Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Γι αυτο η ασχολεισε μονο με την ομαδα σου αν εισαι βαμμενη εφημεριδα η ασχολεισε με ολες αν εισαι αντικειμενικη.

Προσωπικα τη πρασινη αν τυχει και τη καβατζωσω απο κανα φιλο που την εχει διαβασει τη παιρνω μονο στη τουαλετα για να περνα η ωρα.Ειδικα τα τελευταια χρονια με εχει ξενερωσει πολυ με αυτα που γραφει.

Απο κει και περα αυτες οι μερες ειναι τον ολυμπιακων,οτι και να λεμε δεν μπορουμε να υποτιμησουμε τη νικη τους.

Την Ατλετικο νικησαν οπως και να χει.

Οσον αφορα εμας ο αγωνας αυριο ειναι πολυ δυσκολος.Το συνολο το περσινο δε το βλεπω φετος.

Κανονικα αν επαιζαν τετοια μπαλα στο 2ο γυρο περυσι θα πρεπε φετος να σκορπανε ολους τους μικροτερους αντιπαλους στην Ελλαδα.

Κατι δε παει σωστα και υπευθυνος ειναι ο Αναστασιου για μενα στο αγωνιστικο κομματι.

Μακαρι να κολοτουμπιασω και να ρολαρει η ομαδα αλλα αν δε πεσει χρημα να μπουν 2-3 ποιοτικοι παιχτες το Γεναρη θα παιζουμε με ουραγους και θα τρωμε τα νυχια μας.

Οσον αφορα τη κοντρα που βλεπω απο χθες εδω παο-οσφπ,η ψαλιδα εχει ανοιξει πολυ μεταξυ μας για τους λογους που εχουμε πει και ξαναπει και ξαναπει 1000 φορες.

Υπευθυνοι ειναι και πρασινοι ομως.

Και στο μπασκετ αμα αυριο μεθαυριο φυγει ο τρακης και μας γραψει στα @@ του και μας κανουν τα αυγα οτι γουσταρουν τι θα λεμε?Α παλιο κλεφτες Αγγελοπουλοι?

Ας το παρουμε λιγο αλλιως,ολοι φταινε για τη καταντια του Παναθηναικου.πρασινοι-κοκκινοι Το θεμα ειναι οτι αν αγαπουσαν την ομαδα οι πρασινοι δε θα επετρεπαν τους κοκκινους να κανουν περατζαδα οπως ελεγε ο συγχωρεμενος Αλκετας στο Μαχλα το 1994.

Ευτυχως,υπαρχουν ακομα περιοχες της Ελλαδας που δεν τις ψεκαζουν.

Καλά 0-3 στο τηγάνι μόνο εμείς. Αντε γειά εσείς και η ατλέτικο μαζί :)

Ειπαμε...Ολη σου η ιστορια βαζελακο θα ειναι το 0-3 απο εδω και περα..Και ασε την παρεα του Κολοβου και του Μπεν να σε γλενταει..

Ρε αφηστε τους να χαρουν τις με σταγονομετρο επιτυχιες στο θεσμο.

Εστω και αν μιλαμε απλα για μια εντος εδρας νικη που μεσα σε 15 χρονια φαπας στατιστικα θα ερθει...

Δες τους πως κανουν. Οπως κανει ο παρθενος οταν γ@μ@ει πρωτη φορα. Και μιλαμε για μια νικη σε ομιλο!

Ε ναι ρε φιλε,οπως και στατιστικα σε 20 χρονια φαπας θα ερθει και ενα 0-3 μεσα στο Καραισκακης για να χαρεις και να βαψεις ξανα την ιστορια της ομαδουλας σου..

Εδω εσυ με κερδισες 0-3 οταν ειχες καμια 20ετια να μ βαλεις απο 2 γκολ και πανω και το εχεις κανει μεγαλυτερη σημαια και απο αυτη που υπαρχει στη Βουλη και μιλας?

Περαστικα σου αγορι μου και εσυ,καλο κλαμα και τουμπεκι τωρα.Πιτσα μπυρα του Παο η ιστορια...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΕΛΑΤΑΑΑΑΚΟΟΟΟ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μιλαει για ιστορια ο τζανετακος της ευρωπης.

Η ομαδα που εχει καταφερει να δημιουργησει ενα ακαταρριπτο ρεκορ φαπας και ντροπης στην ευρωπη.

Η χειροτερη ομαδα ολων των εποχων στο θεσμο που οι μηδαμινες επιτυχιες της σε τοσα χρονια παρουσιας δεν αντιστοιχουν ουτε σε αυτες που θα επρεπε να εχει λογω στατιστικου λαθους...

Η ομαδα που η ιστορια της περιλαμβανει μονο μποχα και δυσωδια...

Μαλιστα....

• Like 1

Η νικη ειναι σπουδαια αλλα ισχυει οτι το εχετε ξεφτιλισει γιατι μιλαμε για πρωτη αγωνιστικη, δεν ειναι νικη που δινει προκριση. Εκει ναι θα ηταν ακομα πιο μεγαλος αθλος. Η νικη με την Γιουναϊτεντ περυσι ηταν πιο σπουδαια για μενα λογω κρισιμοτητας. 

Τωρα δηλαδη αμα ερθει η Μαλμε και ριξει τριμπαλο εδω μεσα τι θα λετε μετα για τον Σερ Αλεξ Μιτσελ και για την επενδυση του χοντρου? Που εδιωξε τη μιση ομαδα και κραζατε με ενα Χ στο αγρινιο. Ολα εκ του αποτελεσματος κρινονται, αν μεινετε εκτος Ευρωπης αυτη η νικη θα ξεχαστει πολυ γρηγορα και η χρονια θα θεωρειται αποτυχημενη.

• Like 1

Αρχικά δε νομίζω οτι μιλησε κανεις για πρόκριση. Και γενικά οι περισσότεροι εδω φοβόμαστε το 2ο ματς με τη Μάλμε διοτι ξέρουμε τη συμπεριφορά του Ολυμπιακού μετά απο μεγάλες επιτυχίες.

Η χθεσινή βραδιά ήταν αφιερωμένη μόνο στην νικη. Και η σημερινη το ίδιο θα ηταν αν δεν έμπαιναν εδω μέσα τα γνωστά τρολ να δημιουργήσουν προβλήματα.

Εμενα μου εκανε μεγαλη εντυπωση οτι ειχε 8 νεες μεταγραφες στην 11αδα.Και επαιζε απεναντι στη καλυτερη αμυνα περυσι.

Αυτα ουτε στο football manager δε γινονται.

Με βαση το χθεσινο δειγμα θα πρεπει να νικησει Μαλμε εντος-εκτος και να κοντραρει ασχημα τη Γιουνεντους.

Δε περιμενω κατι λιγοτερο.Ολα θα φανουν στα επομενα ματς.

Τα παιχνιδια της Ελλαδας δε τα λαμβανω υποψην.Εδω δε παιζετε ποδοσφαιρο.

Αν παντως εχει και συνεχεια ολο αυτο δεστε τον Μιτσελ μη τον παρει καμια Ρεαλ.

• Like 3

Είπα να γράψω τις σκέψεις που περνάνε από το μυαλό μου εδώ γιατί η ομάδα σας μου τις δημιούργησε....

Ακόμα και χωρίς να κερδίζετε εμάς στο γήπεδο, ακόμα και αν αυτό που κάνατε δεν έχει καμία σχέση με τον Παναθηναϊκό, εγώ ένιωσα πίκρα. Αλλά επίσης κατάλαβα ότι πλέον δεν είμαι αντιολυμπιακός. Ένιωσα πίκρα όχι γιατί κέρδισε ο Ολυμπιακός αλλά γιατί δεν βλέπω να χαίρομαι παρόμοια επιτυχία με την ομάδα μου σύντομα. 
 Σας ζήλεψα με την καλή έννοια, κάνατε περήφανη την Ελλάδα και τα τελευταία 2-3 χρόνια αν μη τι άλλο είχατε σημαντικές επιτυχίες που δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς κατά την γνώμη μου, οπότε και ελπίζω να συνεχιστεί αυτή η εικόνα αλλά παράλληλα είμαι πικραμένος που δεν θα δω κάτι παρόμοιο από την ομάδα μου.

Από εμένα λοιπόν ρισπεκτ.

• Like 11

Μιλαει για ιστορια ο τζανετακος της ευρωπης.

Η ομαδα που εχει καταφερει να δημιουργησει ενα ακαταρριπτο ρεκορ φαπας και ντροπης στην ευρωπη.

Η χειροτερη ομαδα ολων των εποχων στο θεσμο που οι μηδαμινες επιτυχιες της σε τοσα χρονια παρουσιας δεν αντιστοιχουν ουτε σε αυτες που θα επρεπε να εχει λογω στατιστικου λαθους...

Η ομαδα που η ιστορια της περιλαμβανει μονο μποχα και δυσωδια...

Μαλιστα....

Στα εξηγησα και την αλλη φορα.. Μενεις στο παρελθον..Πλεον τελειωσαν αυτα ρε πελατη..Τελειωσαν παρτο χαμπαρι..Εχω μεγαλωσει στην Ευρωπη τα τελευταια 5 χρονια και μεγαλωνω και αλλο..Ασχολησου με την ομαδουλα σου που εχεις ντερμπι καθε βδομαδα με την παρεα του Λεοζινιο και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..

Κατσε καναπεδατος,πιτσατος και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Αρχικά δε νομίζω οτι μιλησε κανεις για πρόκριση. Και γενικά οι περισσότεροι εδω φοβόμαστε το 2ο ματς με τη Μάλμε διοτι ξέρουμε τη συμπεριφορά του Ολυμπιακού μετά απο μεγάλες επιτυχίες.

Η χθεσινή βραδιά ήταν αφιερωμένη μόνο στην νικη. Και η σημερινη το ίδιο θα ηταν αν δεν έμπαιναν εδω μέσα τα γνωστά τρολ να δημιουργήσουν προβλήματα.

Το μεγαλύτερο spam είσαι στο νήμα του ΠΑΟ. Μια ζωή ενας μονόλογος ανεδαφικός και το ίδιο post copy paste 30+ and counting....

τώρα όμως χαλιέσαι όταν γίνεται απ την ανάποδη; Θα σου δωθεί πάλι η ευκαιρία για τα ποστ με τις επενδύσεις όταν δίνεται κανα πέναλτι στην σέντρα.

Επίσης με επιβεβαιώνεις για την....κουρασμένη νίκη μιλώντας για ήττες εκ των υστέρων! Αντι να μιλάς για ενδεχόμενες νίκες σας με την Μάλμε έστω.

Αν παντως εχει και συνεχεια ολο αυτο δεστε τον Μιτσελ μη τον παρει καμια Ρεαλ.

O Μιτσελ ηρθε Ελλάδα για να χτίσει όνομα, κάποιο φίλοι μου τον έλεγαν "Ματζουράκης της Ισπανιας" όταν είχε ερθει, απέδειξε οτι μπορεί να ανταποκριθεί σε υψηλο επίπεδο. Αν του κλείσουν το μάτι απο Ρεάλ εχει φύγει σούμπιτος, όσο καλά και αν πάει ο Ολυμπιακός δεν παυει να είναι Ελληνικη ομαδα και να παίζει στο Ελληνικο πρωτάθλημα.

Εννοείται οτι θα φύγει. Μη φαντάζεστε οτι μας αγαπάει κιόλας.

Κατα τα άλλα έχει πλάκα τελικά να έχεις ignore list τα τρολ. Καθαριζει το φορουμ!

• Like 1

Εννοείται οτι θα φύγει. Μη φαντάζεστε οτι μας αγαπάει κιόλας.

Κατα τα άλλα έχει πλάκα τελικά να έχεις ignore list τα τρολ. Καθαριζει το φορουμ!

Αμ στο είπα δεν στο είπα;Δεν ακούς....Κατά τα άλλα φίλε και χωρίς καμία πρόθεση για δικαιολογίες η Γιουβέντους έφτυσε αίμα για να κερδίσει την Μάλμε....Ίδωμεν.

Αν δεν κανω λαθος,με αυτη τη νικη,ισοφαρησαμε τον Παναθηναικο στις νικες και με 20κατι παιχνιδια λιγοτερα

Σσσσσσ, μην το λες παρα εξω και γκρεμιστει ο μυθος

• Like 2

Πετυχαίνω τον Μάντζουκιτς πριν από λίγο στο 843 και έπαθα πλάκα.

Του λέω:

-Καλά ρε Μάριο, τι δουλειά έχεις εσύ εδώ;

-Κερατσινιώτης είμαι ρε φίλε..

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...