Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορώ να πω ότι και του δικού μου του πατέρα ήταν η ίδια συμβουλή αλλά με την ευχή να μην γίνω Παναθηναϊκός.Και εγώ πέτυχα στην ζωή μου.Οπότε ποιο είναι το υψηλότερο νόημα που προσπαθείς να μας πεις;

Τους στοχασμους των Βαζελων δεν μπορεις να τους καταλαβεις

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Παντως το καλυτερο ξερεις ποιο ειναι? Οτι εχετε φτασει σε τετοιο σημειο την ομαδουλα σας,την εχετε μικρινει τοσο μα τοσο πολυ που παρακαλατε να χασετε για να μην φερετε βαθμους στην Ελλαδα λογω Ολυμπιακου.Το καταντια πια?

Εννοειται.Οταν βλεπω να κανουν παρτι καποιοι επειδη εχασε η ομαδα μου απο κατι ρωσους.0 βαθμους θελω να παρουμε. Μακαρι να γινοταν.

Μικρη ομαδα μπορει να εχω πλεον αλλα τουλαχιστον δεν εχω γινει μικρος σαν φιλαθλος.

Εννοειται.Οταν βλεπω να κανουν παρτι καποιοι επειδη εχασε η ομαδα μου απο κατι ρωσους.0 βαθμους θελω να παρουμε. Μακαρι να γινοταν.

Μικρη ομαδα μπορει να εχω πλεον αλλα τουλαχιστον δεν εχω γινει μικρος σαν φιλαθλος.

Φίλος δεν είναι όλοι έτσι.Αλλά βλέπεις πως και από τις δύο πλευρές υπάρχουν ακραίοι.Κοίταξε τα 5 προηγούμενα μηνύματα και θα καταλάβεις...

• Like 1

http://www.redplanet.gr/misc/epistrofh-toy-tsoykala.3034836.html

Nαι ναι...επιτέλους επιστρέφει :P :P

Από αυτήν την Παρασκευή στις 11μ.μ και κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στις 11μ.μ ,

συντονιζόμαστε στο ΑΒ channel και λέμε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Nb9uzD.gif

• Like 3

Nb9uzD.gif

Χαχαχαχαχ ο πιο γραφικός γαύρος όλων των εποχών.

Για ποιό λόγο προβλήθηκε Τζανετάκος στον ΑΝΤ1 απόψε ρε παιδιά; Για κάτσε να πάρω ένα τηλέφωνο τον Γιαννάκη τον Λάτσιο να του τα ψάλλω ένα χεράκι.

To ξέρει η μάνα του αυτό το κανάλι; Λογικά μόνο οι "προνομιούχοι" Αθηναίοι θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον συγκεκριμένο.

To ξέρει η μάνα του αυτό το κανάλι; Λογικά μόνο οι "προνομιούχοι" Αθηναίοι θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον συγκεκριμένο.

E να στο αντιγράφω βρε αν θες να μη χάνεις τόσο ποιοτικές εκπομπές :P

Λαμπρότατα νέα, με αφορμή την επιστροφή και μετά τα σημερινά παιχνίδια να πω λοιπόν... Εγώ... απ' το Insomnia, τα 2 της Ντιναμό μες στο σπίτι σου... ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ!

Nb9uzD.gif

Επιτέλους μας έλειψε  :-D

• Super Moderators

Tρομερό, ο κύριος με το άπλετο ήθος -και την εμπλοκή στα ύποπτα κερδισμένα στοιχήματα- επιστρέφει.

Και κάποιοι χαίρονται.

Ούτε καν ως γραφικός δε θα έπρεπε να "χαιρετίζεται" ο εν λόγω κύριος. Ο κύριος αυτός, που κατόρθωσε να εισάγει μια "κοινωνικά αποδεκτή" μορφή του "άει γαμήσου", το περίφημο "άντε γεια", που δυστυχώς έχει γίνει καραμέλα στα χείλη πολλών, χωρίς να αναλογίζονται από ποιο βόθρο προέκυψε αυτή η φράση.

Και το ζηλευτό ΕΡΣ, που αγωνιά μήπως ο Μπομπ Σφουγγαράκης έχει ύποπτη σχέση με τον Πάτρικ, δεν έχει πρόβλημα με τον εν λόγω κύριο και τα "άντε γεια" του.

Κατά τα λοιπά, μην στέλνετε αναφορές για αποκλεισμένα μέλη. Κάτι παραπάνω από την οριστική απώλεια του λογαριασμού που είχαν δεν μπορεί να γίνει. Ούτε είναι δυνατόν να γυρίζω μέρες πίσω και να σβήνω μηνύματα που τα έχουν αναπαράγει αυτοί που τα "καταγγέλουν".

Κι αν σας ενοχλεί το "ταλκ", πρέπει να σας ενοχλεί σε όλα τα μηνύματα, και όχι μόνο των ομοϊδεατών σας.

• Like 3

Tρομερό, ο κύριος με το άπλετο ήθος -και την εμπλοκή στα ύποπτα κερδισμένα στοιχήματα- επιστρέφει.

Και κάποιοι χαίρονται.

Ειναι παραπάνω απο σαφές οτι κάνουμε πλάκα.

Θεωρώ οτι το "κάποιοι χαίρονται" πήγαινε για κάποιους εκτός φόρουμ που όντως μπορει να χάρηκαν.

Κατά τα άλλα ο τύπος κάνει χιουμοριστική εκπομπή. Μόνο έτσι μπορεί κανείς να τη χαρακτηρίσει.

• Super Moderators

Και μόνο ότι χαρακτηρίζεις "χιουμοριστική εκπομπή" αυτό τον οχετό, νομίζω καθαστά ξεκάθαρο πως δεν είναι θέμα "πλάκας".

Και, όχι, το "κάποιοι χαίρονται" δεν πήγαινε καθόλου εκτός forum.

edit: για να μην παρεξηγηθώ, δικαίωμά σου απόλυτο (μιας και απάντησες το λέω, όχι ειδικά σε εσένα) να βρίσκεις "χιουμοριστική εκπομπή" ό,τι θες. Απλά, εξηγώ πως δική μου άποψή είναι ότι αυτό δεν είναι χιουμοριστική εκπομπή και ούτε ως "πλάκα" δε θα έπρεπε να ασχολούμαστε με τέτοια άτομα.

Κάποιο κοινό έχουν και τροφοδοτούνται αυτοί. Και το ότι "σπας πλάκα" με τον εν λόγω κύριο, δεν σε αφαιρεί από το κοινό του.

Εντάξει snoob.

Δε θα κάτσω να διαφωνήσω για το προφανές.

edit: Tώρα ειδα αυτό που έγραψες.

Την θεωρω χιουμοριστική διότι ειλικρινά δε μπορώ να πιστέψω οτι μπορεί κάποιος να έχει πέσει σε τόσο χαμηλό οπαδικό επίπεδο.

Το μόνο που μπορω να κάνω ειναι να γελάω ειρωνικά με την ύπαρξη τέτοιων εκπομπών και με τις ατάκες τους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...