Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μόνο 2 παλικάρια είναι με το κόμπλεξ..

Φαντάζομαι οι άλλοι από απέναντι παραδέχονται την νίκη μας..

Οσοι εχουν εξαφανιστει εχουν παραδεχτει τη νικη μας.Οσοι ειναι εξω για βοσκή,κομπλεξαρουνε πονωντας!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Τιτανοτεράστιε Σωκράτη του Πέτρου Κόκκαλη, εξολοθρευτή των απανταχού βάζελων, τι θεϊκές δηλώσεις ήταν αυτές που έκανες?

Χοχοχοχοχοχο

• Like 2

Παρακαλουνται οι πονεμενοι βαζελοι,να σχολιαζουν στο δικο τους τοπικ,καθως του Ολυμπιακου,απευθυνεται μονο σε ευρωπαιους και πρωταθλητες..

Κάνε τόπικ ευρωπαίοι και ψευτοπρωταθλητές, να πας να σχολιάσεις. το χτεσινό ματς δεν έχει καμια δουλειά να σχολιαστεί δίπλα ή αλλού.

Αν σε ενοχλούν τα σχολιά μου, ξυδάκι.

Πάλι τα ίδια με τους τραυματισμούς. 3μηνες εκτός ο παπαπέτρου 2 ο Ντάρντεν. Μια φορά να παίξουμε πλήρεις με τον βαζελο και τι στον κόσμο.

Κάνε τόπικ ευρωπαίοι και ψευτοπρωταθλητές, να πας να σχολιάσεις. το χτεσινό ματς δεν έχει καμια δουλειά να σχολιαστεί δίπλα ή αλλού.

Το χθεσινό ματς δεν έχει καμία δουλειά να σχολιαστεί από εσένα.

Μαξιλάρι, καναπές, κλάμα και tablet.

• Like 3

Αν σε ενοχλουν οι νικες του Θρυλου στα αστερια...Οχι ξυδακι απλα... Πανε βουτα μεσα στα εργοστασια της ΤΟΠ!!!

• Like 4

Όλη την ώρα σχολιάζουν αγώνες του παναθηναϊκού οπαδοί άλλων ομάδων και εσύ μέσα σε αυτούς. Δεν θα κάνεις πάλι τον admin για το που θα γράφω και τι και λέω, όταν εσύ ο ίδιος πρώτος δεν το τηρείς.

Eδω σε κάθε αγώνα που αδικούμαστε έρχεστε και γράφετε οτι είναι όλα οκ με την διατησία εγώ δεν θα μιλάω;

Όλα επι προσωπικού, classic LRoi.

Τον Κουβα και τα χαρτομαντηλα ξεχασες..

Όλη την ώρα σχολιάζουν αγώνες του παναθηναϊκού οπαδοί άλλων ομάδων και εσύ μέσα σε αυτούς. Δεν θα κάνεις πάλι τον admin για το που θα γράφω και τι και λέω, όταν εσύ ο ίδιος πρώτος δεν το τηρείς.

Eδω σε κάθε αγώνα που αδικούμαστε έρχεστε και γράφετε οτι είναι όλα οκ με την διατησία εγώ δεν θα μιλάω;

Δεν σου υπέδειξα τίποτα, ούτε σου απαγόρευσα να σχολιάσεις το παραμικρό.

Λέω απλά ότι τα σχόλιά σου είναι άτοπα και άκυρα και φανερώνουν το κόμπλεξ των οπαδών μιας μικρής ομάδας, απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδος.

Μπορείς να συνεχίσεις να ποστάρεις και να μας διασκεδάζεις.

Eδω σε κάθε αγώνα που αδικούμαστε έρχεστε και γράφετε οτι είναι όλα οκ με την διατησία εγώ δεν θα μιλαώ;

Όλα επι προσωπικού, classic LRoi.

Να παιξεις καλη μπαλα,να αδικηθεις και να κλαψεις.Οταν παιζεις σαν Β' Εθνικη θα κανεις τουμπεκι και θα λες μπραβο στον Λεοζινιο που δεν σου εριξε 3μπαλο..

Μεχρι τοτε κατσε και απολαυσε το 3μπαλο στην Ατλετικο και συνεχισε να σκουπιζεις τα ματακια σου,συνεχιζοντας να παρακαλας για το επομενο παιχνιδι μπας και χασω να βγεις να χαρεις...Περαστικαααααα

Ο μπαμπας σας επεστρεψε

Bxtxg3ECcAAlM2c.jpg:large

Δεν λεγεται μπαμπας αυτος...Αλλιως λεγεται!!!

• Like 1

Tο ξυδακι μαλλον εσυ το χρειαζεσαι περισσοτερο...Μια ζωη στη φαπα λογικο ειναι..Σας εχουν δημιουργηθει προβληματα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...