Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

225bb3f2004e5ccb5adca21b09956eef_41557.j

Η νίκη του Ολυμπιακού επί της Ατλέτικο Μαδρίτης με 3-2, του έδωσε τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League σύμφωνα με τον καθιερωμένο έλεγχο που πραγματοποιεί η UEFA σε κάθε αγωνιστική, στην επίσημη ιστοσελίδα της.

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Μην ακους τετοιες ψευτιες 

Ο Μαρινακης τους πληρωνει να τα γραφουν αυτα 

Φιλε,εχουν παθει τετοια παρακρουση που εβγαλαν ψευτικες και τις μετρησεις της uefa,που ο Μιλιβογεβιτσ ετρεξε 17χλμ..

Απο εκει και περα τι αλλο να πεις?

Δημοσ.

Και τσορι στην καλυυερη 11δα. Αληθεια ποσο "απλο" ειναι που μια ελληνικη ομαδα και φετος φιγουραρει στα τοπ της ουεφα; Τσορι στην καλυτερη εντεκαδα.

Δημοσ.

Και τσορι στην καλυυερη 11δα. Αληθεια ποσο "απλο" ειναι που μια ελληνικη ομαδα και φετος φιγουραρει στα τοπ της ουεφα; Τσορι στην καλυτερη εντεκαδα.

Αυτα γινονται οταν η παραγκα Πλατινι-Βαγγελακη πιανει δουλεια..

Δημοσ.

Φιλε,εχουν παθει τετοια παρακρουση που εβγαλαν ψευτικες και τις μετρησεις της uefa,που ο Μιλιβογεβιτσ ετρεξε 17χλμ..

Απο εκει και περα τι αλλο να πεις?

Τοσο δυσκολο ειναι να πεις ενα μπραβο ρε παιδια για τη νικη ?

Πχ Λεω Μπαρβο στον Παοκ για τη νικη 

Μου επεσε η υποληψη τωρα ?

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι τους εχουνε ποτισει ΤΟΣΟ πολυ το μυαλο περι παραγκας στησιματος κλπ που αντι να δουν τη κατασταση τους κ ν αναγνωρισουν την ποιοτητα του αντιπαλου(που για χρονια λεγανε παιρνετε πρωταθλημα αλλα εξω δε παιζετε κ τωρα μουγκα), ψαχνουν παντου φαντασματα και δρακους.

Αυτο που δε καταλαβαινουν ειναι οτι το παραμυθακι βολευει πολυ καποιους και δεν ευνοει την ομαδα τους. Και δε μιλαω για παναθηναικους αναφερομαι σ ολους οσους εχουν αντιστοιχες συμπεριφορες.

Δημοσ.

Δηλαδή και να έχει καλή ομάδα ο Ολυμπιακός και να έχει στήσει παράγκα ο Μαρινάκης δεν γίνεται να συμβαίνουν ταυτόχρονα?

Δημοσ.

Φιλε μου ειναι αρρωστια πια ν ασχολειται κανεις με ολα αυτα σε τετοιο βαθμο.... Εγω εχω ξαναγραψει.... Τη στιγμη που ο Μαρινακης ειναι ο μονος που εχει χωσει τετοια φραγκα και φερνει παιχτες και κανει πορειες κλπ ειναι απολυτα λογικο να χει και συστημα με το μερος του. Ακριβως ο,τι γινεται και στο μπασκετ επειδη για χρονια οι Γιαννακοπουλοι ηταν οι μονοι που εχωναν.

Ειδαμε οταν ηρθε ο Πουρακλας κι ηταν ο Σωκος στα κατω του, μια χαρα πηρε κι αυτος τη στηριξη του. Ετσι ειναι, ετσι παει, σε ολα τα πρωταθληματα μεγαλες ομαδες ευνοουνται...ειτε καταλαθος ειτε οχι.

Δεν εχει νοημα ολο αυτο....βλεπεις το δεντρο και δε θα δεις το δασος που θα πυκνωσει και θα σε φαει.. Δε βγαζει καπου το να προσπαθεις να βγαλεις μαυρο τον ολυμπιακο....πρεπει να επικεντρωθεις στη δικη σου ομαδα και πως θα ορθοποδησει.

Ακουω ακουω για τα λεφτα του τς.λ που τα παιρνει μονο ο ολυμπιακος.... Ειχε ο παοκ δυο ευκαιριες να μπει ομιλους και απετυχε ΚΑΙ στις δυο.... Η καθε καμηλα να κοιτα τη δικη της καμπουρα, οχι της αλλης......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τοσο δυσκολο ειναι να πεις ενα μπραβο ρε παιδια για τη νικη ?

Πχ Λεω Μπαρβο στον Παοκ για τη νικη 

Μου επεσε η υποληψη τωρα ?

Απο αυτους που δεν ακους το μπραβο, δεν ειναι θεμα υποληψης. Δε θα το ακουσεις για τον ιδιο λογο που δε θα πεις εσυ μπραβο πχ στην Γιαννα Αγγελοπουλου αν ερθει στο χωριο σου και χτισει ως δωρεα ενα γιοφυρι.

Λιμαινεσαι τοσα χρονια το ελληνικο πρωταθλημα με ολους τους πιθανους τροπους (αν διαφωνεις πες το μου) και βγαινεις de facto ομιλους Τσου Λου καθε χρονια, καποιες χωρις να το αξιζεις (αν διαφωνεις πες το μου). Εκ των πραγματων σε μια συνεχη παρουσια 10-15 ετων στους ομιλους θα παρεις και καλα αποτελεσματα απο μεγαλς ομαδες, σαν αυτο με την Ατλετικο.

Μην περιμενεις οτι θα κερδισεις τη συμπαθεια του σκασμενου απο αυτην την κατασταση ΜΗ ολυμπιακου φιλαθλου με 5-6 τετοια αποτελεσματα. Αυτο το πραγμα βεβαιως, αδικει και την ομαδα σου και εσενα ως φιλαθλο του Ολυμπιακου, γιατι ενα μπραβο το αξιζεις για το προχθεσινο αποτελεσμα σε αγωνιστικο επιπεδο, αλλα ελα που αντι για μπραβο υπερισχυουν τα συναισθηματα που προανεφερα.

Δεν ειναι θεμα υποληψης λοιπον. Ειναι θεμα οτι πισω απο τη βιτρινα των ομιλων και των καλων αποτελεσματων, υπαρχει ενα παρασκηνιο στο ελληνικο πρωταθλημα που δεν μπορει να χωνεψει κανενας υγιης φιλαθλος.

Προσεξε, δεν μπαινω στη διαδικασια να συζητησω για παραγκες, Μαρινακηδες, ή για το αν εχεις καλη ομαδα κλπ κλπ, σου απαντω απλα στην απορια σου και στο γιατι δεν ακους τα μπραβο που θα ηθελες να ακουσεις.

Εσυ στον ΠΑΟΚτζη (κι εγω) προφανως και δεν εχεις προβλημα να πεις μπραβο για ενα καλο αποτελεσμα, γιατι δεν υπαρχουν οι παραπανω παραγοντες να σε εμποδιζουν.

Και κατι τελευταιο, παλι για το περι "μπραβο". Οταν αυτο το φορουμ μεχρι να πεσουν bans ηταν σαν να μαλωνουν παιδακια του νηπιαγωγειου για το ποιος θα πει την πιο "φαρμακερη" ατακα, ε δεν υπαρχει και το καλυτερο κλιμα για αλληλοφρονησεις...Ακομα κι αυτος που θα ειχε τη διαθεση να πει μια κουβεντα, απλα θα αποθαρυνθει μολις διαβασει για υποθετα, τσουξιματα  κλπ και εκει που μπηκε να πει ενα μπραβο θα φυγει πεισμωμενος απο τις εξυπναδες που θα διαβασει εκατερωθεν.

Επεξ/σία από Snoob
  • Like 3
Δημοσ.

E βέβαια,τι να πω δηλαδή μπράβο στον ολυμπιακό επειδή νίκησε την Ατλέτικο και μετά από μια μέρα να πλακώσουν οι ολυμπιακοί και να κοροιδεύουν επειδή εγώ έχασα?(όπως και έγινε) Άστο καλύτερα.

• Like 3
Δημοσ.

E βέβαια,τι να πω δηλαδή μπράβο στον ολυμπιακό επειδή νίκησε την Ατλέτικο και μετά από μια μέρα να πλακώσουν οι ολυμπιακοί και να κοροιδεύουν επειδή εγώ έχασα?(όπως και έγινε) Άστο καλύτερα.

Αλλο κοροιδια ομως στα πλαισια της καζουρας που παντα υπηρχε και θα υπαρχει,και αλλο προσπαθεια μειωσης της νικης του Ολυμπιακου λογω της κωλοφαρδιας,λογω οτι "4 φασεις κανατε και οι 3 μπηκαν γκολ", "ηταν κουρασμενη η Ατλετικο" και αλλα τετοια ομορφα..Νομιζω καταλαβαινεις την διαφορα..

Δημοσ.

Αλλο κοροιδια ομως στα πλαισια της καζουρας που παντα υπηρχε και θα υπαρχει,και αλλο προσπαθεια μειωσης της νικης του Ολυμπιακου λογω της κωλοφαρδιας,λογω οτι "4 φασεις κανατε και οι 3 μπηκαν γκολ", "ηταν κουρασμενη η Ατλετικο" και αλλα τετοια ομορφα..Νομιζω καταλαβαινεις την διαφορα..

Εσύ τουλάχιστον νίκησες και η ομάδα σου γενικά είναι ένα σύγχρονο ποδοσφαιρικό club ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.

Με το χθεσινό αποτέλεσμα και τα χίλια προβλήματα(μεταγραφές,γήπεδο κτλ) καταλαβαίνεις ότι γενικά οι παναθηναικοί δεν είχαμε και την καλύτερη όρεξη για καζούρα.Τι καζούρα δηλαδή,πιο πολύ μου θυμίζει κάτι ύαινες που βρίσκουν το σκοτωμένο πτώμα και ξεσκίζουν και αυτές τις σάρκες με τη σειρά τους.

Τέλος πάντων δεν θέλω να καταχραστώ άλλο το νήμα σας.

• Like 1
Δημοσ.

Λιμαινεσαι τοσα χρονια το ελληνικο πρωταθλημα με ολους τους πιθανους τροπους (αν διαφωνεις πες το μου) και βγαινεις de facto ομιλους Τσου Λου καθε χρονια, καποιες χωρις να το αξιζεις (αν διαφωνεις πες το μου). Εκ των πραγματων σε μια συνεχη παρουσια 10-15 ετων στους ομιλους θα παρεις και καλα αποτελεσματα απο μεγαλς ομαδες, σαν αυτο με την Ατλετικο.

Προσεξε, δεν μπαινω στη διαδικασια να συζητησω για παραγκες, Μαρινακηδες, ή για το αν εχεις καλη ομαδα κλπ κλπ, σου απαντω απλα στην απορια σου και στο γιατι δεν ακους τα μπραβο που θα ηθελες να ακουσεις.

Και κατι τελευταιο, παλι για το περι "μπραβο". Οταν αυτο το φορουμ μεχρι να πεσουν bans ηταν σαν να μαλωνουν παιδακια του νηπιαγωγειου για το ποιος θα πει την πιο "φαρμακερη" ατακα, ε δεν υπαρχει και το καλυτερο κλιμα για αλληλοφρονησεις...Ακομα κι αυτος που θα ειχε τη διαθεση να πει μια κουβεντα, απλα θα αποθαρυνθει μολις διαβασει για υποθετα, τσουξιματα  κλπ και εκει που μπηκε να πει ενα μπραβο θα φυγει πεισμωμενος απο τις εξυπναδες που θα διαβασει εκατερωθεν.

Οπως τα λες σκεφτεται η πλειοψηφια

Δε θελω να κερδισω τη συμπαθεια κανενος και δε με ενδιαφερει κιολας

Το να πει καποιος αντιπαλος φανατικος οπαδος μπραβο ειναι απιθανο ακομα και αν παρω το CL

Τουλαχιστον να μη βγαινει αυτος και οι εφημεριδες του να λενε ανοησιες με αποτελσμα να γινονται ρεζιλι

Οταν λεει ο αλλος Ατλετικο Κερατσινιου ας πουμε ξεφτυλιζεται τελειως ακομα και στους δικους του

Ας μη μιλησει καθολου καλυτερα

Το αν εχω παρει αδικα πρωταθληματα τα εχουμε πει πολλες φορες και δεν βγαινει ακρη να τα ξαναλεμε

Η ουσια ειναι οτι οταν ριχνεις λεφτα και φερνεις καλους παικτες και προπονητες θα παρεις τιτλους και μεγαλες νικες οσο κι αν αδικηθεις. Ολυμπιακος στο ποδοσφαιρο ΠΑΟ στο μπασκετ

Οι αδικοι τιτλοι  που θα παρεις ή θα χασεις να ειναι 1-2 στα 10-15 χρονια

Τα υπολοιπα ειναι φτηνες δικαιολογιες που περνανε στον κοσμο κατι προεδροι της συμφορας

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...