Danbo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Από Σαίξπηρ ξέρεις; Αν όχι σου προτείνω να διαβάσεις η να δεις στο θέατρο το "όνειρα θερινής νυκτός".In other news για πες μας ποια ήταν η Αθλέτικο που κέρδισε ο Άρης γιατί η Αθλέτικο που κέρδισα εγώ ήταν φιναλίστ του ch.l και η ομάδα που κέρδισε την Ρεάλ στην έδρα της πριν από τρεις μέρες κύριε...Κατά τα άλλα χαίρομαι για σένα. Τουλάχιστον βρίσκεις παρηγοριά στο trol...Πως είπαμε ότι λένε την υπερομάδα που παίζεις την Πέμπτη;; Απο σαιξ ξερει και δασκαλος ο Μητρογλας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
El Matador13 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Oποιαδηποτε αλλη ομαδα εκανε οτι κανει ο οσφπ επι τοσα χρονια εις βαρος των αλλων οχι ομιλους τσου λου αλλα θα το ειχε σηκωσει κιολας.Και θα ειχε φτιαξει ονοματαρα στην Ευρωπη. Εσεις ακομα παλευετε στους ομιλους σαν τριτη καλυτερη ομαδα.(Κατσε να δουμε και τη Μαλμε βεβαια) Τοσο μικρη ομαδα θεωρω τον ολυμπιακο που μετα απο 20 χρονια τοσα και τοσα που εχει κανει και ακομα παλευει σαν 3η καλυτερη ομαδα σε εναν ομιλο.Φαντασου τι γινεται. Αμα τα εκανε αλλος τοσα χρονια ολα αυτα (Παο,Αεκ) θα ειχε το ονομα της Ρεαλ στο εξωτερικο.Εκει φαινετε η βαρια φανελα. Και εγω αν ημουν σε μια δουλεια και επι 20 χρονια εκλεβα τους συναδελφους μου στο τελος θα οδηγουσα φεραρι και αυτοι παπακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koutsiaglykoulis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Ultra levur για την εντερική χλωρίδα..... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Έχει δίκαιο ο φίλος από πάνω..αίσχος που δεν εχουμε πάρει ούτε ένα c.l. Αίσχος που δεν εχουμε κ ένα mudial.. Αίσχος...απαράδεκτο.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 O εφιαλτης ξαναγυρισε αλλα μην το παιρνετε κατακαρδα Που να κλεισετε ματι Ανοιξαν και τα σχολεια Θα φωναζει η μαμα το πρωι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man of steel Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Oποιαδηποτε αλλη ομαδα εκανε οτι κανει ο οσφπ επι τοσα χρονια εις βαρος των αλλων οχι ομιλους τσου λου αλλα θα το ειχε σηκωσει κιολας.Και θα ειχε φτιαξει ονοματαρα στην Ευρωπη. Εσεις ακομα παλευετε στους ομιλους σαν τριτη καλυτερη ομαδα.(Κατσε να δουμε και τη Μαλμε βεβαια) Τοσο μικρη ομαδα θεωρω τον ολυμπιακο που μετα απο 20 χρονια τοσα και τοσα που εχει κανει και ακομα παλευει σαν 3η καλυτερη ομαδα σε εναν ομιλο.Φαντασου τι γινεται. Αμα τα εκανε αλλος τοσα χρονια ολα αυτα (Παο,Αεκ) θα ειχε το ονομα της Ρεαλ στο εξωτερικο.Εκει φαινετε η βαρια φανελα. Και εγω αν ημουν σε μια δουλεια και επι 20 χρονια εκλεβα τους συναδελφους μου στο τελος θα οδηγουσα φεραρι και αυτοι παπακι. Δες καμιά ταυρομαχία καλύτερα γιατί από μπάλα δεν το χεις. Στα δικά μας τώρα θυμάστε την φωτό με την εμετική φυλλάδα που έγραφε ότι η Αθλέτικο έρχεται με άγριες διαθέσεις;Σήμερα γράφει για φιλικό αγώνα της Αθλέτικο με το Κερατσίνι........Χαριτωμένο θα έλεγα ότι θα ήταν αν μας έλεγε και για το φιλικό με την Σταντάρ αλλά ξέρουμε το ποιόν τους στάνταρ.Κλάψα για το ανάποδο πλάγιο για το πως φυσάει ο αέρας για τον κηπουρό του γηπέδου που ενίοτε παίζουν για το πως κούρεψε το χορτάρι για τα ball boys and girls για την εξυπηρέτηση του ξενοδοχείου όπου διέμεναν την προηγούμενη και άλλα τέτοια ωραία.Περαστικά.Ααααα και ας βρεθεί κανένας να κλείσει τον Μήτρογλου φυλακή.Προβλέπω ότι θα διαπράξει μεγάλα εγκλήματα και φέτος.Συγχαρητήρια για τον τεράστιο θρύλο μας.Μόνο για τους γνωστούς troll των απέναντι έχω από την μητέρα μου κάτι υπογλώσσια για την πίεση που περίσσεψαν όποιος θέλει π.μ να του τα στείλω.Για τους μη φανατικούς έγραψα και χτες.Καλή επιτυχία σε όλες τις Ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη.Το έχουμε ανάγκη σαν ποδόσφαιρο σαν χώρα και σαν λαός.Να γελάσει λίγο και το χειλάκι μας γιατί τα τελευταία τέσσερα χρόνια μας έχουν γ@μήσει πραγματικά... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Ματσακι δεν ειδα καθοτι δεν εχω νοβα.. δεν μπορω να εκφερω αποψη για το πως παιξαμε. αυτο που μπορω να πω ομως ειναι οτι πλεον αποτελουμε μια υπολογισιμη δυναμη. δε θα πω οτι ειμαστε Πορτο η Μπενφικα η οτι εχουμε τη σταθεροτητα μεγαλων συλλογων. παρολαυτα μπορουμε να κοντραρουμε στα ισα μεγαλες ομαδες και κατι τετοιο θα το καταφερουμε μονο αν παιξουμε αναλογα με τη θεση μας: ειμαστε χειροτερη ομαδα απο οτι η ατλετικο. lets face the truth.. δε γινεται να παιξουμε μονοτερμα το φιναλιστ και πρωταθλητη ισπανιας. πιστευω οτι το ματς με τη Ρεαλ επαιξε καποιο ρολο στην κουραση της ατλετικο, χωρις αυτο να μειωνει την επιτυχια μας. απλα δε μπορω την κλαψα και τη μιρλα των βαζελοαεκτζηδων. ανεβαζει το sport-fm στο fb, στα πλαισια της καλυψης του αγωνα, οτι μειωσε σε 2-1 η ατλετικο και βλεπω απο κατω 3000 like.. chillout guys... ΥΓ: το ιδιο θα ελεγα και αν πχ μειωνε ο αντιπαλος του παναθηναικου σε ευρωπαικο ματς και ειχαν κανει 3000 like γαυροι απο κατω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Oποιαδηποτε αλλη ομαδα εκανε οτι κανει ο οσφπ επι τοσα χρονια εις βαρος των αλλων οχι ομιλους τσου λου αλλα θα το ειχε σηκωσει κιολας.Και θα ειχε φτιαξει ονοματαρα στην Ευρωπη. Εσεις ακομα παλευετε στους ομιλους σαν τριτη καλυτερη ομαδα.(Κατσε να δουμε και τη Μαλμε βεβαια) Τοσο μικρη ομαδα θεωρω τον ολυμπιακο που μετα απο 20 χρονια τοσα και τοσα που εχει κανει και ακομα παλευει σαν 3η καλυτερη ομαδα σε εναν ομιλο.Φαντασου τι γινεται. Αμα τα εκανε αλλος τοσα χρονια ολα αυτα (Παο,Αεκ) θα ειχε το ονομα της Ρεαλ στο εξωτερικο.Εκει φαινετε η βαρια φανελα. Και εγω αν ημουν σε μια δουλεια και επι 20 χρονια εκλεβα τους συναδελφους μου στο τελος θα οδηγουσα φεραρι και αυτοι παπακι. Πέτυχαν μια πολύ μεγάλη νίκη και έδωσαν πόντους στην Ελλάδα. Τσ λ μπορεί να μην πήραν αλλά αν δεν έπαιρναν τους όσους πόντους πήρανε (όπως και ο ΠΑΟΚ), και αν το σύστημά τους, που καταδικάζεις, δεν σε έβγαζε νταβατζιλίκι 2ο στα play off, δεν θα έπαιζες καν προκριματικά τσ λ. Και μια και λες για ονόματα και φανέλες, που ήταν η φανέλα σου απέναντι στο καφενείο που σου έτυχε στα προκριματικά;;; Θα την φορέσεις την Πέμπτη τουλάχιστον απέναντι στην Διναμό ή θα περιμένεις πάλι από ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ να μαζέψουν βαθμούς για να παίξεις παιχνίδι ομίλου στην Ευρώπη;; 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Oποιαδηποτε αλλη ομαδα εκανε οτι κανει ο οσφπ επι τοσα χρονια εις βαρος των αλλων οχι ομιλους τσου λου αλλα θα το ειχε σηκωσει κιολας.Και θα ειχε φτιαξει ονοματαρα στην Ευρωπη. Εσεις ακομα παλευετε στους ομιλους σαν τριτη καλυτερη ομαδα.(Κατσε να δουμε και τη Μαλμε βεβαια) Τοσο μικρη ομαδα θεωρω τον ολυμπιακο που μετα απο 20 χρονια τοσα και τοσα που εχει κανει και ακομα παλευει σαν 3η καλυτερη ομαδα σε εναν ομιλο.Φαντασου τι γινεται. Αμα τα εκανε αλλος τοσα χρονια ολα αυτα (Παο,Αεκ) θα ειχε το ονομα της Ρεαλ στο εξωτερικο.Εκει φαινετε η βαρια φανελα. Και εγω αν ημουν σε μια δουλεια και επι 20 χρονια εκλεβα τους συναδελφους μου στο τελος θα οδηγουσα φεραρι και αυτοι παπακι. Η βαριά φανέλα φαίνεται στο άπλωμα. Εκεί φαίνεται και το καλό το μανταλάκι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Oποιαδηποτε αλλη ομαδα εκανε οτι κανει ο οσφπ επι τοσα χρονια εις βαρος των αλλων οχι ομιλους τσου λου αλλα θα το ειχε σηκωσει κιολας.Και θα ειχε φτιαξει ονοματαρα στην Ευρωπη. Εσεις ακομα παλευετε στους ομιλους σαν τριτη καλυτερη ομαδα.(Κατσε να δουμε και τη Μαλμε βεβαια) Τοσο μικρη ομαδα θεωρω τον ολυμπιακο που μετα απο 20 χρονια τοσα και τοσα που εχει κανει και ακομα παλευει σαν 3η καλυτερη ομαδα σε εναν ομιλο.Φαντασου τι γινεται. Αμα τα εκανε αλλος τοσα χρονια ολα αυτα (Παο,Αεκ) θα ειχε το ονομα της Ρεαλ στο εξωτερικο.Εκει φαινετε η βαρια φανελα. Και εγω αν ημουν σε μια δουλεια και επι 20 χρονια εκλεβα τους συναδελφους μου στο τελος θα οδηγουσα φεραρι και αυτοι παπακι. Σε θαυμάζω. Αλήθεια σε θαυμάζω. Από τις 21:45 (άγνωστη "ποδοσφαιρική" ώρα για εσένα) μέχρι τις 05:56 έχεις κάνει τόσες κωλοτούμπες και ακόμα να ζαλιστείς. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Please...η μεγαλή κωλοτουμπα έγινε απο εμένα χθες. Μεγάλος προπονητής, τεράστιοι παίχτες Ούτε ο γάβρος δε θα έγραφε κάτι τέτοιο μετά απο τέτοια νίκη 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 14/09/2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Έτσι κ χάσει την Πέμπτη ο παο θέλω να δω τι θα λέει πάλι ο "φίλος μας" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Ο Μιλιβόγεβιτς έτρεξε λέει 17km βάση της ουέφα? Ρε δεν ειναι πολλά??? Λοιπόν βλέποντας αρκετές απ τις φάσεις, ακόμα και τα γκολ που τρώμε, ο Σέρβος ήταν πραγματικά παντού χθες... Κατά τα άλλα έχει πλάκα να ακους ΠΑΛΙ για το πόσο τυχεροί ήμασταν, που κάναμε 3 φάσεις και βάλαμε 3 γκολ κτλ κτλ. Τα ιδια που μας λέγανε και με την Αντερλεχτ και με Μπενφικα κτλ. Οταν τα κάνει όμως η Ατλέντικο με Ρεαλ και Μπαρτσελόνες ειναι "εκπληκτική ομαδάρα με οργάνωση". Και άμα ξαφνικά μας ρίξει 3 γκολ ο ΠΑΟ, ενω τη προηγούμενη εβδομάδα έχει χάσει με κατεβασμένα χέρια απο καμια Καλλονή και Οντένσε, θα φταίνε τα μπολ μποις, οι κοκκινες στο 8ο λεπτό και η μεγάλη ομάδα του Αναστασίου που νικάει ΚΑΙ τη διαιτησία. Αυτά τα "όπου μας βολεύει" δεν αντέχω πραγματικά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Η μεγαλύτερη νίκη στα χρόνια που είναι ο Μαρινάκης πρόεδρος με διαφορά. Μπορεί να είχε ποσοστά ευστοχίας Ιρβινγκ στα 3π αλλα στο ποδόσφαιρο μετράνε τα γκολ. Αγωνιστικά αν και είναι νωρίς καθώς είναι ουσιαστικά το 1ο παιχνίδι στα κεντρικά χαφ είναι πολύ ενισχυμένος με Κασαμι και τον Σερβο, επιθετικά παρά τα 3 γκολ δεν ήταν καλός καθώς μόνο ο Τσορι μοιραζε σωστα, ενώ στους καθαρά αμυντικούς μου άρεσαν και τα 2 μπακ ενώ τα σεντερ μπακ έχουν θέματα συχρονισμού που λογικά θα διορθωθούν αλλά δεν μου εδιναν σιγουρια σε ανοιχτό γήπεδο (θα υπάρξουν και τέτοιες φάσεις). Το τελευταίο είναι αίσθηση περισσότερο και θα χρειαστούν και άλλα παιχνίδια. Τεράστια νίκη, το επόμενο παιχνίδι κρίνει πια τους στόχους από νωρίς. Με νίκη θα ψάχνει 4 βαθμούς σε 2 μέσα για πρόκριση πράγμα όχι ευκολο αλλά πιθανό, με ισοπαλία θα θέλει μία νίκη με Μαλμε εδώ για να είναι σίγουρα 3ος και θα κυνηγάει γερά και πρόκριση, ενώ μόνο η ήττα το γυρνάει πάλι στην αρχή ειδικά αν κερδίσει η Ατλέτικο την Γιουβέντους. Δεν θα είναι ευκολο παιχνίδι πάντως αλλά έχει πια την εμπειρία να μην την πατάει σε τέτοια παιχνίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις