dEACTIVATEb Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 H λίστα με τους πρώτους σκόρερ του Ολυμπιακού στην Ευρώπη 1. Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς-15 γκολ2. Νίκος Αναστόπουλος-14 γκολ3. Κώστας Μήτρογλου-13 γκολ4.Στέλιος Γιαννακόπουλος-9 γκολ5. Λουίς Ντιόγκο-8 γκολ6. Σίνισα Γκόγκιτς-8 γκολ7. Γιώργος Σιδέρης-8 γκολ8. Ιεροκλής Στολτίδης-8 γκολ9. Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέϊρα-8 γκολ10. Αλέκος Αλεξανδρής-7 γκολ Διάβασε περισσότερα στο: Ξεπέρασε Tζόρτζεβιτς ο Μήτρογλου και συνεχίζει... (vids) | gazzetta.gr
margaritagr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Ο νταρντεν εςπασε το χερι του.... Ενταξει το πηραμε το μηνυμα σουπερ θα παει κ αυτη η χρονια!
Danbo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Με τον Σιοβα τι παίζει... Τι να παιζει? Τραυματιας ηταν το παιδι και δεν ειναι ετοιμος ακομα
Demon13 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Ο Μιλιβόγεβιτς έτρεξε λέει 17km βάση της ουέφα? Ρε δεν ειναι πολλά??? Λοιπόν βλέποντας αρκετές απ τις φάσεις, ακόμα και τα γκολ που τρώμε, ο Σέρβος ήταν πραγματικά παντού χθες... Κατά τα άλλα έχει πλάκα να ακους ΠΑΛΙ για το πόσο τυχεροί ήμασταν, που κάναμε 3 φάσεις και βάλαμε 3 γκολ κτλ κτλ. Τα ιδια που μας λέγανε και με την Αντερλεχτ και με Μπενφικα κτλ. Οταν τα κάνει όμως η Ατλέντικο με Ρεαλ και Μπαρτσελόνες ειναι "εκπληκτική ομαδάρα με οργάνωση". Και άμα ξαφνικά μας ρίξει 3 γκολ ο ΠΑΟ, ενω τη προηγούμενη εβδομάδα έχει χάσει με κατεβασμένα χέρια απο καμια Καλλονή και Οντένσε, θα φταίνε τα μπολ μποις, οι κοκκινες στο 8ο λεπτό και η μεγάλη ομάδα του Αναστασίου που νικάει ΚΑΙ τη διαιτησία. Αυτά τα "όπου μας βολεύει" δεν αντέχω πραγματικά. 4 φάσεις κάνατε, 3 γκόλ βάλατε. Θα τα ακούς, όσο συμβαίνει αυτο το φαινόμενο. Το αστείο είναι που ακούγαμε πέρσι cossutia επιχειρήματα του τύπου "Οι παίχτες του γάβρου είναι ποιοτικοί και δεν χάνουν φάσεις γιαυτό τα βάζουν όλα γκολ" Ποιοτικοί είστε σε σχέση με την ατλέτικο παιδιά; Μήπως είστε κωλόφαρδοι λίγο έως πολύ τελικά, και τόσο καιρό λέτε μπούρδες;
lifeowner771 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 4 φάσεις κάνατε, 3 γκόλ βάλατε. Θα τα ακούς, όσο συμβαίνει αυτο το φαινόμενο. Το αστείο είναι που ακούγαμε πέρσι cossutia επιχειρήματα του τύπου "Οι παίχτες του γάβρου είναι ποιοτικοί και δεν χάνουν φάσεις γιαυτό τα βάζουν όλα γκολ" Ποιοτικοί είστε σε σχέση με την ατλέτικο παιδιά; Μήπως είστε κωλόφαρδοι λίγο έως πολύ τελικά, και τόσο καιρό λέτε μπούρδες; Mην βρισκεις δικαιολογιες για τα παντα..Θεμα ποιοτητας ειναι να μπορεις να σκοραρεις οταν σου παρουσιαζεται η ευκαιρια...Κωλοφαρδια θα ηταν,αμα η μπαλα χτυπαγε σε παικτες και εμπαινε μαγικα μεσα και αλλα τρελα...
Jenkins Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ ξέρω ότι το φάρδος του κώλου ανοίγει λόγω καναπέ και όχι όταν παίζεις μπαλίτσα. Κωλόφαρδη ήταν η Ατλέτικο, που σε 2 ακίνδυνες φάσεις, έβγαλε 2 γκολ. Δίνει δηλαδή ο άλλος τη μπάλα στον εφιάλτη των βάζελων, μισό μέτρο μπροστά από το τέρμα και περιμένει κάποιος ότι δεν θα σκοράρει; Με ποια κομπλεξική λογική; 1
adi32 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Σχολασαν νωρις σημερα και ερχονται ενας ενας Τελευταια ωρα δεν κανατε ? 1
lifeowner771 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Σχολασαν νωρις σημερα και ερχονται ενας ενας Τελευταια ωρα δεν κανατε ? Δεν πηγαν...Ηταν δυσκολη νυχτα η χθεσινη 3
man of steel Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μεχρι να αρπαξουμε 6 και 7 γκολ θα πονας και θα το ριχνεις στην κωλοφαρδια.. Για πες μας ρε πονεμενε,η Ατλεντικο ποσες φασεις εκανε? 5 φασεις εκανε,τις 2 τις βγαλε ο Ρομπερτο,η μια πηγε λιγο πανω απο το τερμα και τις αλλες 2 τις εκανε γκολ.. Αντε για υπνο λοιπον και μην μας πρηζεις αλλο με την κωλοφαρδια κτλ γραφικα που λετε σαλιγκαρια..Νισαφι πια..Ελεος με τον πονο σας.. Περαστικα και Καναμπεεεε ρεεεεε...Δες θρυλο στα αστερια και αντε γεια σου.. Υ.Γ Οταν μας εβαζες 3 γκολ εσυ στο Καραισκακης,για πες μας..Ποσες φασεις εκανες? καμια 25αρια? Ρε ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Έτσι είναι όταν ποτίζονται από τα twwets του Αφραγκούζου κάτι τέτοια χαριτωμένα θα λένε.Καναπές τριθέσιος και σε ερυθρόλυκο χρώμα πίτσα μπύρα και με προσευχή στην Παναγία μπας και χάσει ο Ολυμπιακός.Άσε που ξέρει ο Γκατούζο ο άμπαλος που δήλωσε την κυριακή ότι ο Θρύλος είναι έτη φωτός μπροστά από τους υπόλοιπους στην Ελλάδα;Που ξέρει αυτό το γατάκι ο Τσόλο από μπάλα που είπε ότι πλέον όλες οι ομάδες πλέον υπολογίζουν τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη;Να πάνε να συμβουλευτούν τον demon και τον matador μπας και μάθουν ότι απλά ο Ολυμπιακός είναι κωλόφαρδος και άχρηστος αφού εδώ και μία εικοσαετία δεν πήρε τουλάχιστον 5 ch.l.Άκου εκεί τα γατάκια που μας το παίζουν πιο γνώστες από τον demon και τον matadore...
Danbo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Σχολασαν νωρις σημερα και ερχονται ενας ενας Τελευταια ωρα δεν κανατε ? Τους εδωσαν εξητηριο νωρις νωρις σημερα απο την κληνικη για να προλαβουν τις προσφορες των ΙΚΕΑ γιατι χθες ο καναπες τους βαφτηκε.....καφε!!! Έτσι είναι όταν ποτίζονται από τα twwets του Αφραγκούζου κάτι τέτοια χαριτωμένα θα λένε.Καναπές τριθέσιος και σε ερυθρόλυκο χρώμα πίτσα μπύρα και με προσευχή στην Παναγία μπας και χάσει ο Ολυμπιακός.Άσε που ξέρει ο Γκατούζο ο άμπαλος που δήλωσε την κυριακή ότι ο Θρύλος είναι έτη φωτός μπροστά από τους υπόλοιπους στην Ελλάδα;Που ξέρει αυτό το γατάκι ο Τσόλο από μπάλα που είπε ότι πλέον όλες οι ομάδες πλέον υπολογίζουν τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη;Να πάνε να συμβουλευτούν τον demon και τον matador μπας και μάθουν ότι απλά ο Ολυμπιακός είναι κωλόφαρδος και άχρηστος αφού εδώ και μία εικοσαετία δεν πήρε τουλάχιστον 5 ch.l.Άκου εκεί τα γατάκια που μας το παίζουν πιο γνώστες από τον demon και τον matadore... Ελα ντε.. Αυτο το προσπερασαμε..Ντροπη μας που δεν πηραμε τουλαχιστον ενα CL.Τι να κλασει και η Ρεαλ Μαδριτης που ειχε 12 χρονια να παρει..Αχρηστοι και ντροπη μας να μην το σηκωσουμε,ουτε μια φορα ομως ρε φιλε? Ημαρτον.. Οσο για τον matador..Αυτος εφυγε για διακοπες μονιμα στο Μαιμι απο αυτα που εβγαλε χθες στο στοιχημα που επαιξε στα κ(φ)απακια 2-3 σκορ.. Ρε τον τυχερο... Χαχαχαχα,ε ρε πονος και κλαμαααααα 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 4 φάσεις κάνατε, 3 γκόλ βάλατε. Θα τα ακούς, όσο συμβαίνει αυτο το φαινόμενο. Το αστείο είναι που ακούγαμε πέρσι cossutia επιχειρήματα του τύπου "Οι παίχτες του γάβρου είναι ποιοτικοί και δεν χάνουν φάσεις γιαυτό τα βάζουν όλα γκολ" Ποιοτικοί είστε σε σχέση με την ατλέτικο παιδιά; Μήπως είστε κωλόφαρδοι λίγο έως πολύ τελικά, και τόσο καιρό λέτε μπούρδες; Για την νικη του ΠΑΟ τοτε με τον Αγιαξ τι εχεις να μας πεις; Εγω θυμαμαι μονοτερμα του Αγιαξ που επρεπε να ειχε βαλει 5 γκολ και απο μια αντεπιθεση νικησατε. Ολοι ομως οι βαζελοι εχετε να λετε για την μεγαλη νικη επι του Αγιαξ και οχι οτι σας ειχε γινει ο φαρδος καπως ετσι. 2
Demon13 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Έτσι είναι όταν ποτίζονται από τα twwets του Αφραγκούζου κάτι τέτοια χαριτωμένα θα λένε.Καναπές τριθέσιος και σε ερυθρόλυκο χρώμα πίτσα μπύρα και με προσευχή στην Παναγία μπας και χάσει ο Ολυμπιακός.Άσε που ξέρει ο Γκατούζο ο άμπαλος που δήλωσε την κυριακή ότι ο Θρύλος είναι έτη φωτός μπροστά από τους υπόλοιπους στην Ελλάδα;Που ξέρει αυτό το γατάκι ο Τσόλο από μπάλα που είπε ότι πλέον όλες οι ομάδες πλέον υπολογίζουν τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη;Να πάνε να συμβουλευτούν τον demon και τον matador μπας και μάθουν ότι απλά ο Ολυμπιακός είναι κωλόφαρδος και άχρηστος αφού εδώ και μία εικοσαετία δεν πήρε τουλάχιστον 5 ch.l.Άκου εκεί τα γατάκια που μας το παίζουν πιο γνώστες από τον demon και τον matadore... Ναι τον γκατούζο περίμενα, δεν το βλέπω νομίζεις. Άμπαλος σαν και σένα είμαι; ή νομίζεις οτι είμαι τυφλός. Και γιατί να μην είναι έτσι εσείς δεν τσεπώνεται την 25άρα του CL, δεν θα ξεφύγεται τι θα κάνετε; Άλλο όμως αυτό, και άλλο ότι ευκαιρία κάνετε γράφει. Γιατι πριν κάνετε το 1-0 2-3 φάσεις κάναν οι άλλοι και με την πρώτη βάλατε γκολ. Άσε το άλλο, που πέσατε μετά απο το παιχνίδι της με την ΡΕΑΛ, ενώ εσείς μετά απο ενα απογευματάκι με ένα παράρτημα. Ξέρεις τι σημαίνει νικάω την ΡΕΑΛ και μεθαύριο πρέπει να μπω στο αεροπλάνο για ένα ματς ακόμα;
Jenkins Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Ξέρεις τι σημαίνει νικάω την ΡΕΑΛ και μεθαύριο πρέπει να μπω στο αεροπλάνο για ένα ματς ακόμα; Εγώ ξέρω, το έχω κάνει. Εσύ που το φαντάστηκες? 2
Cossutius. Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Εντομεταξυ μόλις πήρα και χαμπάρι ποιου alias ειναι ο δαιμονας. Κατά τα άλλα, άλλοι δοξαζοντε και άλλοι αντί ή να μην μιλήσουν ή να έρθουν να δώσουν συγχαρητήρια βγάζουν το κομπλεξ τους ΠΑΛΙ! 1
Demon13 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ ξέρω, το έχω κάνει. Εσύ που το φαντάστηκες? Νίκησες την ΡΕΑΛ στο ps και ταξίδεψες εξωτερικό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις