Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν μπορώ να ξέρω το σκεπτικό της διοίκησης μας όταν τον ψήφιζε αλλά εγώ άλλο ρώτησα,πως σου φαίνονται αυτά που είπε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δεν μπορώ να ξέρω το σκεπτικό της διοίκησης μας όταν τον ψήφιζε αλλά εγώ άλλο ρώτησα,πως σου φαίνονται αυτά που είπε;

Kαι τι να πει;Οτι ειναι σκατα;Ειναι σαν τις δηλωσεις των ποδοσφαιριστων που ερχονται στις μεταγραφες...Ειναι πολυ μεγαλη η χ,ψ ομαδα που ηρθα και θα κερδισω τιτλους κτλπα κτλπα..Και που τα λενε αλλαζει κατι;

Το ξέρω ότι κανείς δεν θα παραδεχόταν το αυτονόητο αλλά ο κύριος πιο πάνω παρέθεσε τις δηλώσεις του Χιου Ντάλλας για να μας δείξει τι;

Οτι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι από τα καλύτερα στην Ευρώπη και η διαιτησία σε καλό επίπεδο όπως ισχυρίζεται ο σκωτσέζος;

Κοίτα, δε νομίζω να πιστεύει κανείς ότι έχουμε καλύτερο πρωτάθλημα από Ισπανία, Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Ολλανδία ίσως και Πορτογαλία.

Αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουμε χειρότερο πρωτάθλημα από Αυστρία, Βέλγιο, Πολωνία, Σκανδιναβικές χώρες, Ελβετία κλπ.

Συνεπώς ναι, σαν πρωτάθλημα, είμαστε δυνατοί.

Τώρα στα της διαιτησίας, δεν παρακολουθώ ξένα πρωταθλήματα που συγκρίνονται με το δικό μας, για να μπορώ να σου πω αν είναι καλύτερα έξω.

Το στοίχημα για τον Ολυμπιακό ήταν το κατά πόσο Μίτσελ θα μπορέσε να φτιάξει ένα καλό σύνολο μετά από τόσες μεταγραφές. Αυτό που είδαμε διαψεύδει τους πάντες. Αυτό που είδαμε με την Ατλέτικο ήταν μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, ήταν εκπληκτικός αγωνιστικά. 

"Θεωρητικά ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα δεν έχει αντίπαλο. Επειδή μιλάμε όμως για ποδόσφαιρο, ποτέ δεν ξέρεις καθώς έχει πολλές δύσκολες υποχρεώσεις μπροστά του με το Champions League. Tο προβάδισμα όμως το έχει ο Ολυμπιακός. Οποιος λέει το αντίθετο, είναι τρελός".

"Η διαιτησία έχει κάνει βήματα μπροστά, βελτιώνεται και αυτή χρόνο με το χρόνο. Πρέπει να την αφήσουμε να κάνει τη δουλειά της. Δεν πρέπει να την επηρεάζει κανείς".

Πες τα ρε Σάββα.

• Like 2

Διαιτητικα λαθη,γινονται παντου..Στην αγγλια μαλιστα,γινονται καποια εξωφθαλμα..Πχ city-southampton περσι οπου ανοιγει το σκορ η city στο 44 με γκολ οφσαιντ ενα μετρο..Οπως και μιλημενα ματς γινονται παντου,απλως σε πιο καλα πρωταθληματα,τα παντα δουλεουν με μεγαλυτερη μυστικοτητα...Οσο για το πρωταθλημα το δικο μας,αν βγαλεις αγγλικο,γερμανικο,ιταλικο,γαλλικο,ισπανικο,πορτογαλικο και ολλανδικο,τοτε ναι δεν θεωρειται και πολυ ασχημο το πρωταθλημα μας..

Εδώ βλέπω το ματσάκι του μπασκετικού Ολυμπιακού απέναντι στην Εφές :

http://www.trt.net.tr/anasayfa/canli.aspx?y=tv&k=trtspor

Το έχει και η ιστοσελίδα της Nova !

http://www.novasports.gr/LiveWebTV.aspx?a_id=71688&BroadCastId=2800

• Like 1

Δείτε το αυτογκόλ της Παναχαϊκής..

Επιτηδες το εβαλε ρε..Τι λεμε τωρα.. Μιλημενο ηταν το ματσακι με τον Κουγια..Μιας και δεν μπορουσε να σκοραρει ο Ολυμπιακος,το εκανε ο παικτης της Παναχαικης..

• Like 1

Δείτε το αυτογκόλ της Παναχαϊκής..

Επιτηδες το εβαλε ρε..Τι λεμε τωρα.. Μιλημενο ηταν το ματσακι με τον Κουγια..Μιας και δεν μπορουσε να σκοραρει ο Ολυμπιακος,το εκανε ο παικτης της Παναχαικης..

Χωρίς πλάκα, δεν είμαι σίγουρος αν ειρωνεύεσαι..Εγώ δε λέω ότι ήταν τίποτα μιλημένο, αλλά το γκολ είναι για funny video τουλάχιστον..Sent from my iPhone using Insomnia
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...