nasos o psaras Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Α οκ,ξεκουραστο 2πλο παλι για τον Θρυλο της παραγκας.Να το παιξουμε 2-3 σκορ? Ή θα το παιξει ο αλλος παλι 3-2 και θα σηκωσει το χρημα ο αλλος μονος του οπως σημερα στα Φ(κ)απακια? για αποτελεσματα μονο στον ειδημων του αθληματος matador13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man of steel Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Οχι φιλε..Θελω να τον βλεπω να κλαιει.Θελω να τον βλεπω να λεει για ολα τα παραπανω.Για τις συνομωσιες του σημαντος και του Πλατινι-Μαρινακη..Κανενα οικτο σε κανεναν απο τετοιου ειδους ατομα.Θελω πεναλτι και αποβολη στο ημικυκλιο της σεντρας..Θελω κλαμα ακομα και για τους ηχουν του τρενου στο Φαληρο και της κινησης της Λ.Αλεξανδρας που αποσυντονιζει τους παικταραδες της Μπαναθας που τους κλεβουν το πρωταθλημα καθε χρονο. Κριμα που μετα της Αρσεναλ,Μονπελιε,Μπενφικα,προστεθηκε στην Ευρωπαικη λιστα της παραγκας και η Ατλεντικο (λογω Ρουγκαλα ντε).Επισης κριμα που εχουν τελειωσει οι μεταγραφες και δεν μπορουμε να παραρτηματοποιησουμε και την Μαλμε και θα παμε εκει να παιξουμε στα ισια το παιχνιδι. Υ.Γ Βαγγελα τους διαλυσες (μετα τον Λεοζινιο) Πάντως σε ότι με αφορά έχω περισσότερη ικανοποίηση να τους βλέπω να κρύβονται σαν τα κουνέλια όταν βλέπουν γεράκι και να ξναά εμφανίζονται μόνο σε καμία στραβή π.χ μάλμε.Όχι αγορίνα μου δεν θα με κάνει εμένα το κάθε trol να χάνω το χρόνο μου όταν προσπαθεί να μου αποδείξει ότι παίρνω πρωταθλήματα μόνο με την παράγκα και όχι γιατί ο πρόεδρας της ομάδας του ξέρει να κάνει μόνο tweets.Ignoreκαι άγιος ο Θεός.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danbo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Ποια Αthletico... 3 στο τηγάνι ΜΟΝΟ εμείς μην ξεχνιόμαστε Καθολου δεν ξεχνιωμαστε..Ενα 0-3 σε αδιαφορο παιχνιδι θα ειναι ολη σου η ιστορια απο εδω και περα,οπως και αποδειξεις απο τα delivery καθε Τριτες και Τεταρτες.. Περαστικα,παστηλιες κτλ κτλ..Ξερεις τωρα... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man of steel Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Ποια Αthletico... 3 στο τηγάνι ΜΟΝΟ εμείς μην ξεχνιόμαστε Καλώς ήρθες στην παρέα μας.Τέλειωσε το κλάμα μετά από το σοκ και δέος που πέρασες απόψε;Περαστικά...Πάντως επειδή ούτε όλοι οι οπαδοί του Π.Α.Ο είναι σαν και σένα και τον προσωπολάτρη έχω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία στον Π.Α.Ο την Πέμτη.Χρειαζόμαστε νίκες για να ανέβει το επίπεδο της Ελλάδας στην κατάταξη αλλά και με εμφατικές νίκες όλων των Ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη ίσως (ξέρω είμαι ρομαντικός)ίσως να έρθουν ακόμη καλύτεροι παίκτες στο Ελληνικό πρωτάθλημα και επιτέλους να δούμε μπάλα και στην Ελλάδα.Γιατί στην Ευρώπη βλέπουμε ήδη από τον Θρύλο... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lifeowner771 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Ποια Αthletico... 3 στο τηγάνι ΜΟΝΟ εμείς μην ξεχνιόμαστε Ωραιος φιλε..Ο τελικος του Ch.L περιμενει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danbo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραιος φιλε..Ο τελικος του Chlapsas.L περιμενει.. fixed 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man of steel Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/1302/5139/original.jpg?w=600&h Τι θα γράφει αύριο λέτε ρε παιδιά;;Μήπως γράφει πάλι για την λεωφόρο ή μήπως κάνει πάλι προσκλητήριο για να βάψουν τίποτα κάγκελα;Πραγματικά εμετική φυλλάδα.....Αυτήν η νίκη απόψε είναι από της μεγαλύτερες στην ιστορία μας.Που είναι τα γνωστά trol για να γράψουν για τζανετάκους..Μάλλον έχουν λιώσει στο κλάμα.Άρε θρύλε μόνο εσύ μπορείς να βουλώνεις στόματα με αυτόν τον τρόπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραιος φιλε..Ο τελικος του Ch.L περιμενει.. και ο Άρης κέρδισε την atletico και έπεσε κατηγορία... http://www.sport-fm.gr/article/otan-o-aris-nikise-tin-atletiko/786650 είστε κοντά στην Β' κύριοι Kατα τα άλλα μόνο ο γάβρος κέρδισε την ατλετικο μόνο εσύ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lifeowner771 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 και ο Άρης κέρδισε την atletico και έπεσε κατηγορία... http://www.sport-fm.gr/article/otan-o-aris-nikise-tin-atletiko/786650 είστε κοντά στην Β' κύριοι LOL :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danbo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 και ο Άρης κέρδισε την atletico και έπεσε κατηγορία... http://www.sport-fm.gr/article/otan-o-aris-nikise-tin-atletiko/786650 είστε κοντά στην Β' κύριοι Ακομα και ο Αρης την κερδισε,εσυ τρως 4αρες απο την...Οντενσε...Και φαπα απο την Στανταρ..Καλα για την Μιντιλαντ που ως φοβερο κατορθωμα της βγαζατε το διπλο επι της Κοπεγχαγης τι να πει κανεις...Που την εχει γλεντησει ο καθε ψαρας εκει.. Ευχαριστουμε για την ευχη σου παντως..Παντως ειναι καλυτερα να εχεις ροστερ Α' Εθνικης και να παιζεις Β' (Οπως ΑΕΚ ας πουμε ή εμας μετα την ευχη σου) παρα να εχεις ομαδα Β' Εθνικης και να παιζεις με το ετσι θελω στην Α' ΠΕΡΑΣΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Υ.Γ Καλα ρε.αυτος ο Μιλιβογεβιτσ ετρεξε 17(!!!!!) χιλιομετρα σε 90'? LOL :P Ο Αυγουστος εφυγε,κοντευει να φυγει και ο Σεπτεμβρης αλλα το μυαλο δεν επανερχεται... (Αληθεια,ηταν ποτε στη θεση του ) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man of steel Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 και ο Άρης κέρδισε την atletico και έπεσε κατηγορία...http://www.sport-fm.gr/article/otan-o-aris-nikise-tin-atletiko/786650 είστε κοντά στην Β' κύριοι Από Σαίξπηρ ξέρεις; Αν όχι σου προτείνω να διαβάσεις η να δεις στο θέατρο το "όνειρα θερινής νυκτός".In other news για πες μας ποια ήταν η Αθλέτικο που κέρδισε ο Άρης γιατί η Αθλέτικο που κέρδισα εγώ ήταν φιναλίστ του ch.l και η ομάδα που κέρδισε την Ρεάλ στην έδρα της πριν από τρεις μέρες κύριε...Κατά τα άλλα χαίρομαι για σένα. Τουλάχιστον βρίσκεις παρηγοριά στο trol...Πως είπαμε ότι λένε την υπερομάδα που παίζεις την Πέμπτη;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Διναμο (Ντιναμο) Μοσχας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danbo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Από Σαίξπηρ ξέρεις; Αν όχι σου προτείνω να διαβάσεις η να δεις στο θέατρο το "όνειρα θερινής νυκτός".In other news για πες μας ποια ήταν η Αθλέτικο που κέρδισε ο Άρης γιατί η Αθλέτικο που κέρδισα εγώ ήταν φιναλίστ του ch.l και η ομάδα που κέρδισε την Ρεάλ στην έδρα της πριν από τρεις μέρες κύριε...Κατά τα άλλα χαίρομαι για σένα. Τουλάχιστον βρίσκεις παρηγοριά στο trol...Πως είπαμε ότι λένε την υπερομάδα που παίζεις την Πέμπτη;; Να απαντησω εγω για εκεινον? Η Ατλεντικο ηταν κουρασμενη απο το ματσ του Σαββατου με την Ρεαλ,πουληθηκε και ο Κοστα (οχι αυτος με τα οπλα που τους εχει γαζωσει,αλλα ο αλλος που παιζει στην ομαδα του ΜΗ προσωπολατρη) ε οσο να το κανουμε,να μην ειναι μια ομαδα Β' Εθνικης Ισπανιας τουλαχιστον? Αυτην κερδισαμε σημερα κυριε μου! Οσο για το δευτερο ερωτημα σου..Πηγε ο Βαλμπουενα στην Ντιναμο,αρα απο μια ομαδουλα,εγινε η ομαδαρα που ο Πλατινι-Βαγγελας λογω της μεταγραφης του Γαλλου,αν περασει απο τους ομιλους του CL θα μεταφερθει στο CL ωστε να σηκωσει την κουπα (ολα αυτα βεβαια ισχυουν σε περιπτωση νικης του Παναθηναικου ετσι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lifeowner771 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Πέρα απο την πλάκα όμως...Αφού δώσαμε δανεικό τον Ρουγκαλα στην Αθλέτικο ...Περιμενατε κάποιο άλλο αποτέλεσμα πέρα απο την νίκη; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Καλοχώνευτο και στους 2 και ο Άρης κέρδισε την atletico και έπεσε κατηγορία... http://www.sport-fm.gr/article/otan-o-aris-nikise-tin-atletiko/786650 είστε κοντά στην Β' κύριοι Kατα τα άλλα μόνο ο γάβρος κέρδισε την ατλετικο μόνο εσύ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις