρχικά είχε χρεωθεί ως αναφορά στον Ρομπέρτο.

Μάλιστα σε άλλη ερώτηση που δέχθηκε μετά την αναμέτρηση με τους Σουηδούς, απέφυγε -όπως είναι πάγια τακτική του άλλωστε- την ατομική κριτική.

«Φυσικά και αναγνωρίζω ότι είναι δύο μεγάλα λάθη στην άμυνά μας. Δεν θέλω να κατηγορήσω κάποιον παίκτη. Δεν θα ήταν δίκαιο να κατηγορήσω έναν παίκτη. Απλά δεν συνηθίζονται να μπαίνουν τέτοια γκολ, με την κίνηση αυτή του τερματοφύλακα. Δεν θα κατηγορήσουμε για την ήττα τον διαιτητή, αλλά όχι και τους παίκτες μας», ανέφερε χαρακτηριστικά στην συνέντευξη Τύπου.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...