Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Εσύ τουλάχιστον νίκησες και η ομάδα σου γενικά είναι ένα σύγχρονο ποδοσφαιρικό club ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.

Με το χθεσινό αποτέλεσμα και τα χίλια προβλήματα(μεταγραφές,γήπεδο κτλ) καταλαβαίνεις ότι γενικά οι παναθηναικοί δεν είχαμε και την καλύτερη όρεξη για καζούρα.Τι καζούρα δηλαδή,πιο πολύ μου θυμίζει κάτι ύαινες που βρίσκουν το σκοτωμένο πτώμα και ξεσκίζουν και αυτές τις σάρκες με τη σειρά τους.

Τέλος πάντων δεν θέλω να καταχραστώ άλλο το νήμα σας.

Ναι,μονο που ολο το θεμα της απαξιωσης της νικης του Ολυμπιακου εγινε Τριτη βραδυ και πριν το αποτελεσμα του Παναθηναικου και οχι εκ των υστερων αυτου..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο Παναθηναικος θα βρει το δρομο του ξανα.Μη ξεχναμε ποσες μεγαλες ομαδες στην Ευρωπη επιασαν πατο

και αυτη τη στιγμη ειναι τοπ.

Ειτε το θελουμε ειτε οχι,με καζουρα η χωρις καζουρα κανεις δε μπορει να μιλησει για το μεγεθος τους συλλογου αυτου.

Και για να το πω κ αλλιως μαζι δε κανουνε και χωρια δε μπορουν οσφπ-παο.

Οσο καλυτερος ειναι ο ενας αλλο τοσο καλυτερος και περισσοτερο γνωστος γινεται κ ο αλλος.

Οταν το ντερμπι παο-οσφπ μπαινει στα 10 πιο φανατισμενα ντερμπι του κοσμου δεν ειναι τυχαιο.

Αν ο Παναθηναικος δεν ηταν αυτος που ειναι δε θα εμπαινε κανενα ντερμπι σε αυτη τη λιστα.

Μεχρι και η Αεκ που ελειπε περυσι εμενα μου κακοφανηκε.Ηταν μειον ενα ντερμπι.

Και τελος παντων οταν βλεπεις τους ομιλους του champions league με 3 ελληνικες σημαιες διπλα και αλλες 3 στο γιουροπα δεν ειναι και λιγο ετσι?

Οσον αφορα τη πρασινη που λετε και ξαναλετε απορω τη ηλικια εχετε που δινετε βαση σε αυτα τα παλιοχαρττα.

Πρασινη-Γαυρος-Πρωταθλητης μονο για τουαλετα κανουν χωρις υπερβολη.

• Like 1

πλεον οι πλειοψηφια του κοσμου του ολυμπιακου εχει πλεον αποστασιοποιηθει απο το  ελληνικο ποδοσφαιρο, η μειοψηφια  που στηριζει τον ολυμπιακο του μαρινακη ειναι οι οργανωμενοι και οι πιτσιρικαρια . 

το προβλημα  ειναι πολυ μεγαλυτερο απο την διαφθορα  που υπαρχει στο ποδοσφαιρο . πλεον εχει παρει πολιτικες και κοινωνικες προεκτασεις και καταλληγουν σε ενα ''ξεκαθαρισμα λογαριασμων΄΄ αναμεσα στους οργανωμενους.

αυτο που λεω μπορει ειναει ναι off  topic αλλα  μπορει και οχι αλλα η αποψη μου ειναι  οτι ολα ξεκινανε  απο τους οργανωμενους .κακα τα ψεματα στην ελλαδα  οι συνδεσμοι εχουν τεραστια δυναμη και το δικαιωμα αυτο τους  το εδινε παντα η εκαστοτε διοικηση .

σαν φιλαθλοι αν παραμεναμε λιγο ποιο ρομαντικοι θα μπορουσαμε να αλλαξουμε  πολλες καταστασεις  , και σιγουρα δεν θα ειμασταν σε μια τετοια κατασταση που καθε κυριακη επικρατει πολεμος .

υ.γ:ευτυχως απο σημερα  επανερχεται παλι ο τσουκαλας  και θελω να πιστευω πως τελικα υπαρχει ελπιδα  

Τι καζούρα δηλαδή,πιο πολύ μου θυμίζει κάτι ύαινες που βρίσκουν το σκοτωμένο πτώμα και ξεσκίζουν και αυτές τις σάρκες με τη σειρά τους.

Συμετείχα χθες μετά την ήττα του ΠΑΟ στο νήμα του, αλλά νομίζω οτι μια χαρά επίπεδο κρατήθηκε. Μπορει βέβαια να έχω χάσει σελίδες ή να σβηστηκε τίποτε/.

Στο παρον thread γραφτηκαν κατι ομορφα σχολια για την ηττα του ΠΑΟ απο χρηστες τριπλομπαναρισμενους κι εσυ ησουν ενας εξ'αυτων που κανανε και like. Πλεον εχουν διαγραφει.

Κατα τ'αλλα επεισες, δεν πηρε τιποτα το ματι σου, ναι ναι.

Στο παρόν θρεντ γράφτηκαν πολλά, τα οποία έχουν σβηστεί καλός. Απο κει και πέρα δε καταλαβαίνω για ποιόν άλλο λόγο πέρα απο το flame έρχεται κάποιος εδώ για να πει οτι ο Cossutius έκανε χθες like σε ποστ τριπλομπαναρισμένου (που στο φινάλε δεν ήταν καν flame post). Eκτός και αν ο καταγγέλων ειναι moderator και δέχτηκα παρατήρηση.

• Super Moderators

Το έχω γράψει χίλιες φορές, αλλά τέλος πάντων:

Όταν βλέπετε κάτι που κρίνετε ότι παραβαίνει τους όρους χρήσης, στέλνετε αναφορά και ούτε αναπαράγετε, ούτε σχολιάζετε άμεσα ή φωτογραφικά το μήνυμα που μόνοι σας κρίνατε προβληματικό.

Το μόνο που καταφέρνετε απαντώντας σε όσους θεωρείτε ότι σας προκαλούν, είναι να σας συμπαρασύρουν στην έξοδο, όταν εξαντληθεί πλέον κάθε περιθώριο ανοχής. Γι' αυτό, εγκαίρως αναφορά, για όσους αισθάνονται ότι εξαντλούνται οι αντοχές τους με τα όσα διαβάζουν από τους "απέναντι".

Επίσης, επειδή βλέπω διαρκώς να γίνεται αντικείμενο σχολίου το ότι επανέρχονται αποκλεισμένοι χρήστες:

Οι όροι χρήσης, δεν απαγορεύουν σε κανένα χρήστη που έχασε το λογαριασμό του να επανεγγραφεί. Αυτό που απαγορεύουν είναι η διατήρηση παράλληλων λογαριασμών. Ούτε τρόπος υπάρχει να ελέγχουμε ποιος ξαναγράφεται (αν και πολλοί "καρφώνονται" με το καλημέρα) ούτε μας ενδιαφέρει να κάνουμε τον αστυνόμο. Θέλει κάποιος να επανέλθει, ας επανέλθει.

Τώρα, ένας αποκλεισμός μπορεί να είναι δίκαιος ή άδικος. Αν είναι δίκαιος, δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο.

Έστω, όμως, ότι είναι άδικος. Για ποιο λόγο θα ήθελε κάποιος να επιστρέψει σε ένα χώρο όπου υποτίθεται ότι "διώκεται" και "αδικείται" σε σχέση με κάποιους άλλους που χαίρουν "ανοχής" ή "συμπάθειας", είναι κάτι στο οποίο δεν μπορώ να δώσω απάντηση και, χωρίς να θέλω να θίξω τον οποιονδήποτε, δε με ενδιαφέρει κιόλας.

Τι γίνεται, όμως, όταν κάποιος χρήστης που έχει χάσει ένα λογαριασμό, επανεγγράφεται; Πολύ απλά, τα περιθώρια ανοχής περιορίζονται σταδιακά (και για ορισμένους, τους το έχω γράψει άλλωστε και κατ' ιδίαν, βρίσκονται στο μηδέν). Αυτό σημαίνει πως, στην πρώτη επανάλληψη των γνωστών συμπεριφορών, φεύγει ο λογαριασμός. Που κι εκεί υπάρχει ανοχή (έχω παράδειγμα χρήστη με -κανείς δε θυμάται πόσους αποκλεισμένους λογαριασμούς- που πριν την τελευταία έξοδο είχε προλάβει να μαζέψει άλλες 5-6 παρατηρήσεις... Κατά τα άλλα, σας κυνηγάμε να σας φιμώσουμε. Τέλος πάντων).

Ένα τελευταίο: οι όροι χρήσης απαγορεύουν την έστω και έμμεση άσκηση συντονιστικών καθηκόντων. Που πάει να πει ότι αν κάποιος ξαναγράφτηκε, δεν είναι δική σας δουλειά να το σχολιάζετε, και μάλιστα με ανοίκειους χαρακτηρισμούς. Αν θεωρείτε πως ο χρήστης δημιουργεί πρόβλημα, αναφορά ή το προσπερνάτε. Έτερη προειδοποίηση επ' αυτού δε πρόκειται να υπάρξει. Ελπίζω να είμαι σαφής.

Κι αν υποτίθεται πως σας ενοχλεί το φαινόμενο της επιστροφής αποκλεισμένων χρηστών, θα έπρεπε να σας ενοχλεί για την επιστροφή φίλων και της δικής σας ομάδας. Ή όλους, ή καθόλου. Όχι "οι δικοί μας εντάξει, οι απέναντι στη σέντρα". Δεν πάει έτσι.

Αυτά τα ολίγα. Επειδή δέχτηκα ερώτηση με προσωπικό μήνυμα, να διευκρινίσω για όσους διατηρούν αμφιβολία πως ό,τι γράφω με έγχρωμα γράμματα συνιστά συντονιστική παρέμβαση και ως εκ τούτου τυχόν διαφωνίες κτλ. αποκλειστικά με προσωπικό μήνυμα ή εναλλακτικά απευθείας τις αντιρρήσεις σας στο διαχειριστή, Hal9000.

Καλή συνέχεια.

E βέβαια,τι να πω δηλαδή μπράβο στον ολυμπιακό επειδή νίκησε την Ατλέτικο και μετά από μια μέρα να πλακώσουν οι ολυμπιακοί και να κοροιδεύουν επειδή εγώ έχασα?(όπως και έγινε) Άστο καλύτερα.

Κανείς δεν σε κορόιδεψε επειδή έχασες.

Όλο το τζέρτζελο ξεκίνησε εις βάρος χρηστών που έκαναν προκλητικές προβλέψεις για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο και επειδή άλλα περίμεναν, άλλα τους ήρθαν, δεν άντεξαν και συνέχισαν να κοπανιούνται εδώ μέσα.

Λογικό επόμενο δεν είναι μετά να γίνει ότι έγινε?

Πόσες φορές έχουμε διαβάσει τον τελευταίο μήνα για τον Τζανετάκο της Ευρώπης, έχω χάσει το λογαριασμό.

"Στην Ελλάδα, η πιο "βρώμικη" λίγκα

Τι τον είχε αφήσει άφωνο; "Τότε παίζαμε καλό μπάσκετ. Είχαμε ξεπεράσει τις προσδοκίες. Ήλθε λοιπόν, ο Παναθηναϊκός στην πόλη και μας νίκησε με 50 πόντους. Περίμενα πως θα γίνει χαμός. Ότι οι διοικούντες θα μας τιμωρήσουν. Τι έγινε; Μπήκε ο κόουτς στα αποδυτήρια και τι μας είπε; Ότι παίξαμε το καλύτερο μπάσκετ της σεζόν. Ειλικρινά, σοκαρίστηκα".

http://www.sport24.gr/Basket/Russia/ellada_h_pio_vrwmikh.3038133.html

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...