FromDusk_TillDawn Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Εχετε την πιο αργη αμυνα του CL,εχετε εναν επιθετικο παλαιμαχο,ενα κεντρο που δε ξερει κανενας τι κανει τη μπαλα οταν την εχει στα ποδια ,εναν αρχηγο που αντι να ηρεμει την ομαδα την εκνευριζει ακομα πιο πολυ,και 2 μπακ που τρεχουν χωρις λογο Εχετε εναν προπονητη που οπου σταθει και οπου βρεθει μιλαει για τη Ρεαλ. Νικη δε προκειται να ξαναπαρετε στην Ευρωπη ευκολα και στην Ελλαδα με 50-50 θα χασετε αρκετους ποντους. Με την Ατλετικο επρεπε να χασετε 1-3 και τελικα ηρθε 3-2.
Tiger.7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Εχετε την πιο αργη αμυνα του CL,εχετε εναν επιθετικο παλαιμαχο,ενα κεντρο που δε ξερει κανενας τι κανει τη μπαλα οταν την εχει στα ποδια ,εναν αρχηγο που αντι να ηρεμει την ομαδα την εκνευριζει ακομα πιο πολυ,και 2 μπακ που τρεχουν χωρις λογο Εχετε εναν προπονητη που οπου σταθει και οπου βρεθει μιλαει για τη Ρεαλ. Νικη δε προκειται να ξαναπαρετε στην Ευρωπη ευκολα και στην Ελλαδα με 50-50 θα χασετε αρκετους ποντους. Με την Ατλετικο επρεπε να χασετε 1-3 και τελικα ηρθε 3-2. Ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια.Αντε για υπνο τωρα και ραντεβου παλι σε 3 βδομαδες να γελασει λιγο το χειλακι σου παλι.. Και αν κερδισουμε καμια Γιουβεντους ξερεις εσυ,ετοιμασε το κειμενο σου εσυ απο σημερα ριχνοντας τις ευθυνες στην κωλοφαρδια,στον αερα,στο χορτο,στο φεγγαρι,στον αναδρομο Ερμη κτλ..Ξερεις εσυ!!! Υ.Γ Με την Ατλετικο επρεπε να χασουμε με 1-8.Να σπασει και το ρεκορ που περιμενετε καμια 10ετια περιπου.Αλλα εχασα,αυτο εσπασε περυσι στη Γαλλια με την Παρι που φαγαμε 9.. 1
Zus Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Με την Ατλετικο επρεπε να χασετε 1-3 και τελικα ηρθε 3-2. 1-4 λέω εγώ καλύτερα που είναι και το αγαπημένο σας σκορ 2
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια.Αντε για υπνο τωρα και ραντεβου παλι σε 3 βδομαδες να γελασει λιγο το χειλακι σου παλι.. Και αν κερδισουμε καμια Γιουβεντους ξερεις εσυ,ετοιμασε το κειμενο σου εσυ απο σημερα ριχνοντας τις ευθυνες στην κωλοφαρδια,στον αερα,στο χορτο,στο φεγγαρι,στον αναδρομο Ερμη κτλ..Ξερεις εσυ!!! Υ.Γ Με την Ατλετικο επρεπε να χασουμε με 1-8.Να σπασει και το ρεκορ που περιμενετε καμια 10ετια περιπου.Αλλα εχασα,αυτο εσπασε περυσι στη Γαλλια με την Παρι που φαγαμε 9.. 1-4 λέω εγώ καλύτερα που είναι και το αγαπημένο σας σκορ
Tiger.7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Ψαξε να βρεις το αντιστοιχο οταν σε 3μπαλωνε η παρεα του Κολοβου και του Μπεν...
tomato9 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 η "ρεγγα" οπως αποκαλειται χαιδευτικα απο τους ψαραδες φιλους της μαλμε. γι' αυτο και φωναζουν οι γαβροι οτι το μεγαλο ψαρι εφαγε το μικρο
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Ψαξε να βρεις το αντιστοιχο οταν σε 3μπαλωνε η παρεα του Κολοβου και του Μπεν... Tο επομενο πρωτοσελιδο θα ειναι μετα του ματς του Τορινο με αμυνα Μποτια-Αμπινταλ.
Tiger.7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Tο επομενο πρωτοσελιδο θα ειναι μετα του ματς του Τορινο με αμυνα Μποτια-Αμπινταλ. Μπραβο αγορι μου..Ετσι σε θελω...Να χαιρεσαι με πρωτοσελιδα και με το 0-3... ΟΛΗ ΣΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ...
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μπραβο αγορι μου..Ετσι σε θελω...Να χαιρεσαι με πρωτοσελιδα και με το 0-3... ΟΛΗ ΣΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ... Απο το να ειναι ολη μου η ιστορια καλπικα πρωταθληματα,καλπικα πεναλτι,κασετες,σπαθες κλπ καλυτερα να ειναι τα πρωτοσελιδα. Μου φτανει που ολες οι σταχτομπουτες του CL κανουν με γαυρο τη παρθενικη τους νικη και μετα εξαφανιζονται απο το ποδοσφαιρικο χαρτη. Αυτο λεει πολλα.
Tiger.7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Απο το να ειναι ολη μου η ιστορια καλπικα πρωταθληματα,καλπικα πεναλτι,κασετες,σπαθες κλπ καλυτερα να ειναι τα πρωτοσελιδα. Μου φτανει που ολες οι σταχτομπουτες του CL κανουν με γαυρο τη παρθενικη τους νικη και μετα εξαφανιζονται απο το ποδοσφαιρικο χαρτη. Αυτο λεει πολλα. Οπως η Οντενσε και η Στανταρ ενα πραγμα.. Και καποια Μαριμπορ.. Εχεις δικιο Panathinaikos... Αντε για νανι τωρα φιλαρακι και τα ξαναλεμε σε 3 βδομαδες περιπου...Παντως καλο θα ειναι να μην λες και πολλα ακομα,γιατι το βραδακι εχεις ματσακι...Αστο να περασει πρωτα και τα λες μετα.. Υ.Γ Οσο για τα πρωτα,δεν αναφερθηκα καν γιατι οπως ξερουμε ολοι Αγιος=Παναθηναικος..
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Οπως η Οντενσε και η Στανταρ ενα πραγμα.. Και καποια Μαριμπορ.. Εχεις δικιο Panathinaikos... Αντε για νανι τωρα φιλαρακι και τα ξαναλεμε σε 3 βδομαδες περιπου...Παντως καλο θα ειναι να μην λες και πολλα ακομα,γιατι το βραδακι εχεις ματσακι...Αστο να περασει πρωτα και τα λες μετα.. Υ.Γ Οσο για τα πρωτα,δεν αναφερθηκα καν γιατι οπως ξερουμε ολοι Αγιος=Παναθηναικος.. Ειχατε κανει την αρχη με Μολντε και Χερενφεν. Οσο για τη Στανταρ διμπαλο ειχες φαει το 09 με "υπερομαδα" τοτε εσυ και εγω εφερε 0-0 με Κουτρουμπη.
Tiger.7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Ειχατε κανει την αρχη με Μολντε και Χερενφεν. Οσο για τη Στανταρ διμπαλο ειχες φαει το 09 με "υπερομαδα" τοτε εσυ και εγω εφερε 0-0 με Κουτρουμπη. Ναι,γιατι οπως γνωριζουν ολοι η Στανταρ του 09' ηταν χειροτερη κατα 10 σκαλες με την σημερινη.. Λοιπον,καλο το τρολαρισμα σου και ο πονος σου αλλα δεν το συνεχιζω αλλο..Καλο σου απογευμα και παντα πανυγηρια με τα πρωτοσελιδα της Πρασινης.. Υ.Γ Αναρρωτιεμαι στην περιπτωση ασσου στο Φαληρο,η Γιουβε τι θα γινει? Γιουβε Κερατσινιου ή Περαματος?
thanos77 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Απο το να ειναι ολη μου η ιστορια καλπικα πρωταθληματα,καλπικα πεναλτι,κασετες,σπαθες κλπ καλυτερα να ειναι τα πρωτοσελιδα. Μου φτανει που ολες οι σταχτομπουτες του CL κανουν με γαυρο τη παρθενικη τους νικη και μετα εξαφανιζονται απο το ποδοσφαιρικο χαρτη. Αυτο λεει πολλα. αφου μιλας για βρωμιες ,τοτε θα πρεπει να ανασκαλισεις καλυτερα την ιστορια σου σε συλλογικο επιπεδο ,ακομα και στο βολευ.
Zus Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Ζούμε σε εποχές που οι δαίμονες μετατρέπονται σε τομάτες και τα troll έχουν ωράριο, από την ανατολή μέχρι τη δύση
Tiger.7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 αφου μιλας για βρωμιες ,τοτε θα πρεπει να ανασκαλισεις καλυτερα την ιστορια σου σε συλλογικο επιπεδο ,ακομα και στο βολευ. Επρεπε να ντρεπεσαι να πιανεις στο στομα σου αυτο το Ιερο Τερας ηθικης και καθαριοτητας που ονομαζεται Παναθηναικος..Ντροπη σου!!! Εδω το γηπεδο της Λεωφορου το ποτιζουν με Αγιασμο..Και παλι ντροπη σου!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις