Danbo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Το μεγαλύτερο spam είσαι στο νήμα του ΠΑΟ. Μια ζωή ενας μονόλογος ανεδαφικός και το ίδιο post copy paste 30+ and counting.... τώρα όμως χαλιέσαι όταν γίνεται απ την ανάποδη; Θα σου δωθεί πάλι η ευκαιρία για τα ποστ με τις επενδύσεις όταν δίνεται κανα πέναλτι στην σέντρα. Επίσης με επιβεβαιώνεις για την....κουρασμένη νίκη μιλώντας για ήττες εκ των υστέρων! Αντι να μιλάς για ενδεχόμενες νίκες σας με την Μάλμε έστω. Οταν μιλας εδω και 10 χρονια περιπου,θα σας βαλει 7 η Παρι,θα σας βαλει 9 η MU,θα παμε σε 12γκολ με την Ατλεντικο ειναι καλα ε? Και μετααααα,ΦΑΑΑΑΑΑΑΠ και στα λαγουμια σας παλι μεχρι την αγορα του επομενου κασκολ σας... Για ποια ποστ λες ρε φιλε? Γιαυτα που λεμε οτι παιξατε σαν ομαδα Β' Εθνικης και κλαιτε για τον αερα που κουναει τα σημαιακια?Για τα ball boys? Τι σχεση εχει αυτο με τα δικα σας γραφικα και τις αναλυσεις περι φαρδους και για τις θεσεις των πλατητων που μας εκαναν και κερδισαμε? Υ.Γ Οσο για το τελευταιο,μας πρηζετε ολο το χρονο οτι θα φαμε,θα φαμε και θα ξαναφαμε 5-7-10-15-25-50 γκολ απο καποια σοβαρη ομαδα..Οταν αυτη τυχαινει και της ριχνουμε φαπα γινεται ομαδουλα,κουρασμενη,ελειπε ο Σιμεονε απο τον παγκο,το χορτο ηταν πιο πρασινο απο οτι επρεπε κτλ κτλ..Αλλα 1-2 μερες πριν τον αγωνα,κρατατε και μια πισινη....για να ειστε μεσα σε παν ενδεχομενο...Οπως εσυ για παραδειγμα με το 1Χ που ειπες....Αυτο θα πει κομπλεξ και πονος...Ειστε ο ορισμος αυτων των 2 χροοοοοονια τωρα... Και μαλιστα ολοι ειπαμε οτι το χθεσινο αποτελεσμα δεν το περιμενε κανεις..Στην καλυτερη καποιοι ελαχιστοι περιμεναν να παρουμε την ισοπαλια... Αλλα οταν δινεις τον Ρουγκαλα στην Ατλεντικο και οχι τον Κουτρουμπη,ειναι λογικο η παραγκα του Πλατινι-Μαρινακη να σου δωσει το παιχνιδι...ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ και σσσσσσσ,στο λαγουμιιιιιιιιιιιιι λεμε
Demon13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Οταν μιλας εδω και 10 χρονια περιπου,θα σας βαλει 7 η Παρι,θα σας βαλει 9 η MU,θα παμε σε 12γκολ με την Ατλεντικο ειναι καλα ε? Και μετααααα,ΦΑΑΑΑΑΑΑΠ και στα λαγουμια σας παλι μεχρι την αγορα του επομενου κασκολ σας... Καλά 6 δεν σας έβαλε η Παρί (4+2) και με 10 παίχτες στο δεύτερο ματς; στο 1 γκολ κόλλησες; Οι καλύτεροι απ όλους είστε εσείς, θα μας ρίχνατε 5 και φάγατε 3...best of all 0-3 μόνο εμείς μην ξεχνιέσαι Τι σχεση εχει αυτο με τα δικα σας γραφικα και τις αναλυσεις περι φαρδους και για τις θεσεις των πλατητων που μας εκαναν και κερδισαμε? Πάρε και λίγα γραφικά περι φάρδους
Danbo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Καλά 6 δεν σας έβαλε η Παρί (4+2) και με 10 παίχτες στο δεύτερο ματς; στο 1 γκολ κόλλησες; Οι καλύτεροι απ όλους είστε εσείς, μιλάγατε για 5 και φάγατε 3...best of all 0-3 μόνο εμείς μην ξεχνιέσαι Πάρε και λίγα γραφικά περι φάρδους Με Ατλετικο επαιζα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε,ξυπναααααααααααααα...Ηθελες να της κανω 15 τελικες δηλαδη? Αυτο που μετραει ειναι το γκολ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε,ξυπναααααααααααααααααααααα
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 demon σταματα το αυτό .Και γω Παναθηναικός είμαι αλλά υποστηρίζω και Ολυμπιακό και όλες τις ελληνικες ομάδες όταν παίζουν στην Ευρώπη
Danbo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 demon σταματα το αυτό .Και γω Παναθηναικός είμαι αλλά υποστηρίζω και Ολυμπιακό και όλες τις ελληνικες ομάδες όταν παίζουν στην Ευρώπη Φιλε,οπως εχω ξαναπει.. Η ....... δεν σταματαει το .......... Απλα τα πραγματα.. Και το CL να παρουμε ο πονος θα συνεχισει να βγαινει επειδη δεν θα εχω κανει 20 τελικες αλλα 3 και θα εχω κερδισει 1-0... Σωτηρια δεν υπαρχει για ατομα σαν και αυτον..Παει και τελειωσε..Γιαυτους θα υπαρχει μονο delivery,πιτσα μπυρα του ΠΑΟ η ιστορια.. Τιποτα αλλο..
Demon13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 demon σταματα το αυτό .Και γω Παναθηναικός είμαι αλλά υποστηρίζω και Ολυμπιακό και όλες τις ελληνικες ομάδες όταν παίζουν στην Ευρώπη Υποστηρίζω όσες ομάδες έχουν φτάσει τίμια εκει, και όχι όλες. Επίσης δεν θα υποστήριζα ποτέ κομποτιακούς, οσφπ νεας σμύρνης, γαβροτέλη, οσφπ βόλου, ενώ θα υποστήριζα ΑΕΚ ΠΑΟΚ Αστέρα. Εσύ το βλέπεις εθνικά το θέμα "Ελληνική ομάδα", εγώ όχι. Και πουθενά στο εξωτερικό οι οπαδοί της Juve πχ δεν είναι μαζί με την Milan. Ρώτα να μάθεις. (μην με μπλέξει κανείς με θέματα βίας, είμαι τελείως εναντίον). Και σε τελική ανάλυση, μπορώ να υποστηρίζω όποια ομάδα θέλω, ανεξαρτήτως εθνικότητας. 1
Danbo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Υποστηρίζω όσες ομάδες έχουν φτάσει τίμια εκει, και όχι όλες. Επίσης δεν θα υποστήριζα ποτέ κομποτιακούς, οσφπ νεας σμύρνης, γαβροτέλη, οσφπ βόλου, ενώ θα υποστήριζα ΑΕΚ ΠΑΟΚ Αστέρα. Εσύ το βλέπεις εθνικά το θέμα "Ελληνική ομάδα", εγώ όχι. Και πουθενά στο εξωτερικό οι οπαδοί της Juve πχ δεν είναι μαζί με την Milan. Ρώτα να μάθεις. (μην με μπλέξει κανείς με θέματα βίας, είμαι τελείως εναντίον) Να μην εισαι φιλε.Δεν σε χρειαζομαστε κιολας..Παντα πρεπει να υπαρχουν και οι πονεμενοι καναπεδατοι..Πως αλλιως θα δουλεψουν και οι πιτσαριες και τα ΙΚΕΑ?
stamatinho Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν εχει να κανει ουτε μειωνει τη νικη τους τη χθεσινη το αν υποστηριζουμε ολυμπιακο στην Ευρωπη. Εμενα ο πατερας μου απο τους πιο φανατικους ολυμπιακους που εχω γνωρισει με πηγαινε στο οακα πιτσιρικα να δω το παναθηναικο στο champions league και ηθελε να νικησουμε κιολας,εγω απο την αλλη δε νομιζω οτι τον υποστηριζω και πολυ εξω αλλα ουτε βγαινω και με γουρουνες αμα χασει. Αυτα ειναι λεπτομερειες. Καλο θα ηταν να ειχαμε 3 ομαδες στους ομιλους να χεζομασταν στους βαθμους σαν χωρα.
CROM271 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 demon σταματα το αυτό .Και γω Παναθηναικός είμαι αλλά υποστηρίζω και Ολυμπιακό και όλες τις ελληνικες ομάδες όταν παίζουν στην Ευρώπη Σιγα μην υποστηριζουμε κιολας την ομαδα της βρωμιας, της κλεψιας και της πουσ...ας. 1
Danbo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν εχει να κανει ουτε μειωνει τη νικη τους τη χθεσινη το αν υποστηριζουμε ολυμπιακο στην Ευρωπη. Εμενα ο πατερας μου απο τους πιο φανατικους ολυμπιακους που εχω γνωρισει με πηγαινε στο οακα πιτσιρικα να δω το παναθηναικο στο champions league και ηθελε να νικησουμε κιολας,εγω απο την αλλη δε νομιζω οτι τον υποστηριζω και πολυ εξω αλλα ουτε βγαινω και με γουρουνες αμα χασει. Αυτα ειναι λεπτομερειες. Καλο θα ηταν να ειχαμε 3 ομαδες στους ομιλους να χεζομασταν στους βαθμους σαν χωρα. Οταν ο αλλος βγαζει πονο και κομπλεξ αυτο κανει.Βασικα στα ματια του μονο μειωνει την χθεσινη μας νικη ή οποιαδηποτε αλλη νικη στην Ευρωπη.. Αλλα τι περιμενεις απο καποιους που μιλανε για παραγκα Μαρινακη και στην Ευρωπη? Αυτη ειναι η εννοια στην κυριολεξια του κομπλεξ και του πονου! Σιγα μην υποστηριζουμε κιολας την ομαδα της βρωμιας, της κλεψιας και της πουσ...ας. Εσυ εισαι ακομα ξυπνιος? Πρωτα η Καλλονη,μετα η φαπα στην Ατλετικο,σημερα η φαπα του σπεσιαλ 0...Σε καταλαβαινουμε απολυτα.. Δεν σε χρειαζομαστε για υποστηριξη,γραμμενο σε εχουμε οπως βλεπεις..Ανταλλαζεις likes με τον Demon.Aκομα καλυτερα να μας διασκεδαζεις οταν θα παρακαλας να φαμε 6-7-8 γκολ και θα ριχνουμε φαπα..Και ακομα καλυτερα σε ευχαριστουμε που συμβαλλεις και εσυ οικονομικα στην αναπτυξη της Ελλαδος,στις πιτσαριες και στα deliverαδικα..Καλη σου νυχτα ΠΕΛΑΤΑΚΟΟΟΟΟ
CROM271 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Μιλαει για φαπες ο περιγελος της ευρωπης. Ο οπαδος της χειροτερης ομαδας που εχει περασει ποτε απο το chl! Μονο γαβρος θα μπορουσε να το κανει αυτο! 1
Jenkins Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Συμβουλή για τους 2 γνωστούς του forum: Υπάρχει το τάλκ για το τσούξιμο. Επίσης είναι αστείο, το ένα τρολ να κάνει like στο άλλο. Μπορείτε να βγείτε και ραντεβουδάκι, να λέτε τις ίδιες ανοησίες και να κάνετε και High Five
man of steel Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Ίσως άσχετο με το νήμα αλλά εντυπωσιακή εμφάνιση(τηρουμένων των αναλογιών βέβαια) του ΑΠΟΕΛ μέσα στην Μπάρτσα όπου παραλίγο να ισοφαρίσει το ματς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων σε 1-1.Συγχαρητήρια που έπαιξε την Μπάρτσα όσο καλύτερα μπορούσε περιορίζοντας την σε ελάχιστες ευκαιρίες.Και πάλι μπράβο.
Jenkins Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Σιγα μην υποστηριζουμε κιολας την ομαδα της βρωμιας, της κλεψιας και της πουσ...ας. Καλά ντε, δεν σου είπαμε να γίνεις και βάζελος... 2
Danbo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Μιλαει για φαπες ο περιγελος της ευρωπης. Ο οπαδος της χειροτερης ομαδας που εχει περασει ποτε απο το chl! Μονο γαβρος θα μπορουσε να το κανει αυτο! Ημουν καποτε περιγελος της Ευρωπης.Πλεον μας τελειωσε αυτο με την παραγκα Πλατινι-Μαρινακη...Τωρα εισαι εσυ περιγελος οχι μονο της Ευρωπης αλλα και ολοκληρου του κοσμου.. Καλη επιτυχια αυριο στην Ντιναμο και ελπιζω ο Μαρινακης να σας σφαξει ΚΑΙ στην Ευρωπη θιασε! Συμβουλή για τους 2 γνωστούς του forum: Υπάρχει το τάλκ για το τσούξιμο. Επίσης είναι αστείο, το ένα τρολ να κάνει like στο άλλο. Μπορείτε να βγείτε και ραντεβουδάκι, να λέτε τις ίδιες ανοησίες και να κάνετε και High Five Και να βαζει και ο ενας ταλκ στον αλλον..Και αυτο γινεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις