Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Ο μποτια ειναι κακός και επιρρεπης στα λαθη, θα μας κάνει ζημιές φέτος πρεπει να βγει εκτός ενδεκαδας.Ο ελαμπενταλουι δεν κανει το παλικάρι και δεν μπορεί να ανεβαίνει ολη την πλευρά μονος του.

Ο μανιατης, κλασσικος μανιατης μόνο να τρέχει ξέρει δυστυχώς.

Το χειροτερο ξερεις ποιο ειναι ? Οχι ο Μποτια ή ο Ελαμπντελαουι ,αυτους πες οκ δεν τους ηξερες τωρα τους μαθαινεις .Τον Μανιατη ομως τον ξερεις τοσο καιρο ,αυτο ειναι το χειροτερο για μενα και αυτο μου δειχνει ομαδα με νοοτροπια δημοσιας υπηρεσιας και ανθρωπους ψωροφαντασμενους επειδη κανανε μια νικη με την Ατλετικο οτι κατεκτησαν ολο τον κοσμο .Παντα βεβαια ηταν ετσι ο Ολυμπιακος για αυτο ποτε δεν προχωρησε μπροστα και ουτε προκειται .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χάλια η ομάδα.

Μποτία και Ομαρ ανέκδοτα.

Ντεφορμέ ακόμα ο Μήτρο.

Ντουρμαζ μου θύμισε τον Τσιαντάκη δτα τετελευταία του.

Καλή τακτικά η Μαλμε αλλά στο Πειραιά θα την κερδίσουμε.

Γενικώς σε πολλά ματς η ομάδα μας έχει θέματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Οι δημοσιογράφοι μάλλον θυμήθηκαν Μπακόπουλο και άστα να πάνε,

Η διαιτησία άντε λίγη έδρα αλλά δεν μας φταίει.

Πάμε ομαδάρα στα επόμενα.

• Like 1

Χασαμε απο τους ανυπαρκτους ψαραδες

Καναμε ηρωες τους πουθεναδες

Ειχαμε 70-30 κατοχη στο Α ημιχρονο και κοιμομασταν

Το παιχνιδι το εχασε κυριως ο ΜΙτσελ σημερα

Μποτια και Αμπεταλαμπαλουι δεν υπαρχουν σαν παικτες

ΟΞΩ για παντα

Τους ειδες και με την Ατλετικο τι τους ξαναβαζεις ?

Σαλινο μονο για  δεξι μπακ και αν δεν ειναι καλα να παιζει ο Μανιατης

Πουλησες το Μανωλα αφηνεις και τον Αβρααμ και παιρνεις τον Μποτια ?

Βαλε τουλαχιστον  τον Αυλωνιτη μεσα που ειναι 10 φορες καλυτερος του Μποτια

Ο Ντουρμαζ σαν αντικατασταστης του Καμπελ  ειναι για γελια μονο

Ο διαιτητης απιστευτος καραγκιοζης

Παντως ο Αμπτινταλ να θυμηθουμε ετσι για την ιστορια οτι επαιξε βασικος αντι του Πουγιολ στον τελικο του c.l τοτε.

ο αμπιταλ δεν ειχε παιξει στον τελικο του cl τοτε λογο κοκκινης που ειχε παρει στο προηγουμενο παιχνιδι με την chelsea

Ντουρμαζ μου θύμισε τον Τσιαντάκη δτα τετελευταία του.

χαχαχαχαχαχα

ο αμπιταλ δεν ειχε παιξει στον τελικο του cl τοτε λογο κοκκινης που ειχε παρει στο προηγουμενο παιχνιδι με την chelsea

Για ποιον τελικο μιλας τωρα ? Ο Αμπινταλ βασικος ηταν ..

Πάμε κριτική παιχτών να ηρεμήσουμε λιγο.

Σωτήρας- Πάντα θετικός. Έβγαλε τουλάχιστον 2 γκολ σήμερα. Ότι καλύτερο έχουμε να παρουσιάσουμε πάντα.

Μαλί κίτρινο- Μου άρεσε. Γενικά είναι παίχτης που θα πάει πολύ μπροστά. Ναι αμυντικά ειναι λίγο επιρεπής αλλά όχι τόσο χάλια όσο τον Νορβηγικό αστείο.

Νορβηγικό Αστείο. Επιθετικά δε μπορεί να τριπλάρει ούτε τον εαυτό του. Αμυντικά έχει πολλά θέματα. Τίποτα. Για ομάδα Β Εθνικης και άμα,

Αμπιντάλ. Λάθη, κακές τοποθετήσεις. Δε θυμίζει σε τιποτε τον τεράστιο αμυντικο που ξέραμε μέχρι πριν 2 χρόνια. Αυτος ο παιχτης ειχε 28 συμμετοχές πέρσι στη Μονακό?

Μπότα και γαλότσα- ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. Δεν μπορεί το παιδί σε αυτό το επίπεδο. Οκ πιθανον ούτε ο Αβρααμ δε θα μπορουσε αλλά μου φαίνεται τραγικο να πήραμε αυτον ως αντικαταστάτη Μανωλά.,..

Μανιάταρος. Πάθος πάντα, καλός αμυντικά αλλά στις μεταβιβάσεις και στις επιθετικές επιλογές χωρίς μυαλό.

Σέρβος Σάμαρης- ΄Τίποτε το σπουδαίο. Έκοψε, έκανε κάποιες καλές μεταβιβάσεις αλλά τιποτε παραπάνω.

Εντιγκά- Καλός κόφτης. Γενικά το κέντρο της Μάλμε δεν υπήρχε. Ότι έκαναν ηταν από δεξιά ή αριστερά. Καλή δουλειά όσο έπαιξε

Κασάμι. Σε ρηχά νερά

Αφελής- Έβγαλε 2 ασιστ αλλά γενικά εξαφανισμένος. Δεν έχει επανέλθει ακομα

Πρώην πιστολέρο- Έχασε τεράστια ευκαιρία να γινει ήρωας. Σε ρηχά νερά πάλι.

Τσόρι- Ναι προσπάθησε να μας κάνει επιθετικοτερους αλλά ρε φίλε...εισαι τεράστιος παιχτης για να μη μπορεις να κάνεις μια τρίπλα.

Σουηδός Τσιαντάκης.  Εμένα μου άρεσε ο Ντουρμάζ. Προσπάθησε αρκετά όσο έπαιξε, δε πούλαγε μπάλα, πάντα τελείωνε τις φάσεις. μάγκας.

• Like 1

2011 σου μιλαω εγω που το σηκωσε ο ιδιος κιολας πρωτα που του το εδωσε ο Πουγιολ

δικαιο εχεις μ ειχε μεινει οτι το 11 διαγνωστηκε με καρκινο και δεν ειχε προλαβει να τελιωσει την season αλλα προλαβε να παιξει τελικο cl αυτος...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...