Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι τον γκατούζο περίμενα, δεν το βλέπω νομίζεις. Άμπαλος σαν και σένα είμαι;

Άλλο όμως αυτό, και άλλο ότι ευκαιρία κάνετε γράφει. Γιατι πριν κάνετε το 1-0 2-3 φάσεις κάναν οι άλλοι και με την πρώτη βάλατε γκολ.

Καλά περιττό να πω ότι αποτελεί τιμή για μένα να με αποκαλεί κάποιος σαν εσένα άμπαλο.Χαχαχαχαχαχ.Μου έφτιαξες την μέρα βρε να σαι καλά.Το ανησυχητικό θα ήταν να με έλεγαν άμπαλο όλοι οι προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα μία εικοσαετία κοντά στο ανώτερο θεωρητικά επίπεδο, για ένα άτομο που δεν είχε καύλα να γίνει επαγγελματίας παρόλα αυτά έγινε ημί μόνο με το ταλέντο του και χωρίς να έχει καμία τρέλα φοβερή τρέλα με αυτήν, ως ενασχόληση και τρόπο ζωής.Θυμάμαι ακόμα και στις δόξες(αναλόγου του επιπέδου μου πάντα) μου έπαιρνα σβάρνα τα μπαρ της Λάρισας με τρελό ρυθμό.Τεσπα τα περί εμού ο λόγος αρκετά και ίσως και κουραστικά δεν αντιλέγω, αλλά πες μας και εσύ την σχέση σου με το ποδόσφαιρο και μοιράσου μαζί μας τις τρομερές σου γνώσεις μην μας αφήνεις στο σκοτάδι please.Αλλά γιατί ρε γαμώτο έχω την αίσθηση ότι η μόνη σου επαφή με το αντικείμενο είναι από τον τριθέσιο καναπέ σου;Ελπίζω μόνο να μην είσαι και μαζόχας και τον παρήγγειλες και ερυθρόλευκο....

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Ναι τον γκατούζο περίμενα, δεν το βλέπω νομίζεις. Άμπαλος σαν και σένα είμαι; ή νομίζεις οτι είμαι τυφλός. Και γιατί να μην είναι έτσι εσείς δεν τσεπώνεται την 25άρα του CL, δεν θα ξεφύγεται τι θα κάνετε;

Άλλο όμως αυτό, και άλλο ότι ευκαιρία κάνετε γράφει. Γιατι πριν κάνετε το 1-0 2-3 φάσεις κάναν οι άλλοι και με την πρώτη βάλατε γκολ.

Άσε το άλλο, που πέσατε μετά απο το παιχνίδι της με την ΡΕΑΛ, ενώ εσείς μετά απο ενα απογευματάκι με ένα παράρτημα. Ξέρεις τι σημαίνει νικάω την ΡΕΑΛ και μεθαύριο πρέπει να μπω στο αεροπλάνο για ένα ματς ακόμα;

Βρε,ξερεις οτι εχω μια ολοκαινουρια ομαδα? οτι ο Μιτσελ την εστησε σε ενα μηνα και κερδισα την ΑΤΛΕΝΤΙΚΟ?  τι μου λες για κουραση απο την Ρεαλ κτλ γραφικα? Και επισης,ποιες φασεις εκανε η Ατλεντικο πριν κανω εγω το 1-0? Οταν οι αλλοι κανουν σουτ πανω στον Ρομπερτο εξω απο την περιοχη εσυ την βαφτιζεις ευκαιρια? Αντε για υπνο ρε αγορι μου γιατι ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκες,ειμαι σιγουρος.. Αντε αγορι μου στην καναπεδαρα σου και κανε νανακια και ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙΣ ΑΛΛΟ..

Οταν παιζεις απεναντι σε μια Ατλεντικο,ναι φιλαρακι,3-4 ευκαιριες θα κανεις ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ.Αν δεν τις αξιοποιησεις τοτε θα φυγεις με 4μπαλο οπως εγινει και περυσι με την Παρι..Αντε για υπνο τωρα ξανα και ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΕΛΑΑΑΑΑΑΤΗ.Στα λαγουμια σας ολοι και παστηλιες για τον πονο...

Νίκησες την ΡΕΑΛ στο ps και ταξίδεψες εξωτερικό; :)

Αλλοι ταξιδευουν στο εξωτερικο για παιχνιδια CL,και αλλοι ταξιδευουν στα χωραφια της Νεας Σμυρνης και της Καλλονης και τρωτε 3μπαλα και τους γλενταει ο Λεοζινιο..

• Like 2

Το ολοκαίνουργια για εσάς δεν ισχύει, όλοι που διώξατε ήταν παλτά ή μέτριοι(τα ίδια έλεγα και τότε), βλέπε Σάμαρης(φόβος και τρόμος) Αβραάμ Σαβιόλα κτλ. μόνο ο Μανωλάς είναι απώλεια στην ουσία. Οπου διώξτε πήρατε ισάξιους και καλύτερους.

Αυτά να τα βλέπεις εσύ, λαγούμι, που ξαφνικά ξέχασες όσα έγραφες τόσο καιρό με τον fataul που τα διαρκείας φέτος θα τα έχει όλα αυτός, και δεν θα πατάει κανείς.

Η ατλέτικο δεν είναι η περσινή ατλέτικο, άλλαξε αρκετούς παίχτες, έκανε πωλήσεις 115εκ ευρώ και έδιωξε 4 βασικούς και αρκετούς αναπληρωματικούς.

http://www.action24.gr/sports/item/28938-olympiakos-atletiko-tous-xorizoun-95-ekat-evro

Καποτε μας επρηζαν..Τα πηγαινα καλα στην Ευρωπη αλλα εδω στην Ελλαδα με εστηνε η διαιτησια.. Στην Ευρωπη φαινεται η ομαδα..

Τωρα που κερδιζουμε την Ατλεντικο,Την Μπενφικα,την Ντορτμουντ,την Αντερλεχτ και παμε αξιοπρεπεστατα στην Ευρωπη φταιει η κωλοφαρδια εδω και 6 χρονια..Η Κωλοφαρδια εξαφανιζεται μυστηριωδως οταν χασουμε απο καμια Παρι...

Και ολα αυτα απο ποιους? απο τους Πελατες του Μητρογλου,απο τους πελατες της μεταφραστριας του ΜΙτσελ,απο τους πελατες του οδηγου του πουλμαν του Ολυμπιακου.

Απο αυτους που βγαζουν απιστευτο κομπλεξ σε μια επιτυχια του Ολυμπιακου απεναντι στην Ατλεντικο Μαδριτης..Αν εχεις τον Θεο σου...

Τουλαχιστον υπαρχουν ατομα σαν τον Σταματη,που αν και φανατικος Παναθηναικος βγηκε και ειπε συγχαρητηρια για την χθεσινη μας νικη οταν αλλοι ψαχνουν στις ποσες μοιρες ηταν προς τον κεντρικο αξονα της γης ο Κρονος για να βγαλουν κομπλεξ και να μειωσουν την νικη μας..Γιαυτους οπως ειπα και χθες,αξιζει πεναλτι και αποβολη στο ημικυκλιο της Περιοχης,αξιζει βραδιες Καλοπουλου σε καθε μα καθε ματσ τους μεσα εξω μεχρι να παιξουν μπαραζ υποβιβασμου.Τιποτα περισσοτερο,τιποτα λιγοτερο...

Αλλοι ταξιδευουν στο εξωτερικο για παιχνιδια CL,και αλλοι ταξιδευουν στα χωραφια της Νεας Σμυρνης και της Καλλονης και τρωτε 3μπαλα και τους γλενταει ο Λεοζινιο..

Έτσι είναι. Αντι να είστε στην Γ΄ εθνική για την εγκληματική οργάνωση παίζετε με την Αθλτέτικο και κάνετε γλαμουράτα ταξίδια, και εμείς παίζουμε σε χωράφια και κατασπαραζόμαστε απο τα κοράκια κιόλας.

Στο πλανήτη ΓΗ, αυτό συμβαίνει.

Το ολοκαίνουργια για εσάς δεν υσχίει, όλοι που διώξατε ήταν παλτά ή μέτριοι(τα ίδια έλεγα και τότε), βλέπε Σάμαρης(φόβος και τρόμος) Αβραάμ Σαβιόλα κτλ. μόνο ο Μανωλάς είναι απώλεια στην ουσία. Οπου διώξτε πήρατε ισάξιους και καλύτερους.

Αυτά να τα βλέπεις εσύ, λαγούμι, που ξαφνικά ξέχασες όσα έγραφες τόσο καιρό με τον fataul που τα διαρκείας φέτος θα τα έχει όλα αυτός, και δεν θα πατάει κανείς.

Η ατλέτικο δεν είναι η περσινή ατλέτικο, άλλαξε αρκετούς παίχτες, έκανε πωλήσεις 115εκ ευρώ και έδιωξε 4 βασικούς και αρκετούς αναπληρωματικούς.

ΑΜΠΑΛΕ.ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ.. Και οπως ειπα,ειμαι ετοιμος να κανω κωλοτουμπα γιαυτα που ελεγα..Μπορει να πηραμε καλυτερους οπως λεγαμε αλλα δεν παυει η ομαδα να εχει 15 νεα προσωπα.. Χθες παιζαμε με 7-8 νεους παικτες που οι μισοι δεν εχουν παιξει καν σε CL..Το θεμα της ομοιγενειας εθιξα αλλα που νιονιο για να καταλαβεις..

Και οπως παντα..Αρχισαν οι γραφικες μλκις περι κουρασης της Ατλεντικο και της ομαδαρας που κερδισε την Ρεαλ πριν 3 μερες να γινεται ομαδουλα που δεν παει πουθενα φετος..

ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ,ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ. Ηταν τεραστια επιτυχια η χθεσινη μας νικη.Τωρα τρεχα στο λαγουμι σου,κανε νανακια και ξαναβγες για βολτουλα σε 15 μερες ΑΝ χασουμε απο την Μαλμε να πεις νεα γραφικα σεναριακια..

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΕΛΑΤΑΚΟ ΜΟΥ,ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΥ ΠΟΝΑΣ.. Παντως για να σου φυγει η απορια,δεν ηταν η καραμπινα του Μητρογλου...Ειναι η λαγουδιστικη καταντια σας και η χολη που βγαζετε..

Υ,Γ Συμπερασμα,η Ατλεντικο ειναι μια ομαδουλα της σειρας και σιγα την ομαδα.. Οπως επισης και νεο παραρτημα λογω Ρουγκαλα...

Μαρινακη,γλεντα τους οσο δεν παει,γλεντα τους μεχρι να πεθανουν στο κλαμα.Μεχρι να τους αφανισεις.. Τι μαλακιες Τριτσωνης και και..Ρε πεναλτι στο κεντρο δωσε εντολη να σφυρανε και να βγαινουν για δηλωσεις ανθρωπινου λαθους...Ρε γλεντα τους Βαγγελα οσο δεν παει λεμε.. 110-   -10 να τους παιζειις μεσα και εξω απο τη Λεωφορο..Παρε και τον Κοκκαλη ξανα διπλα σου και αφανισε τους

Τουλαχιστον υπαρχουν ατομα σαν τον Σταματη,που αν και φανατικος Παναθηναικος βγηκε και ειπε συγχαρητηρια για την χθεσινη μας νικη οταν αλλοι

Είναι δυνατόν να δώσω συγχαρητήρια για την 25άρα του CL που κλέβετε κάθε χρόνο; ΘΑ δώσω συγχαρητήρια σε τίμιες ομάδες.

Έτσι είναι. Αντι να είστε στην Γ΄ εθνική για την εγκληματική οργάνωση παίζετε με την Αθλτέτικο και κάνετε γλαμουράτα ταξίδια, και εμείς παίζουμε σε χωράφια και κατασπαραζόμαστε απο τα κοράκια κιόλας.

Στο πλανήτη ΓΗ, αυτό συμβαίνει.

Και ευχομαι ολοψυχα να επιστρεψει και ο Κοκκαλης και να συνεχισει να στο κανουν για ΧΡΟΟΟΟΝΙΑ ακομα.. Ποια εγκληματικη οργανωση? Γυρνα ρε Σωκραταρε πισω και εσυ,φτιαξε και την δικη σου οργανωση και αφανισε τους μια για παντα απο τον ποδοσφαιρικο χαρτη..Οτι δεν εγινε τοτε με τον Ανδριανοπουλο καντε το τωρα..Αυτα σου αξιζουν Demon οσο συνεχιζεις να γραφεις τις γραφικες αρλουμπες που γραφεις για την Ατλεντικο και την χολη που σταζεις για να μειωσεις την χθεσινη μας επιτυχια και να μην μπορεις να αναγνωρισεις ΜΙΑ νικη αντρικια του Ολυμπιακου στην ΕΥΡΩΠΗ και συνεχιζεις να το ριχνεις στην τρελιτσα,στην κωλοφαριδα και στην παραγκα του Μαρινακη-Πλατινι οπως εκανες περυσι με την Αντερλεχτ..ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

Είναι δυνατόν να δώσω συγχαρητήρια για την 25άρα του CL που κλέβετε κάθε χρόνο; ΘΑ δώσω συγχαρητήρια σε τίμιες ομάδες.

Ξερεις ποσο χ...νο σε εχουμε,μας δωσεις δεν μας δωσεις συγχαρητηρια.Οποτε...Βολεψου με τον 3θεσιο καναπεδακο σου

Από ότι βλέπω μέχρι τώρα από τους καινούριους παίχτες μας:

Αμπινταλ: βράχος και πολύ έμπειρος!

Μποτια: πολύ καλά έπαιξε χθες, μόλις δέσει με τον αμπινταλ θα είναι ακόμα καλύτερος!

Μιλιβογιεβιτς (έτσι λέγεται?): Φαίνεται ίδια κοψια με τον Σαμαρη, με πολύ καλά πόδια, νομίζω ένα τικ πιο γρήγορος κ φυσικά 2 χρόνια νεότερος! Αλήθεια έτρεξε χθες 17 χιλιόμετρα??

Ομάρ: γρήγορος αλλά αμυντικά δεν... Καλύτερος ο Σαλινο.

Μαζουακου: απίστευτος! Μηχανάκι κ έπαιξα πολύ καλά τον αμυντικό του ρόλο!!

Κασαμι: αυτός είναι παιχταρας! Βρήκαμε φοβερό 8αρι Τρομερή τεχνική, πάσα και σουτ! Δυνατός κ ώριμος για την ηλικία του. Λογικά θα πωληθεί με 12+ μύρια μα συνεχίσει έτσι!

ΥΓ1: Που είναι οι προπονητές του καναπέ που λέγαν για τον αμπαλο Μιτσελ και τα σαπακια που μάζεψε? Υπομονή για να κάνουμε υπολογισμό στο τέλος της χρονιάς!

ΥΓ2: Τρελή παιχτουρα ο Τσορι!

Έτσι και ξαναδώ άτομο να γράφει την Ατλέτικο ως Ατλέντικο ή Αθλτέτικο έφυγε report.

Εξαιρούνται οι βάζελοι που τη μπερδεύουν με την ομάδα τους την Ατιτλέτικο.

• Like 4

Παρακαλουνται οι πονεμενοι βαζελοι,να σχολιαζουν στο δικο τους τοπικ,καθως του Ολυμπιακου,απευθυνεται μονο σε ευρωπαιους και πρωταθλητες..

Εντομεταξυ μόλις πήρα και χαμπάρι ποιου alias ειναι ο δαιμονας.

Κατά τα άλλα, άλλοι δοξαζοντε και άλλοι αντί ή να μην μιλήσουν ή να έρθουν να δώσουν συγχαρητήρια βγάζουν το κομπλεξ τους ΠΑΛΙ!

μόνο 2 παλικάρια είναι με το κόμπλεξ..

Φαντάζομαι οι άλλοι από απέναντι παραδέχονται την νίκη μας..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...