daPro Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Τα πήρε λέει ο Τσορι με τον Μητρο για την εκτέλεση πέναλτι..Καλά ο coach δεν αποφασίζει ποιος θα εκτελέσει??
we_will_rise Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Πετσινο και αυτο ε? Εγω δε θα το εδινα..
lifeowner771 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Πέναλντι είναι μονο αμα του σπάσουν τα πόδια...Εδώ σε τελικο CH.l(Milan Liverpool 3-3) δώθηκε πέναλντι με σχεδόν μηδαμινή επαφή..Έλεος μερικοί
Koutsiaglykoulis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δυο ταχύτητες κάτω η ομάδα σημερα..... Αναμενόμενο. Δεν στέκομαι στη φάση του πέναλτι αυτά συμβαίνουν σε έναν αγώνα.... Μου άρεσε πολύ ο Μπενιτεζ με την παρουσία του στο παιχνίδι... Η Βέροια εμφανίστηκε κατώτερη από τα προηγούμενα παιχνίδια της....
Tiger__7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω δε θα το εδινα.. Αφου υπαρχει επαφη γιατι δεν θα το εδινες? Οι λογοι πρωφανης μαλλον... Το "στραγαλι" του gazzetta ηταν "απο το ριπλει φαινεται οτι υπαρχει επαφη αλλα το πεναλτι ειναι αμφισβητουμενο" Τωρα το πως γινεται αυτο,ενας Θεος ξερει Δυο ταχύτητες κάτω η ομάδα σημερα..... Αναμενόμενο. Δεν στέκομαι στη φάση του πέναλτι αυτά συμβαίνουν σε έναν αγώνα.... Μου άρεσε πολύ ο Μπενιτεζ με την παρουσία του στο παιχνίδι... Η Βέροια εμφανίστηκε κατώτερη από τα προηγούμενα παιχνίδια της.... Η Βεροια θα κανει πολλες κηδειες φετος και θα το δειτε..Πολυ καλη ομαδα εχει φτιαξει
lifeowner771 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μου την έδωσε πολύ ο Μήτρογλου σήμερα...Δεν λεγομαστε μητρογλιακος...Έλεος...Ποσο μάλλον όταν ο Κωστάκης είναι και δανεικός... Ελπίζω να ξεκινήσει βασικός ο Benitez επόμενη αγωνιστική
Tiger__7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτοι δεν εχουν ουτε ιερο ουτε οσιο ρε! Τι εδωσε παλι σημερα! Η ξεφτιλα σε ολο της το μεγαλειο... πες τα ρε φιλε.Ακυρωνει καθαρο γκολ του Μητρογλου για οφσαιντ και αντι να γινει εκει το 2-0,μας αφησε μεχρι το τελος να παλευουμε να κρατησουμε το σκορ!
Zus Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω δε θα το εδινα.. Ούτε εγώ θα το έδινα αν έπαιζε ΠΑΟΚ - Βέροια και το κέρδιζε ο ΠΑΟΚ. So what?
tomato9 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Ούτε εγώ θα το έδινα αν έπαιζε ΠΑΟΚ - Βέροια και το κέρδιζε ο ΠΑΟΚ. So what? και καλα θα εκανες, αφου ειναι εξω απο την περιοχη. ποτε εχει παρει ο παοκ πεναλτι για μαρκαρισμα εκτος περιοχης? οι αριθμοι μιλανε απο μονοι τους: Από την σεζόν 1996-97 όταν άρχισε να “χτίζει” ο Σωκράτης Κόκκαλης την δυναστεία του με τακτικές τύπου “ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν και όλοι οι άλλοι να πάνε να…” μέχρι και δεκεμβριο 2013 προκύπτουν νούμερα που ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας για άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όχι όμως και για το Ελληνικό. ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ Σε 17 “γεμάτες” σεζόν και σχεδόν μισή για το 2013-14 ο «με το έτσι θέλω» πρωταθλητής Ολυμπιακός κέρδισε 141 πέναλτι, ενώ εις βάρος του σφυρίχτηκαν 37! Μιλάμε για 538 παιχνίδια πρωταθλήματος! Να το αναλύσουμε και άλλο; Ο Ολυμπιακός σε αυτά τα 18 χρόνια κερδίζει ένα πέναλτι ανά 3,8 αγώνες και δίνεται εις βάρος του ένα πέναλτι σε κάθε 14,5 παιχνίδια. Σχεδόν δηλαδή ένα σε κάθε γύρο (σε πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών όπως ήταν στις περισσότερες από αυτές τις 18 σεζόν). Υπάρχει όμως και άλλο… ΟΙ ΑΠΟΒΟΛΕΣ Σε αυτές τις 17,5 σεζόν, στα 538 παιχνίδια πρωταθλήματος αποβλήθηκαν 41 φορές ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού (ένας σε κάθε 13 παιχνίδια). Στους ίδιους αγώνες οι αντίπαλοι των πρωταθλητών της εύνοιας μέτρησαν 123 αποβολές (ένας σε κάθε 4,3 αγώνες). και φυσικα οι διαιτητες που δινουν πεναλτι σε βαρος του ολυμπιακου δεν ξανασφυριζουν ποτε
adi32 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Ξεχασες να βαλεις την πηγη απο οπου τα εκανες copy paste http://inpaok.com/152809/%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82/ Τι να κανουμε εμεις τους προσεχουμε τους διαιτητες και μας αγαπανε οχι σαν κατι αλλους που για επιβραβευση τους καναμε και προεδρους ταμιευτηριων http://www.dailymotion.com/video/xmdgu6_2001-2002-panathinaikos-olympiakos-1-1_sport 3
thanos77 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 η χθεσινη συμπεριφορα του μητρο εξηγει γιατι ο βαλβερδε δεν ειχε την υπομονη να ασχοληθει μαζι του..ελπιζω να ειναι το πρωτο και τελευταιο ατοπημα και να μην ξαναεκθεσει παλι τον προπονητη και τον συμπαιχτη του
Tiger__7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 και καλα θα εκανες, αφου ειναι εξω απο την περιοχη. ποτε εχει παρει ο παοκ πεναλτι για μαρκαρισμα εκτος περιοχης? οι αριθμοι μιλανε απο μονοι τους: Από την σεζόν 1996-97 όταν άρχισε να “χτίζει” ο Σωκράτης Κόκκαλης την δυναστεία του με τακτικές τύπου “ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν και όλοι οι άλλοι να πάνε να…” μέχρι και δεκεμβριο 2013 προκύπτουν νούμερα που ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας για άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όχι όμως και για το Ελληνικό. ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ Σε 17 “γεμάτες” σεζόν και σχεδόν μισή για το 2013-14 ο «με το έτσι θέλω» πρωταθλητής Ολυμπιακός κέρδισε 141 πέναλτι, ενώ εις βάρος του σφυρίχτηκαν 37! Μιλάμε για 538 παιχνίδια πρωταθλήματος! Να το αναλύσουμε και άλλο; Ο Ολυμπιακός σε αυτά τα 18 χρόνια κερδίζει ένα πέναλτι ανά 3,8 αγώνες και δίνεται εις βάρος του ένα πέναλτι σε κάθε 14,5 παιχνίδια. Σχεδόν δηλαδή ένα σε κάθε γύρο (σε πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών όπως ήταν στις περισσότερες από αυτές τις 18 σεζόν). Υπάρχει όμως και άλλο… ΟΙ ΑΠΟΒΟΛΕΣ Σε αυτές τις 17,5 σεζόν, στα 538 παιχνίδια πρωταθλήματος αποβλήθηκαν 41 φορές ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού (ένας σε κάθε 13 παιχνίδια). Στους ίδιους αγώνες οι αντίπαλοι των πρωταθλητών της εύνοιας μέτρησαν 123 αποβολές (ένας σε κάθε 4,3 αγώνες). και φυσικα οι διαιτητες που δινουν πεναλτι σε βαρος του ολυμπιακου δεν ξανασφυριζουν ποτε Μαθαμε οτι εκτος απο το οτι ηταν πετσινο το χθεσινο πεναλτι οπου υπαρχει επαφη,οτι ηταν και εκτος περιοχης... Χαχαχαχαχα..Τελικα Βαγγελα,τους εχεις κανει μεγαλη ζημια!!
thanos77 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 τσεχοι τραγουδoυν για τον θρυλο ..τελικα παντου ειναι πειραιας!
lifeowner771 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 τσεχοι τραγουδoυν για τον θρυλο ..τελικα παντου ειναι πειραιας! Δεν βγαζει κατι φιλε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις