Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Εδω και 15 λεπτά δεν έχουν περάσει σέντρα οι άλλοι. 11 πίσω ειναι. Λογικο να μην κάνεις εύκολα τελικές. Αλλά τι να το κάνω οταν το κάνεις στο 75 αυτο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν μου λεει εμενα κατι αυτο ,αν ηταν τοσο απλο ολοι αυτο θα εκαναν στον κοσμο οταν θα εβαζαν πρωτοι γκολ .Αν εχεις δουλεμενη ομαδα ,(και εννοουμε δουλεμενη ε? οχι μαλακιες τωρα) βγαζεις φασεις με καθετο ποδοσφαιρο οχι με μπαλιες του Μανιαταρου στον Μαζουακου ή στον Ντουρμαζ για να βγει σεντρα της απελπισιας ,αυτο ξερω να το κανω και εγω ..

Νταξ είναι ήτα που μας προσγειώνει πάντως. Και κάποιοι πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους εκει μέσα.

Θα ναι δυσκολο το πρωτάθλημα. Δε ξέρω τι θα κάνουμε στην Ευρωπη αλλά εδω δε θα ναι τοσο ευκολο

Τι θα κανεις στην Ευρωπη ? Θα παρεις το c.l ? Αντε να φτασεις στους 16 που δυσκολο ...Ο Τσορι τι εγινε ρε παιδια επαιζε βασικος σημερα γιατι δεν τον ακουσα ?

Και πολύ καλός διαιτητής παρακαλώ. Δε μασάει από τίποτε. Οι του Ατρόμητου θα πρεπε να παίζουν πιο ηρεμα βέβαια.

Δε πειράζει. Αυτές οι ηττες και οι διαιτησίες ειναι για να τις βλέπουν κάποιοι και να κοιτάνε την ομάδα τους.

(πρώτη φορά χάνουμε και το χαίρομαι. Γκολ απο δικό μας παίχτη, από ομάδα που υποτιθεται οτι ειναι παράρτημα και με διαιτησία κορυφή)

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...