lifeowner771 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Το μόνο λογικό ηταν οτι θα τρωγαμε γκολ...Με την Atletico παίζαμε...
LSRoi Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Το μόνο λογικό ηταν οτι θα τρωγαμε γκολ...Με την Atletico παίζαμε... Το θέμα είναι πώς τα τρως. Και τα 2 γκολ είναι από σέντρα ελεύθερου παίχτη και πίσω οι αμυντικοί μας κοιτούσαν τα τραίνα να περνούν.
El Matador13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Το θέμα είναι πώς τα τρως. Και τα 2 γκολ είναι από σέντρα ελεύθερου παίχτη και πίσω οι αμυντικοί μας κοιτούσαν τα τραίνα να περνούν. Καλως τον Jenkins.Που σε βρε? Ο superpie-Danbo ποτε φτιαχνει νεο acc? 1
lifeowner771 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Το θέμα είναι πώς τα τρως. Και τα 2 γκολ είναι από σέντρα ελεύθερου παίχτη και πίσω οι αμυντικοί μας κοιτούσαν τα τραίνα να περνούν. Ο Μαντζουκιτς πηρε κεφαλια..Ο πρωτος σκορερ της Bundesliga πριν παει στην Ισπανια...Οπως και να το κανεις,δεν μπορεις να το αποφυγεις..Για τετοιο ματς,μια χαρα τα πηγε η αμυνα..Το παραξενο θα ηταν να μην φαμε
LSRoi Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Ο Μαντζουκιτς πηρε κεφαλια..Ο πρωτος σκορερ της Bundesliga πριν παει στην Ισπανια...Οπως και να το κανεις,δεν μπορεις να το αποφυγεις..Για τετοιο ματς,μια χαρα τα πηγε η αμυνα..Το παραξενο θα ηταν να μην φαμε Που καλυπτόταν από 2... Πόσες φορές θα μπορέσεις να ξαναβάλεις 3 γκολ σε ομάδες σαν την Ατλέτικο, για να μην σου στοιχίζουν τέτοιες αδράνειες στην αμυνά σου?
lifeowner771 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Που καλυπτόταν από 2... Πόσες φορές θα μπορέσεις να ξαναβάλεις 3 γκολ σε ομάδες σαν την Ατλέτικο, για να μην σου στοιχίζουν τέτοιες αδράνειες στην αμυνά σου? Επιμενω,πως παιζαμε με την Atletico...Μπορει με την Juventus και την Malme να μην μπει ουτε ενα..Τελως παντων..Η αμυνα,πιστευω πως θα δεσει..
kirileman Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δείτε ρε πως παίζουν μπαλίτσα οι άλλοι στην Ευρώπη μπας και μάθετε κάτι!
LSRoi Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Μισή η Ντιναμό, αλλά το διπλό κλειδωμένο...
ManNo7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Το θέμα είναι πώς τα τρως. Και τα 2 γκολ είναι από σέντρα ελεύθερου παίχτη και πίσω οι αμυντικοί μας κοιτούσαν τα τραίνα να περνούν. Καλως τον Jenkins.Που σε βρε? Ο superpie-Danbo ποτε φτιαχνει νεο acc? Εσυ που εισαι βρε? Πηγες λεωφόρο? Ποσο ειναι το ματσακι? Ενημερωσε μας
LSRoi Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Ο άλλος λέει ότι ο ΠΑΟ παίζει χωρίς το 40% της δυναμικοτητάς του, που είναι ο Μπέργκ, όταν η Δυναμό παίζει χωρίς Βαλμπουενά, Βενκέρ, Ζιρκόφ, Ντενίσοφ... 1
daPro Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Αντ1 αντί να δείξει τον παοκ η καμιά εκπομπή europa πάει κ βάζει ταινία..
ManNo7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Ετσι σας θελω.Μακαρι να μη παρει κανεις νικη σε γιουροπα αυτο ευχομαι. Του χρονου ξερεις ομως,απο Ιουλιο προκριματικα με 60 βαθμους. Τους παιρνει ο Αστερας δεν πειραζει..Και ο ΠΑΟΚ... Υ.Γ Και του χρονου ομιλαρους CL θα μας βλεπεις απευθειας..Απο την σεζον 2016 θα υπαρχουν προκριματικα..Το κακο για εσας ομως ξερεις ποιο ειναι? Πρωτον οτι δεν θα ξαναπατησετε σε Ευρωπη,ουτε καν σε 2ο προκριματικο και δευτερον,για κακη σας τυχη και η 13η θεση οδηγει απευθειας στους ομιλους εκτος και αν ο πρωταθλητης Ευρωπης δεν εξασφαλισει την εισοδο του στους ομιλους μεσω του πρωταθληματος του..Σχεδον κατι απιθανο.. Aστο δε σωζετε η κατασταση.Εκτος αν το σηκωσει ο Αστερας. Ναι,εσας περιμεναμε να μας δωσετε βαθμους και να μας σωσετε.. Αλλα δεν πειραζει,ειχες ηδη να αφανιζεσαι απο την Ευρωπη,ε καιρος να γινει μια και καλη.. Παντως το καλυτερο ξερεις ποιο ειναι? Οτι εχετε φτασει σε τετοιο σημειο την ομαδουλα σας,την εχετε μικρινει τοσο μα τοσο πολυ που παρακαλατε να χασετε για να μην φερετε βαθμους στην Ελλαδα λογω Ολυμπιακου.Το καταντια πια? Υ.Γ Ειπαμε ομως,ας παιζω εγω προκριματικα απο Ιουλιο,και εσυ θα φτασεις να γινεις Κατω Ραχουλα (τωρα εισαι ΑΝΩ).Αλλα κριμα,δεν θα δινω προκριματικα απο του χρονου αλλα ΑΝ χασω 12η θεση και ΑΝ απο την 13η ο πρωταθλητης Ευρωπης δεν εξασφαλισει την εισοδο του στους ομιλους της επομενης χρονιας τοτε ιιιιιισως παιξω προκριματικα...Ακομα πιο κριμα ομως γιατι αυτα θα ισχυσουν απο την σεζον 2016-17,τοτε που θα εχει ανεβει η ΑΕΚ και θα σε εχει βαλει απο κατω της,οποτε θα βρουμε αλλο παραρτημα να μας δινει βαθμους στην uefa.. Και εσυ κατσε να παιζεις ντερμπι με τον Πλατανια και την Βεροια!!!
greek for sale Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Aυτα να τα δουν οι Παναθηναικοι που τους δωσανε συγχαρητηρια μετα απο το πλασματικο αποτελεσμα με τη Ατλετικο. Εναν αγωνα που βλεπαμε μονο το Ρομπερτο. Τιποτα δε τους αξιζει ρε.100 γενιες και να περασουν ιδιοι θα ειναι. Η συμβουλη του πατερα μου ηταν να μη γινεις ομοφυλοφιλος και ολυμπιακος.Ευτυχως τα εκανα και τα 2 και πετυχα στη ζωη μου. Μπορώ να πω ότι και του δικού μου του πατέρα ήταν η ίδια συμβουλή αλλά με την ευχή να μην γίνω Παναθηναϊκός.Και εγώ πέτυχα στην ζωή μου.Οπότε ποιο είναι το υψηλότερο νόημα που προσπαθείς να μας πεις;
daPro Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Αντ1 αντί να δείξει τον παοκ η καμιά εκπομπή europa πάει κ βάζει ταινία..μλκιστ7κε με το mudobasket κ συνεχίζει..
ManNo7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Aυτα να τα δουν οι Παναθηναικοι που τους δωσανε συγχαρητηρια μετα απο το πλασματικο αποτελεσμα με τη Ατλετικο. Εναν αγωνα που βλεπαμε μονο το Ρομπερτο. Τιποτα δε τους αξιζει ρε.100 γενιες και να περασουν ιδιοι θα ειναι. Η συμβουλη του πατερα μου ηταν να μη γινεις ομοφυλοφιλος και ολυμπιακος.Ευτυχως τα εκανα και τα 2 και πετυχα στη ζωη μου. Ναι μονο Ρομπερτο εβλεπες..2 Αποκρουσεις εκανε..Τα πιστολια του Μητρογλου τα ειδες ή ειχες παει να ανοιξεις νεο πακετακι με χαρτομαντηλα εκεινη τη στιγμη? Υ.Γ Πολλοι ειπαν και καλη επιτυχια σημερα στον Παναθηναικο απο χθες,εσεις (βασικα εσυ και αλλα 2 ατομα) προσπαθησατε να μειωσετε την νικη μας και ακουσατε οτι ακουσατε..Οποτε λουστειτε τα τωρα που βγαλατε και γλωσσα επειδη κερδισαμε την Ατλεντικο..Ευτυχως που ηταν και τα δοκαρια σημερα και ελειπε και ο Βαλμπουενα γιατι θα χρειαζοσουν δαχτυλα και απο το αλλο χερι για να μετρησεις τα γκολ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις