Tilemaxx Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μόνο αυτός θα έκανε την διαφορά όμως. Τέσπα, αν είναι να πάρουμε την κάθε μετριάτζα που κυκλοφορεί, χίλιες φορές Κατσίβελης.
Chris_85 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Θες και Κατσιβελη - ο οποιος ειναι τραυματιας - και Παργκο (της Μακαμπι).
Tilemaxx Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δεν το ήξερα για τον Κατσίβελη. Ο Πάγκο σε χαλάει; Δεν έχει καμία άλλη ομάδα τέτοιο γκάρντ στην Ευρώπη.
washcloud Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Ποιός Κατσίβελης Μίντι; Σλούκας/Λω προβλέπονται. Για βασικοί έστω - σε σχέση πάντα με τον Κατσιβελάκο που είναι γι' αλλαγές, για ανάσες, για Greecoleague, και άλλα τοιαύτα... ...το ότι ο Σλούκας, όσο κι αν είναι πλεημέηκερ η φυσική του θέση, δεν βγάζει ούτε το 10% της άμυνας (τα πάντα όλα μέσα : μαντουμάνια τον καλύτερο γκαρντ των αντιπάλων, ρημπάουντ, κλεψίματα, βοήθειες κλπ) του Μάντζαρη (κι ούτε πχ το 70% της επίθεσής του) θεωρητικά - και πρακτικά μέχρι τώρα, αλλά το ζουμί είναι περισσότερο η άμυνα), αλλά ούτε μπορεί να κάνει την ίδια οργάνωση του παιχνιδιού, συν το ότι ο Λως είναι -εκτός του/των τραυματισμού/ων του- ψιλοντεμισαιζόν φέτο, νομίζω ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ τον ΟΣΦΠ να ψάξουν μάλλον για "καλό κοντό ξένο" (...κι άντε να βρεις Ευρωπαίουλα τέτοιους καιρούς - κι άντε αν βρεις Αμερικανέισον, να κατέχει από Ευρωμπάσκετς...Κι άντε και βρίσκει, σαν ΠΟΥ θα τον χώσει; Υποθέτω ότι δεν έχει δικαίωμα και γι' άλλον ξένο...;Εκτός κι αν σουτάρει τον Πάουα ξερωγώ...; Και γενικά, τέτοιον καιρό ποιόν να πάρει και να τον βάλει στο κλίμα; Προς Λονδίνο υποτίθεται κοιτάει ο ΟΣΦΠ, όχι προς Αγιοστέφανο...Είχε που είχε προβλήματα και χρειαζόταν ανάταση, τώρα δεν θα πρέπει να 'κονομήσει κάποιον ΚΑΛΟ; Κι αυτό για 4.5 μήνες, δε σημαίνει ότι θα πρέπει να του κοστίσει κα'να μίλιον για να του 'ρθει...; ) Δύσκολο, πολύ δύσκολο παζλ. Το μόνο που ΙΙΙΣΩΣ μπορεί να του βγει σε καλό, θα είναι να "σοβαρέψουν" οι υπόλοιποι μετά την απώλεια, να παίξουν "και για τον συμπαίκτη τους" (...αλλά και για τα επερχόμενα συμβόλαιά τους, διότι, άντε, πες πως δεν πάει Λονδίνο, πάει στο διάλο-τρώγεται. Το ελληνικό πρωτάθλημα όμως πρέπει να το κερδίσουν - κανείς δεν θα τους το δώσει...Κι αν ΔΕΝ το κερδίσουν...Χμμμμ...). Ο Παπ (που είναι και "αδερφός" με τον Μαντζάρε), υποθέτω ότι θα ψιλομεταμορφωθεί, αρχής γενομένης με την Φενέρ την Πέμπτη, που καλείται "να πληρώσει τα σπασμένα του ΟΣΦΠ" (...και δεν το βλέπω και καθόλου εύκολη υπόθεση πάντως). Ο Πρίντεζης επίσης είναι ώρα να πάρει και φέτος την σουπερμπασκετολίνη του. Και ο Σπανούλης, νομίζω ότι κατ' αρχάς οφείλει να παίξει λίιιγο περισσότερη άμυνα (καλά, σώθηκα τώρα) ελέω συνθηκών, και, κυρίως, να κόψει τις "εμπνεύσεις" που στοιχίζουν (...εδώ κι αν σώθηκα). Να γίνει....ηγέτης πραγματικά και σ' όλα τα επίπεδα δηλαδή. Τώρα που τσούζει. Γιατί, τί διάλο, 2.2 στην τσέπα, να δείξει λίγη τσίπα, όχι; Αν θέλει -υποθέτω- να βγάλει άλλα 2-3 χρόνια με μπόλικα φράγκα από τους Αγγελό. "Να ΜΠΟΡΕΙ να τα ζητήσει" δηλαδή το καλοκαί, που τελειώ το συμβό.
konstantinos77 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Exει δικαιωμα μονο στην ευρωλιγκα να τον χρησιμοποιει εδω πρεπει να βγαλει εναν για το πρωταθλημα εννοω .. Ετοιμοι οι Λο ,Παουελ.Να και κατι καλο ...
washcloud Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Ετοιμοι οι Λο ,Παουελ.Να και κατι καλο ... ...αν έτοιμος σημαίνει "ανάρωσε - είναι στην κατάσταση πριν τον τραυματσιμό", τότε αναρωτιέμαι αν αυτό είναι καλό ή...αδιάφορο...
Chris_85 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Ε ναι να δειξει λιγη τσιπα το ..καλοπαιδο. Οχι οπως περυσι που μας πηρε ευρωλιγκα. Πρωταθλημα νβα αν εχει εστω και λιγη τσιπα!!
konstantinos77 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 ...αν έτοιμος σημαίνει "ανάρωσε - είναι στην κατάσταση πριν τον τραυματσιμό", τότε αναρωτιέμαι αν αυτό είναι καλό ή...αδιάφορο... Kαλα ναι ....για Παουελ οκ ...Τουλαχιστον να εχει ενα κορμι να ξοδευτουν φαουλ πανω του ...χαχα
washcloud Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Χρήστο, την Ευρωλίγκα στην πήραν Παπανικολάου, Μάντζαρης, Πρίντεζης, και Σλούκας ακόμα. Με σειρά προτεραιότητας προσφοράς. Με μια πάσα που έδωσε, όσο κι αν ήταν το μισό τελευταίο καλάθι του τελικού, ο Σπανούλης Ευρωλίγκα δε σου πήρε (ούτε καν ο Ντούντα) (Χάινς και Ντόρσι επίσης σου πήραν πλεηόφ). Γιατί ρε πούστη μου τόση αχαριστία; Ο Σπανούλης ΜΕΤΑ έρχεται. Ούτε παιχνίδι οργάνωσε, ούτε ρημπάουντ πήρε, ούτε άμυνες έβγαλε. Είναι ο πρώτος, οκ - αλλά από τους υπόλοιπους όμως (που όλοι μαζί συνδράμανε στο θέμα "Ευρωκούπα" : κι ο Άντιτς, κι ο Λω, κι ο Κέσελ, κι ο Γκέτσε ακόμα). Όσο για το ζήτημα "τσίπα", προφανώς και το πήρες ΠΑΛΙ ως "κακία" μου απέναντί του. Κακώς, διότι δεν είπα ότι δεν ΕΧΕΙ τσίπα. Απλά ότι τώρα ήρθε η ώρα να δείξουν όλοι της ομάδας την τσίπα που έχουν. Διότι μέχρι στιγμής, όλα σε ρυθμό "επαγγελματικό" πηγαίνανε (ακόμη και η κάμψη της ομάδας, στα επαγγελματικά όρια ήταν για 'μένα). Ε, ΤΩΡΑ, it's tsipa τάιμ, και για να δούμε ποιοί απ' όλους θα την επιδείξουν. Με πρώτο που "οφείλει", τον Σπανούλη που παίρνει και μια μικρή περιουσία, μη ξεχνιόμαστε. Καλά κάνει και τα παίρνει, αλλά οι ευθύνες πάνε χέρι-χέρι με τα πολλά λεφτά που παίρνει. Τέλος, ούτε ΝΒΑ του ζητάω, ούτε κούπες όπως μου 'πες. ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΚΟΥΠΕΣ ζητάω, και να βελτιωθεί, να γίνει πιο ομαδικός τώρα που είναι περισσότερη η ανάγκη και λιγότερο καμικάζι (κι ας χάσει ο ΟΣΦΠ και Φάιναλ-Φορ Ευρωλίγκα και ντόπιο πρωτάθλημα. Ας κάνει αυτός αυτά που πρέπει, και κυρίως να περιορίσει να κάνει αυτά που ΔΕΝ πρέπει, κι ας μην είναι αρκετό. Μετά θα είναι σειρά των άλλων που θα σταθούνε "λίγοι" να τ' ακούσουν). Αν νομίζεις ότι ζητάω πολλά, δεν είμαι εγώ εμπαθής, αλλά εσύ σπανουλοπαθής.
Cossutius. Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 ο Σπανούλης Ευρωλίγκα δε σου πήρε (ούτε καν ο Ντούντα) Οκ βρε συ wachloud. Το ξέρουμε. Τον Σπανούλη δε τον συμπαθείς. Μαγκιά σου και μπράβο που δε κρύβεσαι. Αλλά ο Ντουντα? Ο βασικός υπαίτιος της αναμόρφωσης του περσινού Ολυμπιακού? Ο άνθρωπος που με μειωμένο μπάτζετ σε σχέση με παλαιότερα, έφτιαξε μια ομάδα από νέα παιδιά? Αν δε το πήρε ο Ντούντα ποιος το πήρε? Οι παίχτες μόνοι τους? Ειναι σα να λες πως τα δικά σας Ευρωπαϊκά τα πήρε ο Διαμαντίδης, ο Μποντίρογκα και ο Ράτζα ξέρω γω. Ο Ομπρά όχι. Και ναι αυτή η μισή πάσα που βγάζει ο Σπανούλης και το καλάθι του Πρίντεζη τον οποίο αντιπαθώ, σου χαρίζουν ένα Ευρωπαϊκό. Ο οποίος Σπανούλης έχει κάνει έναν εξαιρετικό ημιτελικό νωρίτερα, αλλά εν πάση περιπτώση, δε σε πείθω...αλλα ο Ντούντα? Αμαρτία απ τον Θεό του μπάσκετ δηλαδή (οχι τον Βασιλακόπουλο ε?? )
washcloud Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 ...άλλος πάλι... Πώς ξέρεις κάτι που δεν έχω δηλώσει - δεν μπορώ να καταλάβω... Από το "ξεβρακώνομαι για πάρτη του", υπάρχει μεγάλη απόσταση μέχρι το "δεν τον συμπαθώ". Και το θέμα είναι ότι εγώ κι η άποψή μου, βρίσκεται στη μέση... Να στο πω κι αλλιώς : όταν ΔΕΝ ισχύει το "τον συμπαθώ", ΔΕΝ σημαίνει ότι αυτόματα ισχύει το "δεν τον συμπαθώ"... (...για την ακρίβεια, σε γενικές γραμμές ο Σπανούλης είναι για 'μένα αυτό που λένε για την αγελάδα που κατεβάζει γάλα και κάποια στιγμή δίνει μία στον κάδο και το σκορπάει) Και κυρίως, ο λόγος που γραφωγραφωγραφω "συνέχεια" (εσχάτως) γι' αυτόν, είναι που υπάρχει ο Κρις εδώ και "προκαλούμαι" - και γενικώς όταν βλέπω άφεση των αμαρτιών του Μπίλη... ..τα ίδια και περί Ντούντα. Άλλο γράφω-άλλο πιάνεις : ο τελικός, το καμπάκ, ο διαστημικός Παπανικολάου, ο αρχιδάτος Μάντζαρης, ακόμη και ο ημι-αρχιδάτος Σλούκας, ο ντοπαρισμένος προς το τέλος Πρίντεζης, δεν είχαν να κάνουν επειδή τους είπε ο Ντούντα "τραβάτε και κάντε αυτό αυτό κι εκείνο και τους γαμήσαμε" και το κάνανε και τους γαμήσανε...Τα παιδιά παίξανε με τρομερή ψυχή, ο Τεόντοσιτς από ένα σημείο και μετά έπαιξε ψωλή, οι διαιτητές αλλάξανε φύλο και σταμάτησαν να χαρίζονται στην ΤΣΣΚΑ - βουαλά. Δεν βγάζω τον Ντούντα άχρηστο, αλλά δεν ήταν αυτός που έκλεψε την νίκη από τους Ρώσους στην Πόλη. Σε άλλα παιχνίδια, μπορεί και να ήταν ο εγκέφαλος πίσω από νίκες. Στο συγκεκριμένο όμως, απλά κάποιοι γίναν' σούπερμεν, κι έτσι το πήραν. ...και γράφω καθώς σε διαβάζω, και βλέπω ΠΑΛΙ κάποιον να του μυρίζω...βαζελίνη. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΕΣΑ ΓΑΜΩ. Τίποτα δεν είμαι. Λατρεύω το μπάσκετ από τα 14, το παίζω από τα 13 (..το μπάσκετ :ρ), στο Δημοτικό λόγω καταγωγής/διαμονής (βόρεια Ελλάδα) κι επειδή μου άρεζε το μαύρο χρώμα ήμουν, λέει, "ΠΑΟΚ" (ανάθεμα κι αν ήξερα τί σήμαινε που έλεγα "είμαι ΠΑΟΚ"), όταν άρχισα να βλέπω μπάσκετ στην ΕΡΤ μέσα '80, σάλταρα με τον Γκάλη, έλεγα για 1-2 χρόνια ότι "είμαι Άρης" (...έλεγα κι ότι "είμαι ΠΑΣΟΚ" βέβαια τότε...), μετά κατάλαβα ότι απλά μου άρεσε ο Γκάλης (ως παίκτης :ρ) και σταμάτησα να θεωρώ εαυτόν...παιδίον του Άρεως, ακόμα πιο μετά κατάλαβα ότι είμαι απλά φίλαθλος κι ότι ΑΝ "είμαι μια ομάδα", είμαι "εθνική Ελλάδος", κι έκτοτε δεν έχει κάτι σημαντικά αλλάξει με 'μένα... ΗΝΑΦ με τα βαζελιλίκια και τα γαυριλίκια λοιπόν πια! ..α, τώρα βλέπω ότι τον Πρίντεζη τον ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΣ...Α γειά σου, τί λέγαμε; Εγώ τον Σπανούλη ΔΕΝ τον αντιπαθώ. Έδωσε την πάσα, κι είπα κι ένα "γειά στα χέρια του". Στα τελειώματα : ο Σπαν δεν πήρε τον ημιτελικό "μόνος του". Και φυσικά ούτε το τελευταίο 3ποντο "που σφράγισε τον αγώνα" (κι άλλα κλισέ) τον πήρε. Το θέμα επίσης, αν πρόσεξες, δεν ήταν "σου πήρε ο Πρίντεζης τελικό", για το τελευταίο καλάθι που έβαλε. ΑΝ δεν είχε κάνει και τα υπόλοιπα των τελευταίων λεπτών, θα ήταν πιο πίσω ακόμα στην λίστα με την "προσφορά" - δε θα έφτανε ένα καλάθι του στο τέλος, ακόμη κι αν ήταν κόουστ-του-κόουστ για να είναι ψηλά. Τον Βασιλακόπουλο τον αναφέρεις, ελέω "ΠΑΟ", σωστά; Αλλά είπαμε, δεν είμαι. Το μόνο που ξέρω γι΄αυτόν, είναι ότι πολλοί παίκτες τον βρίζανε κατά καιρούς (και υποθέτω κάτι ξέρανε).
Cossutius. Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 E δε σου φταίω εγω που μυρίζεις βαζελίνη. Πέρα απ τη πλάκα, μη τρελαίνεσαι. Εχεις ξαναγράψει για τον Σπανούλη οπότε υπέθεσα πως δε τον συμπαθείς σα παίχτη. Άλλωστε γενικά ο Σπανουλης τρώει κράξιμο περισσότερο απο Παναθηναικούς οπότε είναι λογικο. Η αναφορά μου στον Βασιλακόπουλο έχει να κάνει με τη γνωστη ατάκα του Θανάση Γιαννακόπουλου που έχει μείνει στην ιστορία. Επι της ουσίας, έτσι οπως το θέτεις στο 2ο σου ποστ, συμφωνώ.
washcloud Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 ...καλά, δεν έβγαλα και αφρούς. Έτσι γράφω, απλώς (...ίσως και να φώναζα αν ήμασταν από κοντά - αλλά σίγουρα και τότε δεν θα "τρελλαινόμουν"...ΑΝ με κάτι τρελαίνομαι, είμαι με την κατοχή της χώρας πχ...). (...ποιά ατάκα λες; Δεν την έχω υπ' όψη...) Και για τον Σπανούλη που έχω εθισμό να τον λέω Σπαμμούλη, αν ήταν πχ ο Γκετσεβιτσίοζος στη θέση του, ούτε που θα ησχολούμην. Διότι καμμία σχέση. Ταλέντο ο Λάρσας - παρτάλι (μπασκετικά - με εμφανή εξαίρεση στο σετ-σουτ) ο Vilnias. Ούτε καν με τον Σλούκα θα ασχολιόμουν, καθ' ότι ναι μεν παρτάλι δεν είναι, αλλά και πάλι κάτι εξαιρετικό επίσης δεν είναι. Toν εαυτό του αδικεί πρωτ' απ' όλα ο Μπίλης με τα στραβά που κάνει, γι' αυτό μου τη δίνει. Δεν του αρμόζουν, πώς το λένε - και βλέπω ότι εμφανώς στοιχίζει στις ομάδες του (κυρίως δε στην Εθνική) το πώς το πάει. Για να καταλάβεις (ότι δεν είμαι κολλημένος), έχω λατρέψει κατά καιρούς που έχει δώσει κάτι ΠΑΣΑΡΕΣ ασύλληπτες, πράγμα που δείχνει ότι έχει ΚΑΙ μπασκετικό μυαλό, εκτός απ' τις καμικαζιές (που τη μια του βγαίνουν - την άλλη θες να τον δείρεις).
Tilemaxx Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Αν δεν ήταν ο Σπανούλης πέρσυ δεν θα περνούσαμε κάν στο Top 16. Τουλάχιστον το 50% της περσυνής συνολικής επιτυχίας. οφείλεται σε αυτόν. 2
washcloud Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μάχο να μου επιτρέψεις, αλλά προσωπική μου άποψη είναι ότι αν δεν ήταν ο ΧΑΪΝΣ, πριν από ΟΛΟΥΣ, τότε δεν θα πέρναγε ο ΟΣΦΠ. Ίσως ο κάθε άλλος σημαντικός (Ντόρσι, Παπ, Πρινς, Μαντζ) αν δεν ήταν, και πάλι να πέρναγε. ΙΣΩΣ, γιατί το περσινό ήταν αποτέλεσμα ομαδικό (ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι σε κάθε παιχνίδι, προέκυπταν 1ας-2 "ήρωες" διαφορετικοί κάθε φορά). Επίσης, έστω και σε διαστήματα, είχε δείξει ότι "μπορεί και χωρίς Σπανούλη" ο ΟΣΦΠ....Ξαναλέω, άχρηστος δεν είναι (αυτό έλλειπε), αλλά αν άλλαζε ο τρόπος παιχνιδιού (κάτι που το 'χε ο Ντούντα), θα μπορούσε και πάλι να προχωρήσει η ομάδα. Τον Χάινς όμως τον θεωρώ τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ στυλοβάτη της ομάδας - κι ας μην μπορώ να τον πω "ηγέτη". Μακάρι βέβαια να....μπορούσαμε να δούμε 2-3 παιχνίδια χωρίς Χάινς, και άλλα 2-3 χωρίς Σπανούλη για να μιλήσει και η...πράξη...(σταματώ όμως, γιατί ήδη το...ότι θα παίζει χωρίς Μάντζαρη, είναι αρκετό...Μπρρρρρ....)
Προτεινόμενες αναρτήσεις