Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Έγινε χθες πάλι θέμα για το πέναλτι. Η επαφή ειναι παράβαση αρχικά.

Να υπενθυμίσουμε οτι το 2ο γκολ του Μητρογλου ειναι κανονικό και ότι ήταν το 2ο που του ακύρωσε.

Αν ο διαιτητής ηταν "εντεταλμένος" δε θα είχε προβλημα μα του μετρήσει ένα απο τα 2 για να τελειώσει το ματς.

Γενικά ειναι φανερό πλέον οτι κάποιοι προσπαθουν να κοροιδέψουν τον εαυτό τους. Απο κάτι τέτοια ματς το καταλαβαίνουμε εύκολα.

Δεν αναφέρομαι για το φόρουμ αλλά για κάτι κανάλια.

Δημοσ.

Το ερυθρόλευκο contra:

Capture.jpg

4/4 ειδήσεις για τον Ολυμπιακό (που δεν είχε ούτε μετά το ματς με την Ατλέτικο) και όλες προσπαθώντας να δημιουργήσει θέμα.

Ουστ

• Like 2
Δημοσ.

Τα καναλακια του Αλαφουζ και του Τρακη πανε να δημιουργησουν προβλημα στον Ολυμπιακο

Οπως κλεισανε και οι φυλλαδες θα κλεισουν κι αυτα

Δημοσ.

Όταν η ομάδα σου κερδίσει την κουρασμένη Ατλέτικο, θα χαρώ να σου σφίξω το χέρι.

Μόνο δεν ξέρω αν θα ζω μέχρι τότε.

• Like 1
Δημοσ.

Τα ξαναβρήκαν Τσόρι-Μήτρογλου ή υπάρχει ακόμα θέμα;;

δε τα χαλάσαν και ποτέ...νευρα του γηπέδου...τιποτε το σπουδαίο.

Δημοσ.

Τα καναλακια του Αλαφουζ και του Τρακη πανε να δημιουργησουν προβλημα στον Ολυμπιακο

Οπως κλεισανε και οι φυλλαδες θα κλεισουν κι αυτα

Ολοι θελουν το κακο σας καημενα μου παιδια.

• Like 1
Δημοσ.

Όταν η ομάδα σου κερδίσει την κουρασμένη Ατλέτικο, θα χαρώ να σου σφίξω το χέρι.

Μόνο δεν ξέρω αν θα ζω μέχρι τότε.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Δημοσ.

Ολοι θελουν το κακο σας καημενα μου παιδια.

δεν ειναι τυχαια η αναγνωριση απο ολη την ευρωπη τα τελευταια χρονια, και μονο στην ελλαδα κανουν θεμα για ενα πεναλτι που στην τελικη ηταν κι ολας.. η προπαγανδα του αλαφουζου εχει πετυχει κατα το ημιση,αφου φραγκο δεν βαζει μοιραζει σανο που ναι και τζαμπα

• Like 3
Δημοσ.

Ρεζίλι έγινε για άλλη μια φορά ο Πόα, αυτή τη φορά μπροστά στον αρχιδιαιτητή, Χιού Ντάλας, και σε όλους τους εκπροσώπους της Σούπερ Λιγκ.

Στην πρώτη παρουσία του Σκωτσέζου μπροστά στους εκπροσώπους όλων των ομάδων, οι Γιάννης Βρέντζος και Θοδωρής Γιαννίκος εξέθεσαν τον Πόα και τις μεθόδους του, προβάλλοντας στην αίθουσα το τελευταίο βίντεο του φανταστικού περιοδικού, «Παράγκα και όραμα», που χρησιμοποιήθηκε για να πιεστούν και να εκβιαστούν οι διαιτητές για μία ακόμη φορά.

Το βίντεο είχε, μάλιστα, αγγλικούς υπότιτλους, ώστε να αντιληφθεί στο ακέραιο ο Σκωτσέζος αρχιδιαιτιτής το περιεχόμενο. Μετά την προβολή του βίντεο ο Χιού Ντάλας τόνισε πως «δεν θέλω να κάνω σχόλιο για να μη δώσω σε κάτι τέτοιο καμία αξία».  

Ο Σκωτσέζος αρχιδιαιτητής, πάντως, δήλωσε πως θεωρεί το ελληνικό πρωτάθλημα μεταξύ των καλύτερων της Ευρώπης, ενώ το επίπεδο διαιτησίας είναι πολύ καλό.

Υποσχέθηκε, επίσης, πως θα κινηθεί αρχικά για να εξασφαλίσει τη σωματική ακεραιότητα των παικτών, όπως και να μην υπάρχει πίεση στους διαιτητές.

Φανερά αιφνιδιασμένοι από το βίντεο, οι εκπρόσωποι του Πόα και πιο συγκεκριμένα ο Τάκης Φύσσας , δήλωσε: "Ως Παναθηναϊκός, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον Χιού Ντάλας".

Αυτοί έχουν εμπιστοσύνη, αλλά ο... Θωμαΐδης μάλλον έχει άλλη άποψη…

http://www.olympiacos24.gr/content/football/48579-toys-kseftilisan-mprosta-ston-ntalas

• Like 1
Δημοσ.

Ο Σκωτσέζος αρχιδιαιτητής, πάντως, δήλωσε πως θεωρεί το ελληνικό πρωτάθλημα μεταξύ των καλύτερων της Ευρώπης, ενώ το επίπεδο διαιτησίας είναι πολύ καλό.

Πόσο σοβαρά μπορείς να πάρεις τώρα αυτόν τον τύπο;

Τι σουπερ λιγκα τι Μπουντεσλίγκα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...